- 27 Kasım 2014
- 3.672
- 3.994
- 333
Selam kızlar bende bu ay ilk tüp bebek denememi yapıcam hayırlısıyla ... Şuanda 3 iğne vuruluyorm göbekten cuma günü kontrolüm var bakalım biraz daha büyümüşse yumoşlar toplanıcak..güzel haberler vermek nasip olur hepimize inş.
yapamiyorumki onuda esime patliyorumm ;( daha adette olmadim onun sikintisida varbence bi sinir aninda soyle kurtul.icinde durup seni yiyecegine , soyle onlari yesin senin sozlerin. en azindan kafan rahat olur. seni uzmeye kimsenin hakki yok
h.b cnm biktim bunardan nasil bi yol bulcam bilmuyorum gercektende yoruldum artikGuzel kiiiz hosgeldiiin of yaa onlar niye karisiyor hem yasin o kadar kucuk ki bu kadar baski neden kaynanan kendisi icin gitsin hocaya.ara verdim yoruldum de cenelerini kapat ama sen asla vazgecme iyice arastir neden olmadigini daha iyi bir merkez de bulabilirsin.
hosgeldin hayirli olsun tedavin
esime patliyorum zatenn konuyu onunla kinustu teyzesi sen erkeksin sperm.olmasaydi yumurtalar dollenmezdi bi hocaya gitsin bdnde sinir oldum sen agizlarini kapattir dio biri seni anan biri teyzen banami konustular sanki sen diyeydin ne bicim laflar bunlar ne bilim ya herseyimm dortdortluk oldugu halde benfe sorun ariyolarİgraa canını sıkma eşin ne diyo bu konuya seni savunması gerekiyor sonuçta her şerde Bi hayır vardır hayırlısı de
aynen oyle valla ne bilimm kafam almio artik 3 tane pespese tedawi yoruldum bunlardancanım sakin ol, bu gibi durumlarda her kafadan bir ses çıkıyor maalesef, sen canını sıkma, biz elimizden geleni yaptık kısmet değilmiş de, geç.
kaynanan da nereye gidiyosa gitsin, boşver. işte bu yüzden ben bu tedavimde söylemeyi düşünmüyorum, bir öncekinden de tecrübem var, çok yıprandım, biraz dinlen, toparlan, kafanı dağıt, 2-3 ay sonra tekrar dene, umutsuzluğa düşmen için hiç bir neden yok, yaşın da çok genç, çok pozitif olmalısın, bak ben 33 yaşındayım, 7,5 yıldır olmuyor, ne sorulara ne yorumlara maruz kaldım bir bilsen.
elimizden birşey gelmez, insanlar iyi niyetle söylese bile karşı tarafı rencide edeceğini düşünemiyor. Allah büyük, O'ndan ümidimizi kesecek değiliz
orasi oyle cnm.Allah bilur demiyolar nasil insanlar anlamiyorum.Takma kımseyi kafana canım sen esinle iyi ol gerisi bos daha gencsin inşallah olur sıkma canını hacıyla hocayla olcak iş degil allah vercem desin hepimşz umutla bekliyoruz ilk once hayırlısı ve saglıklısı demekki vakti degil allah kararlamıstır canım
Canım cok gencsin güzelsin önünde cok uzun güzel bir ömür var hiç birsey hiç kimse senden önemli degil bunu unutma bende cok zor sürec yasadım kayınvalidemlerle seni cok iyi anlıyorum ama benim esim hep yanımda ve arkamdaydı sakın üzme o tatlı canını olmuyorsa zorlamayada gerek yok hayat cok kısa ve cok güzel kimse ivinde hiç birseye degmez bunu hiç bir zaman unutmaorasi oyle cnm.Allah bilur demiyolar nasil insanlar anlamiyorum.
Bende içiyorum canım ama bir faydasını görmedimBndede malesef kabizlik var ve kayisi incir vb seyler hic fayda etmiyor o yuzden aksamlri bi olcek duphalac iciyorum sukur rahatim
yapamiyorumki onuda esime patliyorumm ;( daha adette olmadim onun sikintisida var
aynen oyle cnm vakti vardir Allah buyukÜzülme kardesım olucak inşallah Hz Allah umutların bıttıgı anda yardımının gönderirmiş benım de 1. Tutmadı 2. 17 haftalık ken düştü ve hıc bır sebep bulamadılar demek kı vaktı var
ayin 13u gibi bende hasta olucam sanirsam . gerginligim basladi :) yuksek gerilim hatti gibiyim :) artik olursam da tek tesellim tup bebise 1adim daha yaklasmak olacak sanirim :)saolun kizlar yine icime su serptinizbi adet olaydim rahatliyim
aynen oyle valla ne bilimm kafam almio artik 3 tane pespese tedawi yoruldum bunlardan
Üzülme kardesım olucak inşallah Hz Allah umutların bıttıgı anda yardımının gönderirmiş benım de 1. Tutmadı 2. 17 haftalık ken düştü ve hıc bır sebep bulamadılar demek kı vaktı var
ayin 13u gibi bende hasta olucam sanirsam . gerginligim basladi :) yuksek gerilim hatti gibiyim :) artik olursam da tek tesellim tup bebise 1adim daha yaklasmak olacak sanirim :)
hoşgeldin canım, hakkında hangi dr hayırlıysa Allah ona sevketsin inşallah, ben böyle dua ediyorum, bende iki dr dan randevu aldım ikisiylede görüşüp öyle karar vercem, sen de görüşerek frekansının tuttuğu açıklayıcı olduğuna inandığın birini tercih et, kayseri hakkında hiç bir fikrim yok, tüp bebek merkezleri başlığı altında bulabilirsin belki, adetin ne zaman?selam kızlar,
ıhmal ettım burayı. benım doktor arastrmalarım tum hızıyla suruyo. yarın kayserıden bı doktorla gorusecegm.
kayserıde tup bebek yaptıran var mı.
vıtamını de ıkı ay kullanıp dırekt tüpe başlamak ıstıyorum artık.
güzel haberler var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?