- 5 Eylül 2013
- 2.412
- 535
- 198
arkadasim cok saolAllahhhhh tebrik ediyorum canım yaaaa... Bak beni beklemeden aldın gittim bebişlerini...
Değerin çok güzel ikiz olma ihtimali var bence de hadi bakalım keseleri görünce haber verirsin artık...
Sabırsızlıkla bekleyeceğim
Eeeeeee yarın İstanbullusun desene... Kız hadi transferime denk gelde tanışalım...
Kızzz ne diyeceğim bak elimde hiç kullanmadığım 1 adet Gonal-f 450 ile 1 adet Cetrotide var haberin olsun... Buzdolabının kapağında yatıyor...
Kızlar,
İnşallah başarılı bir tranfer ve pozitif bir sonuç olur... Güzel haberlerinizi bekliyoruz...
yok canım bembeyaz herhangi bir renk görmedim çokta akmıyor sanırsam orda birikti. ama benim kızımda da beyazdı hiç kanamam kahverengi kanama vs olmamıştı. pembe yada koyu hiç birşey yok dün birazcık bel kasık ağrım oldu ama baya azdı belki ben kendimde aradığım için oldu. onun dışında hiç birşey hissetmiyorumSevnih : ben JEL çubuğunda değişik renkler görmeye başladım.sen ne
gecmis olsun canim. Allah sifa versin. ya şafi tespihi cekelim ins. bol bol.günaydın arkadaşlar hasta kardeşim malesef yoğun bakıma alındı sizden ricam dua.
amin canım çekiyorum bende inşlh sağlıkla çıkacak o hastanedengecmis olsun canim. Allah sifa versin. ya şafi tespihi cekelim ins. bol bol.
Allah izin verirse ben de cekerim sana kac tane cektigimi soylerim arkadasim. Allah yardim etsin.amin canım çekiyorum bende inşlh sağlıkla çıkacak o hastaneden
Ederim etmem mi hep ediyorum Allah hepimiZin yüzünü güldürsün inş hepimiZe anne Olmayı nasip etsin...hayirli ugurlu olsun.insallah bebisin sikisiki tutunur sana. bu aradaaaa oyle bedavadan dua isteme kizzz sen de bize ve herkese dua et tamam mi guzel anne
amin canım Allah razı olsun bebişlerinide almışsın iki tane miydi inşlh sağlıcakla kucağına alırsınAllah izin verirse ben de cekerim sana kac tane cektigimi soylerim arkadasim. Allah yardim etsin.
allah sifa versin canim gecmis olsungünaydın arkadaşlar hasta kardeşim malesef yoğun bakıma alındı sizden ricam dua.
pamukşekerin negatif gibi inşallah yükselir. benimde yarın test çok korkuyorum (yarın 10. günx 3. gün emb)Gunaydin güzeller hepimiz icin guzel bir gun olsun insallah
pamuksekerinin testi vardi galiba degil mi saziye tekrar bakacakti .
ozlemcim insallah yumoslarin toplaninca biraz daha rahatlarsin canim.
lalecim 500 şafi tespihi cektim. Allah kabul etsin sifa olsun ins.evet canim tranferim oldu. hayirlisi neyse oyle olcak artik arkadasim.amin canım Allah razı olsun bebişlerinide almışsın iki tane miydi inşlh sağlıcakla kucağına alırsın
Allah şifa versin canım, geçmiş olsun, rahatsızlığı ne?günaydın arkadaşlar hasta kardeşim malesef yoğun bakıma alındı sizden ricam dua.
ALLAH RAZI OLSUN CANIMlalecim 500 şafi tespihi cektim. Allah kabul etsin sifa olsun ins.evet canim tranferim oldu. hayirlisi neyse oyle olcak artik arkadasim.
Allah razı olsun malesef lösemi ve böbrekleri iflas etmiş durumdaAllah şifa versin canım, geçmiş olsun, rahatsızlığı ne?
Allah razı olsunallah şifa versin geçmiş olsunlaleaslan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?