Saol canim aldim geldim uzandim hayirlisi ile hamis haberleri vermeyi de nasip etsin rabbim hepimizeHadi gözün aydın canım demek bebeğini alacaksın ne güzel rabbim inşallah kucağına alacağın günü de gösterir
Aynen canim hem is he tedavi zor gidio bnm icinCanimcim hayirlisi olsun seninde bsy kalmamis artik iki gunun var..Allah yardmcin olsuneskiden baya kaynatirdik buralarda simdi tedaviler basladi denk gelemiyoruz:)
Amin canım ilk gün çok önemli canım özel ihtiyaçların dışında sürekli yat tatlım... hepiniz bizim için çok önemlisiniz o yüzden iyi bakın kendinizeSaol canim aldim geldim uzandim hayirlisi ile hamis haberleri vermeyi de nasip etsin rabbim hepimize
Canım çok mu yumurta olmuş genelde çok yumurta olunca oluyor. Geç olsun güç olmasın canım olsun hem daha iyi dinlenmiş vücut ile transferin olurKizlar geldim doktordan persembe opr. Var kismetse ama karnmda simdin fazlasiyla sivi toplandgndan domdurmaya karar verdik kismetse 1 veya 2 ay sonra transferim olacak bgn catlatma ignemi vurulucm artik gozum sizlerde sizlerdn uyi haberler bekliorm ona gore
Canım hayırlısıyla bu tedavinde olur inşallah, sorununuz neydi?Merhaba arkadaşlar, 3. tedavime başladım hayırlısıyla. Benim sizlerden bir ricam olacaktı, benim adım Hüsniye,namaz kılanlar namazlarında, kılamayanlar ellerini ne zaman duaya açtıklarında, gönülden dua ettiklerinde dualarınıza beni de katarmısınız. Dualara çok ihtiyacım var, inşallah bu sefer sorunsuz döllenme olur ve hamile kalır, sağlıklı sıhhatli bebeğime kavuşurum..Şimdiden hepinizden Allah razı olsun..
Canım hayırlısı olsun, geç olsun güç olmasın, aramızdan ayrılma bizden desteğini kesmeKizlar geldim doktordan persembe opr. Var kismetse ama karnmda simdin fazlasiyla sivi toplandgndan domdurmaya karar verdik kismetse 1 veya 2 ay sonra transferim olacak bgn catlatma ignemi vurulucm artik gozum sizlerde sizlerdn uyi haberler bekliorm ona gore
İim canimmm sagol napayim heycanla beklemedym 6.gunum bugun..hic belirtim agrm sizim bsyim yok ama belirtide aramiyorm ztn..senin nasil gecti ttansfer sonrasi..guzel hbrini bekliyoruz sekercimMelikesena sen neler yapiyorsun transferin olmustu degilmi?
jonguil tsh dustu mu canim?
Aslında ortada olan net bir sorun yok canım yaaa, ama bu tedaviden önce sıkı bir kontrole girdim, histereskopi oldum polip varmıştı temizlendi, yüksek derecede pıhtılaşma eğilimi olduğumu öğrendim, tiroitim varmıştı ilaçla düşürdüm. Ondan sonrada başladık tedaviye, inşallah bu sefer olur, çok teşekkür ederim duaların için. Sen ne aşamadasın, başlayacakmısın tedaviye?Canım hayırlısıyla bu tedavinde olur inşallah, sorununuz neydi?
Husniye kardesim rabbim yar ve yardimcin olsun insallah bu denemende kavusursun bebegine.Merhaba arkadaşlar, 3. tedavime başladım hayırlısıyla. Benim sizlerden bir ricam olacaktı, benim adım Hüsniye,namaz kılanlar namazlarında, kılamayanlar ellerini ne zaman duaya açtıklarında, gönülden dua ettiklerinde dualarınıza beni de katarmısınız. Dualara çok ihtiyacım var, inşallah bu sefer sorunsuz döllenme olur ve hamile kalır, sağlıklı sıhhatli bebeğime kavuşurum..Şimdiden hepinizden Allah razı olsun..
Ozur dilerim canim gunesates le karistirdim galiba aman hep iyi olsun degerlerin sen ne asamadasin canim?10 gibi gidicem insallah test icin.Tatlım benim değerlerim iyi yanlış hatırladın galibacanım yarın kaçta gideceksin kan testi için ?
Masallah rabbim guzel haberlerin devamini getirsin.Kızlar bende bugün 6. Ignemi olacağım dün randevum vardı doktor çok güzel gelişimleri dedi yarın yine randevum var inşallah çok iyi olur da güzel haberler veririz
benim de siskinligim var canim karnim kasiklarim bugune kadar agriyordu da bugun daha iyiyim arada batma oluyor o sekilde.kizim beni cok mesgul ettigi icin cok fazla dusunemedim ama insan yine de stres yapiyor.senin de az kalmis canim benim 9. Gun bugun.İim canimmm sagol napayim heycanla beklemedym 6.gunum bugun..hic belirtim agrm sizim bsyim yok ama belirtide aramiyorm ztn..senin nasil gecti ttansfer sonrasi..guzel hbrini bekliyoruz sekercim
Canım ben bekliyorum ocak ayında tüp bebek yaptıracağız sizleri takip ediyorum... aralık ayında yapacaktık planlar değişti hakkımızda hayırlısı olsunHusniye kardesim rabbim yar ve yardimcin olsun insallah bu denemende kavusursun bebegine.
Ozur dilerim canim gunesates le karistirdim galiba aman hep iyi olsun degerlerin sen ne asamadasin canim?10 gibi gidicem insallah test
Bütün pürüzlerin halledilmiş, inşallah bu tedavin pozitif sonuçlanır, bizde sevepsiz infertiliteyiz, 8 yıllık evliyiz, ikinci denememi yapıcam şimdi lucrine başladım, bu hafta sonu regl olcam ve asıl işlemlerim başlıcak inşallah, bende dün histeroskopi oldum çok zordu ikimize de geçmiş olsun canımAslında ortada olan net bir sorun yok canım yaaa, ama bu tedaviden önce sıkı bir kontrole girdim, histereskopi oldum polip varmıştı temizlendi, yüksek derecede pıhtılaşma eğilimi olduğumu öğrendim, tiroitim varmıştı ilaçla düşürdüm. Ondan sonrada başladık tedaviye, inşallah bu sefer olur, çok teşekkür ederim duaların için. Sen ne aşamadasın, başlayacakmısın tedaviye?
histereskopi olman çok iyi olmuş, peki bir şey çıktımı? zordu derken anestezi almadan mı oldun, ofis olanından mı? Bizede bir sebep bulamadılar, ama 2 denemeden sonra öğrendim bunları, şimdiki doktorum çok araştırdı, hemen başlatmadı..İnşallah canım bu sefer hepimizin yüzü güler..Bütün pürüzlerin halledilmiş, inşallah bu tedavin pozitif sonuçlanır, bizde sevepsiz infertiliteyiz, 8 yıllık evliyiz, ikinci denememi yapıcam şimdi lucrine başladım, bu hafta sonu regl olcam ve asıl işlemlerim başlıcak inşallah, bende dün histeroskopi oldum çok zordu ikimize de geçmiş olsun canım
Canim aslinda dusuk doz igme vurldm 9. Ignemi dun vurldm iste ama yinede 25 yumurtam olusmus doktor ztn basinda demisti bole bisey olabilecigi amh degeri 7uzerinde olan kislere 1 ay dinlenme verilio zatn dedi bnm degerm 15.45 o yuzdn hazirdm bole biseye vardir her serde bir hayir uzulmedim ama brz dinlenmis olurm zaten bu birikn sivi bnI simdidn rahatsiz edio transfer olsam durm agirlasir dedi o yuzdn iyim yaniCanım çok mu yumurta olmuş genelde çok yumurta olunca oluyor. Geç olsun güç olmasın canım olsun hem daha iyi dinlenmiş vücut ile transferin olur
Insallah hayirlisiyla baslarsin canim cook tesekkur ederim amin insallahCanım ben bekliyorum ocak ayında tüp bebek yaptıracağız sizleri takip ediyorum... aralık ayında yapacaktık planlar değişti hakkımızda hayırlısı olsunyarın İnşallah yüzün güler tatlım pozitif sonuç almaya ihtiyacımız var
Masallah canim ne guzel.olsun vucudun dinlenmis olur stresin olmaz bunda da vardir bir hayir allah yardimcin olsunCanim aslinda dusuk doz igme vurldm 9. Ignemi dun vurldm iste ama yinede 25 yumurtam olusmus doktor ztn basinda demisti bole bisey olabilecigi amh degeri 7uzerinde olan kislere 1 ay dinlenme verilio zatn dedi bnm degerm 15.45 o yuzdn hazirdm bole biseye vardir her serde bir hayir uzulmedim ama brz dinlenmis olurm zaten bu birikn sivi bnI simdidn rahatsiz edio transfer olsam durm agirlasir dedi o yuzdn iyim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?