Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

evt binlerce sayfa okudum belirtiler üzerine.ailem üzerime titriyor.hiçbir iş yapmıorum.eşim deli oluyor etrafımda neler yedireceğini şaşırdı bana.kumandayı uzanıp almaya üşenen adam hizmet edıo bana.tüm bunların beni mutlu etmesi gerekirdi ama endişeleniyorum.ya bu kadar ilgi alaka boşaa çıkarsa.bebeğim inşallah benimledir.

insaallah seninledir canim benim ailem tup bebek denedigimizi bilmiyorlar esimin aileside oyle...yani tek destekcim esim ve bir kac arkadasim...bide bu site...hersey gonlunce olsun.senin ilk denemenmi?

Heyecanla yumurta toplama ve transfer için bekliyen,
Transfer olmuş umut ve endişe ile test gunü bekleyen tüm kızlara merhaba,
Bu gün transfer dahil 10. Gunüm sadece kasıklarımda ara ara bıçak gibi bir batma arada sırada adet sancısına benzeyen bir ağrım var birazda belim ağrıyor bunlar normalmidir
Benimle aynı donemi yaşayan arkadaslarım siz nasıldınız sizde neler var

insaallah seninledir canim benim ailem tup bebek denedigimizi bilmiyorlar esimin aileside oyle...yani tek destekcim esim ve bir kac arkadasim...bide bu site...hersey gonlunce olsun.senin ilk denemenmi?

evt canım ilk denemem ve inşallah son olur
aslında ailene söylemeyerek iyi yapmışsın.bende söylemek istemedim ilk başta ama eşim ısrar etti.annenin duasını al dedi.bende söyledim.hayırlısı artık.senin kaçıncı denemen?

merhaba arkadaşlar benimde tüp bebek serüvenim başladı. eşim behçet hastası olduğu için kullandığı ilaçlar sperm sayısını azaltıyor o nedenle tüp bebek yaptırmaya karar verdik . ben 24 yaşındayım . doktorumun muayene ve tetkiklerine göre gebe kalmamam için hiç bir problem yok . ama eşimin sperm sayısı yetersiz olduğu için gebe kalamadım cuma günü 2 tane sağlıklı embriyo transfer edildi. bu bekleme süresi beni öldürecek, hiç geçmiyor vakit adeta gün sayıyorum . gebelik testini nezaman yapacağımı bilmiyorum . doktorum arayıp haber vericek ama merak ediyorum . 12. 13. gün dediler ama ???

aynen oyle hayirlisi olsun insaallah benim ikinci donmus yumoslarimla deniyorum bu sefer iki tane transfer ettiler gecen sefer doktorum beni bir taneye ikna etmisti.bu sefer daha sansli hissediyorum kendimi ama yinede icimde bir kusku var donmusla sans daha az oluyormus...hissetmek ve kalp atislarini duymak icin sabirsizlaniyorum...doktorun sana ne gibi tavsiyeler verdigini yazarmisin?benim sorma sansim olmadi daha dogrusu burada protokol boyle gerekli olanlari soyluyorlar...transfer sonrasida hemen kaldirdilar hic yatmadim ama evde dinleniyorum...

aklina takildiysa sor tabi ama tupte istediklerini hic duymamistim,ilk asilamami olurken istemisti benden ama tup yapmaya karar verince bakilmadi bile filme cunku tuplere gerek kalmadan toplaniyo yumoslar..

benimde rahim filmi istemişti sebebide ; eğer tüplerde bir sorun varsa o giderilip normal yoldsn gebe kalmayı sağlamak için yaptıklarını söyledi,

yani doktorum önce neden gebe kalamadığımı tespit etti ona göre tedavi uygulayacağız dedi

merhaba arkadaşlar benimde tüp bebek serüvenim başladı. eşim behçet hastası olduğu için kullandığı ilaçlar sperm sayısını azaltıyor o nedenle tüp bebek yaptırmaya karar verdik . ben 24 yaşındayım . doktorumun muayene ve tetkiklerine göre gebe kalmamam için hiç bir problem yok . ama eşimin sperm sayısı yetersiz olduğu için gebe kalamadım cuma günü 2 tane sağlıklı embriyo transfer edildi. bu bekleme süresi beni öldürecek, hiç geçmiyor vakit adeta gün sayıyorum . gebelik testini nezaman yapacağımı bilmiyorum . doktorum arayıp haber vericek ama merak ediyorum . 12. 13. gün dediler ama ???

Kızlar merhaba size umut moral olmak için bi uğradım öylesine sakın umutsuzluğa kapılmayın 2 defa tüp bebek tedavisi oldum ilkinde bebeğim 8 haftalık dı kalbi durdu ikincisinde sadece 5 tane yumurtam vardı 3 tanesi kaliteliydi alındı ve 1 tane emriyom oluştu dr transfer edip etmemek arasında kaldı emriyo da kaliteli değildi ve işte bir umut transver oldu vee 10gün sonra test için gittim umut namına hiçbirşey yok hoplaya zıplaya gittim hastaneye normalde sigara içiyordum tedaviye başladığımda bırakmıştım o gün tekrar sigara içtim 1 adet sonra kan verdim sonuç bi geldi beta hcg 90 larda ben şok eşim şok dr şok sonrasında aylar günler derken bebeğimi kucağıma aldım dünyalar tatlısı bir oğluşum oldu ve ben hala anne olduğuma inanamıyorum eşimin morfolojı değeri sıfır benim rahmimde perde vs ameliyatlar ilaçlar derken allahım bana nasip etti sizlerde o güzel yüreklerinizi temiz tutun sabredin ve allahdan dileyin eğer olmasaydı diyorum bizim olmazdı çok zor stresli bir süreç rabbim hepinizin yar ve yardımcısı olsun....

nekadar şanslısınız evladınızla size uzun ömürler diliyorum darısı başıma inş gebelik testini transferden kaç gün sonra yapmalıyım 3 gün önce transfer oldumda ???

Rabbim kucagina almayi nasip etsin gebelik testini kimi doktorlar 12. gun istiyor kimisi 15.gun yani doktoruna bagli

allah razı olsun cnm duaların için bu arada sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin oğluşunada

nekadar şanslısınız evladınızla size uzun ömürler diliyorum darısı başıma inş gebelik testini transferden kaç gün sonra yapmalıyım 3 gün önce transfer oldumda ???

canım benim emriyom o kadar dayanıksızdiki benim salı günü yumurtalarım alındı perşembe günü transferim yapıldı ve 12 gün sonra test yaptırdım

banda doktorum karnında şişlik olursa sakın korkma hatta gebelik belirtisidir dedi.onun haricinde pek fazla birşey söylemıyorlar.zaten bir kağıtta yazıor olabilecekler.normal hayatına dönebilirsiniz falan filan bilindik şeyler.canım birçok yerde okudum donmuşlarla şansın daha fazlalaştığını.rahim ilaçlardan ve opersyonlardan yorulmamış ve hasar görmemiş olduğundan şansı arttırdığını duydum.hem 2 de tutar bakarsın bellimi olur

Tedaviye başlamana cok sevindim tedavi sürecinin yolunda gitmesini dilerim.
Mutlu hayirli haberlerini bekliyoruz.

Dayanamadım biraz önce doktorumu aradım şikayetlerimi anlattım bunların kötü belirtiler olmadıgını ama yinede umutlanmamam gerektiğini söyledi icim biraz rahatladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…