Canım sonuçların çıktı mı nasıl? Hayırlı haberlerini bekliyoruzgunaydin kizlar aksamdan beri hic uyuyamadim heyecan korku.. 10 gibi kan vercem Allahin izniyleee rabbim yuzumuzu guldursun insallah duanizi esirgemeyinn
Canım sonuçların çıktı mı nasıl? Hayırlı haberlerini bekliyoruzgunaydin kizlar aksamdan beri hic uyuyamadim heyecan korku.. 10 gibi kan vercem Allahin izniyleee rabbim yuzumuzu guldursun insallah duanizi esirgemeyinn
iqraaaaaaa canım arkadaşım, hayırlı haberlerle dön inşallah bitanem, heyecanla bekliyorum seni güzelim benimgunaydin kizlar aksamdan beri hic uyuyamadim heyecan korku.. 10 gibi kan vercem Allahin izniyleee rabbim yuzumuzu guldursun insallah duanizi esirgemeyinn
olsun tatlım geç olsun güç olmasın,Allah razi olsunn canimsinzz hepinizz ben dedim gec cikar die 4 e kadsr yolu varr bekliom cok korkuyomm sonuc ggelir gelmez yazcam insalaah :/
benim heyecanlı arkadaşımı neden bu kadar beklettilerrrrrAllah razi olsunn canimsinzz hepinizz ben dedim gec cikar die 4 e kadsr yolu varr bekliom cok korkuyomm sonuc ggelir gelmez yazcam insalaah :/
Canım hastane laboratuvar sonuç bölümü yok mu internette bana da geçen ki tüp bebekte 2 de çıkar dediler bi baktım 12.30 da sonuç çıkmış... inşallah oldu canım sadece resmiyet kazanacakAllah razi olsunn canimsinzz hepinizz ben dedim gec cikar die 4 e kadsr yolu varr bekliom cok korkuyomm sonuc ggelir gelmez yazcam insalaah :/
Merhaba canim.bu topigi sessiz sedasiz takip edenlerdenim.Kızlar Günaydın geçen gün demiştim ya doğum kontrol hapında 21 gün kullanıp 1 hafta ara veriliyormus ya ben vermedim 28 gün kullandım bilmiyordum bugün 33. Gün ve hala adet olmadım hormonlarım ve rahim bundan çok etkilenir mi lucrin de kullanıyorum bi an önce olsam iğnelere başlayacağım
Canım benim bir kutu da 21 vardı 2. Kutuya geçtim hiç demediler ne bileyim bende 2. Kutuya geçtim olmadım diye arayinca zaten adet olmazsın onu kullaninca dedi sende mi adetle baslayacaksin canimMerhaba canim.bu topigi sessiz sedasiz takip edenlerdenim.
Sendeki sorun bende de var gibi.bende d.kontrol hapi kullaniyorum ama bana hepsini iceceksin dedi bugun 24.hap ama carsambadan beri lekelenme var cumartesi de kanamaya dondu az az.doktora mail attim dönüs yapmszsa arayacagim.acaba bende mi 21 gun icecektim.endiseleniyorum.
İgraaa hemserim sonucunu merakla bekkiyorum.
Özlem canim kader arkadasim rabbim sana yeniden deneme gucu versin.kalbine ferahlik versin.
Transferi olup beklyen arkadaslarim pozitif haberlerle bizleri sevindirin.
Benim gibi tedavi gunu bekleyen arkadaslarim vuslat yakindir.
nasi bakcam cnmCanım hastane laboratuvar sonuç bölümü yok mu internette bana da geçen ki tüp bebekte 2 de çıkar dediler bi baktım 12.30 da sonuç çıkmış... inşallah oldu canım sadece resmiyet kazanacak
dun adet gunumdu cnmolsun tatlım geç olsun güç olmasın,
heyecanlı bekleyişe devam o zaman
şarkı söyle şarkı boş durma
2-3 saat sonra senden beklediğimiz hareketler
normalde adet tarihin ne zaman canım, günü geldimi?
Banada doktor ilaci yazarken 21 tane var dedi bir kutu icip birakacaksin dedi.adet oluncada tedaviye baslayacagiz dedi.ilaci aldim ben icinden 28 adet cikti.doktoru aradim 28 cikti hepsini mi icicem yoksa 21 tane mi dedim hepsini dedi.cevap vermis doktorum mailime ara kanamalar olabilirmis devam et demis.bitince adet olacaksin demis ama ben zaten adetli gibiyim suan.nasil anlayacagim adet oldugumu bakalimCanım benim bir kutu da 21 vardı 2. Kutuya geçtim hiç demediler ne bileyim bende 2. Kutuya geçtim olmadım diye arayinca zaten adet olmazsın onu kullaninca dedi sende mi adetle baslayacaksin canim
Evet canim adet olmayı bekliyorum başlayınca bende iğneye başlayacağım bugün adetin 33. Günü sen lucrin de kullanıyor musunBanada doktor ilaci yazarken 21 tane var dedi bir kutu icip birakacaksin dedi.adet oluncada tedaviye baslayacagiz dedi.ilaci aldim ben icinden 28 adet cikti.doktoru aradim 28 cikti hepsini mi icicem yoksa 21 tane mi dedim hepsini dedi.cevap vermis doktorum mailime ara kanamalar olabilirmis devam et demis.bitince adet olacaksin demis ama ben zaten adetli gibiyim suan.nasil anlayacagim adet oldugumu bakalim
Senin durumun benimkinden farkliymis hem ilac olarak hem adet olamama konusunda.e e doktorun ne diyorr bekliyecek miymisin
Bizde heyecanla seni bekliyoruz canim güzel sonuç alırsın inşallahdun adet gunumdu cnm
Hayir cnm kullanmiyorum.Evet canim adet olmayı bekliyorum başlayınca bende iğneye başlayacağım bugün adetin 33. Günü sen lucrin de kullanıyor musun
aynen cnm bakalimm ncak dier iki denememde 3. gun embriyodu ondn umutkuyum :)
Seni unuturmuyuz topigimizin ogretmeni sen,sinif baskani halide,caliskan ogrencisi iqraaa
beni de listeye ekleyin birbirimize dua edelim kızlar. 30 yaşındayım irenbe kaan bozkurt hastasıyım. sebepsiz infertilite var bu salı yani 9 aralık transfer günüm.
Burdaym hayatim bn hep takipteyim..yazamadim bu ara..kizmapzt opum var bi aksilik olmazsa
Gunaydin canlariiim hastaneden aradilar bugun 13.30 da transferim var dua edin lutfen.2 tane 1. Kalite transfer edeceklermis 4. Gun transferi.diger embriyolarim 2. Kaliteymis yarina kadar onlari bekleteceklermis iyi olursa donduracaklarmis.sayi az diye riske atmayip bugun transfer ediyorlarmis.yarina da ucak biletlerimizi a aldik evimize dönuyoruz nihayet.opuyorum dualarinizi esirgemeyin
Valla bilmemm kizlarr galiba bnde hasta oldum insallah tedaviye basliyorm sali gunu yuppiii
BU KİMYASALMI OLUYO EMEKLER BOŞA GİTTİ BİDE DOKTOR DİYOKİ TEKRAR YAPARIZ GÜCÜM KALMADI ARKADASLARIM HAYAT ÇOK BOŞ ZATEN NEDENDE HABERİ ALDIĞIMDAN BERİ İÇİMDE SIKINTI VARDI HEP DİĞERLERİNDE OLDUGU GİBİ TEKRAR DENİCEK GÜCÜM KALMADI YORULDUM SİMDİ HEPİNİZE SARILIP HÜNGÜR GÜNGÜR AGLAMAK İSTİYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?