ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

canım o kotu bırsey değilki , iğnelerden hormon yukledın vucuduna yukselmesı normal

Canım tüp bebek tedavisinde 3000 e geldimi değer yumurta toplanır benim 2800 ile yumurta toplanmıştı şimdilik değerin iyi yumurta ne zaman toplanacak ?
ayyy ciddimisin ben çok korkmuştum canım ya bazılarının tutmama sebebini doktor bey e2 ye bağlamış bende çok korktum ne zaman toplanacak dediğimde pazar pazartesi dediler...yumurtalar şuan 15 16 mm de o zamana kadar inşallah iyice kötü olmaz e2 içimi ferahlattın ama halen bir korku sardı içimi

Canım inşallah pazartesiye kadar değerin çok yükselmez merak etme tatlım doktor ona göre dozu azaltır... zaten o yüzden dozu azaltıp çoğaltıyorlar ona göre değeri kontrol altında tutuyor kiminin değerini kontrol altında tutanadan fırliyor değer

yarın sabahtan gidicem bakalım ne dicek sanırım yarına çatlatma iğnesini de vururum bugünki iğneyi de aynı dozda vurdum...yarın ola hayır ola diyorum şimdi...inşallah yarın yumurtalar geçerli olgunluga erişir

Kızlar iyi akşamlar iki gündür ankaraya git gel çok yazamadım Nasılsıniz? Bugün gece 2 de çatlatma ignemi oluyorum cumartesi opu var sabah 7.30 da hastanedeyiz eşim sabahtan tese olacak öğle sonu da benim toplama var çok heyecanlıyım inşallah sağlıklı spermler bulunur dua edin bize

Canım korku sarmasın içini, bşr sorun olsa drun söyler zaten, ben bazı topiclerde okumuştum çok yumurta toplanmasına bağlı ohss riski olabiliyor diye, o yüzden dedim, amacım seni endişelendirmek değildi, özür dilerim,
Drun ne derse onu dikkate al, inşallah hayırlısıyla pozitif çıkar sonucun.
Sakın korkma endişelenme, psikolojimiz çok önemli bu dönemde

Kız Ankara'ya geldin de bana uğramadan mı gittin
İnnnnşşşşaaaallllaaahhhh herşey mükemmel olur,
Hangi hastanede yaptırıyosun?

aynen canım psikoloji çok önemli pozitif olmaya çalışıyorum ama insan işte bazen korkularına yenik düşüyor yarın inşallah iyi haberler ile gelirim bende

kizlar bugun transferimin 3. gunu arada bir sol kasigimda batmalar oluo sizlerde durumlar nasil?

Benim 0,49 yani düşük fertilite grubuna giriyorum, en azından çok düşük fertilite grubunda değilim, bununla teselli bulayım bari
Ayy yerler seni mutlu ol tabi moral bozmak yok guzel baslayalim guzel bitsin insallah
allah yardimciniz olsun insallah cok guzel embriyolariniz olur

Kizlar bugün 9. Gunum ve test sonucum 0.8 yani negatif.. zaten hic hissedememistim. Keske yapmasaydim simdi ilaclara devam edecek miyim birakacakmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…