- 6 Ekim 2010
- 1.690
- 1.175
- 248
- 43
inşallah emekleriniz boşa çıkmaz peki aşılaman iğne mi hapla mı olacak?
arkadaşlar merhaba ben önümüzdeki ay ikinci aşılamamı yaptıracam ama ilk defa rahim filmi çekilecek aşılama beni hiç korkutmamıştı ama bu rahim filmi gözümü korkuttu daha önce çekilenler varsa nasıl bir şey anlatabilirmi????
arkadaşlar merhaba ben önümüzdeki ay ikinci aşılamamı yaptıracam ama ilk defa rahim filmi çekilecek aşılama beni hiç korkutmamıştı ama bu rahim filmi gözümü korkuttu daha önce çekilenler varsa nasıl bir şey anlatabilirmi????
özel sağlık sigortaları gebelik isteği ile ilgili hiçbirşeyi karşılamıyo diye biliyorum benimde var ama provizyon vermiyo.Mesela benim genel yaşam sağlık sigorta var sadece indirimi oluyo.Mesela hisar hast. nde aşılama 600 tl ya yakın sigortam olduğu için indirim uygulanıyo.
o zaman iyiymiş senin sigortan ne zaman bitecek sigortan?
Arkadaşlar merhaba,
Aşılama ne zaman yapılmakta. Yani dr.a ne zaman gitmeliyim. Yani adet bittikten sonra mı? Adetliyken mi?
Yardımlarınız için şimdiden tşk ederim.
Arkadaşlar merhaba,
Aşılama ne zaman yapılmakta. Yani dr.a ne zaman gitmeliyim. Yani adet bittikten sonra mı? Adetliyken mi?
Yardımlarınız için şimdiden tşk ederim.
bence adetin başlamadan önce bir gidip alttan muayene olmak lazım kist felan varmı diye sonra zaten sana doktor şu yada bugün gel diyecektir
arkadaşlar birşey soracam kist olduğu zaman aşılama yapılmıyormu şöyleki benim 2 ay önceki muayenemde kist oluştuğu görülmüştü sonradan tekrar gitmedim şimdi aşılama için ayrı bir doktora başvurdum oda beni hiç muayene etmeden adetimin 3. günü çağırdı sizce önceden başvurmalımıyım tekrardan.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?