herkesde bir belirti olacak diye birsey yok diye yaziyorlar canim ama seni anlayabiliyorum hissetmek isteyisini bugun benimde transferimin 6. gunu ve yalniz belim agriyor ve goguslerim sismeye basladi sanki adet olacakmisim gibi....he birde dun kasiklarima ara sira sizi yada bicak batmasi gibi bir sey giriyor...
evt binlerce sayfa okudum belirtiler üzerine.ailem üzerime titriyor.hiçbir iş yapmıorum.eşim deli oluyor etrafımda neler yedireceğini şaşırdı bana.kumandayı uzanıp almaya üşenen adam hizmet edıo bana.tüm bunların beni mutlu etmesi gerekirdi ama endişeleniyorum.ya bu kadar ilgi alaka boşaa çıkarsa.bebeğim inşallah benimledir.
insaallah seninledir canim benim ailem tup bebek denedigimizi bilmiyorlar esimin aileside oyle...yani tek destekcim esim ve bir kac arkadasim...bide bu site...hersey gonlunce olsun.senin ilk denemenmi?
evt canım ilk denemem ve inşallah son olur
aslında ailene söylemeyerek iyi yapmışsın.bende söylemek istemedim ilk başta ama eşim ısrar etti.annenin duasını al dedi.bende söyledim.hayırlısı artık.senin kaçıncı denemen?
aklina takildiysa sor tabi ama tupte istediklerini hic duymamistim,ilk asilamami olurken istemisti benden ama tup yapmaya karar verince bakilmadi bile filme cunku tuplere gerek kalmadan toplaniyo yumoslar..
Kızlar merhaba size umut moral olmak için bi uğradım öylesine sakın umutsuzluğa kapılmayın 2 defa tüp bebek tedavisi oldum ilkinde bebeğim 8 haftalık dı kalbi durdu ikincisinde sadece 5 tane yumurtam vardı 3 tanesi kaliteliydi alındı ve 1 tane emriyom oluştu dr transfer edip etmemek arasında kaldı emriyo da kaliteli değildi ve işte bir umut transver oldu vee 10gün sonra test için gittim umut namına hiçbirşey yok hoplaya zıplaya gittim hastaneye normalde sigara içiyordum tedaviye başladığımda bırakmıştım o gün tekrar sigara içtim 1 adet sonra kan verdim sonuç bi geldi beta hcg 90 larda ben şok eşim şok dr şok sonrasında aylar günler derken bebeğimi kucağıma aldım dünyalar tatlısı bir oğluşum oldu ve ben hala anne olduğuma inanamıyorum eşimin morfolojı değeri sıfır benim rahmimde perde vs ameliyatlar ilaçlar derken allahım bana nasip etti sizlerde o güzel yüreklerinizi temiz tutun sabredin ve allahdan dileyin eğer olmasaydı diyorum bizim olmazdı çok zor stresli bir süreç rabbim hepinizin yar ve yardımcısı olsun....
merhaba arkadaşlar benimde tüp bebek serüvenim başladı. eşim behçet hastası olduğu için kullandığı ilaçlar sperm sayısını azaltıyor o nedenle tüp bebek yaptırmaya karar verdik . ben 24 yaşındayım . doktorumun muayene ve tetkiklerine göre gebe kalmamam için hiç bir problem yok . ama eşimin sperm sayısı yetersiz olduğu için gebe kalamadımcuma günü 2 tane sağlıklı embriyo transfer edildi. bu bekleme süresi beni öldürecek, hiç geçmiyor vakit adeta gün sayıyorum . gebelik testini nezaman yapacağımı bilmiyorum . doktorum arayıp haber vericek ama merak ediyorum . 12. 13. gün dediler ama ???
Kızlar merhaba size umut moral olmak için bi uğradım öylesine sakın umutsuzluğa kapılmayın 2 defa tüp bebek tedavisi oldum ilkinde bebeğim 8 haftalık dı kalbi durdu ikincisinde sadece 5 tane yumurtam vardı 3 tanesi kaliteliydi alındı ve 1 tane emriyom oluştu dr transfer edip etmemek arasında kaldı emriyo da kaliteli değildi ve işte bir umut transver oldu vee 10gün sonra test için gittim umut namına hiçbirşey yok hoplaya zıplaya gittim hastaneye normalde sigara içiyordum tedaviye başladığımda bırakmıştım o gün tekrar sigara içtim 1 adet sonra kan verdim sonuç bi geldi beta hcg 90 larda ben şok eşim şok dr şok sonrasında aylar günler derken bebeğimi kucağıma aldım dünyalar tatlısı bir oğluşum oldu ve ben hala anne olduğuma inanamıyorum eşimin morfolojı değeri sıfır benim rahmimde perde vs ameliyatlar ilaçlar derken allahım bana nasip etti sizlerde o güzel yüreklerinizi temiz tutun sabredin ve allahdan dileyin eğer olmasaydı diyorum bizim olmazdı çok zor stresli bir süreç rabbim hepinizin yar ve yardımcısı olsun....
nekadar şanslısınız evladınızla size uzun ömürler diliyorum darısı başıma inşgebelik testini transferden kaç gün sonra yapmalıyım 3 gün önce transfer oldumda ???
nekadar şanslısınız evladınızla size uzun ömürler diliyorum darısı başıma inşgebelik testini transferden kaç gün sonra yapmalıyım 3 gün önce transfer oldumda ???
aynen oyle hayirlisi olsun insaallah benim ikinci donmus yumoslarimla deniyorum bu sefer iki tane transfer ettiler gecen sefer doktorum beni bir taneye ikna etmisti.bu sefer daha sansli hissediyorum kendimi ama yinede icimde bir kusku var donmusla sans daha az oluyormus...hissetmek ve kalp atislarini duymak icin sabirsizlaniyorum...doktorun sana ne gibi tavsiyeler verdigini yazarmisin?benim sorma sansim olmadi daha dogrusu burada protokol boyle gerekli olanlari soyluyorlar...transfer sonrasida hemen kaldirdilar hic yatmadim ama evde dinleniyorum...
testi transferden 12 gün sonra yapın diyo dr lar senin 5. gün embriyosuysa 10. günde baktırabilirsin
kaçıncı gün embriyosu bilmiyorum fakat benim dondurulmuş embriyo ile yapıldı transferim . dondurmadan önce 4 gün dışarda kaldı diye biliyorum
inşallah carşamba gibi ignelerim başlar yine menegon yüksek dozla hayırlısı inşallah problemsiz yumoş olur da yolumuza devam ederiz nurancım meryem suresi hem kendine hem bizlere oku lütfen... herkes öpüldü iyi geceler. güzel haberleri cok bekletmeyin catlıyoruz yaniiii
Heyecanla yumurta toplama ve transfer için bekliyen,
Transfer olmuş umut ve endişe ile test gunü bekleyen tüm kızlara merhaba,
Bu gün transfer dahil 10. Gunüm sadece kasıklarımda ara ara bıçak gibi bir batma arada sırada adet sancısına benzeyen bir ağrım var birazda belim ağrıyor bunlar normalmidir
Benimle aynı donemi yaşayan arkadaslarım siz nasıldınız sizde neler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?