- 26 Ocak 2014
- 1.494
- 874
- 198
- 35
ayy yahu bende herşey stres. bugün yumurtalar toplandı çıkınca ağladım sadece 6 yumurta toplandı diyesonra neyse tam biraz sakinleştim eve geldim ruh hastası patronum aradı delirtti beni telefonda ruh hastası manyak karı. pazartesi konuşucam ve muhtemelen ayrılıcam bu deli kadınla transfer falan tutmaz. zaten istemiyo işleri aksamasın diye
4,gun sayiliyor canim bende pazartesi oldum 5. Gun benimdeNee bi belirti varr...ne sizi ne sancii...adet misim gibi karincalanma var sadece ....oda progestan fitilden sanirimm...
Transverin 1. Gunu transver olunan gunmu oluyorr?? Yani bana sali gunu transfer edildi.. bugun 4. Gunummu 5. Gunum mu ??
Yok tatlım benim adetim 25 aralık gibi daha var yani... senin az kalmış canım inşallah gelmez adetin ama gelirsede sorun değil zaten tüp bebekle o bebek gelecek
Transferin Hayırlı olsun canım.... transfer günü sayılmaz bugün 4. Günün oluyor 8 gün sonra sonucun belli olur inşallah pozitifi görürsün tatlımNee bi belirti varr...ne sizi ne sancii...adet misim gibi karincalanma var sadece ....oda progestan fitilden sanirimm...
Transverin 1. Gunu transver olunan gunmu oluyorr?? Yani bana sali gunu transfer edildi.. bugun 4. Gunummu 5. Gunum mu ??
Keske benimde 6 olsaydi 2 yumurta cikti yalnizca 1i dollendi oda 2. Kalite. Transferimun 5. Gunu ama umutsuzumayy yahu bende herşey stres. bugün yumurtalar toplandı çıkınca ağladım sadece 6 yumurta toplandı diyesonra neyse tam biraz sakinleştim eve geldim ruh hastası patronum aradı delirtti beni telefonda ruh hastası manyak karı. pazartesi konuşucam ve muhtemelen ayrılıcam bu deli kadınla transfer falan tutmaz. zaten istemiyo işleri aksamasın diye
5. Gun embriyosunun tahlil tarihi 10. Gundur zatenBenimki 5. Gun embriyosu acaba tahlili daha erken yapsak cikmaz mi 10. Gundede gorunuyomus hatta bi doktor bana bir gunluk bile olsa kanda cikar demişti
Bende varim bugun 5. GunumMaşallah test gunünü bekleyen arkadaslarımız cogaldı
Bende sali günü transfer oldum. Hic bir tanr belirti yok. Kendimi dinliyorum psikolijik belirti bari olsun diyorumama yok icimde kocaman bi bosluk var sanki. Senin kaliten ve embriyo sayin nasil benim ki umutsuz umut AllahtanNee bi belirti varr...ne sizi ne sancii...adet misim gibi karincalanma var sadece ....oda progestan fitilden sanirimm...
Yok tatlım benim adetim 25 aralık gibi daha var yani... senin az kalmış canım inşallah gelmez adetin ama gelirsede sorun değil zaten tüp bebekle o bebek gelecek
Ya belırtılere kafanı takma benım 2. De hıc bır belırtı yokdu ama tutmuşduKizlar bende varim tedavim 26 kasimda basladi. Transferim sali gunu ayin 9 da oldu. Bugun transfer gununude sayarsak 5. Gun. Hic belirtim yok. Moralsizim. Benimde yaklasik ayni gun olup bekleyenler selam verebilir mi bilgi paylasimi yapariz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?