ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

ikracim insallah guzel bir haber verirsin cunku dun gece ozlemden sonra buna cok ihtiyacimiz var. seni seviyoruz tatlim

gunaydin kizlar aksamdan beri hic uyuyamadim heyecan korku.. 10 gibi kan vercem Allahin izniyleee rabbim yuzumuzu guldursun insallah duanizi esirgemeyinn
iqraaaaaaa canım arkadaşım, hayırlı haberlerle dön inşallah bitanem, heyecanla bekliyorum seni güzelim benim

Allah razi olsunn canimsinzz hepinizz ben dedim gec cikar die 4 e kadsr yolu varr bekliom cok korkuyomm sonuc ggelir gelmez yazcam insalaah :/
olsun tatlım geç olsun güç olmasın,
heyecanlı bekleyişe devam o zaman
şarkı söyle şarkı boş durma
2-3 saat sonra senden beklediğimiz hareketler
normalde adet tarihin ne zaman canım, günü geldimi?

Allah razi olsunn canimsinzz hepinizz ben dedim gec cikar die 4 e kadsr yolu varr bekliom cok korkuyomm sonuc ggelir gelmez yazcam insalaah :/
Canım hastane laboratuvar sonuç bölümü yok mu internette bana da geçen ki tüp bebekte 2 de çıkar dediler bi baktım 12.30 da sonuç çıkmış... inşallah oldu canım sadece resmiyet kazanacak

Merhaba canim.bu topigi sessiz sedasiz takip edenlerdenim.
Sendeki sorun bende de var gibi.bende d.kontrol hapi kullaniyorum ama bana hepsini iceceksin dedi bugun 24.hap ama carsambadan beri lekelenme var cumartesi de kanamaya dondu az az.doktora mail attim dönüs yapmszsa arayacagim.acaba bende mi 21 gun icecektim.endiseleniyorum.
İgraaa hemserim sonucunu merakla bekkiyorum.
Özlem canim kader arkadasim rabbim sana yeniden deneme gucu versin.kalbine ferahlik versin.
Transferi olup beklyen arkadaslarim pozitif haberlerle bizleri sevindirin.
Benim gibi tedavi gunu bekleyen arkadaslarim vuslat yakindir.

Canım benim bir kutu da 21 vardı 2. Kutuya geçtim hiç demediler ne bileyim bende 2. Kutuya geçtim olmadım diye arayinca zaten adet olmazsın onu kullaninca dedi sende mi adetle baslayacaksin canim

Canım hastane laboratuvar sonuç bölümü yok mu internette bana da geçen ki tüp bebekte 2 de çıkar dediler bi baktım 12.30 da sonuç çıkmış... inşallah oldu canım sadece resmiyet kazanacak
nasi bakcam cnm

olsun tatlım geç olsun güç olmasın,
heyecanlı bekleyişe devam o zaman
şarkı söyle şarkı boş durma
2-3 saat sonra senden beklediğimiz hareketler
normalde adet tarihin ne zaman canım, günü geldimi?
dun adet gunumdu cnm

Canım benim bir kutu da 21 vardı 2. Kutuya geçtim hiç demediler ne bileyim bende 2. Kutuya geçtim olmadım diye arayinca zaten adet olmazsın onu kullaninca dedi sende mi adetle baslayacaksin canim
Banada doktor ilaci yazarken 21 tane var dedi bir kutu icip birakacaksin dedi.adet oluncada tedaviye baslayacagiz dedi.ilaci aldim ben icinden 28 adet cikti.doktoru aradim 28 cikti hepsini mi icicem yoksa 21 tane mi dedim hepsini dedi.cevap vermis doktorum mailime ara kanamalar olabilirmis devam et demis.bitince adet olacaksin demis ama ben zaten adetli gibiyim suan.nasil anlayacagim adet oldugumu bakalim
Senin durumun benimkinden farkliymis hem ilac olarak hem adet olamama konusunda.e e doktorun ne diyorr bekliyecek miymisin

Evet canim adet olmayı bekliyorum başlayınca bende iğneye başlayacağım bugün adetin 33. Günü sen lucrin de kullanıyor musun

ikracim naptin .ders gunum.firsat buldukca bakip takip ediyorum topigi.hayir haberle gel

aynen cnm bakalimm ncak dier iki denememde 3. gun embriyodu ondn umutkuyum :)

Benim kızımda 3. gün embriyosu canım o durum hiç belli olmuyor... Hep bana 3 embriyo konulmuştu sadece kızım tutundu... Rabbim nasıl takdir ederse...

Seni unuturmuyuz topigimizin ogretmeni sen,sinif baskani halide,caliskan ogrencisi iqraaa

Ya ben neyim

beni de listeye ekleyin birbirimize dua edelim kızlar. 30 yaşındayım irenbe kaan bozkurt hastasıyım. sebepsiz infertilite var bu salı yani 9 aralık transfer günüm.

Hayırlı olsun tedavin... Güzel haberler alırız inşallah... Kaç yumurta toplandı? Kaç embriyo transfer edilecek?

Burdaym hayatim bn hep takipteyim..yazamadim bu ara..kizma pzt opum var bi aksilik olmazsa

Hadi bize bilgi ver nasıl geçti opun? Sayı kaç? Bol yumuşli ve kaliteli embriyolar diliyorum sana canım...

Hadi canım hayırlısı görüşemeden bebişlerini alıp gidiyorsun demek... İnşallahhhhh müjdeli heberler vereceksin bize...

Valla bilmemm kizlarr galiba bnde hasta oldum insallah tedaviye basliyorm sali gunu yuppiii

Kızzzz nasıl bilmedin hadi gel peşimden bak ben bugün 4.iğnemi yapacağım...

Canım çok ama çok üzüldüm... Ne diyeceğimi inan bilmiyorum ama elden gelen birşey yok maalesef... Keşke yanında olabilsek de istediğin kadar omuz versek ağlasak azaltsak acını

Kizcelerr naparsiniz bakalm anamm ne yrldum ne yorldum gecen aydan kalan catlamamis bir yimirta yuzundeeen cildiricigimmmm prolaktn testi yaptrdm yuksek cikarsa onumzdeki aya kalacak bnm tedavi cok moralim bozuldu amanda29 canim insallah eger test gzl cikarsa ilaclar bile hazir gidip baslicm iqqraa_ canimmm naptin kizzz valla oluyorum meraktan nolur guzel haberlerle gel bu ara kotu habere dayanacak gucm kalmadi gozum kulagim sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…