Amin canim cok tesekkur ederim.Evet gercekten cok zor yasamayan anlayamaz babasız kalmanın tarifi yokyok canim. sperm konusunda Erzurum imsi tekniğini kullanmıyor. biz de istanbula gitmeye karar verdik. istanbul sisli memlrialde yaptiricaz ama ocak ayinda. yazdiklarini uzuntu ile okudum. benim de babam vefat ettioyle agir ki kelimeler yetmez acisini anlatmaya. Allahim saborlar versin. Mekanini cennet bahcesi yapsin insallah. sana da dayanma gucu versin.
Olabilir canim ben Yakup hocayla hic tanismadim valla.Okadar yogun oluyor mu tup bebek unitesi?Dogru soyluyorsun tedavi iyi gecsin gerisi onemli degil.Yaa hoca gercekten cok iyi ama son zamanlarda gergin bence zatenn yakup hoca duman gibi.... neysee tedavimiz iyi gecsinde gerisi bos benn raporlu yaptirdim ilk denememde 410 hastaneye 650 ilaçlara verdim dondurulmuslarla 2. Denememde sadece 470 tl odedim ilaclarada 30 aldilar
Canım benim ya üzülme tatlım inşallah döllenme olur rabbim Can verecekse isterse 3. Gün döllenme olsun herşey Allahtan tatlım... sizde ımsı tekniği kullanıldı mı canımkızlar dün yumurtalarım toplandı. az önce hastaneden aradılar bugün olması gereken döllenme aşaması olmamış. yarın tekrar bakacaklarmış. eğer döllenmezse iptal dedileryıkıldım resmen. sizde bu şekilde geç döllenme olan oldu mu
saol canım. Öyle, Rabbim ol derse olur. ımsı kullanıldı mı bilemiyorum canım, ilk aradıkalrında şoktan soramadım. Sonra sormak için aradım ulaşamadım. Bence kullanılması lazımdı çünkü eşimde morfoloji bozukluğu var. Bunu bilmelerine rağmen kullanmadılarsa gidip orayı başlarına yıkabilirimCanım benim ya üzülme tatlım inşallah döllenme olur rabbim Can verecekse isterse 3. Gün döllenme olsun herşey Allahtan tatlım... sizde ımsı tekniği kullanıldı mı canım
Ozaman embriyo sayisiyla alakalidir epey azmiş cunkuEmbiyo sayisiyla alakasi var mi bilmiyorum ama benim 2 adet embriyo icin 190 tl aldilar
Canım merkezde varsa kullanmaları lazım sonuçta... Bizim de morfoloji sorunu var nedir bu morfoloji den çektiğimiz herkesin başında varsaol canım. Öyle, Rabbim ol derse olur. ımsı kullanıldı mı bilemiyorum canım, ilk aradıkalrında şoktan soramadım. Sonra sormak için aradım ulaşamadım. Bence kullanılması lazımdı çünkü eşimde morfoloji bozukluğu var. Bunu bilmelerine rağmen kullanmadılarsa gidip orayı başlarına yıkabilirim
Tatlım şöyle 5 10 sayfa öteye gidip bi göz gezdir istersen baya test tarihi bekleyen var arada senin yazını okumadan geçen oluyor galiba özelden yazın yazını bende bakarım yazarım sanaKizlarr liste icin bana ozelden mesaj atarsanz sevnrm calisiorm ve tek tek bakmak cok zor oluo simdidn tesekkurlr
iiilkay diye biri var 22 aralık test tarihi WAW ve sevnih var bunların 26 ya da 27 aralık galiba istersen sen bi bak tatlımKizlarr liste icin bana ozelden mesaj atarsanz sevnrm calisiorm ve tek tek bakmak cok zor oluo simdidn tesekkurlr
Canım merkezde varsa kullanmaları lazım sonuçta... Bizim de morfoloji sorunu var nedir bu morfoloji den çektiğimiz herkesin başında varrabbim hepimizin kucaklarını doldursun İnşallah... geçen o kadar ağladım ki ilk defa bu kadar ağladım bi komşu var inat yapar gibi davraniyor durmadan çocuk mevzusunu soruyor yeter artık dedim patladım artık... rabbim görüyor halimizi inşallah bu son tedavilerimiz olur canım... allaha dua etmekten başka Çaremiz yok bu kadar para döküyoruz ama olmayınca olmuyor bazen...
Canım bende öyle diyordum ikinci denemem için gün sayıyorum zaman ilaç gibi geliyor alışıyorsun duruma.. şimdi sen olumsuz düşünme vücudun rahat olsun stres yapma herşey olacağına varır... biz ne desek boş her yaşadığımız şey kaderimiz biz engel olamıyoruz maalesefBende bugün çok ağladım. insanlar çok anlayışsız ve düşüncesiz oluyo bazen maalesef. bnm atrafımda da bir iki dangalak var öyle maalesef. 2.yi psikolojik olarak kaldıramayacak gibiyim ama 2 ay dinlendikten sonra bakıcam duruma artık
Ozaman embriyo sayisiyla alakalidir epey azmiş cunku
Bende simdilik tuplerimden baska sorun gozukmuyor yumurtalik ve spermle alakali yani bakalim surec icerisinde de birsey cikmaz insallah
Bi tiroid hormonum yuksek yani 2 nin altinda olmadi gerekiyormus ya benim 4 falan cikiyor kac kez tahlil yapildi ama birsey soylemedi hoca bu konuda.Baska merkezlerde tsh dusmeden tedaviye baslamiyorlar aslinda.
Cok merak ediyorum nasil gececek tedavi bide ben baska sehirden geliyorum Erzuruma gel git zor oluyor kontroller cok sık oluyor mu peki?
Tesekkur ederim aciklamalar icinBende baska sehirden geliyorum 1 gun arayla cagiriyor sabah en gec 8.30da merkezde olman lazim yoksa kan sonuclarindan dolayi bekliyosun bayagi... ilk denememde troidi yukselen bi hasta vardi kontrol altinda tutuyodu surekli ve kadin hamile kalmistiRabbim yuzumuze gulsun inşallah
Tesekkur ederim aciklamalar icin
Amin canim insallah :)
İnsallah bebegin tutundugu icindirDua edin bana Rabbim içimizdeki tanecikleri yesertsin insallah ... bugun gobegimin etrafi agriyo nedense....
Benim test gunum 21 aralik kizlar ama 19 gun yapmayi planlıyorumiiilkay diye biri var 22 aralık test tarihi WAW ve sevnih var bunların 26 ya da 27 aralık galiba istersen sen bi bak tatlım
Canim yine 2 kalmış benimde keşke 2 olsaydi. Kaliteleri nasil benim hem 1 rane hemde 2. KaliteBenimde 9 aralıkta transferim oldu.3. Gün embiryosu 2 tane transfer yapıldı.ikinci denemem.ikisinde kadıköy florance naytingale de oldu.13 yumurtadan 2 tane kaldı elimdeilkinde bel ağrım ve adet ağrısı gibi karın sancılarım oluyordu ve tutmadı.şimdide adet olacak gibi bi an sancı girip çıkıyor.ama akıntımda var hatta birazda kokulu.normalde kokmazdı hiç.22 aralıkta baktır dedile.
Canim bnce umutsuz olma Allah buyuktur iki degil tek yumurtan bile olsa vakti gelince olur.. Bnmde persembe oldu transferim..hakkimizda hayirlisi nasipten otesi yok napalim..Keske benimde 6 olsaydi 2 yumurta cikti yalnizca 1i dollendi oda 2. Kalite. Transferimun 5. Gunu ama umutsuzum
Biliyorum aslinda hemde nasil biliyorum Rabbimin ol demesiyle yoktan da var olacagini ama psikolojim beni hep olumsuza itiyor. Keske diyorum sorunum baska olsaydı keske rezerv azligi olmasaydi ama hepsi bi imtihan. Senin kac yumurta kaliteleri nasildiCanim bnce umutsuz olma Allah buyuktur iki degil tek yumurtan bile olsa vakti gelince olur.. Bnmde persembe oldu transferim..hakkimizda hayirlisi nasipten otesi yok napalim..
Amin canim cok tesekkur ederim.Evet gercekten cok zor yasamayan anlayamaz babasız kalmanın tarifi yoksanki simdi ne yapsam boşuna yapiyorum babam olmayinca hicbirseyin anlami yok gibi
Memorial iyi tercih cok iyi bi hastane bi akrabam orada tedavi goruyor cok memnun inanilmaz ilgileniyorlar
Olabilir canim ben Yakup hocayla hic tanismadim valla.Okadar yogun oluyor mu tup bebek unitesi?Dogru soyluyorsun tedavi iyi gecsin gerisi onemli degil.
Ben de rapor hakkimi kullanacagim
Birde şeyi merak ettim embriyo dondurmanin ucreti nedir o merkezde?ozellerdeki kadar varmi acaba
İnsallah bu ikinci denemen son denemen olur canim Rabbim gonlumuzden geceni hakkimizda hayirli eylesin insallah ve emeklerimizi bisa cikarmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?