ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

İnsallah kizlar ya hepimizin yuzu guler ins ciktgmz bu yolda..o zmnda bbklermz hakkinda konusuruz dogumdan konusuruz ayy ne guzel dimi
Inşallah canım bazen rüya gibi geliyor sanki hiç bir zaman olmayacak gibi geliyor sonra tekrar umutlaniyorum... rabbim hepimizin hayallerini gerçekleştirir inşallah...

Inşallah canım bazen rüya gibi geliyor sanki hiç bir zaman olmayacak gibi geliyor sonra tekrar umutlaniyorum... rabbim hepimizin hayallerini gerçekleştirir inşallah...
Aminnn canim bnm hayirlisini dileyelim herzaman..Allah imtihanimizi kolay eylesin demekki Rabbim dua etmemizi istiyor..bnm bi ablam var cok sevdigim 10yildr bebegi yok..ama bi gorseniz hicbir zmn umutszluga kapilmiyor oyle gzl konusp moral veriyoki..dua edicez cok istycez Allah tan..inanicaz..neden niye dye isyana dusmuycez biz insAllah..

aynen canım rabbım isyana düşürmesın ben cok umutsuzluga dustugumde bı ablamın lafı vardr onu dusunurum rabbım ona ettıgın duayı cok memnun kalmıs kı sana bu derdı vermıs der ama unutmayalım dermanı olmaya derttır bızler hasta degılız sadece rabbım bızı sınıyo o kadar

Evet canım allahın sevdiği kullariyiz ki çok dua etmemizi istiyor. 1 kere tüp denedim herseyi yaptık maddi manevi ama hiç biri çare olmadı rabbim isteyecek eğer çok istiyorsak sürekli dua etmemiz lazım Canım.... rabbim inşallah nasip eder eylülde nasip etmedi demek daha vakti gelmedi imtihan dünyası şükür rabbime yine tüp bebek deneyecek gücümüz var :)

iyi akşamlar canım... vakit hemen geçsin İnşallah benim aralık adetim 25 Aralık gibi senin ne zaman canım
İyi aksamlar benimde araligin ilk hafasina denk geliyor cnm ama ben kasim adeimle gidip bir gorusecem dr la benim son iki tup dusukle sonuclandi belki oncesinde hitereskopi yapilir hakkimizda hayirli olur inss

İyi aksamlar benimde araligin ilk hafasina denk geliyor cnm ama ben kasim adeimle gidip bir gorusecem dr la benim son iki tup dusukle sonuclandi belki oncesinde hitereskopi yapilir hakkimizda hayirli olur inss
Hmm evet canım belki histereskobi yaparlar inşallah bu son tedavin olur canım hamile kalıp düşük yapmak daha kötü rabbim yardımcın olsun canım üzme kendini sakın İnşallah birgün bizde elimize bebeklerimizi alacağız :)

benim de sanırsam 18 aralığa denk geliyor hastalığım ve inşallah Allahım bir mani keder vermezse o tarihlerde başliyicam tedavime :) hamile olucam sonra da çatır çatır doğurucam hihihi düşünmesi bilene o kadan güzel ki hatunlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrr

Ozlemcim iyi aksamlar benide listeye eklemsin 37yasindayim tiplerinde sorun var adana başkentegidiyorum sşimdiden tesekkurler

En Geç BENIM galiba neyse Bakalım sizden moral depolarım artık en son beni bekleriz :)

[QUOTECNN onguil, post:181, member: 343409"]Hmm evet canım belki histereskobi yaparlar inşallah bu son tedavin olur canım hamile kalıp düşük yapmak daha kötü rabbim yardımcın olsun canım üzme kendini sakın İnşallah birgün bizde elimize bebeklerimizi alacağız :)[/QUOTE]
Aynen cnm ilk negatifi gormek daha kolay atlatiliyor cnm inss hic birimizin basina gelmesin

valla bu heyecanla gecıkır kesın bnm kı ama dedıgın gıbı burdakı ıyı haberleri alıp mutlu olucaz moral depolycz
Artık benimki de erken mi gelir geçmi bilmiyorum ama ters bi durum olmasın tedavilerimiz sorunsuz ilerlesin İnşallah. ilk defa deneyecek olanlar daha heyecanlıdir ne ile karşılasacağını bilmediğiniz için ben çok heyecan yapmıştım

Son düzenleme:
sormaa canım hem korku hem heyecan karısık duygular hepımızın son olur ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…