ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

gecmis olsun arkadasim.

ayyy kızlar bu kocaların hepsımı aynı bnmkıde oyle nasıl herseyı anlatabılıosun dıe dalga gecıo umarım tanıdık bırı yoktur rezıl oluruz yoksa dıo ama buraya gırmeme engel olmaz direnin kızlarr...

Cok gecmis olsun ins cbk duzelir

galiba ayNi bu kocalar canim onun yaninda bsy yazamiyorumki basimda bekliyo ne yaziyorum diye:)

Gunaydınlarr kızlarrr bugun ızınlıyım annecıgımın yanndayım aralık ıcın plan yapıorm zavvallı annemde bnm mutlulugumla sevınıo
Ohh ne gzl tadini cikar canim..sizdede oluyomu bilmm ama ben internette fln gordgm herseye ozeniyorum..olunca oyle yaparm sunu alirim bunu alirim..snrada bi anda bi korku kapliyo icimi cok hevesleniyorum sonucta nasip kader de ne varsa o olucak diyorum karisik duygular icindeyim

aynen canım bazen oyle guzel seyler goruyorum kı almak ıstıyorum sonrada hıcbır sey kısmetten oteye gıtmezmıs canım ama anneme kayınvalıdeme dıyorum bos bos durmayın bısıler örün die zavallı kadınlar üzülüyolar ıyıce kafayı yedı bızım kız diye her zaman kı gıbı yalnız değilsin canım bnm...

aynen bende nette gezerken kendimi bebek odalarina takimlara bakarken buluyorum.esime gosteriyorum o da uzuluyor. ama soyle dusunun kizlar Mevla nasip etmeyecegi seyin hahalini kurdurmazmis.

Geçmis olsun canım... inşallah Biran önce geçer... sen ekimde tüp yaptıracaktın tatlım aralık a mı karar verdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…