ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Benim cok umudum kalmadı inşallah dediginiz gibi olur yağıcak birsey yok hayırlısı diyecegiz artık allah büyük eşim birdaha yapmam diyorbiz denedik birkere kendiliginden olursa olur ben senin bukadar cok ilac alıp yıpranmanı isyemiyorum diyor zaten 10 yılda ancak götürdüm esimi dr gitmez birdaha

Evet canım eşlerimizde üzülüyor hele ki sorun onlarda ise daha bi yoğun oluyor ama Canım Rabbimin takdiri bilemeyiz biz maddi manevi elimizden geleni yapmamız lazım. Sonuçta rabbim bizi sınıyor tedavi ile belki bebek sahibi olacağız pes etmek yok tatlım... Bak ben iki aşılma bir negatif tüp denemem oldu nasip değilmiş dedik ikinciye umut bağladık. .. rabbim bana dayanma gücü versin yeter yine denerim canım pes etmeyelim ki rabbim isyan etmediğimizi bilsin hediyemizi versin bizlere

Canım esimin problemi yok sebepsiz bizimki o cok üzülüyor don6cta para kazanılır ama manevi yonden cöküş cok zor zamanın sıtresı var cok zor allahım herkezin yardımcısı olsun allah bu guzel duyguyu isyeyen herkeze tattırsın kırban oldugum allahım cok büyük var demekki zamanı olmasada bizim birsürü cocugumuz var allah onlara iyilik saglık uzun ömür versin

Ben anlamadım kızlar beni aydınlatırmısınız 5.gün emriyosu neden belli olmaz bugun benim 7. Günüm test yaptırdım nrgatif cıktı moralim bozuldu persembe ye kadar degişebilirmi degerler
canim benim denememin birisinde 5.gun blast embriyo testte negatifti ama kanda cok yüksekti değerim o donemler cok sikintilanmistim ama rabbim evladimi nasip etti su an 1 yasinda rabbim isteyen herkese tattirsin anneliği inşallah ...simdi yine denicez canim ttekrardan anne olmayi coook istiorum hayirlisiyla inşallah ....hic belli olmuo idrar testine güvenmeyin bizzat yasadim moralinizide bozmayin

Canım 7.gün kan testi yaprırdım benimde 5.gün blastı 2 tane koydular 3 gün daha bekliyemedim sinir oluyorum durup dururken moralimi bozdum

Canım 7.gün kan testi yaprırdım benimde 5.gün blastı 2 tane koydular 3 gün daha bekliyemedim sinir oluyorum durup dururken moralimi bozdum
anliorum seni hemde cok iyi canim o durumlari yasadim hatta adet olacak gibi lekelenmem bile oldu ama hic belli olmuo inan bana ,zaten Allah im nasip ettiyse simsiki tutunmuştur annesi ....moralini bozmak için cook erken

ben dah atransferı yaşamadan mıdeme agrılar gırdı ya tutmazsa dıyorum sancım var yuregımde aklımdan sılmek ıstıyorum olmuyor

Herkese günaydıııınnn
Kızlar kızlar kızlar, birsürü umutsuz yorum okuyorum nedşr bu haliniz? Kendinize gelin yaaaaa
Saziyecim erkenden test yaparak bir hata yapmışsın, evet kız kendine ama uzatma, canım tam gününü bekle, bhcg kanda yeni salgılanmaya başladı belki ne biliyosun, inşallah pozitif sonuç alırsın canım
Sahrap canım hryecanlanmamız çok normal ama endişeli heyecan iyi değil, canım inşallah hepimizin güzel sonuçlanır.
Mhtpfth csnım idrarda silik çizgi gördüysen genelde pozitif çıkıyor kanda da, ama sen gününü bekle sabret arkadaşım.
Kızlar hepimiz kendimize olumlu telkinlerde bulunmalıyız, tutacak inşallah diye düşünmeliyiz, Allah imkan verdi bu trdaviyi yapacak imkanı olmayan bir sürü insan var, bizim çok şükretmemiz lazım, bol bol dua edelim, yaratacak olan Allah, O isterse olur

gunaydin. benim de transfer gunum bugun belli olcak. bikac saat icinde ararlar. ama heyecandan olucem. sen cok guzel yazmissin ama bu oyle bi ruh haliki bu moral yazisi bile beni duygulandirdi. dokunsalar agliycak gibiyim.

gunaydin. benim de transfer gunum bugun belli olcak. bikac saat icinde ararlar. ama heyecandan olucem. sen cok guzel yazmissin ama bu oyle bi ruh haliki bu moral yazisi bile beni duygulandirdi. dokunsalar agliycak gibiyim.
Ayyyyyy bak bende heyecanlandım şimdi, yani sen 1-2 gün içinde yavrunu rahmine alcan, ne güzel, rahmine koyan Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah,
Canım bu ruh halinin nasıl birşey olduğunu bende iyi biliyorum, bu ikinci denemem, dün histeroskopi oldum ve çok kötü bir gün geçirdim ama sağlam durmak zorundayız, az önce de lucrinimi vurdum ilaçlarımı içtim Allaha çok şükür bir adım daha yaklaştım bebeğime, sende çok mutlu et kendini, sakın endişe ederek bekleme, olmazsa Allah vermediği için olmuyor, biz elimizden geleni yapıyoruz, bak o kadar iğne vurundun bir sürü ilaç aldın, gittin geldin bir sürü emek verdin, Allah görmüyomu? Gönlünden geçeni bilmiyomu? Negatif sonuçlanırsa hakkımızda hayırlısı bu olduğu içindir, yoksa Allah kulunun hayırlı olacak isteklerini verir.
Sen sakin ol, Kendini akışa bırak, bizler plan yaparaz, ama sadece O'nun planı devrededir. İnşallah gönlündekini hakkında hayırlı kılar arkadaşım

Allah razı olsun canım :) çok doğru söylemişssin, aslında ben de böyle düşünüyorum ama bazen heyecanıma kaygılarıma yenik düşüyorum sanırım...
transferim eğer 3. gün embriyosu olursa bugün öğleden sonra olcak, 5. gün embriyosu olursa perşembe olcak. onun haberini de bu sabah arayıp vereceklerini söylediler . heyecanla bekliyorum. İNŞAALLAH senin ve bebek isteyen herkesin hayırlısıyla yüzü güler.

agzin bal borek dut pekmezi yeson insallah. pek guzel yazmisin seker. hele ne bu gerilim yaww. ben okurken streslendim gerildim, siz yasarken ne ediyonuz ne yasiyonuz bacilarrr hele az bi sakin olun. daha bunun 9 ay beklemesi var. o zaman heralde elinizdeki tirnaklari bitirip ayaga geciceksiniz

A

Allah razı olsun Rabbim tüm istiyenlere kolaylıkla versin. Amin inşallah
Caniiim mucize bir haber bu cok sevindim gozunaydin rabbim kucagina almayi nasip etsin saglikla huzurla.
Bu kadar mücadele sonunda geldiyse bebeğin büyük ihtimal "kız" bence... Ve ne mutlu sana...
Erkekler her yerde tırt çünkü demedi deme ve 4 ay sonra lütfen cinsiyetini yaz bana olur mu canım?
Tatliiim opun cok guzel gecsin insallah cok kaliteli embriyolarin olsun.
Canim valla cok uzuldum cokda korktum icimde sacma sapan sebebini bilmedgm bir korku var hafiftn tirsmaya basladim kismetse persembeye opr.bekliorm ayyyy cok heyecn yaptm galiba
Canim benim az kalmis opu ya.stres yok dua edelim insallah cok rahat gecer ve guzel embriyolarin olur.
Ya canım hıstereskopı den sonra sen de ara ara leke gorüyomusun
Gecmis olsun canim az kalmis tedavine
Sana da cokgecmis olsun canim tedavin hayirli olsun pozitif arkadasim insallah bundan sonra hersey cok guzel olacak
Canim insallah pozitif olur da gerek kalmaz.allah korusun olmazsa da pes etmek yok tup bebek uzun bir yolculuk sorunlari basit olanlar ilk denemede genelde kavusuyorlar ama bizim gibiler biraz daha ugrasiyorlar.maddi ve manevi cok zor bir surec ama sen iyi olduguna cok istedigine ikna edersen esini yapar insallah ama once bu sonucu bekleyelim
kızlar benımde 7. gunum bugün öylesine idrar tahlili yaptım ikinci çizgi silik çıktı dayanamadım kan tahlılı yaptırdım sonuc 10,86 inş değerim düzenli artar sabırsızlıkla beklıyorum..
Ah kizlar neden erken yaparsiniz su testleri biliyorum beklemek cin iskencesi ama sonra da kendinizi uzuyorsunuz insallah degerleriniz guzel artar
Hadi guzel sonuclar insallah
fistigim nasilsin bakalim adetin olmaz bebegin olur insallah

Canlarim yarin test gunum korkudan ölüyorum.gerci erken yapmami istediklerini dusunuyorum testi.4. Gun embriyosu ve yarin 10. Gun.gerci varsa da cikar.dua edin lutfen.kagitta opudan 14 gun sonra 17 aralikta yapin diyor gorucez bakalim.opuyorum hepinizi.

:) Allah ım halimize bak ... bu korku heyecan hiç bitmiycek sanırım. beni de transfer zamanı için arıcaklar bu sabah, her telefon çaldığında yüreğim ağzıma geliyor. hayırlı haberler alırsın İNŞAALLAH. Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…