ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

benım anlamadııgım bırsey var 5.gün embriyosu olması ıyımı kotumu
Canım 3. Gün ve 5.gün arasındaki fark şu 5. Gün embiryosunda hücre sayısı sayılmayacak kadar çok ve morula kısmında olur anneye tutunma şansı çok yüksek oluyor. 3. Gün embiryosu transferinde hücre sayısı sayılır ama morula kısmında olmuyor anne karnında 5. Gün embiryosu na göre işlevi bir tik geride kalıyor morula evresine geçmesi lazım ve sonra tutunma çabası... o yüzden keşke hepimizin 5. Gün embiryosu olsa

Kizlar belim ve kasiklarimda inanilmaz agri var azcik ayakta dursam is yapsam agridan duramiyom surekli sirt ustu yatmam geerekiyoki agrim olmasin transfer olanlarda ayni seyi yasadimi benim ilk denememde boyle degildii

Yaarin 7. Gunum tahlil yapmaya son 3 gunum kaldi lutfen dua edin lutfeen psikolojim cok bozuldu dun resmen sinirlerim bosaldi durduk yerde aglamaya basladim kendimden gectim annem babam dahil hic kimse tup bebek yaptirdigimizi hatta cocugumuzun olamadiginindigi dahi bilmiyorlar iyi mi ettim kotumu ettim bilmiyorum ama Allah isimizi hayra cikarsin diye dua ediyorum bu durumu itiraf edebildigim tek yer burasi oldu

kendini cok kasmamaya calis canim normal seyler bunlar kimisinde belirgin belirtiler oluo kimisinde olmuo yolun sonuna gelmişsin canim bebeisin simsiki tutunuodur ins annesi stress yapip da onu da uzme....

İş yapmayın. Özellikle ilk 2 ay iş falan yapmayın. Stresden uzak durun nasıl becerebilecekseniz.

valla sorma anacim . beni yordunuz herifleriniz ne etsin size toparlan tabi. bak onceki mesajimi okudun mu bilmiyorum ama onemli olan bence gordugun dusmanla savasmak. evet simdiye kadar her ay hayal kurduk ve her ay o hayallerin batan geminin mallari olmasini seyrettikama simdi yeni bi yer yeni bi baslangic yapmisken ise dort elle sarilmamiz gerekirken bastan pes mi edecegiz. hayir tabiki ne munasebett. neyse kendine geldigin iyi oldu. yarin daha iyi hissedeceksin kendini seker.

hayirli ugurlu olsun.insallah bebisin sikisiki tutunur sana. bu aradaaaa oyle bedavadan dua isteme kizzz sen de bize ve herkese dua et tamam mi guzel anne
Arkadaşlar bugün transferim yapıldı 5. gün emriyosu dualarınızı bekliyorum...Güzel sonuçlar alabilmek ümidiyle...

Bilmiyorum yaa pazartesiyi zor bekliyorum elim kolum cansiz ama ne yazik ki yarinn misafirim gelicek off puff offf

canim cok gecmis olsun.insallah yarin senin ve esin icin hayirlara vesile olacak sekilde yumurtalarin toplanir ve saglikli embriyolarin olusur. Mevlam yardimcin olsun. Dualarla gir isleme.

H
Er gün 2 bardak havuç suyu iç.maşallah...

çok üzüldüm Rabbim sabır versin. cuma günüde ben test yaptıracağım büyük ihtimal bende negatifi göreceğim, senin kaç embriyo idi kaliteleri nasıldı.
Sevnih : ben JEL çubuğunda değişik renkler görmeye başladım.sen ne
Yumurtalarim pazartesi toplandı 6 embriyo oluşmuştu sizi arayıp transfer gününüzü bildircez demislerdi kimse arayıp sormuyo kötü giden bisi yoktur inşallah sıkıntıdan patlıcam
Sen niye aramıyorsun ya unuttularsa.hemen aramalısın
alemdesin.pembeler var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…