Hakkımızda hayırlısı canım tabiki burdan paylaşalım yaşadıklarımızı tecrübe olur hepimize bende ilk yaptircam okuduklarim dışında,bişey bilmiyom... Benimde araligin ilk haftasına denk gelcek büyük ihtimal... Inşallah ilk ve son olur tutar aşılama...
Slm canım hoşgeldin ınşallah allah emeklerimizin karşılığını verir hayırlisiyla
Inşallah en kısa zamanda güzel sonuçlar alırız canım çok zor ugrastiriciymis bu işler insan başına gelince anliyo yipraniyo insan
merhaba hanımlar aralıkta bende aşılama yaptırabilirim.bende sıkıntı yok eşimin sperm sayısı iyi olmasına rağmen şekil bozuklukları çok fazla.varikoselden kaynaklı büyük ihtimal .
aralıkın 4-5 gibi regli bekliyorum bakalım kısmet....
Hakkımızda hayırlısı canım tabiki burdan paylaşalım yaşadıklarımızı tecrübe olur hepimize bende ilk yaptircam okuduklarim dışında,bişey bilmiyom... Benimde araligin ilk haftasına denk gelcek büyük ihtimal... Inşallah ilk ve son olur tutar aşılama...
arkadaşlar benimde eşimin sperm sayısı 16 milyon çıktı yani düşük dedi doktor aşılama yapmamızı söyledi ama üroloji doktoruda bu değer çok düşük bi değer değil dedi eşime 2 günde bi nohut yemeği ye keçi boynuzu sırgan suyu incir kurusu ye dedi ve 3ay bekleyin olur dedi doktorumda klomen verdi adetimin 5.günü yani cumartesi günü başlıcam sonra 1 aralıkta kontrole gel dedi yumurtalara bakıp aşılama yapcak ama ben çok kararsızım hangi doktora göre hareket edeym allah biliyo ya gönlüm aşılama taraftarı yapayım diyorum tutmazsa 3ay bekleriz diyorum sizce ne yapayım....
arkadaşım, size nohut vs. tavsiye eden doktor Kaan Aydos mu? biz de seninle aynı durumdayız da.
biz de aşılama düşünüyorduk sperm sayı,hareket ve morfoloji azlığı yüzünden. hatta aşılamayı atlayıp tüp bebek deneyin diyor bazı doktorlar.sonra bir de Kaan Aydos'a gidelim dedik. o da önce DNA testi yaptırın.onda bir şey çıkarsa ilaçla düzeltilebilir.doğal yolla olabilir. olmazsa da aşılama veya tüpte şansınız artar diyor. testi verdik. sonuçların çıkmasını bekliyoruz. aşılamayı da erteledik gibi ama hala şaşkınım vakit mi kaybediyoruz diye.değil canım ben yalovadayım erkan bey bizim doktor sizde durum ne ne yapmayı düşünüyosunuz
Kızlar eşimin sperm sayısı düşük 4-5 ay kadar tedavideyiz sonuç ilk testlerden daha da düşük çıktı... Goya tedavi oluyoruz sonuç iyiye gideceğine kötüye gitti... iki senedir çocuğumuz Olmuyo ve bu ayı kaçırdık çarşamba sonuçlarla doktorumuza gitcez ve aşılama yaptircaz olmazsa daha fazla beklemek istemiyoruz sonuclarimz hiç iç açıcı değil
Ben hiç böyle olacağını dusunemedim çok zormus Hii işler ama kk da kendimi iyi hissediyorum benimgibilerle konuşmak iyi oluyo cunki başına gelmeyen bilmiyo... Kime desem yasin küçük takma diyo... Takma demek çok kolay sanki sıradan bişey
Biz ilk asilamamizi olcaz ve çok heyecanlıyım... Daha önce aşılama olanlar nasıl olduğunu uzun uzun açık açık anlatın bayanlar lutfeeeeeennn... Yumurta takibimi yapiliyo ilaclami yumurtlatiliyo spermler onceden alıp donduruluyomu yoksa yumurta catladigi gunmu erkekten sperm aliniyo... Muhtemelen bunların hepsinin cewabini en iyi başıma gelince bilcem ama merak ışte daha bilgili olursam belki daha az stres yaparım diye düşünüyorum...
Ayy çok mu çenem düştü ne :):):)
Merhaba Arkadaşlar,
bizde yaklaşık 4 haftalık bi süreç gördük. ilk gittim muayenede kist var adet olunca gel eğer yok oluyorsa önemsiz dedi. adet oldum 3. günü gittim kist yoktu çok çok sevindim kan tahlillerim yapıldı 1 hafta sonra gel sonuçlara göre hareket edelim dediler. velhasılkelam 1 hafta sonra korka korka gittim ve hiçbir sorun yok dedi doktorum. sabah 10 da gittik ve öğleden sobra 14 30 da hsg çekeceğiz dediler. ne olduğunu bilmiyyodum. hastaneden çıkar çıkmaz araştırmaya başladım ve o kadar ürkütücü yazılar gördüm li bıraktım okumayı. saat 14 30 da gittim ağlamaya başladım neyse filme girdim evet ilacı verirken adet sancısı gibi bi sancım oldu sonrasında azıcık lekelenmede ama sonucta tüplerimin her ikiside açık çıktı çok çok sevindim. önümüzdeki hafta için eşimden örnek alınacak. acaba neden olmuyor olabilir bilmiyorum hiç bir sorun çıkmadı. 1,5 yıllık evliyim yaşım 23 eşimde 27. 8 aydır istiyoruzbana bir akıl verin lütfennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?