gunaydin canimm :)Günaydın kızlar eşimi işe gönderdim buradayım. Uykucular nerelerdesiniz? :)
hayirlisiyla olacak insallah canim, yeter ki guclu olalim, pozitif olalim. bu ay gelseydi baska bi bebisin annesi olacaktin. bakalim simdi hangi tatli bebisin annesi olacaksin? :) :*Geç olsun güç olmasın canim :) olur inşallah
gecmis olsun arkadasim.Herkese merhabalar..ben sabah dr.daydim uzun zamandir topugum agriyordu acayip bugun dr.gittim flim cekilfi topuk dikeni baslangici cikti taban ve ev terligi verdi 1ay kullan gecmezse 1ay sinra topuktan igne yapariz dedi bayagi agriyo ..uff bebegim gelmeden kendime ii bakayim.insl tabanlikla falan gecer..
Günaydın canım seninle eylül tüp topigindeydik demek sende aralıkta tekrar deneyeceksin inşallah bu son tedavilerimiz olur canım.Günaydın kızlar herkese kucak dolusu sevgiler
ayyy kızlar bu kocaların hepsımı aynı bnmkıde oyle nasıl herseyı anlatabılıosun dıe dalga gecıo umarım tanıdık bırı yoktur rezıl oluruz yoksa dıo amaEvet ya kis geldi hasta olmayalilmda gelsin kisi severimesimin yannda rahatca gremiyorm kiziyo bana okuma bunnla ilgili seyler diyo..doktor bana sana internet yasak kafandan at bu dsnceyi demisti..esimde Takip ediyo nereye girmisim napmisim diye:) onn dsnda iim canim gun sayiyorz resmen
Cok gecmis olsun ins cbk duzelirHerkese merhabalar..ben sabah dr.daydim uzun zamandir topugum agriyordu acayip bugun dr.gittim flim cekilfi topuk dikeni baslangici cikti taban ve ev terligi verdi 1ay kullan gecmezse 1ay sinra topuktan igne yapariz dedi bayagi agriyo ..uff bebegim gelmeden kendime ii bakayim.insl tabanlikla falan gecer..
galiba ayNi bu kocalar canimayyy kızlar bu kocaların hepsımı aynı bnmkıde oyle nasıl herseyı anlatabılıosun dıe dalga gecıo umarım tanıdık bırı yoktur rezıl oluruz yoksa dıo amaburaya gırmeme engel olmaz direnin kızlarr...
Sevgi bizdennn kader arkadaslarimmm benim sizden baska kimseyle boyle rahat konusamiyorum benGünaydın kızlar herkese kucak dolusu sevgiler
Ohh ne gzl tadini cikar canim..sizdede oluyomu bilmm ama ben internette fln gordgm herseye ozeniyorum..olunca oyle yaparm sunu alirim bunu alirim..snrada bi anda bi korku kapliyo icimi cok hevesleniyorum sonucta nasip kader de ne varsa o olucak diyorum karisik duygular icindeyimGunaydınlarr kızlarrr bugun ızınlıyım annecıgımın yanndayım aralık ıcın plan yapıorm zavvallı annemde bnm mutlulugumla sevınıo
aynen canım ben telefonu bırakınca acıp bakmaya calısıo tabıkı sıfremı bılmıo meraklı bunlar canım meraklıgaliba ayNi bu kocalar canimonun yaninda bsy yazamiyorumki basimda bekliyo ne yaziyorum diye:)
aynen canım bazen oyle guzel seyler goruyorum kı almak ıstıyorum sonrada hıcbır sey kısmetten oteye gıtmezmıs canım ama anneme kayınvalıdeme dıyorum bos bos durmayın bısıler örün die zavallı kadınlar üzülüyolar ıyıce kafayı yedı bızım kız diye her zaman kı gıbı yalnız değilsin canım bnm...Ohh ne gzl tadini cikar canim..sizdede oluyomu bilmm ama ben internette fln gordgm herseye ozeniyorum..olunca oyle yaparm sunu alirim bunu alirim..snrada bi anda bi korku kapliyo icimi cok hevesleniyorum sonucta nasip kader de ne varsa o olucak diyorum karisik duygular icindeyim
aynen canım bazen oyle guzel seyler goruyorum kı almak ıstıyorum sonrada hıcbır sey kısmetten oteye gıtmezmıs canım ama anneme kayınvalıdeme dıyorum bos bos durmayın bısıler örün die zavallı kadınlar üzülüyolar ıyıce kafayı yedı bızım kız diye her zaman kı gıbı yalnız değilsin canım bnm...
ne guzel soyledın cnm ya guzel gunler yakın canımaynen bende nette gezerken kendimi bebek odalarina takimlara bakarken buluyorum.esime gosteriyorum o da uzuluyor. ama soyle dusunun kizlar Mevla nasip etmeyecegi seyin hahalini kurdurmazmis.
Inşallah canım hepimiz için :)ne guzel soyledın cnm ya guzel gunler yakın canım
Geçmis olsun canım... inşallah Biran önce geçer... sen ekimde tüp yaptıracaktın tatlım aralık a mı karar verdinHerkese merhabalar..ben sabah dr.daydim uzun zamandir topugum agriyordu acayip bugun dr.gittim flim cekilfi topuk dikeni baslangici cikti taban ve ev terligi verdi 1ay kullan gecmezse 1ay sinra topuktan igne yapariz dedi bayagi agriyo ..uff bebegim gelmeden kendime ii bakayim.insl tabanlikla falan gecer..
Al benden de okadar be kuzumSevgi bizdennn kader arkadaslarimmm benim sizden baska kimseyle boyle rahat konusamiyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?