bu saatte uyanık olan varmı bende asılama yaptırıcam aralıkda galıba hastalanmayı beklıyorum oncesınde neler yapıldı acaba rahım fılmı falan cekılıyormu bıraz bılgılendırebılırmısınız kızlar :2:
Bende bugun ikinci asilamami yaptim sence Neye dikat etmem lasim ilikinde hic dikat etmem Bebek 3 haftaliken gitti insahlah bu defa tutar Biraz yardim edin Lütfen
henüz rahim filmi çektirmediysen aralıkta maalesef aşılama yaptıramıcaksın. Çünkü aşılama tedavisi reglinin 2. ya da 3. günü kullanmaya başlayacağın ilaç ya da iğnelerle oluyor.
rahim filmini ise adetinin 8 ya da 9. günü çektirebiliyosun. Bu durumda henüz rahim filmi çektirmediğin için tüplerinin açık olup olmadığını bilmeden kimse aşılama yapmaz. BU adetinle beraber rahim filmini çektirirsin sonraki adetinde de inşallah hayırlısı ile aşılamanı yaptırırsın.
Bu arada tabi ki umaırm gerek kalmaz ve beklediğin adetin 9 ay boyunca gelmez :)
merhaba arkadaşlar. beni de yavaş yavaş heyecan kaplamaya başla
Çok büyük olasılıkla bugün olmazsa yarın regl olucam ve aşılamaya geçicez hayırlısı ile. Regl olunca 2. ya da 3. güne randevu almamı söylemişti doktorum heyecanla bekliyorum. Umarım aşılama sürecim çok olumlu geçer ve mutlu haberi alabilirim :)
benım bı tanıdıgımda rahım fılmı yapmadan asılama yapılmıs ve tutmus bende bu ay doktorumla konusucam ıns ıkısınede gerek kalmazda olur cocugum ama olmazsada fılm falan benımkı ocaga kalır ıns sızınkıde en kısa zamanda olur dualarım cocugu olmayan herkesle
Kızlar birşey sormak istiyorum. Regl olduğum ilk günden beri bir kez dahi adet gecikmesi yaşamadım. Adetlerimin erken geldiği olmuştur ama asla gecikmemiştir. Bu ay heyecanla adet olacağım günü bekliyorum ancak bir türlü adet olamıyorum gecikti. 3-4 gün önce regl ağrılarım başlamıştı hah tamam oluyorum demiştim. Dün de inanılmaz balon gibi şişti karnım çok gergindi. Aama bu sabah kalktım ve hiçbirşey yok! Bütün belirtilerim uçup gitmiş! BU arada test de yaptım hamile falan değilim.
Ama inanılmaz gerginim, aşılamaya başlayacağım ay adetimin gecikmesi benim çok hayal kurup kendi kendime planlar yapıp ona göre yaşamaya başlama tavırlarıma bir cevap galiba
Bu arada ben bu ay rahim filmi çektirmiştim. Rahim filmi çektirdiğimiz ay adet gecikmesi yaşanması olabilir mi acaba?
ben hsg çekildikten sonra reglimde gecikme olmadı seninki stresten olabilir.yada geç döllenmede olabilir.
Bende bu ay ilk defa regli olayım diye bekliyorum geçmiş aylarda hep olmasın diye beklerken.
Gerçi regli olmadan gideceğim ben dr.a haftaya bir gün
Benim de galiba 1 aralıkta olacak aşılama aslında bugün olacaktı ama yumurtam yavaş büyüdü cuma kontrol var inşallah istenilen gibi olmuştur
Yarın benim de regl 10. günü, kontrolüm var.
Büyük ihtimal çatlatma iğnesini de yarın olabilirim.
Bu durumda da cuma gününe nasipse aşılamam olur gibi
Bende Aralığın 4 veya 5 i, adetimle başlicam hayırlısıyla.Bugün doktordan geldim. folikül falan saydı, bir de miyom var dedi ama pek üstünde durmadı. Çok önemli değildir inşallah. Bu ikinci aşılamam arada bir Tüp yapmışlığımız var. Çok zor bir dönemdi. döllenme bile gerçekleşmedi. transfer olamadım. 7 ay geçti üsünden.
Bu aşılamayı da formalite yapıyoruz, Rapor için gerekli olduğundan. Herkes bir ümit belki olur diyor ama dışarda bile bir araya gelmeyen yumurta sperm içerde çok zor. Herşey kısmet tabi, Belki vakti ssati şimdi olur ama bu iki negatif durum beni umutsuz bırakıyor. Olmazsa zaten Mart- Nisan gibi yeniden tüp deneyeceğim.
HAkkımızda hayırlısı başlayacak arkadaşları umutsuz etmek istmeme benim gibi zor durumda olmayan vardır, belki ufak sorunu olan vardır onların ümidini kırmak istemem. Allah herkesin yardımcısı olsun.
Bu arada soğan kürü uygulayayım mı diye soracaktım. O miyomu belki bir hafta bile olsa azaltabilirim. fikri olan?
Benim de galiba 1 aralıkta olacak aşılama aslında bugün olacaktı ama yumurtam yavaş büyüdü cuma kontrol var inşallah istenilen gibi olmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?