Aşılama Aralık 2013 aşılama düşünenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

tu_met

Guru
Kayıtlı Üye
27 Mart 2012
1.306
96
358
Diğer
Kızlar eşimin sperm sayısı düşük 4-5 ay kadar tedavideyiz sonuç ilk testlerden daha da düşük çıktı... Goya tedavi oluyoruz sonuç iyiye gideceğine kötüye gitti... iki senedir çocuğumuz Olmuyo ve bu ayı kaçırdık çarşamba sonuçlarla doktorumuza gitcez ve aşılama yaptircaz olmazsa daha fazla beklemek istemiyoruz sonuclarimz hiç iç açıcı değil
Ben hiç böyle olacağını dusunemedim çok zormus Hii işler ama kk da kendimi iyi hissediyorum benimgibilerle konuşmak iyi oluyo cunki başına gelmeyen bilmiyo... Kime desem yasin küçük takma diyo... Takma demek çok kolay sanki sıradan bişey
Biz ilk asilamamizi olcaz ve çok heyecanlıyım... Daha önce aşılama olanlar nasıl olduğunu uzun uzun açık açık anlatın bayanlar lutfeeeeeennn... Yumurta takibimi yapiliyo ilaclami yumurtlatiliyo spermler onceden alıp donduruluyomu yoksa yumurta catladigi gunmu erkekten sperm aliniyo... Muhtemelen bunların hepsinin cewabini en iyi başıma gelince bilcem ama merak ışte daha bilgili olursam belki daha az stres yaparım diye düşünüyorum...
Ayy çok mu çenem düştü ne :):):)

Kimse düşünmüyo mu yaf :) ben kasımı kaçırdım kasimin sonunda adet oluyom asilamam araliga kaliyo :)

Kimse düşünmüyo mu yaf :) ben kasımı kaçırdım kasimin sonunda adet oluyom asilamam araliga kaliyo :)

Merhaba cnaım bende muhtemelen 24-25 kasım gibi regl olucma ve dolayısıyla aşılamam Aralık ayında olacak. Umarım aralık ayı bize uğurlu hayırlı gelir. BU benim ilk aşılamam olacak o nedenle ben de heyecanla ve merakla o günlerin gelmesini bekliyorum.

Merhabalar canım. Biz de 1 yıldır bebek istiyoruz fakat olmuyor.:2: Eşimin sonuçlarında herhangi bir sorun yok; ancak bende pcos (polikistik over sendromu) var ve doğal yolla regl dahi olamıyorum,yumurta büyütemiyorum mutlaka ilaç kullanmam gerekiyor. 1 yıl boyunca yumurta takibi, yumurta büyütme çatlatma süreci yaşadım sonuç alamayınca doktor aşılamaya karar verdi. Bu ay regl olabilmek için ilaç kullanıyorum. Olabilirsem inşallah, regl biter bitmez hsg(rahim filmi) çekilecek. Sorun çıkmazsa (ki inşaallah çıkmaz) aralıkta aşılama yapılacak Allah izin verirse. Edindiğim bilgiye göre aşılama öncesi gerekiyorsa çatlatma iğnesiyle, gerekmiyorsa yumurta takibiyle yumurtanın çatlama zamanı belirleniyor. Çatlama günü de 1-2 saat önce eşin sperm veriyor ve laboratuvar ortamında yıkanıyor. İşlem yapıldıktan sonra da kimi doktor 5dk uzanma dahi yeter diyor kimi doktor da 1-2 saat yatırıyormuş. Hayırlısı hakkımızda... İnşaallah yeni yıla bebişimiz bizimle girer...

Inşallah canım dediğin gibi olur yeni yıl mucizemizle birlikte gelir... Bende problem yok çok şükür şimdilik esimde sperm sayısı düşük diğer değerleri iyi bakalım nolcak çarşamba günü belli olcak... Aşılama sonrasi hiç bekmemek istemiyoruz biz tutmazsa direk tüp yaptiralim diyoruz sperm sayısı dusuyo cunki her testte :'( ne ilaç ise yariyo ne kürler... :'''(

Mrb güzel bir başlık bende aralıkta düşünüyorum aşılama inşallah aslında bu ay olacaktım ama büyük bir yumurtam vardı olmadı pkoluyum 21 yaşıma girdim 1.5 sendir istiyoruz ama kısmet olmadı ....bide aynen benimkilerde öyle diyir yaşın kücük ne acelen var diye
Var işte ne yapyım
:) istiorum yani umarım bu bizimle olur
Burda liste yapsana isimlerimizle

canım senin eşinin sayısı kaç benimki de çok düşük en son 8milyon çıktı 3 aydır eşim klomen kullandı olmadı bu hafta adetim gelmesini bekliyorum 2 gün geçti gelince doktora gidicem aşılama için.zaman geçmiyor aklımdanda geçmiyor değil acaba hamilemiyim ondan mı diye test yapmaya da korkuyuyorm.pazartesiye kadar gelmezse doktora gidicem. rabbim hepimize bebişler nasip esin daha fazla üzmeden sağlıklı kucağımıza alırız inşallah.

Yapadim tabiki canm ama telden giriyom ben internetin evimde war biz izindeyiz o yüzden yapamiyom benimde yas 23 üç yıldır ewliyim :)
Inşallah ilk tek aşılamamiz olur ama benim ilkinde olmazsa başka yaptırarak vakit kaybetmek istemiyorum esimin değerleri düşük malesef o yüzden tüp olcak olmazsa... Inşallah asilamayla sonuç alırız

GSDENIZ20
CANIM sizinki yine iyiymiş bizimde 10 milyondu sizin gibi klomen ve E vitamini verdi doktor üç aylık tedavi diye üç ay sonunda test 2 milyon çıktı şok olduk o yüzden aşılama sonrasi olmazsa hemen tupe geçmemiz gerekicek yeni yılla birlikte...

Doğru haklısın inşallah gerek kalmaz sayıbdüşükmüş ama ne mucizeler okuyoruz buralarda

Bilmiyom ki canım bi konu var hatta bunla ilgili 2 milyonda yetmiş kusure çıktı diye ama üç ayda sonuç veriyo malum üç aydan üç aya yenileniyor spermler vücutta... Asi ve tüp olmazsa arada dinlenme sürecinde uygularım ordakileri artık... Inşallah gerek kalmaz canım...

Doğrudur canm yenileniyor inşallah gerek klamaz çok zor bu süreçler insanın piskolojisi mafoluyor eşin sigara kullanıyormu

Merhaba kızlar
bizde aralıkta aşılama yaptırcaz kısmetse,ilk denememiz olacak bende sizler gibi heyecanlıyım.
bizdeki sorun en başta eşimdeydi sayısı azdı ama kullandığı klomen ve proxeed sayesinde yükseldi yaklaşık 7-8 ayda iyi sayılara ulaştı şuan hala proxeed kullanıyor aklına geldikçe tabi arada keçi boynuzu pekmezide yedi.sorunumuz kalmadı bukonuda şükür ama sonradan öğrendikki benm sağ tüpüm tıkalı sol açık ayrıca pkosta var ama adet düzensizliği yok.klomen kullandım yumurtam oluştu çatladı ama sonuç hep hüsran.doktorumuz buyıl bitmeden bir aşılama yapalım dedi.olmazsa laporoskopi olucam.bakalım inşallah ameliyata gerek kalmıcak ilk aşılamamız tutacak allahın izniyle..

ben 1.5yıllık evliyim ve 5aydır tedavi görüyorum, geçen ay hsg m çekildi sağ da ki tüpüm de küçük tıkanıklıklar sol taraf ise tamamen açık çıktı. dün de adet oldum yarın randevum var muhtemelen klomen verilcek ve doktorumun dediğine göre aralığın ilk haftası aşılamam olacak. çok heyecanlıyım sizlerle adım adım paylaşmak istiyorum, umarım olumlu sonuç alırız

Inşallah canım bizdede esimde sorun şimdilik bende bisi yok denilmişti ilk muayenelerde esimde çıkınca ona yoğunlastik...
Malesef bize ilaçlar pek fayda etmedi hatta iki milyona kadar düştü bizimde ilk asilamamiz bakalım kısmet ınşallah ilk asilama tutar...

Eşimle bugün konuşuyoruz çok güldüm Onada diyoki hamile kal diyo bi dogsun sipamiz ewe getirince totosundan cimdircen azıcık aglatcam çok beklettin bizi diye diyo :):):):):)

bizde aynısı diyoruz bi gelsin totosunu ısırcaz onun bizi bukadar bekletti diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…