ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

bence bi sinir aninda soyle kurtul.icinde durup seni yiyecegine , soyle onlari yesin senin sozlerin. en azindan kafan rahat olur. seni uzmeye kimsenin hakki yok
yapamiyorumki onuda esime patliyorumm ;( daha adette olmadim onun sikintisida var

h.b cnm biktim bunardan nasil bi yol bulcam bilmuyorum gercektende yoruldum artik

İgraa canını sıkma eşin ne diyo bu konuya seni savunması gerekiyor sonuçta her şerde Bi hayır vardır hayırlısı de
esime patliyorum zatenn konuyu onunla kinustu teyzesi sen erkeksin sperm.olmasaydi yumurtalar dollenmezdi bi hocaya gitsin bdnde sinir oldum sen agizlarini kapattir dio biri seni anan biri teyzen banami konustular sanki sen diyeydin ne bicim laflar bunlar ne bilim ya herseyimm dortdortluk oldugu halde benfe sorun ariyolar

aynen oyle valla ne bilimm kafam almio artik 3 tane pespese tedawi yoruldum bunlardan

orasi oyle cnm.Allah bilur demiyolar nasil insanlar anlamiyorum.

orasi oyle cnm.Allah bilur demiyolar nasil insanlar anlamiyorum.
Canım cok gencsin güzelsin önünde cok uzun güzel bir ömür var hiç birsey hiç kimse senden önemli degil bunu unutma bende cok zor sürec yasadım kayınvalidemlerle seni cok iyi anlıyorum ama benim esim hep yanımda ve arkamdaydı sakın üzme o tatlı canını olmuyorsa zorlamayada gerek yok hayat cok kısa ve cok güzel kimse ivinde hiç birseye degmez bunu hiç bir zaman unutma

aynen oyle cnm vakti vardir Allah buyuk

selam kızlar,
ıhmal ettım burayı. benım doktor arastrmalarım tum hızıyla suruyo. yarın kayserıden bı doktorla gorusecegm.
kayserıde tup bebek yaptıran var mı.
vıtamını de ıkı ay kullanıp dırekt tüpe başlamak ıstıyorum artık.
güzel haberler var mı

aynen oyle valla ne bilimm kafam almio artik 3 tane pespese tedawi yoruldum bunlardan

canım adamakıllı al karşına sakince konuş, "bende bir sorun yok bakılacak herşeye bakıldı, bir sorun bulunsaydı dr bu kadar inanırmıydı tutacağına, liütfen biraz izin verin dinleneyim, bende insanım, bir sürü iğne vurundum, çok yıprandım, biraz dinlenmeye rahatlamaya ihtiyacım var, Allah dileseydi olurdu demekki vakti gelmemiş, siz de Allaha inanan insanlarsınız biraz tevekkül etmek lazım" falan de, ne bileyim işte sen tanıyosun onları anlayacağı dilden konuş, hala canını sıkmaya devam ederse, eşine söyle ben nazikçe saygısızlık etmeden durumumu anlattım ama hala canımı yakmaya çalışıyorlar, bir de sen konuş, de.
hey Allahım ya, seni okadar çok iyi anlıyorumki, aynı şeyleri yaşadım neredeyse, şimdi eşime tam olarak restimi çektim, kimseye anlatmak kimseden yorum dinlemek istemiyorum dedim, daha önceki tecrübemizden dolayı o d bana hak verdi, ve defalarca söyledim, psikoloji iyi değilse kadın stresli veya üzgün olursa rahim duvarının ısısı düşüyormuş ve bebek tutunamıyormuş, bunu bana bir psikolog ve dr söyledi, aynen bu şekilde söyledim eşime, hiçbir yorum duymak istemiyorum dedim tamam dedi, eşine bunlardan bahset, sinirlenmeden sakince, suçlayıcı olmadan kendi duygularını ifade et canım, ve sana bir dost bir abla olarak tavsiyem, bir sonraki denemenden kesinlikle haberleri olmasın. eğer kendini iyi hissedersen ve maddi durumunuz da kaldırıyorsa fazla bekleme arkadaşım 2 ay sonra tekrar dene, inşallah birgün bize bu kapı açılacak.

canım neler yaşamışsın, çok geçmiş olsun Allah nirdaha göstermesin, 17 haftalık düşük yapmak çok acı olsa gerek, tamam tuttu, kalp atışını duyduk herşey yolunda derken, böyle birşey çok acı olsa gerek, negatif sonuç alınca bile ne kadar yıkılıyoruz üzülüyoruz, Rabbim bu tedavinle yüzünü güldürsün ve sağsalim hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah.

ayin 13u gibi bende hasta olucam sanirsam . gerginligim basladi :) yuksek gerilim hatti gibiyim :) artik olursam da tek tesellim tup bebise 1adim daha yaklasmak olacak sanirim :)

tadını çıkar canımcım hopla zıpla eğlen, bu son ayın, nerden baksan bi 10 ay rahat hareket edemiceksin,
valla bu akşam bi davet vardı, biz arkadaşlarla orda baya eğlendik baya oynadım yani, bunlar son oynayışlarım olabilir dedim

hoşgeldin canım, hakkında hangi dr hayırlıysa Allah ona sevketsin inşallah, ben böyle dua ediyorum, bende iki dr dan randevu aldım ikisiylede görüşüp öyle karar vercem, sen de görüşerek frekansının tuttuğu açıklayıcı olduğuna inandığın birini tercih et, kayseri hakkında hiç bir fikrim yok, tüp bebek merkezleri başlığı altında bulabilirsin belki, adetin ne zaman?

amın canım .bugun oldum canım adet.

kayserıdekı doktor benım ılk doktorumdu. 6 ay ıcerısınde olmazsa tup yapalım demıstı. sonra sehır degıstrdı.
ben oondan sonra 2 yıldr ugrasıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…