ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Kizlar bende varim tedavim 26 kasimda basladi. Transferim sali gunu ayin 9 da oldu. Bugun transfer gununude sayarsak 5. Gun. Hic belirtim yok. Moralsizim. Benimde yaklasik ayni gun olup bekleyenler selam verebilir mi bilgi paylasimi yapariz
Canım benimde 8de oldu transferim kişiye göre degişitormus belirtiler bazılarında olmuyor sen takma böyle seyleri zaten cogu belirti kullandıgımız ilaclardan bebeklerimiz 1 aylık olmadan hiç belirti olmazmıs canım bende cok arastırdım

Merhaba arkadaşlar benim yarın dondurulmuş embriyo transferim var günde üç defa estrofem kullanıyorum gögüslerim çok hassaslaştı sizce bu normal mi transfer olmadan adet olacam diye korkuyorum aranızda böyle şeyler yaşayan var mı

Bende kulanıyorum cnm evet estrofem hormonu gögüsleri hashaslastırıyor sıkıntı etme ilac yüzünden gögüsleride büyütüyor

Transferin Hayırlı olsun canım.... transfer günü sayılmaz bugün 4. Günün oluyor 8 gün sonra sonucun belli olur inşallah pozitifi görürsün tatlım

Ben okadar dayanabilirmiyim bilmiyorumm yaaa..5. Gun embriyosuydu benimm..8.9. Gun bi deneme yapabilirimm..
Bende sali günü transfer oldum. Hic bir tanr belirti yok. Kendimi dinliyorum psikolijik belirti bari olsun diyorumama yok icimde kocaman bi bosluk var sanki. Senin kaliten ve embriyo sayin nasil benim ki umutsuz umut Allahtan

Ben varim..ayni gundenn..ama bendede tik yokk...birazda dondurulmuslarla denedik yaa..ilac yan etkisi yok..sadece kasiklarimda adetliymisim gibi karincalanma varr..ama oda progestandandirr...oda arada..ben psikolojik olarakda etkileniyorumm..allah kerim nasipde varsa olurr...

Benim 3. Gün 12 hücreli embrio transferi yapıldı bu gün transferden sonra 5. Gün ilk tüp bebek denemem yaşım 29 sakin genel olarak sakinim ama tabiki hep aklımda acaba sonuç ne olacak diye günleri iple çekiyorum 12. günden önce test yaptırmayı düşünmüyorum 5. gün yada 3. gün transferi olması test gününü değiştirmez kandaki bhcg seviyesi embrio vücuda girdikten 12 gün sonra yükselir moral bozmaya gerek yok diye düşünüyorum ama beklemek gerçekten sıkıntılı 3. gün biraz adet olacakmışım gibi hafif ağrım oldu bu gün de ara sıra ağrım oldu belkide psikolojiktir bilmiyorum inşallah iyi haberler alırız

Adet ağrıları gıbı ağrının normal olduğunu bılıyorum

Erzurumda gordum tedaviyi bunyamin borekci aslinda alaninda cok iyi bi doktor ama son zamanlarda cok gergin goruyorum merkezin yogunlugundan olsa gerek
Merhaba
Ben de Bunyamin beyin hastasiyim ameliyatimi yapti tuplerim alindi bi aksilik cikmazsa 1 hafta sonra beklenen adetimle tedaviye baslayacagim suana kadar sadece muayene ve ameliyat surecinde gorustum hocayla cok da sevdim ama en son tahliller icin gittigimde bana da cok ters geldi nedense
Raporlu mu oldun tedavini mesajimi gorursen eger cevabini bekleyecegim..
Guzel sonuclar alin insallah

Buarada herkese merhaba kizlar
Ben de ilk kez tup bebek tedavisi olacagim nasipse.Cok sikintili bi surecten gectim 1,5 yilda gec teshis yuzunden bosuna vakit ve umut harcadim sonunda tuplerimde ileri derece hidrolsalpenks oldugu teshis edildi ama oncesinde bir açık ameliyat olmustum o ameliyatta bunu bana soylememisler herneyse iste
3 adet once baslayacaktik maalesef babami kaybettim.Simdi daha fazla beklemeyip bi umuda sarilmak adina tedaviye adim atmak istiyorum kendimi toparlayamadim henuz ve cok fazla sigara iciyorum ama toparlanabilmem icin de once baslamam gerekiyor gibi geldi.Baslamak icin toparlanmayi beklersem cok beklerim cunku.
Hepinizin tedavileri hayirli olsun sonuc bekleyenlerin yuzunu guldursun Rabbim insallah

Kizlar bende varim tedavim 26 kasimda basladi. Transferim sali gunu ayin 9 da oldu. Bugun transfer gununude sayarsak 5. Gun. Hic belirtim yok. Moralsizim. Benimde yaklasik ayni gun olup bekleyenler selam verebilir mi bilgi paylasimi yapariz
Benimde 9 aralıkta transferim oldu.3. Gün embiryosu 2 tane transfer yapıldı.ikinci denemem.ikisinde kadıköy florance naytingale de oldu.13 yumurtadan 2 tane kaldı elimde ilkinde bel ağrım ve adet ağrısı gibi karın sancılarım oluyordu ve tutmadı.şimdide adet olacak gibi bi an sancı girip çıkıyor.ama akıntımda var hatta birazda kokulu.normalde kokmazdı hiç.22 aralıkta baktır dedile.

Halide merhaba daha once konusmustuk
Erzurumda devam etmeye mi karar verdin?

yok canim. sperm konusunda Erzurum imsi tekniğini kullanmıyor. biz de istanbula gitmeye karar verdik. istanbul sisli memlrialde yaptiricaz ama ocak ayinda. yazdiklarini uzuntu ile okudum. benim de babam vefat etti oyle agir ki kelimeler yetmez acisini anlatmaya. Allahim saborlar versin. Mekanini cennet bahcesi yapsin insallah. sana da dayanma gucu versin.

Yaa hoca gercekten cok iyi ama son zamanlarda gergin bence zatenn yakup hoca duman gibi.... neysee tedavimiz iyi gecsinde gerisi bos benn raporlu yaptirdim ilk denememde 410 hastaneye 650 ilaçlara verdim dondurulmuslarla 2. Denememde sadece 470 tl odedim ilaclarada 30 aldilar

kızlar dün yumurtalarım toplandı. az önce hastaneden aradılar bugün olması gereken döllenme aşaması olmamış. yarın tekrar bakacaklarmış. eğer döllenmezse iptal dediler yıkıldım resmen. sizde bu şekilde geç döllenme olan oldu mu

Kızlar lütfen belirti falan arayarak kendinizi strese sokmayın.inanın arayınca belirtiyi yaratıyorsunuz zaten.ben ikinci transferimden o kadar emindimki göğüs uçlarımın renginin koyulaştığını bile kabul ettirdim kendime,koku hassasiyeti batmalar Herşey vardı anlayacağınız test günü o kadar yıkıldım ki anlatamam.ilkinde de aksine sabahları aç uyanmam dışında hiçbirşey hissetmedim ve tutunmuştu.kısacası benim size demem o ki belirti arayıp kendinizi yemeyin.zaten adet belirtilerindeki bel ağrısı kasık batması gibi hamilelik belirtilerinde de oluyor,Bazende hiçbir belirti olmuyor.sakin kalmaya çalışın ve aksi ispatlanıncaya kadar hamileymiş gibi davranın ama Sak'ın ha negatif ihtimalini unutmayın.ben 2.tedavimde 3 embriyo transferi yapıldı 1. Tedavimdeki 1 embriyo tutundu bunlardan mutlaka biri tutar diye kabul ettim ve sonunda negatif olunca kolay toparlayamadım.en önemli konu NO STRES(nasıl olacaksa artık)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…