Aşılama Aralık 2013 aşılama düşünenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba kizlar ben 3ay once bi asilama yaptrdim rahim kanalim dar oldugu icin pek başarılı gecmedi adet gorduktn sonra rahim kanalim acildi bu ay tekrar rahim kanalima bakildi acildimi diye pek acilmamisti tekrardn actik ertesi gun asilama yapildi yani 3gun once ins.bi seferki tutar tutma ihtimali nedr bileniniz varmi dualarinizi beklyrm

Son düzenleme:
Bende bugun ikinci asilamami yaptim sence Neye dikat etmem lasim ilikinde hic dikat etmem Bebek 3 haftaliken gitti insahlah bu defa tutar Biraz yardim edin Lütfen

bu saatte uyanık olan varmı bende asılama yaptırıcam aralıkda galıba hastalanmayı beklıyorum oncesınde neler yapıldı acaba rahım fılmı falan cekılıyormu bıraz bılgılendırebılırmısınız kızlar :2:

henüz rahim filmi çektirmediysen aralıkta maalesef aşılama yaptıramıcaksın. Çünkü aşılama tedavisi reglinin 2. ya da 3. günü kullanmaya başlayacağın ilaç ya da iğnelerle oluyor.

rahim filmini ise adetinin 8 ya da 9. günü çektirebiliyosun. Bu durumda henüz rahim filmi çektirmediğin için tüplerinin açık olup olmadığını bilmeden kimse aşılama yapmaz. BU adetinle beraber rahim filmini çektirirsin sonraki adetinde de inşallah hayırlısı ile aşılamanı yaptırırsın.

Bu arada tabi ki umaırm gerek kalmaz ve beklediğin adetin 9 ay boyunca gelmez :)

merhaba arkadaşlar. beni de yavaş yavaş heyecan kaplamaya başla

Çok büyük olasılıkla bugün olmazsa yarın regl olucam ve aşılamaya geçicez hayırlısı ile. Regl olunca 2. ya da 3. güne randevu almamı söylemişti doktorum heyecanla bekliyorum. Umarım aşılama sürecim çok olumlu geçer ve mutlu haberi alabilirim :)

Bende bugun ikinci asilamami yaptim sence Neye dikat etmem lasim ilikinde hic dikat etmem Bebek 3 haftaliken gitti insahlah bu defa tutar Biraz yardim edin Lütfen

Bende ilk asilammda dikkt etmemistim bu ikincisindede doktorm iki gun istrht etsen ytr dedi ben ama bugun 4.gunm hala ytyrm is yapmamaya ozen gstryrm bence sende dikktet ayakta ilik dus al mumkn mertebe cok hareketlilikten kacin agar kaldirma hatta kabiz olmamaya ozen gostr rabbim iins.yuzumuze gulerde tutar hepimizin asilamasi hadi bakalim hayrlisi guzel hbrlerinizi beklyrm

Yarın reglimin 8. günü ve folikül kontrolüm vaaarrrr

benım bı tanıdıgımda rahım fılmı yapmadan asılama yapılmıs ve tutmus bende bu ay doktorumla konusucam ıns ıkısınede gerek kalmazda olur cocugum ama olmazsada fılm falan benımkı ocaga kalır ıns sızınkıde en kısa zamanda olur dualarım cocugu olmayan herkesle

Kızlar birşey sormak istiyorum. Regl olduğum ilk günden beri bir kez dahi adet gecikmesi yaşamadım. Adetlerimin erken geldiği olmuştur ama asla gecikmemiştir. Bu ay heyecanla adet olacağım günü bekliyorum ancak bir türlü adet olamıyorum gecikti. 3-4 gün önce regl ağrılarım başlamıştı hah tamam oluyorum demiştim. Dün de inanılmaz balon gibi şişti karnım çok gergindi. Aama bu sabah kalktım ve hiçbirşey yok! Bütün belirtilerim uçup gitmiş! BU arada test de yaptım hamile falan değilim.

Ama inanılmaz gerginim, aşılamaya başlayacağım ay adetimin gecikmesi benim çok hayal kurup kendi kendime planlar yapıp ona göre yaşamaya başlama tavırlarıma bir cevap galiba

Bu arada ben bu ay rahim filmi çektirmiştim. Rahim filmi çektirdiğimiz ay adet gecikmesi yaşanması olabilir mi acaba?

İnşallah arkadaşım inşallah allah gönlüne göre versin. Anne olmak isteyen her kadının kucağını doldursun inşallah :)

merhaba kızlar
rabbim hepinize yardım etsin aşılarınız tutsun inş.biz buay aşıdan vazgeçtik sağ tüpüm tıkalı olduğundan laporoskopiye karar verdik ameliyatla tüplerin durumuna bakılcak ondan sonra aşı yolunu deniycez...

ben hsg çekildikten sonra reglimde gecikme olmadı seninki stresten olabilir.yada geç döllenmede olabilir.
bende bu ay ilk defa regli olayım diye bekliyorum geçmiş aylarda hep olmasın diye beklerken.
gerçi regli olmadan gideceğim ben dr.a haftaya bir gün

neyseki regl oldum ogleden sonra :) yarına da randevumu yaptım

Benim de galiba 1 aralıkta olacak aşılama aslında bugün olacaktı ama yumurtam yavaş büyüdü cuma kontrol var inşallah istenilen gibi olmuştur

Benim de galiba 1 aralıkta olacak aşılama aslında bugün olacaktı ama yumurtam yavaş büyüdü cuma kontrol var inşallah istenilen gibi olmuştur

Yarın benim de regl 10. günü, kontrolüm var.
Büyük ihtimal çatlatma iğnesini de yarın olabilirim.
Bu durumda da cuma gününe nasipse aşılamam olur gibi

Bende Aralığın 4 veya 5 i, adetimle başlicam hayırlısıyla.Bugün doktordan geldim. folikül falan saydı, bir de miyom var dedi ama pek üstünde durmadı. Çok önemli değildir inşallah. Bu ikinci aşılamam arada bir Tüp yapmışlığımız var. Çok zor bir dönemdi. döllenme bile gerçekleşmedi. transfer olamadım. 7 ay geçti üsünden.

Bu aşılamayı da formalite yapıyoruz, Rapor için gerekli olduğundan. Herkes bir ümit belki olur diyor ama dışarda bile bir araya gelmeyen yumurta sperm içerde çok zor. Herşey kısmet tabi, Belki vakti ssati şimdi olur ama bu iki negatif durum beni umutsuz bırakıyor. Olmazsa zaten Mart- Nisan gibi yeniden tüp deneyeceğim.

HAkkımızda hayırlısı başlayacak arkadaşları umutsuz etmek istmeme benim gibi zor durumda olmayan vardır, belki ufak sorunu olan vardır onların ümidini kırmak istemem. Allah herkesin yardımcısı olsun.

Bu arada soğan kürü uygulayayım mı diye soracaktım. O miyomu belki bir hafta bile olsa azaltabilirim. fikri olan?

bnew yerinde olsam yapmam. Aşılama tüp bebek gibi tedavi süreçlerinde alternatif tıptan yararlanmak sakıncalı olabilir. Hem ilaç hem o kürler fazla gelebilir. Bence oluruna bırak arkadaşım

Aralık ayında aşılaması olacak arkadaşlar neredesiniz. Tedaviye başlayan yok mu?

Ben başladım. Doktorum Gonal F 450'likle başlattı. 5 gün boyunca 100'lük iğne olucam. Bugün 3. günüm. İğnelerimi akşam 7-9 arasında olmamı söylemişlerdi ancak benim iş durumum belli olmadığından ihtiyatlı olsun diye ben akşamları 9:30'da vurulmaya başladım.

llk iğneyi eşim yaptı, dün gece ise eşimle kavgalı oldugumuz için ben kendim yaptım :) Bugünlerde eşlerin anlayışlı olmaları gerekirken bizim psikolojik olarak rahat olmamız gerekirken bunlarla uğraştığıma inanamıyorum. Özünde eşim çok iyi bir insandır beni de çok sevdiğini biliyorum ama işte arada böyle gerginlikler olabiliyor, yine de Allah başımdan eksik etmesin :9

Neyse en azından iğnemi kendim yapabiliyorum hatta daha güzel yaptım eşim yaptığında kanamıştı ben hiç kanatmadım :)

Pazar akşamı son iğnemi olup, pazartesi sabah kontrole gidicem. Umarım sürecim sorunsuz geçer ve bundan sonraki BAT'ımda mutlu haberi alırım.

İkizim olmasını kendimi bildim bileli çok istemişimdir ancak tabi ki bu aşamada Allahım bir tane sağlıklı evlat versin başka birşey istemiyorum.

BU arada 32 yaşındayım, bende ya da eşimde herhangi bir problem yok.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…