Kimse düşünmüyo mu yaf :) ben kasımı kaçırdım kasimin sonunda adet oluyom asilamam araliga kaliyo :)
Inşallah canım dediğin gibi olur yeni yıl mucizemizle birlikte gelir... Bende problem yok çok şükür şimdilik esimde sperm sayısı düşük diğer değerleri iyi bakalım nolcak çarşamba günü belli olcak... Aşılama sonrasi hiç bekmemek istemiyoruz biz tutmazsa direk tüp yaptiralim diyoruz sperm sayısı dusuyo cunki her testte :'( ne ilaç ise yariyo ne kürler... :'
Kızlar eşimin sperm sayısı düşük 4-5 ay kadar tedavideyiz sonuç ilk testlerden daha da düşük çıktı... Goya tedavi oluyoruz sonuç iyiye gideceğine kötüye gitti... iki senedir çocuğumuz Olmuyo ve bu ayı kaçırdık çarşamba sonuçlarla doktorumuza gitcez ve aşılama yaptircaz olmazsa daha fazla beklemek istemiyoruz sonuclarimz hiç iç açıcı değil
Ben hiç böyle olacağını dusunemedim çok zormus Hii işler ama kk da kendimi iyi hissediyorum benimgibilerle konuşmak iyi oluyo cunki başına gelmeyen bilmiyo... Kime desem yasin küçük takma diyo... Takma demek çok kolay sanki sıradan bişey
Biz ilk asilamamizi olcaz ve çok heyecanlıyım... Daha önce aşılama olanlar nasıl olduğunu uzun uzun açık açık anlatın bayanlar lutfeeeeeennn... Yumurta takibimi yapiliyo ilaclami yumurtlatiliyo spermler onceden alıp donduruluyomu yoksa yumurta catladigi gunmu erkekten sperm aliniyo... Muhtemelen bunların hepsinin cewabini en iyi başıma gelince bilcem ama merak ışte daha bilgili olursam belki daha az stres yaparım diye düşünüyorum...
Ayy çok mu çenem düştü ne :):):)
Inşallah canım dediğin gibi olur yeni yıl mucizemizle birlikte gelir... Bende problem yok çok şükür şimdilik esimde sperm sayısı düşük diğer değerleri iyi bakalım nolcak çarşamba günü belli olcak... Aşılama sonrasi hiç bekmemek istemiyoruz biz tutmazsa direk tüp yaptiralim diyoruz sperm sayısı dusuyo cunki her testte :'( ne ilaç ise yariyo ne kürler... :'' '(
Yapadim tabiki canm ama telden giriyom ben internetin evimde war biz izindeyiz o yüzden yapamiyom
GSDENIZ20
Yapadim tabiki canm ama telden giriyom ben internetin evimde war biz izindeyiz o yüzden yapamiyombenimde yas 23 üç yıldır ewliyim :)
Inşallah ilk tek aşılamamiz olur ama benim ilkinde olmazsa başka yaptırarak vakit kaybetmek istemiyorum esimin değerleri düşük malesef o yüzden tüp olcak olmazsa... Inşallah asilamayla sonuç alırız
Bilmiyom ki canım bi konu var hatta bunla ilgili 2 milyonda yetmiş kusure çıktı diye ama üç ayda sonuç veriyo malum üç aydan üç aya yenileniyor spermler vücutta... Asi ve tüp olmazsa arada dinlenme sürecinde uygularım ordakileri artık... Inşallah gerek kalmaz canım...
Bilmiyom ki canım bi konu var hatta bunla ilgili 2 milyonda yetmiş kusure çıktı diye ama üç ayda sonuç veriyo malum üç aydan üç aya yenileniyor spermler vücutta... Asi ve tüp olmazsa arada dinlenme sürecinde uygularım ordakileri artık... Inşallah gerek kalmaz canım...
Yok canım sigara alkol almaz o yüzden çok şükür sayı düşük ama kalitesi çok iyi dedi doktor
Yok canım sigara alkol almaz o yüzden çok şükür sayı düşük ama kalitesi çok iyi dedi doktor
Inşallah canım bizdede esimde sorun şimdilik bende bisi yok denilmişti ilk muayenelerde esimde çıkınca ona yoğunlastik...
Inşallah canım bizdede esimde sorun şimdilik bende bisi yok denilmişti ilk muayenelerde esimde çıkınca ona yoğunlastik...
Malesef bize ilaçlar pek fayda etmedi hatta iki milyona kadar düştü bizimde ilk asilamamiz bakalım kısmet ınşallah ilk asilama tutar...
Eşimle bugün konuşuyoruz çok güldüm Onada diyoki hamile kal diyo bi dogsun sipamiz ewe getirince totosundan cimdircen azıcık aglatcam çok beklettin bizi diye diyo :):):):):)
Denedik tatlım kurunu pekmezini kendini ama sonuç alamadık malesef...:'(
Sipalar bi yolu doğrultup gelemediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?