Benimki 5. Gun embriyosu acaba tahlili daha erken yapsak cikmaz mi 10. Gundede gorunuyomus hatta bi doktor bana bir gunluk bile olsa kanda cikar demişti
Evet canım benimde 5gün blast 10. gün testimBenimki 5. Gun embriyosu acaba tahlili daha erken yapsak cikmaz mi 10. Gundede gorunuyomus hatta bi doktor bana bir gunluk bile olsa kanda cikar demişti
Canım benimde 8de oldu transferim kişiye göre degişitormus belirtiler bazılarında olmuyor sen takma böyle seyleri zaten cogu belirti kullandıgımız ilaclardan bebeklerimiz 1 aylık olmadan hiç belirti olmazmıs canım bende cok arastırdımKizlar bende varim tedavim 26 kasimda basladi. Transferim sali gunu ayin 9 da oldu. Bugun transfer gununude sayarsak 5. Gun. Hic belirtim yok. Moralsizim. Benimde yaklasik ayni gun olup bekleyenler selam verebilir mi bilgi paylasimi yapariz
Bende kulanıyorum cnm evet estrofem hormonu gögüsleri hashaslastırıyor sıkıntı etme ilac yüzünden gögüsleride büyütüyorMerhaba arkadaşlar benim yarın dondurulmuş embriyo transferim var günde üç defa estrofem kullanıyorum gögüslerim çok hassaslaştı sizce bu normal mi transfer olmadan adet olacam diye korkuyorum aranızda böyle şeyler yaşayan var mı
Teşekkür ederim canım ilgilendiğin içinBende kulanıyorum cnm evet estrofem hormonu gögüsleri hashaslastırıyor sıkıntı etme ilac yüzünden gögüsleride büyütüyor
Transferin Hayırlı olsun canım.... transfer günü sayılmaz bugün 4. Günün oluyor 8 gün sonra sonucun belli olur inşallah pozitifi görürsün tatlım
Bende sali günü transfer oldum. Hic bir tanr belirti yok. Kendimi dinliyorum psikolijik belirti bari olsun diyorumama yok icimde kocaman bi bosluk var sanki. Senin kaliten ve embriyo sayin nasil benim ki umutsuz umut Allahtan
Adet ağrıları gıbı ağrının normal olduğunu bılıyorumBenim 3. Gün 12 hücreli embrio transferi yapıldı bu gün transferden sonra 5. Gün ilk tüp bebek denemem yaşım 29 sakin genel olarak sakinim ama tabiki hep aklımda acaba sonuç ne olacak diye günleri iple çekiyorum 12. günden önce test yaptırmayı düşünmüyorum 5. gün yada 3. gün transferi olması test gününü değiştirmez kandaki bhcg seviyesi embrio vücuda girdikten 12 gün sonra yükselir moral bozmaya gerek yok diye düşünüyorum ama beklemek gerçekten sıkıntılı 3. gün biraz adet olacakmışım gibi hafif ağrım oldu bu gün de ara sıra ağrım oldu belkide psikolojiktir bilmiyorum inşallah iyi haberler alırız
MerhabaErzurumda gordum tedaviyi bunyamin borekci aslinda alaninda cok iyi bi doktor ama son zamanlarda cok gergin goruyorum merkezin yogunlugundan olsa gerek
Halide merhaba daha once konusmustukyok daha neler :) 10.gunde cikar diyolar ama
Benimde 9 aralıkta transferim oldu.3. Gün embiryosu 2 tane transfer yapıldı.ikinci denemem.ikisinde kadıköy florance naytingale de oldu.13 yumurtadan 2 tane kaldı elimdeKizlar bende varim tedavim 26 kasimda basladi. Transferim sali gunu ayin 9 da oldu. Bugun transfer gununude sayarsak 5. Gun. Hic belirtim yok. Moralsizim. Benimde yaklasik ayni gun olup bekleyenler selam verebilir mi bilgi paylasimi yapariz
Halide merhaba daha once konusmustuk
Erzurumda devam etmeye mi karar verdin?
Yaa hoca gercekten cok iyi ama son zamanlarda gergin bence zatenn yakup hoca duman gibi.... neysee tedavimiz iyi gecsinde gerisi bos benn raporlu yaptirdim ilk denememde 410 hastaneye 650 ilaçlara verdim dondurulmuslarla 2. Denememde sadece 470 tl odedim ilaclarada 30 aldilarMerhaba
Ben de Bunyamin beyin hastasiyim ameliyatimi yapti tuplerim alindi bi aksilik cikmazsa 1 hafta sonra beklenen adetimle tedaviye baslayacagim suana kadar sadece muayene ve ameliyat surecinde gorustum hocayla cok da sevdim ama en son tahliller icin gittigimde bana da cok ters geldi nedense
Raporlu mu oldun tedavini mesajimi gorursen eger cevabini bekleyecegim..
Guzel sonuclar alin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?