Aşılama aralık 2010 da aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar inşallah aralık ayında hepimiz hamile kalırız:) ben moralimi yüksek tutmaya ve çok düşünmemeye çalışıorum..stres çok etkiliomuş...ama insanda çok rahat olamıo.çok dua ediorum rabbim kucağımızı boş bırakmasın...

başta insanın kafası çok karışıyor, ama zamanla rutin işlemleri öğreniyorsun. bende 4 senedir bir sürü doktora gittim. kimseyede bişey anlatamadığımız için yalan yanlış herşeye inandık. ve boşu boşuna 3 sene kaybettik. şimdi doktorumdan çok memnunum, üniversite hast. gidiyorum.arife günü 3. aşılamamı oldum. benimde eşimin sperm sayısı çok düşük ve benimde adet düzensizliğim var. rutin bazı hormon testleri ve rahim filmi çekildikten sonra aşılama yapılıyor. ben önce hap ve çatlatma iğnesi kullanarak aşılama oldum 2 tane. bu sefer iğne kullandım. ancak devlet sadece iğneli aşılamaları kabul ediyor tüp bebek raporu çıkarabilmek için. son bir aşılamam daha kaldı rapor alabilmek için. banada birçok doktor şansımızın çok düşük olduğunu söyledi, direk tüp bebek deneyin dediler ama biz aşılamadan başlamanın en doğrusu olduğuna karar verdik. çünkü tüp bebek olayı hem maddi hemde manevi anlamda çok yıpratıcı. hepimiz hakkında hayırlısı artık...

selam arkadaşlar..19 kasımda kırmızıları gördüm yine..aralıkta 3. aşılamamı yaptırıcam busefer adetim bayrama denk gelince aşılamada aralığa kaldı.. hepimizin hakkında hayırlı olan olsun..
NİNYA benim eşimin değerleride düşük yıkmadan sonra 2 milyon sperm ancak kalıyo..bendede pko var..Rabbim ol derse olacak.Allah ım sanada banada tüm isteyenlerede bu sefer verir inşallah..sonucunu merakla bekliycem.. sevgiler..:103:

ninyaaa...bizim ailelerimiz biliyor da noldu her kafadan bir ses, her taraftan ayrı doktor önerisi...en son kabuğuma çekildim kimseyle konuşmuyorum konşulmasınada izin vermiyorum kendim karar verecem doktora,tedaviye işte ne gerekiyorsa..hepimizin şansı bol olsun walla şansa çok ihtiyacımız var..

Son düzenleme:
AVCI 82...ben yıkama işleminden sonra sayıların daha da düştüğünü yeni öğrendim moralim bin kat bozuldu.yıkamadan önceki sperm sayınız kaçtı??acaba ne kadar düşer ki bizim ki..

Son düzenleme:
AVCI 82...ben yıkama işleminden sonra sayıların daha da düştüğünü yeni öğrendim moralim bin kat bozuldu.yıkamadan önceki sperm sayınız kaçtı??acaba ne kadar düşer ki bizim ki..

bizim sayımız 4 milyon du son aşılamada..yıkamadan sonra 2 milyon kaldı ..yıkamada şekli bozuklar hareketsizler atıldığı için azalıyo sayı..zaten normal sperm sayısının 3 milyon ve daha az olması tüp bebek endikasyonuymuş..aslında ben aşılamayla boşa zaman kaybediyorum ama 3. yü yaptırıp sonra tüp bebeğe geçicem..Allah ım en kolay yoldan sağlıkla ve hayırla nasip etsin hepimizeAMİN..

sperm sayısı yıkamadan sonra nerdeyse yarı yarıya düşüyor. en azından bizde öyle oldu. eşimin değerleri çok değişken. maksimum 16 milyon oldu, ama son aşılamamda 2 milyondu. yıkamadan sonra 1 milyona düştü. tabi buda tutma şsnsını iyice azalttı. oyüzden pek ümitli değilim.

merhaba arkadaşlar bende aralıkta 2. aşılamamı yaptırıcam
rabbim hapimizin yardımcısı olsun

bakalım bizim değerimiz 6.7 milyon aşılama zamanı ne çıkacak...hafta sonuna doğru relg olacam 15 gün gibi kısa bir süremizz kalsı işte:))

mrb meryemcem. hiç korkulacak birşey değil aslında sadee ilacı verirken ağrı hissettim o kadar rahat ol. sonrasında da abartılacak kadar ağrım olmadı.

mrb kızlar. bende aralıkta aşılama yaptıracam. ama bu konuda hiç bilgim yok. Adetini ilk günü haberim olsun dedi doktor. bundan sonrası nasıl oluyor. bilgi verirseniz çok sevinirim.

Herkese selam,
Daha oncee yazmistim aralik topigine site guncellemesi yapilirken sanirim bazi mesajlar uctu...bende haftaya cumartesi 4 aralikta 3.asilamami yaptiracagim bayanlar...umarim hepimiz icin hayirlisi olur...
FALS asilama basit bir islem adetin ilk gunu doktorunu arayacaksin 3.gunu seni gormek isteyecek buyuk olasilikla ve eger herseyi uygun bulursa ilac icmeye baslayacaksin 5gun ilac kullanacaksin( hangi yontemin kullilacagi doktorun karari)ilac yada igne olabilir....5 gun ilac kullanimi sonrasi senu yumruta takibine cagiracak yumrutalar beklenen kivama geldiyse catlatma ignesi yapilacak ve 48 saat sonra esinden spermler alinacak yikama islemine tabi tutulacak ve siringa yontemi ile rahimine birakilacak....islem bu sekilde ozetlenebilir.....

slm arkadaşlar bende aralıkta 4 aşılamamı olacagım inşallah bu sefer hayırlı haberler veririm sizlere

hayırlı olsun şimdiden kızlar..Allah ım inşallah bu sefer versin bebişlerinizi..
dew77 ağustos topiğinde ilk aşılamadan hatırlıyorum seni..bende aralık sonu gibi yaptırcam 3. aşılamayı..inşallah 3.de tutanlardan oluruz.. hayırlı haberlerini bekliyorum canım.

bende hatırlıyorum ikinizide. galiba her ay yeni bir topikte karşılaşacağız. inşallah bundan sonra yeni hamilaler topiğinde yazışırız

öncelikle cevabın için teşekkürler DEW77. 3.gün nasıl bir muayene yapacak yani herşeyin uygun olduğunu nasıl anlayacak

öncelikle cevabın için teşekkürler DEW77. 3.gün nasıl bir muayene yapacak yani herşeyin uygun olduğunu nasıl anlayacak

merhaba..adetin 3. günü vajinal ultrasonla yumurtalıklara bakılıyo kist falan varmı diye..belki birkaç kan tahlilide ister..herhangi bi problem yoksa hap veya iğne kullanmaya başlıyosun yumurtan 19-20mm oluncada çatlatma iğnesi yapılıp 36 saat sonra aşılıman yapılıyo..başarılı olur inşallah..bende 3. için aralık ayını bekliyorum..hepimize Allah sağlıkla versin bebişlerimizi inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…