ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Canım benim transferin hayırlı olsun iptal olmadığına sevindim

Kızlar çok moralim bozuk, bugün kan tahlillerim çıktı, amh değerim 0,49 muş, yani benim yumurta rezervim çok azalmış, yani ben erken menopoza gircekmişim, yani ben çok az yumurta üretiyomuşum, doğal yoldan olma ihtimalim zaten pek yokmuş,
Peki şimdiye kadar nasıl tespit edilemedi bu, 8 senedir sebepsiz infertiliteyim diye biliyorum ben, öyle kötü oldumki, hastaneden çıktım sokaklarda hıçkıra hıçkıra ağlayarak dolaştım, az önce geldim eve, hala ağlıyorum hala kabullenemiyorum, 8 senedir bekliyorum bir sebep yok diye her ay olabilir umudu taşıdım ben

Canim caniim yapma lutfen sakin ol.. Olumsuz dusunme.. Tedaviye basliyosun olucak insAllah bebegin.. Tabiki bunun arastirilmamis olmasi buyuk hata..ama artik geriye bakip kndini yipratma bundan sonrasini dusun lutfen.. Bnmde fsh den snra ilk amh ye bakildi..durumum suan idare eder ama banada erkn mnpoz riskimn oldgnu soyledi..kolay bsy dgl seni cok ii anliyorum.. Ama kndini uzup tedavini olumsuz etkileme..

Bu zamana kadar h
ıc amh tahlılı yaptırmamışmıydın canım

Bu zamana kadar h

ıc amh tahlılı yaptırmamışmıydın canım

Canım sağolun teşekkür ederim,
Tabiki daha önce bütün tahlilleri yaptırdım, çocuk olmasına engel birşey yok dediler hep. Normal yolla değil tedaviyle hamile kalabilirmişim, ben zaten tedaviye geldim, ama şu ana kadar bilseydim her ay umut taşımazdım. Hayır kendimi 8 senedir kandırılmış hissediyorum

Merhaba kizlar
Ben de bugun adet oldum aksam.Cuma sabah gidicez bi aksilik cikmazsa tedaviye baslamayi dusunuyoruz
Size birsey sormak istiyorum simdiye kadar bana yapilan tahlillerde tsh degerim genelde 3.5-4 arasi cikti hep
Saglikli gebelik icin 2 nin altinda olmasi gerekiyormus diye okudum cogu yerde
Simdi sabah ac karnina kan vericem sonuclara gore doktor ilaclarimi yazicak ya acaba bu degerin 2 ustunde olmasi engel olurmu tedaviye yoksa dusmesi icin ilaclarla beraber bunun icin de ilac kullandirilar mi?Bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim

Canım benim neden bu kadar üzdün kendini allaha Şükür tüp bebek tedavisi var zaten sende tüp bebek yolundasın ne yapalım tatlım yeterki olsun normal ya da tüp fark etmez tatlım... rabbim tez zamanda bebeklerimize kavuşurur inşallah canım üzme kendini ne durumda olan insanlar var bebek sahibi oluyor umutsuz vaka değiliz en azından

Canım benım arkadasımda senın gıbıydı amh değerı cok dusuk genc yasta menopoz demıstı doktor oda o uzuntuyle normal yolla olmıcak dıe tüp bebege basvurdu tahlılerı yapıldı vs adet gununu bekledı artık tüp bebek ıcın kolları sıvamıstı ogun gelsınkı tedavıye baslansın dıe bır türlü gelmedı adetı stresten dedık tüpe baslıcak dıe sıktı kendını derken hamış oldugunu öğrendık sımdı bebegı kucagında... Rabbım bıze bebek verıcekse menopozda da verır 50 yasındada bız elımızden geelenı yapalım dua edelım hersey olucagına varır.. o sokkalrda ağlamanın ne oldugunu ıyı bılırım cok yasadım şimdilerdeki stresım transfer gunumu beklemek cok kotuyum sızlerı okuyorum gozlerım yaşlı cevap yazamıyorum.. sana kayıtsız kalamadım umudunu kaybetme dıe...

Dün toplanan 16 yumurtanın 14'ü olgun çıkmış veeeeee 11'i döllenmiş...
Nasıl mutlu ve umutluyum anlatamam... Yarın embriyolara bakılmayacakmış Cuma günü arayacaklar tekrar... İnşallah gelişimleri de sayısı kadar güzel olurda kaliteli embriyolar olurlar... Dualarınızı bekliyorum... Cuma-Cumartesi-Pazar günleri arasında trasfer için çağıracaklar... Allahım sen hayırlısını nasip et...

Dün toplanan 16 yumurtanın 14'ü olgun çıkmış veeeeee 11'i döllenmiş...
Nasıl mutlu ve umutluyum anlatamam... Yarın embriyolara bakılmayacakmış Cuma günü arayacaklar tekrar... İnşallah gelişimleri de sayısı kadar güzel olurda kaliteli embriyolar olurlar... Dualarınızı bekliyorum... Cuma-Cumartesi-Pazar günleri arasında trasfer için çağıracaklar... Allahım sen hayırlısını nasip et...

Jonguil ben zaten tedaviye geldim, işin orasında değilim, ama benim doğal yoldan hamile kalmam çok zormuş ama ben bunu hiçbirzaman bilemedim, sebepsiz infertiliteyiz diye bildim hep, her sy hamile olma umudum vardı o yüzden, şimdiye kadar gittiğim hiçbir dra hakkımı helal etmiyorum, ben ümitliyim tabiki, Allahtan ümit kesilirmi, en azından tedaviyle kslma ihtimalim var şimdi de olcaz zaten, şu ana kadar bir sorunum olduğunu bilmiyodum onun şokunu yaşıyorum

Allahhhhh tebrik ediyorum canım yaaaa... Bak beni beklemeden aldın gittim bebişlerini...
Değerin çok güzel ikiz olma ihtimali var bence de hadi bakalım keseleri görünce haber verirsin artık...
Sabırsızlıkla bekleyeceğim
ve kirmizi karti yedim.gozumuz aydinnn

Eeeeeee yarın İstanbullusun desene... Kız hadi transferime denk gelde tanışalım...
Kızzz ne diyeceğim bak elimde hiç kullanmadığım 1 adet Gonal-f 450 ile 1 adet Cetrotide var haberin olsun... Buzdolabının kapağında yatıyor...

Kızlar,
İnşallah başarılı bir tranfer ve pozitif bir sonuç olur... Güzel haberlerinizi bekliyoruz...

Anladım canım aynı durumu bizde yaşadık... kaç doktora gittiysek bütün doktorlar sizin normal yolla çocuğunuz olur dedi bizde onlara inanıp hep bir umut bekledik taa farklı bi doktorla tanışana kadar durumumuzu izah etti ve tüp bebek yaptırmamiz bunun dışından normal yolla çok zor bir durum olduğunu açıkladı... onun sayesinde eşimi tüp bebek yaptırmaya ikna ettim.. ama ondan önceki oyalayan doktorları allaha havale ettim... rabbim bu sıkıntıları biran önce alır üstümüzden inşallah kime neye inanacagimi bende Şaşırdım her kafadan ayrı ses çıkıyor... girdiğimiz bu yolda inşallah elimiz bu sefer dolu çıkar

ayy canim benim ya uzulme. bisey dicem sana daha once amh testi yapmamislar miydi? bunu tedavi oncesinde yapiyorlar diye biliyorum ama neyse cok da onemli degil. hem tedaviye basladin ya artik ne stresleniyosun kiz. sonucta bak bi neden varmis ve artik gorunmeyen dusmanla degil gorunen dusmanla mucadele edeceksin. boyle dusun ve iyi dusun lutfen ki bu zorlu surecin sonunda yavrularimiza kavusalim.

canim benim inan ki tanisip da o guzel kizini sevmeyi cok isterdim lakin ben ocakta gidebilicem malum okul sinav ogrenciler.ocak tatili ile basliyicam.10ocaga randevu aldim ayse hanimdan.yani ben tedavi icin gittigimde sen hamis hamis geziyor olacan kiiiizz

ben tsh i hic bilmiyom.keske fikrim olaydi ama yok bilmiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…