ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

ben de şehir dışından gidiyodum :) hadi inşallah hamiş olun inşallah da bünyamin beyin elinin uğurlu olduğuna inanam :)

İnsallah tedavin olumlu sonuclanir ve insallah saglikli devam eder de sen yine gidersin babana..yakınsan ne mutlu sana
babam bana okadar uzakki suanda

Bende 19. Da yapmayi dusunuyorum cunku o gun raporum bitiyor sonucu alip ise baslamak istiyorum
Aynen benimde raporum 19. Da bitiyor ne iş yapıyorsun sen bu on günlük süreyi nasıl geçiriyorsun ne yiyip ne içiyon.hangi ildesin doktorun hastanen neydi :)) polis olunca insan bi sürü soru soruyor idare etcen artık

arkadaşlar merhaba bende erzurumda bünyamin hocada tedavi görüyorum ve konulan tanı sebepsiz infertilite. eylül de ve kasımda aşılama yapıldı 2 aşılama ve sonuç kocaman bir negatif.şimdi yarın tekrar gideceğim ve tüp bebeğe başlayacağız.ama aklım okadar karışık ve okadar soru işaretleriyle dolu ki tanıdığım ve tedaviye başalyan kişiler İstanbul a gidiyor bünyamin hocanın tüp bebekteki başarı oranını bilmiyorum .offff offffRabbim hepimizin inşallah yardımcısı olsun arkadaşlar dualarınızda unutmayalım.ha bişey daha soracağım ben çalışıyorumda bünyamin bey tüp bebek sürecinde rapor veriyor mu alanınız varmı acaba.

Merhaba
Merkeze giden sayi olarak cok fazla degildir mutlaka ama benim arastirdigim kadariyla pozitif sonuc orani yuksek.Ben cok buyuk bi sorun ileri teknik gerektiren bi sebep yoksa en azindan ilk deneme icin uygun biryer oldugunu dusunuyorum
Demek yarin baslayacaksin hakkinda hayirlisi olsun
Rapor isini bilmiyorum ama zannediyorum ki yardimci olur o konuda.
Sen ne dusunuyorsun hoca hakkinda?memnun musun yaklaşım şeklinden falan?Buarada gorusmeler icin siz de direkt odasina mi gidiyorsunuz biz oyle yapiyoruz ozel muayene ucreti oduyor musunuz hic?

Aynen benimde raporum 19. Da bitiyor ne iş yapıyorsun sen bu on günlük süreyi nasıl geçiriyorsun ne yiyip ne içiyon.hangi ildesin doktorun hastanen neydi :)) polis olunca insan bi sürü soru soruyor idare etcen artık
ben devlet memuruyum. Antalyadayim. Memorialda tedavi oldum. 2 yasinda kizim var onunla zaman geciriyorum bu 10 gun ona da yaradi bu aralar bana cok dusmustu birlikte oyunlar oynuyoruz ama içimde hep bi negatiflik var Alahtan hayirlisi. Hergun portakal suyu ve kayisi hosafi içiyorum. Gunde yarım kasede kabak cekirdegi yiyorum. 3-4 gunde tukettigim birde ananas yedim. Kimisi zararli desede kizimdada yemistim

Eger istersiniz veriyor diye biliyorumm gercekten cok yipratici bi surec ... bu arada merkezde bulundugum surede gelenlerin cogu hamile kalmisti hemsireler belli bi istatistik vermiyolar....

Merhaba kızlar, beni özledinizmi :) vatanına geldim çok şükür Hukusi Zeyneloğlu'nda karar kıldık, bugün histeroskopi olcam, kızlar histeroskopiden sonra adet gecikmesi oluyormu? Ne olur bilgisi olan varsa söylesin, adetim gecikir diye çok korkuyorum, malum, benim sürem kısıtlı
Bu arada yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler hepimizin tedavisi hayırlı olur inşallah

Hosgeldinnn sefalar getirdin kuzum hayirli olsun tedavin bebislerinle donersin ins burdan..Allah yardmcmz olsun

Gunaydin kizlar dun benimde yumurta toplama gunumdu 16 tane yumurta toplanmis narkozdan cikinca cok fazla agrim var bugun de doktorum aradi 12 tane dollenmis yumurtam olmus hala agrim var sisli memorial hast cok memnun kaldik 5.gun transferi yapmak istiyorum dedi doktorum buyuk ihtimal cuma gunu heyecan dorukta

Sizinde yumurta toplandiginda bujadar cok agriniz oldumu
Evet olmustu ozellikle gaz sancim olmustu sordugumda cok yumurta toplandigi icin oluyor demislerdi hemsireler. Bide yumurta toplama kisa ama zor bi operasyon ustune bide narkoz aliyoruz... ilk uc gun zor gecmisti benim Allah herkese kolaylik versi... dondurulmus olunca cok kolay oluyo hem tedavi boyunca 2nkere gidiyosun sadece hemde opu nun etkilerinden uzak oluyosun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…