ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

eğer iş deiştirme imkanın varsa hiiiiç kendini germe ve yol ver gitsin patrona. sağlığın daha önemli. hem 6 yumurta kötü değil ki. Allahın izni ile bir yumurta bile olsa yetiyo. yeter ki o ruh üflenmiş olsun yavruna. ve inşallah vakti zamanı gelmiştir,

Nee bi belirti varr...ne sizi ne sancii...adet misim gibi karincalanma var sadece ....oda progestan fitilden sanirimm...

Transverin 1. Gunu transver olunan gunmu oluyorr?? Yani bana sali gunu transfer edildi.. bugun 4. Gunummu 5. Gunum mu ??

Nee bi belirti varr...ne sizi ne sancii...adet misim gibi karincalanma var sadece ....oda progestan fitilden sanirimm...

Transverin 1. Gunu transver olunan gunmu oluyorr?? Yani bana sali gunu transfer edildi.. bugun 4. Gunummu 5. Gunum mu ??
4,gun sayiliyor canim bende pazartesi oldum 5. Gun benimde

iyiyim S Sky_sun um , yok hasta olmadım ama yarın veya en geç öbürgün kırmızı kartı görürüm. beklemedeyim sen nasılsın hastaladın mı. ne yaptın?
Yok tatlım benim adetim 25 aralık gibi daha var yani... senin az kalmış canım inşallah gelmez adetin ama gelirsede sorun değil zaten tüp bebekle o bebek gelecek

Transferin Hayırlı olsun canım.... transfer günü sayılmaz bugün 4. Günün oluyor 8 gün sonra sonucun belli olur inşallah pozitifi görürsün tatlım

Oooo ben yokken neler olmuş yine yeni transfer olan arkadaşlar var hayırlı olsun bebişleriniz sıkı sıkı tutunsun inşallah

Keske benimde 6 olsaydi 2 yumurta cikti yalnizca 1i dollendi oda 2. Kalite. Transferimun 5. Gunu ama umutsuzum

Bende sali günü transfer oldum. Hic bir tanr belirti yok. Kendimi dinliyorum psikolijik belirti bari olsun diyorumama yok icimde kocaman bi bosluk var sanki. Senin kaliten ve embriyo sayin nasil benim ki umutsuz umut Allahtan

Kizlar bende varim tedavim 26 kasimda basladi. Transferim sali gunu ayin 9 da oldu. Bugun transfer gununude sayarsak 5. Gun. Hic belirtim yok. Moralsizim. Benimde yaklasik ayni gun olup bekleyenler selam verebilir mi bilgi paylasimi yapariz

Yok tatlım benim adetim 25 aralık gibi daha var yani... senin az kalmış canım inşallah gelmez adetin ama gelirsede sorun değil zaten tüp bebekle o bebek gelecek

canim yarin hasta olacak gibi belirtier yaşıyom. haklisin .hic uzgun degilim ki uzgun degilim kiiii ocak geliyo diye sevinkyom bile

Kizlar bende varim tedavim 26 kasimda basladi. Transferim sali gunu ayin 9 da oldu. Bugun transfer gununude sayarsak 5. Gun. Hic belirtim yok. Moralsizim. Benimde yaklasik ayni gun olup bekleyenler selam verebilir mi bilgi paylasimi yapariz
Ya belırtılere kafanı takma benım 2. De hıc bır belırtı yokdu ama tutmuşdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…