ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Kizlarrrr nasilsiniz bakalim burayI epey ihmal ettm biliorm ama gun icinde hem calisiorm hem ugnelrdn ufak ufak agrilarm oluo kismetse persembeye opr. Var sizler nasilsnz bakalm varmi kacirdigim gelismeler
Canimcim hayirlisi olsun seninde bsy kalmamis artik iki gunun var..Allah yardmcin olsun eskiden baya kaynatirdik buralarda simdi tedaviler basladi denk gelemiyoruz:)

Aynen canim insallah sende guzel haberler alirsin rabbim yardimcimiz olsun
gunaydin kizlar bugun transferim var dua edin hayirlisi ile bebeisimi alip gelim insallah
Bebisin simsiki tutunsun sana insallah
Günaydın kızlar biraz önce hastaneden aradilar 11 tane yumurta toplanmisti 9u sağlam kalmış 6 tanesi embriyo olmuş nasıl sizce hemşire gayet iyi dedi ama bilemedim
gayet iyi canim sayi degil kalitesi onemli

Melikesena sen neler yapiyorsun transferin olmustu degilmi?
jonguil tsh dustu mu canim?

Canim bnde hic beklemedgm bi anda basladim adetim 4 gun once gelip bana surpriz yapti onca ay bekleyen ben elim ayagim birbirine dolandi strestn ziyade korkularim var ne bilem iste derdi veren rabbim dermeninida verio cok sukur merkeze gidince herkes bi garip bakio bana acikcasi komigime gidio snn yasin kacki burdasin diolar hani biz dioruz ya dertlinn halindn dertli anlar die bu herks icin gecerli deil yasim genc die bole biseye hakkim yokmus muamelesi yapiolr artik gdnce kimseyle konusmuorum eniyisi boylesi

Günaydın kızlar biraz önce hastaneden aradilar 11 tane yumurta toplanmisti 9u sağlam kalmış 6 tanesi embriyo olmuş nasıl sizce hemşire gayet iyi dedi ama bilemedim
İnşaallah donduracak embriyonda olur.benim 13 yumurtadan 11 olgunmuş 7 si döllendi 1 si çok çok iyi dediler 10 üzerinden 10 diğeri 10 üzerinden 7 ikisininde transfer ettiler.diğerleri olmadı yani sonuç olarak 13 yumurtadan 2 tane kaldı.Umarım senin 6 side 1. Kalite olur ve 2 transfer 4 tanede dondurulur.inş.

Gunaydinnnlarrrr kizlaar nasilsiniz bakalim yeni gelen arkadaslarim hos geldiniz umarim guzel haberlerle gelirsiniz halide25 Merserayy kizlarr masallahiniz var valla buralar sizlere emanet herkesin derdini kendi derdnz bilip ortak oluosnz cok cok sagoln

Canım transfer günün belli oldumu?

Kız halide sen beni öldürecen, ne zaman buraya girsem senin adını görür görmez daha yazdığını okumadan yüzüne bi tebessüm yayılıyor, Allah da senin yüzünü güldürsün emi

Ecrenim kalp arışlarını burdan duyuyorum, Allahım sevindirsin inşallah

Ah bilmemmi canım benimde elim ayağım birbirine dolaştı dorma, Türkiye'ye gelicem bir hafta sonra tedaviye başlıcam diyodum gelir gelmez içine düştüm, annesi bebeğin acele ediyo sana kavuşmak için demekki.

Güzelim sen insanlara sakın aldırma, sanki yaşın gençken çocuk isteme hakkın yokmu? Sadece bizim gibi ihtiyarlar mı çocuk isteyecek
Canım sen hiç kimseye aldırma inşallah bu tedavinde tutar genç genç anne olursun inşallah

Merhaba arkadaşlar, 3. tedavime başladım hayırlısıyla. Benim sizlerden bir ricam olacaktı, benim adım Hüsniye,namaz kılanlar namazlarında, kılamayanlar ellerini ne zaman duaya açtıklarında, gönülden dua ettiklerinde dualarınıza beni de katarmısınız. Dualara çok ihtiyacım var, inşallah bu sefer sorunsuz döllenme olur ve hamile kalır, sağlıklı sıhhatli bebeğime kavuşurum..Şimdiden hepinizden Allah razı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…