Evet bende öyle her adet tarihimi not aldım aynı şekilde tedavileride... tüp bebek aşılamaya göre daha uzun sürüyor... Tatlım ayarladın mı kalacağın yeri
canım daha çok gençsin çok güzel bebeklerin olucak inşallah bizler için ne hayırlısıysa o olsun senin çok güzel kalbin var insanlığın var Yüce ALLAHIM hepimizin yüzünü güldürsün inşallahsozun biitigi yerdeyim 0.1
Halidecim naber yoksun bgunayarladik gibi canim :) insallah sorun olmaz. biraz korkuyorum ama bakalim artik neler olacak bekliyoz :) sen naptin sordun mu? zqm varmiymis.baslicakmisin seker
Sevindim canım ayarladığına... aradım tatlım bilgileri yok henüz fiyat Tarifesi gelmemiş... hastanenin adı değişiyormuş medical park hastanesin olacakmış o yüzden hiç birşey belli değil, eşimde zam gelecekse gelir boşver diyor ocak ayı her bakımdan iyi olacakayarladik gibi canim :) insallah sorun olmaz. biraz korkuyorum ama bakalim artik neler olacak bekliyoz :) sen naptin sordun mu? zqm varmiymis.baslicakmisin seker
Canım benim aldığınız karar çok güzel birşey çok iyi bi anne baba olacaksıniz rabbim o güzel gönlünün muradıni verir inşallah... inşallah ileride kardeşi de olur güzel mutlu yuvaniz olurKIZLAR BUGÜN EŞİMLE ÇOCUK ESİRGEME YURDUNA GİTTİK BAŞVURU YAPTIK İNANIN BİRSÜRÜ KİŞVARDI DOSYALARINI BİLE GÖSTERDİ KADIN İÇERİSİDE DOLUYDU BİZ BÜTÜN ŞEHİRDN GİRDİ SIRAYA 3-9 AYA KADAR ÖNCEKORUYUCU AİLE OLUYOSUN EĞER BEGENİRLERSE BKMANI BİRSENE SONRA ÜZERİNE ALIYOSUN HATTA BİAİLE 8 AY OLMUŞ BAŞVURUSU BEKLİYOLARDI BUGÜN 2 BEBEGİ ALMAYA GELMİŞLER 1 SAT BEKLEDİK ESİMLE BEBEİ GÖRELİM DİYE AAYY ÇOK TATLIYDI MİNİCİK ADMIN KADINN GÖZÜNÜN İÇİ GÜLDÜ
Canim bnm yaptgnz sey o kadar guzel ki annesiz babasiz bir evlada sahip cikmak rabbim yuzunuze baksin hakkinizda hayirlisi olsun rabbim kocaman bir aile olacaginiz gunleride nasip etsin cok sevindim canm bnmKIZLAR BUGÜN EŞİMLE ÇOCUK ESİRGEME YURDUNA GİTTİK BAŞVURU YAPTIK İNANIN BİRSÜRÜ KİŞVARDI DOSYALARINI BİLE GÖSTERDİ KADIN İÇERİSİDE DOLUYDU BİZ BÜTÜN ŞEHİRDN GİRDİ SIRAYA 3-9 AYA KADAR ÖNCEKORUYUCU AİLE OLUYOSUN EĞER BEGENİRLERSE BKMANI BİRSENE SONRA ÜZERİNE ALIYOSUN HATTA BİAİLE 8 AY OLMUŞ BAŞVURUSU BEKLİYOLARDI BUGÜN 2 BEBEGİ ALMAYA GELMİŞLER 1 SAT BEKLEDİK ESİMLE BEBEİ GÖRELİM DİYE AAYY ÇOK TATLIYDI MİNİCİK ADMIN KADINN GÖZÜNÜN İÇİ GÜLDÜ
Halidecim naber yoksun bgun
canim evet ben de tup bebek tedavisine karar verdim. carsamba tekrar kontrolum var, belki cuma yumurta toplariz dedi doktorum. ben de cok heyecanliyiiimmm :) Allah hayirlisini versin hepimiz icin canim...aa mrb canımher ay umut doluyuz topiğinden seni takip ediyorum sanırım sende tüp bebeğe karar verdin Rabbim utandırmasın inşlh ilk denememizde bebişlerimizi alırız kucağımıza
çok sağol canım cvb için aklıma takıldıkça soruyorum işte zaman geçmiyo sanki bide test tairhini beklediğim günleri düşündükçe çok heycenlanıyorum
amin cnm bnm Allah razi olsun hep birlikte insallahcanım daha çok gençsin çok güzel bebeklerin olucak inşallah bizler için ne hayırlısıysa o olsun senin çok güzel kalbin var insanlığın var Yüce ALLAHIM hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
ikracimm fistigim benim nasilsin. sanma seni unuttum seker kiz :) nasilsin iyi misin bakim. bugun daha iysin de mi iysin iysin dipcik gibisin :) bak yeni bi gun basladi bitti insallah guzel günler bize gelmese de biz onlara yuruyucez unutmaaaa :)amin cnm bnm Allah razi olsun hep birlikte insallah
canimsin Allah razi olsun arkadasim dune gore iyiyim tabii esim cok destek.oldu saolsunn sakinlestirio kiyamam gittim druma dicek soz bulamiyorum dio toparlanin dinlenin 3 4 ay sonra konusalim dedi simdilki istemiyirum en az bi yil gecsin sen nasilsin balim..ikracimm fistigim benim nasilsin. sanma seni unuttum seker kiz :) nasilsin iyi misin bakim. bugun daha iysin de mi iysin iysin dipcik gibisin :) bak yeni bi gun basladi bitti insallah guzel günler bize gelmese de biz onlara yuruyucez unutmaaaa :)
canimsin Allah razi olsun arkadasim dune gore iyiyim tabii esim cok destek.oldu saolsunn sakinlestirio kiyamam gittim druma dicek soz bulamiyorum dio toparlanin dinlenin 3 4 ay sonra konusalim dedi simdilki istemiyirum en az bi yil gecsin sen nasilsin balim..
hakkini helal et diyen arkadaslarim o ne demek.oylee yaa ne hakki tabikide baba olcak diyceksiniz olumsuz seyler kimse diyemezki sewiyorum sizi
nasılsınız kısçeler :)iqqraa_ fıstığım biraz toparanabildin mi?
hakkında hayırlısı olsun canım inşlh muradına erersincanim evet ben de tup bebek tedavisine karar verdim. carsamba tekrar kontrolum var, belki cuma yumurta toplariz dedi doktorum. ben de cok heyecanliyiiimmm :) Allah hayirlisini versin hepimiz icin canim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?