- 25 Ekim 2014
- 206
- 271
- 108
- 35
İnsallah kizlar ya hepimizin yuzu guler ins ciktgmz bu yolda..o zmnda bbklermz hakkinda konusuruz dogumdan konusuruz ayy ne guzel dimine guzel soyledın cnm ya guzel gunler yakın canım
Inşallah canım bazen rüya gibi geliyor sanki hiç bir zaman olmayacak gibi geliyor sonra tekrar umutlaniyorum... rabbim hepimizin hayallerini gerçekleştirir inşallah...İnsallah kizlar ya hepimizin yuzu guler ins ciktgmz bu yolda..o zmnda bbklermz hakkinda konusuruz dogumdan konusuruz ayy ne guzel dimi
Aminnn canim bnm hayirlisini dileyelim herzaman..Allah imtihanimizi kolay eylesin demekki Rabbim dua etmemizi istiyor..bnm bi ablam var cok sevdigim 10yildr bebegi yok..ama bi gorseniz hicbir zmn umutszluga kapilmiyor oyle gzl konusp moral veriyoki..dua edicez cok istycez Allah tan..inanicaz..neden niye dye isyana dusmuycez biz insAllah..Inşallah canım bazen rüya gibi geliyor sanki hiç bir zaman olmayacak gibi geliyor sonra tekrar umutlaniyorum... rabbim hepimizin hayallerini gerçekleştirir inşallah...
aynen canım rabbım isyana düşürmesın ben cok umutsuzluga dustugumde bı ablamın lafı vardr onu dusunurum rabbım ona ettıgın duayı cok memnun kalmıs kı sana bu derdı vermıs der ama unutmayalım dermanı olmaya derttır bızler hasta degılız sadece rabbım bızı sınıyo o kadarAminnn canim bnm hayirlisini dileyelim herzaman..Allah imtihanimizi kolay eylesin demekki Rabbim dua etmemizi istiyor..bnm bi ablam var cok sevdigim 10yildr bebegi yok..ama bi gorseniz hicbir zmn umutszluga kapilmiyor oyle gzl konusp moral veriyoki..dua edicez cok istycez Allah tan..inanicaz..neden niye dye isyana dusmuycez biz insAllah..
Evet canım allahın sevdiği kullariyiz ki çok dua etmemizi istiyor. 1 kere tüp denedim herseyi yaptık maddi manevi ama hiç biri çare olmadı rabbim isteyecek eğer çok istiyorsak sürekli dua etmemiz lazım Canım.... rabbim inşallah nasip eder eylülde nasip etmedi demek daha vakti gelmedi imtihan dünyası şükür rabbime yine tüp bebek deneyecek gücümüz var :)Aminnn canim bnm hayirlisini dileyelim herzaman..Allah imtihanimizi kolay eylesin demekki Rabbim dua etmemizi istiyor..bnm bi ablam var cok sevdigim 10yildr bebegi yok..ama bi gorseniz hicbir zmn umutszluga kapilmiyor oyle gzl konusp moral veriyoki..dua edicez cok istycez Allah tan..inanicaz..neden niye dye isyana dusmuycez biz insAllah..
iyi akşamlar canım... vakit hemen geçsin İnşallah benim aralık adetim 25 Aralık gibi senin ne zaman canımKizlar hepinize iyi aksamlarr
Cemrecim gecmis olsun cnm inss hemencecik gecer
İyi aksamlar benimde araligin ilk hafasina denk geliyor cnm ama ben kasim adeimle gidip bir gorusecem dr la benim son iki tup dusukle sonuclandi belki oncesinde hitereskopi yapilir hakkimizda hayirli olur inssiyi akşamlar canım... vakit hemen geçsin İnşallah benim aralık adetim 25 Aralık gibi senin ne zaman canım
Hmm evet canım belki histereskobi yaparlar inşallah bu son tedavin olur canım hamile kalıp düşük yapmak daha kötü rabbim yardımcın olsun canım üzme kendini sakın İnşallah birgün bizde elimize bebeklerimizi alacağız :)İyi aksamlar benimde araligin ilk hafasina denk geliyor cnm ama ben kasim adeimle gidip bir gorusecem dr la benim son iki tup dusukle sonuclandi belki oncesinde hitereskopi yapilir hakkimizda hayirli olur inss
Ozlemcim iyi aksamlar benide listeye eklemsin 37yasindayim tiplerinde sorun var adana başkentegidiyorum sşimdiden tesekkurlerozlemtnc .!.:aynen canım rabbım isyana düşürmesın ben cok umutsuzluga dustugumde bı ablamın lafı vardr onu dusunurum rabbım ona ettıgın duayı cok memnun kalmıs kı sana bu derdı vermıs der ama unutmayalım dermanı olmaya derttır bızler hasta degılız sadece rabbım bızı sınıyo o kadar
En Geç BENIM galibabenim de sanırsam 18 aralığa denk geliyor hastalığım ve inşallah Allahım bir mani keder vermezse o tarihlerde başliyicam tedavime :) hamile olucam sonra da çatır çatır doğurucam hihihidüşünmesi bilene o kadan güzel ki hatunlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrr
tabıkı eklerım cnm ılk denemn mıOzlemcim iyi aksamlar benide listeye eklemsin 37yasindayim tiplerinde sorun var adana başkentegidiyorum sşimdiden tesekkurler
valla bu heyecanla gecıkır kesın bnm kı ama dedıgın gıbı burdakı ıyı haberleri alıp mutlu olucaz moral depolyczEn Geç BENIM galibaneyse Bakalım sizden moral depolarım artık en son beni bekleriz :)
Hayir cnm bir taze iki dondurulmus tedavisi oldum dondurulmuş hamile kaldim düşükle sonuçlandısimdi yine en bastan baslicam 4.olcak insstabıkı eklerım cnm ılk denemn mı
hayırla gelsınler canım gec olsun guc olmasın sağlıkla gelsinler ayy ıkızmıs gıbı konustum vallaHayir cnm bir taze iki dondurulmus tedavisi oldum dondurulmuş kadim düşükle sonuçlandısimdi yine en bastan baslicam iinşa 4.olacak inss
Artık benimki de erken mi gelir geçmi bilmiyorum ama ters bi durum olmasın tedavilerimiz sorunsuz ilerlesin İnşallah. ilk defa deneyecek olanlar daha heyecanlıdir ne ile karşılasacağını bilmediğiniz için ben çok heyecan yapmıştımvalla bu heyecanla gecıkır kesın bnm kı ama dedıgın gıbı burdakı ıyı haberleri alıp mutlu olucaz moral depolycz
sormaa canım hem korku hem heyecan karısık duygular hepımızın son olur ınsallahArtık benimki de erken mi gelir geçmi bilmiyorum ama ters bi durum olmasın tedavilerimiz sorunsuz ilerlesin İnşallah. ilk defa deneyecek olanlar daha heyecanlıdir ne ile karşıladığını bilmediğiniz için ben çok heyecan yapmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?