- 31 Mayıs 2014
- 398
- 426
- 78
Olmaz mi en iyisi keske herkesin bende dahil 5. Gun embriyosu olsabenım anlamadııgım bırsey var 5.gün embriyosu olması ıyımı kotumu
Canım 3. Gün ve 5.gün arasındaki fark şu 5. Gün embiryosunda hücre sayısı sayılmayacak kadar çok ve morula kısmında olur anneye tutunma şansı çok yüksek oluyor. 3. Gün embiryosu transferinde hücre sayısı sayılır ama morula kısmında olmuyor anne karnında 5. Gün embiryosu na göre işlevi bir tik geride kalıyor morula evresine geçmesi lazım ve sonra tutunma çabası... o yüzden keşke hepimizin 5. Gün embiryosu olsabenım anlamadııgım bırsey var 5.gün embriyosu olması ıyımı kotumu
Iyı tabıkıbenım anlamadııgım bırsey var 5.gün embriyosu olması ıyımı kotumu
kendini cok kasmamaya calis canim normal seyler bunlar kimisinde belirgin belirtiler oluo kimisinde olmuo yolun sonuna gelmişsin canim bebeisin simsiki tutunuodur ins annesi stress yapip da onu da uzme....Kizlar belim ve kasiklarimda inanilmaz agri var azcik ayakta dursam is yapsam agridan duramiyom surekli sirt ustu yatmam geerekiyoki agrim olmasin transfer olanlarda ayni seyi yasadimi benim ilk denememde boyle degildii
Yaarin 7. Gunum tahlil yapmaya son 3 gunum kaldi lutfen dua edin lutfeen psikolojim cok bozuldu dun resmen sinirlerim bosaldi durduk yerde aglamaya basladim kendimden gectim annem babam dahil hic kimse tup bebek yaptirdigimizi hatta cocugumuzun olamadiginindigi dahi bilmiyorlar iyi mi ettim kotumu ettim bilmiyorum ama Allah isimizi hayra cikarsin diye dua ediyorum bu durumu itiraf edebildigim tek yer burasi oldu
Kizlar belim ve kasiklarimda inanilmaz agri var azcik ayakta dursam is yapsam agridan duramiyom surekli sirt ustu yatmam geerekiyoki agrim olmasin transfer olanlarda ayni seyi yasadimi benim ilk denememde boyle degildii
Yaarin 7. Gunum tahlil yapmaya son 3 gunum kaldi lutfen dua edin lutfeen psikolojim cok bozuldu dun resmen sinirlerim bosaldi durduk yerde aglamaya basladim kendimden gectim annem babam dahil hic kimse tup bebek yaptirdigimizi hatta cocugumuzun olamadiginindigi dahi bilmiyorlar iyi mi ettim kotumu ettim bilmiyorum ama Allah isimizi hayra cikarsin diye dua ediyorum bu durumu itiraf edebildigim tek yer burasi oldu
Canım senin mesajını okuyupta neşelenmemek mümkünmü?
Yeni yeni toparlıyorum kendimi iyiyim Allaha çok şükür bir sorunum olduğunu öğrenmenin şokunu yaşadım. Dediğinde çok haklısın en azından sorunun ne olduğunu biliyorum artık, ümidimden hiçbirşey eksilmedi, hatta daha da inançlıyım tutacağına drumun elinden geleni yaptığını biliyorum ona güvenşyorum, aslına bakarsan işlerim rast gidiyor bir bakıma,
Halidem ben şimdiden böyle melankolik olursam benim hamileliğim hiç çekilmez be, Allah kocama sabır versin
Canım onun tedavisi ertesi aya iptal oldu dondurma yapılacak... sıvı birikimi olmuş.... gelsede listeyi güncel tutsak çok iyi olur
Arkadaşlar bugün transferim yapıldı 5. gün emriyosu dualarınızı bekliyorum...Güzel sonuçlar alabilmek ümidiyle...
benım anlamadııgım bırsey var 5.gün embriyosu olması ıyımı kotumu
Evet canım buz bebek olacak ne güzel özel bebeklerimiz tüp bebek buz bebek kıymetli hepsihadiiii .. desene o da buz sultanlar ve ya buz pasalar alacak diyeee
Er gün 2 bardak havuç suyu iç.maşallah...Canim benim tesekkur ederim kizlar cok mutluyum yaaa defalarca baktim dogru mu goruyorum diye bu kadar beklemiyordum her zaman dualarimdasiniz rabbim kucaklarinizi saglikli evlatlarla doldursun insallah.kalp atislarini gormeden bisey diyemiycem onemli olan kalp atisi insallah onlari da duyarim burdaki dr haftaye kese gormeye gel dedi.istanbula merkeze faks cektiriyorum simdi ona gore hareket edicem.kizimda 4. Gun emb.11 gun testi 287 ,13. Gun 873 cikti ikiz bekledik ama tek oldu sonsuz sukurler olsun.bu sefer kaptirmayacagim kendimi hayirli ve saglikli olsun insallah.
Sevnih : ben JEL çubuğunda değişik renkler görmeye başladım.sen ne alemdesin.pembeler var mıçok üzüldüm Rabbim sabır versin. cuma günüde ben test yaptıracağım büyük ihtimal bende negatifi göreceğim, senin kaç embriyo idi kaliteleri nasıldı.
Sevnih : ben JEL çubuğunda değişik renkler görmeye başladım.sen neçok üzüldüm Rabbim sabır versin. cuma günüde ben test yaptıracağım büyük ihtimal bende negatifi göreceğim, senin kaç embriyo idi kaliteleri nasıldı.
Sen niye aramıyorsun ya unuttularsa.hemen aramalısınYumurtalarim pazartesi toplandı 6 embriyo oluşmuştu sizi arayıp transfer gününüzü bildircez demislerdi kimse arayıp sormuyo kötü giden bisi yoktur inşallah sıkıntıdan patlıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?