him anladim cnm benimde 4. olacak inss hakkimizda hayirlisi olsun cnmEwt. Benim 3.denemem oldugu icin dktr wermisti.
bende folikaside baslasam iyi olur evde var nasil olsa seninde edavin hayirli olur inss cnmBende sadece folik asit kullaniyorum..kasimin 12sindede ignelere basliycam ins
Tedaviye mi baslayayacaksin ayin 12.canim yoksa baska igne mi?Bende sadece folik asit kullaniyorum..kasimin 12sindede ignelere basliycam ins
canım o zmn ılk senn guzel haberlerini alıcaz oylemiBende sadece folik asit kullaniyorum..kasimin 12sindede ignelere basliycam ins
Yokk kizlar lucrin ignelerime basliycam gobekten olan..uzun protokol bnm tedavim..canım o zmn ılk senn guzel haberlerini alıcaz oylemi
ayyy dımı cnm unutmustum olsun sonucta tedavın baslıyo ya onemlı olan o rabbım yardımcın olsun rabbımın hazınesınde bol sana hayırlı salıh bır evlat nasıp etsın cnm benım senınde sesını duysunYokk kizlar lucrin ignelerime basliycam gobekten olan..uzun protokol bnm tedavim..
sagol canimm aminn ins sana bana hepimize nasip olur insayyy dımı cnm unutmustum olsun sonucta tedavın baslıyo ya onemlı olan o rabbım yardımcın olsun rabbımın hazınesınde bol sana hayırlı salıh bır evlat nasıp etsın cnm benım senınde sesını duysun
Hayirli olsun canim...insAllah bebislerimize kavusuruz bu son tedavimiz olurYokk kizlar lucrin ignelerime basliycam gobekten olan..uzun protokol bnm tedavim..
Slmcanim gecmis olsun bir daha ki sefere yardim etmeye gelirizselamlar hatunlar. ben de misafirlerimi yolcu ettim geldimm :) kizlar cok yoruldum . bi gelip ise el atmadiniz ki :))
Slmcanim gecmis olsun bir daha ki sefere yardim etmeye geliriz
İns canim hepimiz icin dua ediyorum..ve heyecan sevinc korku btn dygularim artiyo gun gectikceHayirli olsun canim...insAllah bebislerimize kavusuruz bu son tedavimiz olur
Gunaydin canim bnde yolladim esimi..hemen telefonu aldim elimeGünaydın kızlar eşimi işe gönderdim buradayım. Uykucular nerelerdesiniz? :)
Iyiyim canım şükür sen nasılsın? Burası da çok soğuk kış geldi iyice. Yağmurda başladı :)Gunaydin canim bnde yolladim esimi..hemen telefonu aldim elimenasilsiniz burda hava cok yagmurlu ve soguk
Evet ya kis geldi hasta olmayalilmda gelsin kisi severimIyiyim canım şükür sen nasılsın? Burası da çok soğuk kış geldi iyice. Yağmurda başladı :)
Benim eşim de öyle çok şey bilmek iyi değil kafanı doldurma diyor ama kendimi durduramiyorum:) senin ne zaman başlıyor canim? Bende adet olmayı bekliyorum bugün 31. Gün doktor geç catlamis bir haftaya olursun dedi diğer adetle başlayacağız insallahEvet ya kis geldi hasta olmayalilmda gelsin kisi severimesimin yannda rahatca gremiyorm kiziyo bana okuma bunnla ilgili seyler diyo..doktor bana sana internet yasak kafandan at bu dsnceyi demisti..esimde Takip ediyo nereye girmisim napmisim diye:) onn dsnda iim canim gun sayiyorz resmen
Bnde bakmadan duramiyorum canim napayim hem byle sznle paylasmak cok ii gelio..bnm adetm yeni biiti canim iste 12sinde lucrine basliyorum..aslinda bu ay olucakti bnm ama catlamayan yumurtam varmis onin icin araliga kaldi..lucrin de bu ay yumurtam olusmasin ki tedavide daha cok olussun diye kullancakmismBenim eşim de öyle çok şey bilmek iyi değil kafanı doldurma diyor ama kendimi durduramiyorum:) senin ne zaman başlıyor canim? Bende adet olmayı bekliyorum bugün 31. Gün doktor geç catlamis bir haftaya olursun dedi diğer adetle başlayacağız insallah
Geç olsun güç olmasın canim :) olur inşallahBnde bakmadan duramiyorum canim napayim hem byle sznle paylasmak cok ii gelio..bnm adetm yeni biiti canim iste 12sinde lucrine basliyorum..aslinda bu ay olucakti bnm ama catlamayan yumurtam varmis onin icin araliga kaldi..lucrin de bu ay yumurtam olusmasin ki tedavide daha cok olussun diye kullancakmism
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?