Canım benim transferin hayırlı olsun iptal olmadığına sevindimCanım Merhaba
ayy canım diğer topikte yazdım ama buraya yazmayı unutmuşum.Ertesi günü aradılar 3 bölünmüştü ertesi gün 4 oldu.
sonra 1 tane kalmış bugün transferim oldu canım evde istirahat ediyorum şimdi. inşallah benimle kalır bebeğim
Canim caniim yapma lutfen sakin ol.. Olumsuz dusunme.. Tedaviye basliyosun olucak insAllah bebegin.. Tabiki bunun arastirilmamis olmasi buyuk hata..ama artik geriye bakip kndini yipratma bundan sonrasini dusun lutfen.. Bnmde fsh den snra ilk amh ye bakildi..durumum suan idare eder ama banada erkn mnpoz riskimn oldgnu soyledi..kolay bsy dgl seni cok ii anliyorum.. Ama kndini uzup tedavini olumsuz etkileme..Kızlar çok moralim bozuk, bugün kan tahlillerim çıktı, amh değerim 0,49 muş, yani benim yumurta rezervim çok azalmış, yani ben erken menopoza gircekmişim, yani ben çok az yumurta üretiyomuşum, doğal yoldan olma ihtimalim zaten pek yokmuş,
Peki şimdiye kadar nasıl tespit edilemedi bu, 8 senedir sebepsiz infertiliteyim diye biliyorum ben, öyle kötü oldumki, hastaneden çıktım sokaklarda hıçkıra hıçkıra ağlayarak dolaştım, az önce geldim eve, hala ağlıyorum hala kabullenemiyorum, 8 senedir bekliyorum bir sebep yok diye her ay olabilir umudu taşıdım ben
Öğlen aradım herşey normalmis cumartesi yani 5.gün transfer olcak inşallah dua edelim artik birbirimizeCanım arasana normalde hergün arayıp bilgi vermeleri gerekiyor..
Yokmuş çok şükür cumartesi olcakmis transferimBi sıkıntı yoktur canım endişelenme, daha gün bitmedi ararlar
ıc amh tahlılı yaptırmamışmıydın canımKızlar çok moralim bozuk, bugün kan tahlillerim çıktı, amh değerim 0,49 muş, yani benim yumurta rezervim çok azalmış, yani ben erken menopoza gircekmişim, yani ben çok az yumurta üretiyomuşum, doğal yoldan olma ihtimalim zaten pek yokmuş,
Peki şimdiye kadar nasıl tespit edilemedi bu, 8 senedir sebepsiz infertiliteyim diye biliyorum ben, öyle kötü oldumki, hastaneden çıktım sokaklarda hıçkıra hıçkıra ağlayarak dolaştım, az önce geldim eve, hala ağlıyorum hala kabullenemiyorum, 8 senedir bekliyorum bir sebep yok diye her ay olabilir umudu taşıdım ben
Bu zamana kadar h
ıc amh tahlılı yaptırmamışmıydın canım
Canim caniim yapma lutfen sakin ol.. Olumsuz dusunme.. Tedaviye basliyosun olucak insAllah bebegin.. Tabiki bunun arastirilmamis olmasi buyuk hata..ama artik geriye bakip kndini yipratma bundan sonrasini dusun lutfen.. Bnmde fsh den snra ilk amh ye bakildi..durumum suan idare eder ama banada erkn mnpoz riskimn oldgnu soyledi..kolay bsy dgl seni cok ii anliyorum.. Ama kndini uzup tedavini olumsuz etkileme..
Canım benim neden bu kadar üzdün kendiniKızlar çok moralim bozuk, bugün kan tahlillerim çıktı, amh değerim 0,49 muş, yani benim yumurta rezervim çok azalmış, yani ben erken menopoza gircekmişim, yani ben çok az yumurta üretiyomuşum, doğal yoldan olma ihtimalim zaten pek yokmuş,
Canım benim neden bu kadar üzdün kendiniallaha Şükür tüp bebek tedavisi var zaten sende tüp bebek yolundasın ne yapalım tatlım yeterki olsun normal ya da tüp fark etmez tatlım... rabbim tez zamanda bebeklerimize kavuşurur inşallah canım üzme kendini ne durumda olan insanlar var bebek sahibi oluyor umutsuz vaka değiliz en azından
Canlarim gunaydin 9 bucukta kan verdim veee 2 adet 1. Kalite 4. Gun embriyosu, 10. Gün test sonucum:601,6
Soktayim cok sevindim rabbim tamamina erdirsin saglikla kucagima almayi nasip etsin insallah.siz guzel arkadaslarimin da cok guzel sonuclar almasini nasip etsin cok opuyorum sizleri
ve kirmizi karti yedim.gozumuz aydinnn
canım hayırlısı olsun. Allah tamamına erdirsin sağlıkla hayırla :)
benim de bugün transferim var. 4. günüm benim de. hep 3. -5. gün duyduğum için 4. gün biraz içimi burkmuştu ne yalan. ama sen bana moral oldun :) darısı başımızabize de dua eder misin?
Canım Merhaba ayy canım diğer topikte yazdım ama buraya yazmayı unutmuşum.Ertesi günü aradılar 3 bölünmüştü ertesi gün 4 oldu.
sonra 1 tane kalmış bugün transferim oldu canım evde istirahat ediyorum şimdi. inşallah benimle kalır bebeğim
Anladım canım aynı durumu bizde yaşadık... kaç doktora gittiysek bütün doktorlar sizin normal yolla çocuğunuz olur dedi bizde onlara inanıp hep bir umut bekledik taa farklı bi doktorla tanışana kadar durumumuzu izah etti ve tüp bebek yaptırmamiz bunun dışından normal yolla çok zor bir durum olduğunu açıkladı... onun sayesinde eşimi tüp bebek yaptırmaya ikna ettim.. ama ondan önceki oyalayan doktorları allaha havale ettim... rabbim bu sıkıntıları biran önce alır üstümüzden inşallah kime neye inanacagimi bende Şaşırdım her kafadan ayrı ses çıkıyor... girdiğimiz bu yolda inşallah elimiz bu sefer dolu çıkarJonguil ben zaten tedaviye geldim, işin orasında değilim, ama benim doğal yoldan hamile kalmam çok zormuş ama ben bunu hiçbirzaman bilemedim, sebepsiz infertiliteyiz diye bildim hep, her sy hamile olma umudum vardı o yüzden, şimdiye kadar gittiğim hiçbir dra hakkımı helal etmiyorum, ben ümitliyim tabiki, Allahtan ümit kesilirmi, en azından tedaviyle kslma ihtimalim var şimdi de olcaz zaten, şu ana kadar bir sorunum olduğunu bilmiyodum onun şokunu yaşıyorum
Kızlar çok moralim bozuk, bugün kan tahlillerim çıktı, amh değerim 0,49 muş, yani benim yumurta rezervim çok azalmış, yani ben erken menopoza gircekmişim, yani ben çok az yumurta üretiyomuşum, doğal yoldan olma ihtimalim zaten pek yokmuş,
Allahhhhh tebrik ediyorum canım yaaaa... Bak beni beklemeden aldın gittim bebişlerini...
Değerin çok güzel ikiz olma ihtimali var bence de hadi bakalım keseleri görünce haber verirsin artık...
Sabırsızlıkla bekleyeceğim
Eeeeeee yarın İstanbullusun desene... Kız hadi transferime denk gelde tanışalım...
Kızzz ne diyeceğim bak elimde hiç kullanmadığım 1 adet Gonal-f 450 ile 1 adet Cetrotide var haberin olsun... Buzdolabının kapağında yatıyor...
Kızlar,
İnşallah başarılı bir tranfer ve pozitif bir sonuç olur... Güzel haberlerinizi bekliyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?