ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Yokk kizlar lucrin ignelerime basliycam gobekten olan..uzun protokol bnm tedavim..
ayyy dımı cnm unutmustum olsun sonucta tedavın baslıyo ya onemlı olan o rabbım yardımcın olsun rabbımın hazınesınde bol sana hayırlı salıh bır evlat nasıp etsın cnm benım senınde sesını duysun

selamlar hatunlar. ben de misafirlerimi yolcu ettim geldimm :) kizlar cok yoruldum . bi gelip ise el atmadiniz ki :))

sagol canimm aminn ins sana bana hepimize nasip olur ins

Slmcanim gecmis olsun bir daha ki sefere yardim etmeye geliriz

he valla cok iyi olurrr :
hemen tedaviye baslamak istiyorumm yaa gunler cabucak geciverse nolur kiii boylee kocamannn kocaman hasretlw bekliyom bebisimiiii

Iyiyim canım şükür sen nasılsın? Burası da çok soğuk kış geldi iyice. Yağmurda başladı :)
Evet ya kis geldi hasta olmayalilmda gelsin kisi severim esimin yannda rahatca gremiyorm kiziyo bana okuma bunnla ilgili seyler diyo..doktor bana sana internet yasak kafandan at bu dsnceyi demisti..esimde Takip ediyo nereye girmisim napmisim diye:) onn dsnda iim canim gun sayiyorz resmen

Benim eşim de öyle çok şey bilmek iyi değil kafanı doldurma diyor ama kendimi durduramiyorum:) senin ne zaman başlıyor canim? Bende adet olmayı bekliyorum bugün 31. Gün doktor geç catlamis bir haftaya olursun dedi diğer adetle başlayacağız insallah

Bnde bakmadan duramiyorum canim napayim hem byle sznle paylasmak cok ii gelio..bnm adetm yeni biiti canim iste 12sinde lucrine basliyorum..aslinda bu ay olucakti bnm ama catlamayan yumurtam varmis onin icin araliga kaldi..lucrin de bu ay yumurtam olusmasin ki tedavide daha cok olussun diye kullancakmism

Geç olsun güç olmasın canim :) olur inşallah

Herkese merhabalar..ben sabah dr.daydim uzun zamandir topugum agriyordu acayip bugun dr.gittim flim cekilfi topuk dikeni baslangici cikti taban ve ev terligi verdi 1ay kullan gecmezse 1ay sinra topuktan igne yapariz dedi bayagi agriyo ..uff bebegim gelmeden kendime ii bakayim.insl tabanlikla falan gecer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…