Aşılama aralık 2010 da aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
özel sağlık sigortaları gebelik isteği ile ilgili hiçbirşeyi karşılamıyo diye biliyorum benimde var ama provizyon vermiyo.Mesela benim genel yaşam sağlık sigorta var sadece indirimi oluyo.Mesela hisar hast. nde aşılama 600 tl ya yakın sigortam olduğu için indirim uygulanıyo.

inşallah emekleriniz boşa çıkmaz peki aşılaman iğne mi hapla mı olacak?

aşılamam iğneyle olacak bu ayda düşünüyorduk aslında hatta büyük bir hevesle gittik ama yumurtlamam bayrama geldiği için aralık ayına devrettik dedi doktor hepimizin hakkında hayırlısını versin rabbim

arkadaşlar merhaba ben önümüzdeki ay ikinci aşılamamı yaptıracam ama ilk defa rahim filmi çekilecek aşılama beni hiç korkutmamıştı ama bu rahim filmi gözümü korkuttu daha önce çekilenler varsa nasıl bir şey anlatabilirmi????

slm canım senı korkutmak ıstemem ama ben 28 ekımde cektırdım tabı kısıden kısıye degısır benım acı esıgım cok dusuk ben dayanamadım daha dogrusu ben cok korktum cekerken ılacın verıldıgını bıle hıssetmedım daha sonra adet agrısı gıbı agrım oldu benım kotu gecmesının sebebı ben cok korktum ve tansıyonum dustu o yuzden ıkı uc saat kendıme gelemedım masadan kalkamadım ama benımkı tamamen korkudan yoksa cok bır acısı yok

sana çektirmiş biri olarak söylüyorum 19 ekimde çektirdim adet sancısı nedir bilmeyen ben bile buna dayandıysam herkes dayanır korkulacak birşey yok öyle bir iki dakikalık bir acı sadece önemli olan sonucun iyi çıkması nasıl diyeyim kendini rahat bırakman gerekiyor bırakmazsan filmi tekrarlamak zorunda kalıyorlar o daha kötü

teşekkür ederim arkadaşlar.. doğrusu bugün doktordan duyduğumdan beri kendimde değilim çünkü daha önce çok acı çekenleri duydum ama şimdi rahatladım.bayram sonrası önce film sonra aşılama yapılacak... ama bu son yaptırışım olacak çünkü beklemekten yoruldum eğer olmazsa direk tüp bebek denemek istiyoruz tabi umarım doğru bir karardır....

2 çeşit rahim filmi çekme yöntemi var canım, iyice araştır yeni teknolojili olandan çektir. onda hiçbirşey anlamıyosun ama diğeri çok ağrılı oluyormuş. iyice araştırmanı tavsiye ederim.

ninyacım saol sabah hemen telefon açıp doktoruma sordum oda doğrulayıp yapan yerin adını verdi hatta kendinin gelip yapacağını bile ekledi çok rahatladım arkadaşlar saolun ...

benimki 700 tl ye kadar aşılamanın tamamını karşılıyor, daha fazlaysa üstünü vermem gerekiyor, ilaçlarında %80 nini karşılıyor. bu avantajları varken çok çok erken olmasına rağmen denemeye karar verdim.

o zaman iyiymiş senin sigortan ne zaman bitecek sigortan?

net değil ama mart'da biticek diyorlar.
bu arada farlutal biteli 5 gün oldu ama hala regl olmadım. olamadığım için de tedaviye başlayamıyorum zaten kontrolde küçük bir kist görmüştü doktor, muhtemelen regli ile gider demişti, ama gitmezse bu ay yapmayalım çünkü aşılamanın ilaçlarıyla kisti büyürtebiliriz dedi.
yani önce regli olmak sonrada kistin gitmesi en sonunda da aşılamanın tutması için dua etmem lazım :)

Arkadaşlar merhaba,
Aşılama ne zaman yapılmakta. Yani dr.a ne zaman gitmeliyim. Yani adet bittikten sonra mı? Adetliyken mi?
Yardımlarınız için şimdiden tşk ederim.

Arkadaşlar merhaba,
Aşılama ne zaman yapılmakta. Yani dr.a ne zaman gitmeliyim. Yani adet bittikten sonra mı? Adetliyken mi?

merhaba,
bana doktorum reglinin 3. gel dedi.reglinin 3. yada 5. günü ilaçlara başlanıyormuş.

Arkadaşlar merhaba,

bence adetin başlamadan önce bir gidip alttan muayene olmak lazım kist felan varmı diye sonra zaten sana doktor şu yada bugün gel diyecektir

bence adetin başlamadan önce bir gidip alttan muayene olmak lazım kist felan varmı diye sonra zaten sana doktor şu yada bugün gel diyecektir

arkadaşlar birşey soracam kist olduğu zaman aşılama yapılmıyormu şöyleki benim 2 ay önceki muayenemde kist oluştuğu görülmüştü sonradan tekrar gitmedim şimdi aşılama için ayrı bir doktora başvurdum oda beni hiç muayene etmeden adetimin 3. günü çağırdı sizce önceden başvurmalımıyım tekrardan.....

ben de ilaç kullanmaya başladım.eşimin spermlerinin morfolojisi kötü çıltı.aşılama yapılacak aralık başında:) ben merional 75 mü kullanıyorum..inşallah hepimizin tutar:)

ewt canım benim kistim vardı o nedenle geçen ay aşılama yapılmadı..eğer kistin varsa yapmazlar

benimde kistim vardı, doktoroum adetle brlikte gidebilir, reglinin 3 günü gel kontrol edelim gittiyse aşılama için ilaca başlayalım dedi. 3. günü gittim ama ne yazıkki kistim gitmemiş aksine büyümüş soğan kürüne başladım. inşallah önümüzdeki ay aşılama yapabiliriz. yada aşılama gerek kalmadan hamile kalırım. amiiiin :))))

Merhaba arkadaşlar bende aralık ayında ilk kez aşılama yaptıracağım, eşimin sperm sayısı 18.000 ve morfolojisi kötü. ilaçlarımı aldım meronem kullanacağım. Şuan adet olmak için farlutal kullanıyorum, tedaviye başlamak ve hamile olduğumu öğrenmek için çok sabırsızlanıyorum. İnşallah hayal kırıklığına uğramam.
Başkalarının kafamızı karıştırıp , çok soru sorarak moralimizi bozmalarını istemediğimiz için hiçkimseyle paylaşmadık bu tedaviyi. İyi ki kadınlar kulübü var,sizlere anlattıkça biraz olsun içim rahatlıyor.

kızlar herkese merhabaa....
ben de 3.5 yıldır evliyim.11 aydır korunmuyorduk....eşimde sperm azlığı ve hareketlilikte yavaşlık çıktı....hemen hemen bütün hastanelere gittik biri aşılama bile tutmaz direk tüp bebek dedi..biri aşılma dedi..biri ilaçlarla yükselir normal yolla gebe kalırsın dedii...yani her kafadan bir sesle ne düşüneceğimi şaşırır oldum..en sonunda bu ay aşılama denemeye karar verdim..eş zamanlı olarak eşimde ilaç tedavisine başladı...keçi boynuzu kürüne de başladık..daha ne yapabiliriz bilmiyorum...aşılamadan ben de korkuyorum tedirginimm....27si gibi adet olacam dr. 2.gün çağırdı sizlerden okuduğum kadarıyla iğne-hap tedavisiyle aşılama süreci başlıyormuş yan etkileri var mı ben onu da merak ediyorum aslında...hepimize bolşanslar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…