kızlar herkese merhabaa....
ben de 3.5 yıldır evliyim.11 aydır korunmuyorduk....eşimde sperm azlığı ve hareketlilikte yavaşlık çıktı....hemen hemen bütün hastanelere gittik biri aşılama bile tutmaz direk tüp bebek dedi..biri aşılma dedi..biri ilaçlarla yükselir normal yolla gebe kalırsın dedii...yani her kafadan bir sesle ne düşüneceğimi şaşırır oldum..en sonunda bu ay aşılama denemeye karar verdim..eş zamanlı olarak eşimde ilaç tedavisine başladı...keçi boynuzu kürüne de başladık..daha ne yapabiliriz bilmiyorum...aşılamadan ben de korkuyorum tedirginimm....27si gibi adet olacam dr. 2.gün çağırdı sizlerden okuduğum kadarıyla iğne-hap tedavisiyle aşılama süreci başlıyormuş yan etkileri var mı ben onu da merak ediyorum aslında...hepimize bolşanslar...
AVCI 82...ben yıkama işleminden sonra sayıların daha da düştüğünü yeni öğrendim moralim bin kat bozuldu.yıkamadan önceki sperm sayınız kaçtı??acaba ne kadar düşer ki bizim ki..
arkadaşlar merhaba ben önümüzdeki ay ikinci aşılamamı yaptıracam ama ilk defa rahim filmi çekilecek aşılama beni hiç korkutmamıştı ama bu rahim filmi gözümü korkuttu daha önce çekilenler varsa nasıl bir şey anlatabilirmi????
hayırlı olsun şimdiden kızlar..Allah ım inşallah bu sefer versin bebişlerinizi..
dew77 ağustos topiğinde ilk aşılamadan hatırlıyorum seni..bende aralık sonu gibi yaptırcam 3. aşılamayı..inşallah 3.de tutanlardan oluruz.. hayırlı haberlerini bekliyorum canım.
bende hatırlıyorum ikinizide. galiba her ay yeni bir topikte karşılaşacağız. inşallah bundan sonra yeni hamilaler topiğinde yazışırız
Herkese selam,
Daha oncee yazmistim aralik topigine site guncellemesi yapilirken sanirim bazi mesajlar uctu...bende haftaya cumartesi 4 aralikta 3.asilamami yaptiracagim bayanlar...umarim hepimiz icin hayirlisi olur...
FALS asilama basit bir islem adetin ilk gunu doktorunu arayacaksin 3.gunu seni gormek isteyecek buyuk olasilikla ve eger herseyi uygun bulursa ilac icmeye baslayacaksin 5gun ilac kullanacaksin( hangi yontemin kullilacagi doktorun karari)ilac yada igne olabilir....5 gun ilac kullanimi sonrasi senu yumruta takibine cagiracak yumrutalar beklenen kivama geldiyse catlatma ignesi yapilacak ve 48 saat sonra esinden spermler alinacak yikama islemine tabi tutulacak ve siringa yontemi ile rahimine birakilacak....islem bu sekilde ozetlenebilir.....
öncelikle cevabın için teşekkürler DEW77. 3.gün nasıl bir muayene yapacak yani herşeyin uygun olduğunu nasıl anlayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?