ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Benim tsh im tedavi oncesi ilac kullandigim halde 1.9 ten bir ay icinde 4.7 ye cikmisti.tup bebek tedavisine baslamama bir ay vardi endokrin doktorum 2.5 altina indirmemiz gerekiyor dedi dozu artirdik ve tedaviye kadar 1.3 e indi. Tedavi sirasinda ve gebeligin devam ederse iki haftada yada ayda bir tsh baktirip ilac dozunu ayarlamak lazim. Bu ilacin gebelige ve tedaviye bir zarari yok. Bence dogru dozda baslarsan transfere kadar 2 nin altina iner zaten cok yuksek degilmis.

Anladim canim tesekkurler
ozaman ben yarin sabah burda endokrine gidip baktirayim eger yine yuksekse ilac verir ozaman doktor ve transfere kadr da dengeye girer insallah
Ben tedavi esnasinda kullanilmaz diye dusunerek endise etmistim rahatladim simdi tesekkurler

Benim tsh im tedavi oncesi ilac kullandigim halde 1.9 ten bir ay icinde 4.7 ye cikmisti.tup bebek tedavisine baslamama bir ay vardi endokrin doktorum 2.5 altina indirmemiz gerekiyor dedi dozu artirdik ve tedaviye kadar 1.3 e indi. Tedavi sirasinda ve gebeligin devam ederse iki haftada yada ayda bir tsh baktirip ilac dozunu ayarlamak lazim. Bu ilacin gebelige ve tedaviye bir zarari yok. Bence dogru dozda baslarsan transfere kadar 2 nin altina iner zaten cok yuksek degilmis.
Kizlar yok mu bir fikri olan tsh hakkinda?
Tsh in tedaviye engel degil ama ilac baslanmasi lazim. Imkanin varsa endokrinoloji doktoruna git.o tedavini duzenler cok zamanin yok. Cok dusuk dozda ilac alirsan pek ise yaramaz uygun dozda baslanmasi lazim ve tup bebek tedavisi siradinda ve gebelik olusursa tsh in dahada yukselecek. Ama korkmana gerek yok kontrol edilebilir bir durum

Bitanem haklisin seni cok iyi anliyorum ilk 4 tedavimde cikolata kistlerimin oldugunu anlamadilar 4. De dr arkamdan tutmayacagini biliyordum ama yine de transfer ettik demis parami almak icin cok uzuldum ogrendigimde.ama tup bebek tedavisine baslayacaksin moralini yuksek tut lutfen bir yumurta bile yeter allah yardimcin olsun bitanem uzulme ne olur.
Canimbizim merkez 2,5 altina bitmeden baslatmiyor tedaviye hamileyken de ilaca devam ediyorsun tsh yuksek olursa dusuge bebekte sorunlara sebep olabiliyor cunku.
Lutfen aglamayin tatlim lutfen moralimizi bozmayalim umudumuzu yitirmeyelim allahim guc kuvvet versin
tesekkurler bitanem hayirlisi olsun masallah embriyolarin cok iyiymis simsiki tutunsun sana insallah.

Basladiklari ilaci (en etkilisi eautrox) sabah yemekten en az yarim saat once icmen lazim ve baska ilacla birlikte (ornegin lansor gibi )almaman lazim etkisini azaltiyor baska ilac kullanacaksan arasina en az uc saat koyman lazim bana doktor o sekilde soylemisti. Ben sabah erken saatte iciyorum 6 gibi. Gecmis olsun tup bebek tedavin basariyla sonuclanir Allah yuzunu guldurur insallah

Canım çok teşekkür ederim ilgilendiğin için, umudumu kaybetmedim canım Allah için engel diye bişey yoktur, O sebepleri de yaratır Ol dedikten sonra olur, o yüzden umutsuz değilim, sadece şu ana kadar bilmiyodum bi sorunum olduğunu onun şokunu yaşadım,
Allah razı olsun

Belkı
sımdı bebek Sahıbı olma vaktın gelmıştır bak canım eğer onceden bılıp tedavıye baslasaydında sındıyse kadar olmıycakmış böyle duşun

Canım aynı şeyi yaşamışız, beni anladığına inanıyorum, inşallah bu tedaviler vesilemiz olur, inşallah

Kızlar ne kadar iyisiniz ne kadar temiz kalplisiniz, annemden başka kimse sizin kadar candan ilgilenemezdi, Allah hepinizden razı olsun, Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın, imtihan vesilesi değil iftihar vesilesi olacak evlatlar versin bize inşallah

Ben cok erteledim bunu ama aklimi da hep kurcaliyordu yarin sabah gideyim ozaman oburgun de tedavi icin hastaneye gidecegim zaten.Gariplik surda mesela bir ay bakildiginda 1.4 cikiyor sonraki ay 4.2 cikiyor herzaman yuksek degil anlayacagin ben de bunu anlayamadim
İnsallah uygun bi cozum yolu buluruz cok tesekkurler tekrardan
Amin Allah kimsenin emeklerini bosa cikarmasin insallah...

kız ne böyle asık suratla yazılmış mesajlar atıyosun. hele hele hiç beğenmedim vallah. sana gülmek yakışıyo şeker. böyle gülmeli oynamalı ifadeler olan mesajlar at.kızdırma beni yolarım seni heyttt Alllah Allah içimdeki cingarı çıkardın , senin yüzünden salon kadını çizgimden kaydım kıııızzz

ayrıca bu topikin sahabı nerdedir , ozlemtnc hatun iğnelere tedaviye başladı, dedik daha çok burda mesai harcar ama nerdeeeee...hatun kayıplara karıştı

Canım senin mesajını okuyupta neşelenmemek mümkünmü?
Yeni yeni toparlıyorum kendimi iyiyim Allaha çok şükür bir sorunum olduğunu öğrenmenin şokunu yaşadım. Dediğinde çok haklısın en azından sorunun ne olduğunu biliyorum artık, ümidimden hiçbirşey eksilmedi, hatta daha da inançlıyım tutacağına drumun elinden geleni yaptığını biliyorum ona güvenşyorum, aslına bakarsan işlerim rast gidiyor bir bakıma,
Halidem ben şimdiden böyle melankolik olursam benim hamileliğim hiç çekilmez be, Allah kocama sabır versin

Canım aynı şeyi yaşamışız, beni anladığına inanıyorum, inşallah bu tedaviler vesilemiz olur, inşallah
Inşallah canım insan ilk duyunca şok oluyor ama işte zamanı geri alamıyoruz maalesef bu durumu önceden bilseydik 3 yıl önce tüpe başlardık zaman kaybı oldu ama Rabbimin takdiri demekki kısmette bu zamanlarda tedaviye başlamak varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…