Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

Sana da geçmiş olsun canım Allah hayırlısını versin. Üzülmeyeceğiz yola devam ne yapalım Senin 2. denemnmiydi. Evet doktorla konuşup neden olmadığını sorgulamak lazım ama ben değiştiricem artık doktorumu. Gazi tıp düşünüyorum. Sen Bülent Tıraş ta oldun tedavi. Ben de eski ekurisi hakan yaralıda oldum. Ama şimdi değiştiricem. Maddi olarak zorluyor özel biziartık.

Son düzenleme:

Canım kaçıncı denemede histereskopi ve genetk test öneriliyor?

canım hiç moralini bozma eğer Allah isterse verir. vermezse hiç birimize vermez bende 3 gün önce transfer oldum bekliyorum , ama hep hayırlıysa nasip et allahım diyorum ... şöyle bi düşündüğümde bir mucize gibi geliyor rahme bi damlacık koyuyorlar o bebek oluyor. iyi şeyler düşün belki bu bebek senin sağlığını tehlikeye atacaktı belki sağlıksız olcaktı. 2. tedaviye kendini iyi hissedeceksen başla ama tabi doktorların tavsiyesinide dinle derim...

transferimin 4. günü ama hiç bir belirtim yok ne lekelenme ne batma hiçbişey yok tutmadımı yoksa bi belirti olması gerekmiyormuydu tecrübeli arkadaşlar cevap beklıyorum....

Canım kaçıncı denemede histereskopi ve genetk test öneriliyor?

Oncelikle sunu soyliyim herseyde vardir bi hayir sakin moralini bozma olurmu biliyorum cok zor ama 1 hafta once yasadim senin yasadiklarini uzulsende bisey degismiyor.ilk denemem negatif olunca ikinci deneme oncesi yapilabilir dendi canim ama daha bulent hocayla konusmadim bu hafta gidicem aklima ne takildiysa sorucam sonrada ya onlarla devam yada yeni merkez arayisi zaten orda devam etmezsem ya bahceci yada memorial dusunuyorum

voodoo cok üzüldüm senin için,
ben de geçen hft bugün aynı şeyleri yaşadım
ama sonra dedim ki ya eşime,bana sevdiklerime bişi olsa daha mı iyi
Allah ol dedi mi zaten kısmetse tedavisiz de oluyor;tüp bebek denerken ya da sonrasında kendiliğinden hamile kalan o kadar çok insan var ki...
Kızlar inşallah hepimiz kolayca hamile kalabilelim hayırlı evlatlar nasip olsun hepimize

Allah hakkından hayırlısı versin benim de değerlerim çok düşük çıkınca ne sevinebildim ne üzülebildim. Ben 13. Gün yaptırdım testimi belki senin de geç tutunma olabilir gene bir test yaptır belli mi olur. Herkesin hakkından hayırlısı olsun Allah büyüktür ummadığın anda ummadığın şeyler olabilir hayırlısı..

cook uzuldum arkadsim ama elden bisi gelmiyo bi kac ay normal yoldan deneyip kafani bosalt gene olmazsa yola devam canim allh koymustur bi yola daha ol demesi icin zaman var demekki ...hakkimizda hayirlisi..

cnm senin adına üzüldüm ama napalım kısmet nasip işi bu işler hakkımızda hayırlısı demkki daha zamanı var bizler için allaha emanet ol

Canım benim sonuç 0 çıkmasaydı elbet yaptıracaktım test tekrar ama şimdi adetimi bekliycem. 1-2 güne olurum. Hayat süprizlerle dolu Allah en kısa zamanda senin mutluluğunu yaşatsın bizlere...

Çok güzel canım ya tebrik ederim seni. Allah tamamına erdirsin inşallah. Progesterona baktırmayı sen mi akıl ettin. İyi yapmışsın düşükse takviye alırsın. SEvgiler...

Çok sağol Âmin canım Allah senin de gönlüne göre versin.merkez progesterona kendisi baktırıyor zaten .. Çarşamba gününe kadar sabahları 2 şer iğne vurulacakmışım inşallah sonucu iyi olur ve değerlerim yükselir..

benim de 8.günümde 0 çıktı.doktor testi tekrarla diyor ama benim umudum yok

Valla ben doktoru falan aramadım 9. gün sıfır. Ve yükseleceğini düşünmüyorum. Yani sıfır sonuçta. 3-4 değil ki. Zaten adet olurum gerçek test günü.Hayırlısı güzelim. Herşeyin hayırlısı...

herşeyin hayırlısı canım haklısın.benim doktorum niye öle sölediki ozaman.ben de tekrarlamayayım madem.umudum da yok zaten.

doktorun bidaha baktır dedi mi sana ilaçlarını kestin mi

Canım benim dondurulmuş ile ilaçsız tedaviydi. Yani ilaç kullanmıyorum hiç. Bir daha da baktırmam artık. Adet olmazsam ki olurum kesin ağrılarım var. Zaten bu zamana kadar transferden 9 gün geçmiş yerleşse çıkardı. Doktorla muhatap değilim şu anda kafamı dağıtmaya çalışıyorum...

Yürekten üzüldüm sonuca bu durumlarda yazılacak bir seyde bulamıyor insan en kısa zamanda kafanızı toplar moralinizi kazanırsınız umarım.
Benimde bu gün 9. Gunüm adet sancısına benzer sancılarım başladı doktorumu aradım olumsuz belirti değil dedi ama sizi okuyunca öyle bir ağırlık coktuki yüreğime

merhaba kızlar benim tranferinin 9.günü dayanamayıp bthcg değerine baktırdım 53.4 çıktı .yaşadığım yerdeki doğum doktoru tebrik etti 2 gün sonra tekrarlayalım dedi.hala inanamadım ilaçlara bağlı deildir dimi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…