- 5 Eylül 2013
- 2.412
- 535
- 198
Allah yardım etsin, hakkında hayırlısı olsun canım.gunaydin kizlar bugun transferim var dua edin hayirlisi ile bebeisimi alip gelim insallah
Hadi hayirlisi canim Allah yardmcin olsungunaydin kizlar bugun transferim var dua edin hayirlisi ile bebeisimi alip gelim insallah
Canimm hadi hayirlisi olsun ins..duamiz seninle..az kaldi yawrularini almana:)Kızlarrrrr....
Dün Akşam 22:30 itibari ile Çatlatma İğnemi yapmış bulunuyorum...
Yarın sabah 10:30 gibi Yumurta Toplama İşlemim var...
O güzel dualarınızda beni de unutmayın olur mu?
Canimcim hayirlisi olsun seninde bsy kalmamis artik iki gunun var..Allah yardmcin olsunKizlarrrr nasilsiniz bakalim burayI epey ihmal ettm biliorm ama gun icinde hem calisiorm hem ugnelrdn ufak ufak agrilarm oluo kismetse persembeye opr. Var sizler nasilsnz bakalm varmi kacirdigim gelismeler
Aynen canim insallah sende guzel haberler alirsin rabbim yardimcimiz olsun:) Allah ım halimize bak ... bu korku heyecan hiç bitmiycek sanırım. beni de transfer zamanı için arıcaklar bu sabah, her telefon çaldığında yüreğim ağzıma geliyor. hayırlı haberler alırsın İNŞAALLAH. Allah yardımcın olsun.
Bebisin simsiki tutunsun sana insallahgunaydin kizlar bugun transferim var dua edin hayirlisi ile bebeisimi alip gelim insallah
gayet iyi canim sayi degil kalitesi onemliGünaydın kızlar biraz önce hastaneden aradilar 11 tane yumurta toplanmisti 9u sağlam kalmış 6 tanesi embriyo olmuş nasıl sizce hemşire gayet iyi dedi ama bilemedim
Canim bnde hic beklemedgm bi anda basladim adetim 4 gun once gelip bana surpriz yapti onca ay bekleyen ben elim ayagim birbirine dolandi strestn ziyade korkularim var ne bilem iste derdi veren rabbim dermeninida verio cok sukur merkeze gidince herkes bi garip bakio bana acikcasi komigime gidio snn yasin kacki burdasin diolar hani biz dioruz ya dertlinn halindn dertli anlar die bu herks icin gecerli deil yasim genc die bole biseye hakkim yokmus muamelesi yapiolr artik gdnce kimseyle konusmuorum eniyisi boylesiCanım heyecanlanacaksın tabi çok normal, sadece heyecanını strese dönüştürmemeye çalış. Bu aralar karmakarışık duygularda olmamız çok normal, bana bak 2 aydır heyecandan ölüyodum, bi Türkiye'ye gelsen herşey çok güzel olcak diyodum, buraya geldikten 1 hafta sonra adet olcam ve tedaviye başlıcam diyodum, ama Ankara'ya iner inmez tedavinin içinde buldum kendimi, bugünüm çok kötü geçti, afalladım resmen, lucrine başladım bu akşam, ayrıca 2 antibiyotik 2 vştamin de kullanmaya başladım, bi tuhaf oldum hemen adapte olamadım sanki, diğer yandan da tedavimin başlamasına çok sevindim heyecanlıyım
İnşaallah donduracak embriyonda olur.benim 13 yumurtadan 11 olgunmuş 7 si döllendi 1 si çok çok iyi dediler 10 üzerinden 10 diğeri 10 üzerinden 7 ikisininde transfer ettiler.diğerleri olmadı yani sonuç olarak 13 yumurtadan 2 tane kaldı.Umarım senin 6 side 1. Kalite olur ve 2 transfer 4 tanede dondurulur.inş.Günaydın kızlar biraz önce hastaneden aradilar 11 tane yumurta toplanmisti 9u sağlam kalmış 6 tanesi embriyo olmuş nasıl sizce hemşire gayet iyi dedi ama bilemedim
Canım transfer günün belli oldumu?Allah razı olsun canım :) çok doğru söylemişssin, aslında ben de böyle düşünüyorum ama bazen heyecanıma kaygılarıma yenik düşüyorum sanırım...
transferim eğer 3. gün embriyosu olursa bugün öğleden sonra olcak, 5. gün embriyosu olursa perşembe olcak. onun haberini de bu sabah arayıp vereceklerini söylediler . heyecanla bekliyorum. İNŞAALLAH senin ve bebek isteyen herkesin hayırlısıyla yüzü güler.
Kız halide sen beni öldürecen, ne zaman buraya girsem senin adını görür görmez daha yazdığını okumadan yüzüne bi tebessüm yayılıyor, Allah da senin yüzünü güldürsün emiagzin bal borek dut pekmezi yeson insallah. pek guzel yazmisin seker. hele ne bu gerilim yaww. ben okurken streslendim gerildim, siz yasarken ne ediyonuz ne yasiyonuz bacilarrrhele az bi sakin olun. daha bunun 9 ay beklemesi var. o zaman heralde elinizdeki tirnaklari bitirip ayaga geciceksiniz
Ecrenim kalp arışlarını burdan duyuyorum, Allahım sevindirsin inşallahCanlarim yarin test gunum korkudan ölüyorum.gerci erken yapmami istediklerini dusunuyorum testi.4. Gun embriyosu ve yarin 10. Gun.gerci varsa da cikar.dua edin lutfen.kagitta opudan 14 gun sonra 17 aralikta yapin diyor gorucez bakalim.opuyorum hepinizi.
Allahım size nasıl imreniyorum şu an yavrunu içine alıp sevip konuş onlarla annesi, hadi hayırlı olsungunaydin kizlar bugun transferim var dua edin hayirlisi ile bebeisimi alip gelim insallah
Ah bilmemmi canım benimde elim ayağım birbirine dolaştı dorma, Türkiye'ye gelicem bir hafta sonra tedaviye başlıcam diyodum gelir gelmez içine düştüm, annesi bebeğin acele ediyo sana kavuşmak için demekki.Canim bnde hic beklemedgm bi anda basladim adetim 4 gun once gelip bana surpriz yapti onca ay bekleyen ben elim ayagim birbirine dolandi strestn ziyade korkularim var ne bilem iste derdi veren rabbim dermeninida verio cok sukur merkeze gidince herkes bi garip bakio bana acikcasi komigime gidio snn yasin kacki burdasin diolar hani biz dioruz ya dertlinn halindn dertli anlar die bu herks icin gecerli deil yasim genc die bole biseye hakkim yokmus muamelesi yapiolr artik gdnce kimseyle konusmuorum eniyisi boylesi
Allah razi olsun arkadaslar hepinizden darisi bekleyenlere ...aldim geldim ins rabbimin izniyle simsiki tutunur bebeisimAllahım size nasıl imreniyorum şu an yavrunu içine alıp sevip konuş onlarla annesi, hadi hayırlı olsun
Hadi gözün aydın canım demek bebeğini alacaksın ne güzel rabbim inşallah kucağına alacağın günü de gösterirgunaydin kizlar bugun transferim var dua edin hayirlisi ile bebeisimi alip gelim insallah
Tatlım benim değerlerim iyi yanlış hatırladın galibaMelikesena sen neler yapiyorsun transferin olmustu degilmi?
jonguil tsh dustu mu canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?