Bende baska sehirden geliyorum 1 gun arayla cagiriyor sabah en gec 8.30da merkezde olman lazim yoksa kan sonuclarindan dolayi bekliyosun bayagi... ilk denememde troidi yukselen bi hasta vardi kontrol altinda tutuyodu surekli ve kadin hamile kalmistiRabbim yuzumuze gulsun inşallah
Pardon canım ya aklımda öyle kalmışBenim test gunum 21 aralik kizlar ama 19 gun yapmayi planlıyorum
Geçen seferde 1. Kaliteydi. Birine 8 diğerine 6 hücreli dediler.benim sebepsiz infertilite. Ve yaşım 31. 19 aralıkta bakmayı düşünüyorum. 22 yi bekleyemicem.Canim yine 2 kalmış benimde keşke 2 olsaydi. Kaliteleri nasil benim hem 1 rane hemde 2. Kalite
Bende 19. Da yapmayi dusunuyorum cunku o gun raporum bitiyor sonucu alip ise baslamak istiyorumGeçen seferde 1. Kaliteydi. Birine 8 diğerine 6 hücreli dediler.benim sebepsiz infertilite. Ve yaşım 31. 19 aralıkta bakmayı düşünüyorum. 22 yi bekleyemicem.
İnsallah tedavin olumlu sonuclanir ve insallah saglikli devam eder de sen yine gidersin babana..yakınsan ne mutlu sanayok yok öyle deme yaf. niye boşuna olsun. senin sebilerin olsun boy boy kızlı erkekli yavrucakların olsun ki, babacığın da seninle sevinsin.mutlu olsun tatlım. ben kimyasal gebelik yaşadığımda yani gebeliği öğrenir öğrenmez babamın kabrine gitmiş, ona haber vermiştimMevlam devam ettirmedi gebeliği ama olsun, babama gidip söyledim yaaa, o bile beni mutlu etmişti. inşallah ocakta yavruma kavuşur kavuşmaz babacığıma gidicem yine, ona haber vericem bu düşünce bile beni heyecanlandırmaya yetiyo
Aynen benimde raporum 19. Da bitiyor ne iş yapıyorsun sen bu on günlük süreyi nasıl geçiriyorsun ne yiyip ne içiyon.hangi ildesin doktorun hastanen neydi :)) polis olunca insan bi sürü soru soruyorBende 19. Da yapmayi dusunuyorum cunku o gun raporum bitiyor sonucu alip ise baslamak istiyorum
Merhabaarkadaşlar merhaba bende erzurumda bünyamin hocada tedavi görüyorum ve konulan tanı sebepsiz infertilite. eylül de ve kasımda aşılama yapıldı 2 aşılama ve sonuç kocaman bir negatif.şimdi yarın tekrar gideceğim ve tüp bebeğe başlayacağız.ama aklım okadar karışık ve okadar soru işaretleriyle dolu ki tanıdığım ve tedaviye başalyan kişiler İstanbul a gidiyor bünyamin hocanın tüp bebekteki başarı oranını bilmiyorum .offff offffRabbim hepimizin inşallah yardımcısı olsun arkadaşlar dualarınızda unutmayalım. ha bişey daha soracağım ben çalışıyorumda bünyamin bey tüp bebek sürecinde rapor veriyor mu alanınız varmı acaba.
ben devlet memuruyum. Antalyadayim. Memorialda tedavi oldum. 2 yasinda kizim var onunla zaman geciriyorum bu 10 gun ona da yaradi bu aralar bana cok dusmustu birlikte oyunlar oynuyoruz ama içimde hep bi negatiflik var Alahtan hayirlisi. Hergun portakal suyu ve kayisi hosafi içiyorum. Gunde yarım kasede kabak cekirdegi yiyorum. 3-4 gunde tukettigim birde ananas yedim. Kimisi zararli desede kizimdada yemistimAynen benimde raporum 19. Da bitiyor ne iş yapıyorsun sen bu on günlük süreyi nasıl geçiriyorsun ne yiyip ne içiyon.hangi ildesin doktorun hastanen neydi :)) polis olunca insan bi sürü soru soruyoridare etcen artık
Eger istersiniz veriyor diye biliyorumm gercekten cok yipratici bi surec ... bu arada merkezde bulundugum surede gelenlerin cogu hamile kalmisti hemsireler belli bi istatistik vermiyolar....arkadaşlar merhaba bende erzurumda bünyamin hocada tedavi görüyorum ve konulan tanı sebepsiz infertilite. eylül de ve kasımda aşılama yapıldı 2 aşılama ve sonuç kocaman bir negatif.şimdi yarın tekrar gideceğim ve tüp bebeğe başlayacağız.ama aklım okadar karışık ve okadar soru işaretleriyle dolu ki tanıdığım ve tedaviye başalyan kişiler İstanbul a gidiyor bünyamin hocanın tüp bebekteki başarı oranını bilmiyorum .offff offffRabbim hepimizin inşallah yardımcısı olsun arkadaşlar dualarınızda unutmayalım. ha bişey daha soracağım ben çalışıyorumda bünyamin bey tüp bebek sürecinde rapor veriyor mu alanınız varmı acaba.
Hosgeldinnn sefalar getirdin kuzumMerhaba kızlar, beni özledinizmi :) vatanına geldim çok şükür Hukusi Zeyneloğlu'nda karar kıldık, bugün histeroskopi olcam, kızlar histeroskopiden sonra adet gecikmesi oluyormu? Ne olur bilgisi olan varsa söylesin, adetim gecikir diye çok korkuyorum, malum, benim sürem kısıtlı
Bu arada yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler hepimizin tedavisi hayırlı olur inşallah
Teşekkür ederim canım sağol, çok tuhaf hissediyorum kendimiHosgeldinnn sefalar getirdin kuzumhayirli olsun tedavin bebislerinle donersin ins burdan..Allah yardmcmz olsun
Evet olmustu ozellikle gaz sancim olmustu sordugumda cok yumurta toplandigi icin oluyor demislerdi hemsireler. Bide yumurta toplama kisa ama zor bi operasyon ustune bide narkoz aliyoruz... ilk uc gun zor gecmisti benim Allah herkese kolaylik versi... dondurulmus olunca cok kolay oluyo hem tedavi boyunca 2nkere gidiyosun sadece hemde opu nun etkilerinden uzak oluyosun....Sizinde yumurta toplandiginda bujadar cok agriniz oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?