ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

canım seni merak ediyordum. hadi hayırlı olsun ikizler yolda. benimde 12. gün betahcg 511 idi. benimde ikizdi ama sonradan birinin gelişimi durdu. sen inşallah ikisine birden kavuşursun. çok sevindim
Bitaneeeem seni burda gormek ne guzel,oyle mi diyorsun canim saglikli olsunlar da amin insallah.oglusun abdullah ve kizin nasil?cok tesekkur ederim.
arkadaslar ruveyda temmuz 2012 topiginden orda tanistik ve o tedavilerimizde cocuklarimiza kavustuk simdi dogal yoldan kizina hamile gun sayiyor.rabbim yardimcisi olsun.darisi bizlerin basina.
İnşaallah tutunmuştur bebeğin.benim bu gün agrım azaldı pembe akıntıda olmadı hiç ama umudum yok bide bunun üstüne vana tayinimiz çıktı.şimdi çok isim olacak.
canim illaki pembe akinti bekleme herkeste ve her hamilelikte olmuyor olsa bu kez tutmadi mi dusuk mu diyeceksin dusunme.tayininiz hayirli olsun yeni evde yeni bebek olsun insallah.insallah hamileysen yardima birilerini cagir kesinlikle sen toplama agir kaldirna gerekirse iki uc gun temizlikci tut o toplasin.allah yuzunu guldursun insallah

Günaydın kızlar, sabah sabah internette ne buldum bakın, kadının azmine hayran kaldım, ben bu kadar üstüne gidemezdim heralde

İNŞAAT teknikeri Özlem Başköy, tam 14 yıl süren ve oğlunu kucağına aldığında mutlu sona eren mücadele hikayesini şöyle anlatıyor:
“Evlendiğimde ben 22, eşim 27 yaşındaydı. Yaşımız gençti; sorun yaşayacağımız aklımızın ucundan dahi geçmedi. Hiç korunmadık. Birkaç ay geçmesine rağmen hamile kalamayınca, doktora gittik. Yapılan tetkiklere göre eşimde hiçbir sorun yoktu, benimse yumurtlamamda vardı. İlaç kullandım. Kontrolde bakıldı ki, bendeki problem düzelmiş ama bu kez eşimin sperm sayısı düşmüştü. Eşim varikosel ameliyatı oldu. Ama aradan geçen 4-5 yıla rağmen bebek gelmedi. Tavsiye üzerine, bu konularda iyi olduğunu duyduğumuz bir doktora gittik. Tahliller, tetkikler baştan yapıldı. Görünürde sorun saptanmadı ama aşılama denendi. Nihayet dördüncü aşılamada hamileydim. Ultrasonografide iki kese göründü. Ama sekizinci haftada ikizlerimi kaybettim. Çok zor toparladım. Doktorum, ‘Tüp bebeğe gerek kalmaz, aşılamayla, hatta kendiliğinden bile gebe kalabilirsin’ diyordu. Üç kere daha aşılama denedik. Olmayınca tüp bebeğe sıra geldi. SGK’nın karşılayabilmesi için devlet hastanelerinden rapor almam gerekiyordu. Hastanelerse üç kez aşılama denenmeden bu raporu vermiyordu. Daha önce yaptırdığım toplam yedi aşılamayı kabul etmediler. Üç kez de onlar yaptı. Yine sonuç sıfır. Tüp bebek için merkez ararken İzmir’de bir üniversite doktoruna gittim. Yumurtalığı uyaran FSH hormonumun değerine bakarak, ‘Şansınız düşük, gözünüz nasıl kahverengiyse bu da değişmez. Olmaz ama isterseniz tüp bebek deneyelim’ dedi. İyice hırslandım. Yurtdışında olan eşimi arayarak, ‘Yılmayacağım, inat olsun, bebeğim olunca da ona sevdirmeye götüreceğim’ dedim.”

NE VARSA DENEDİM’ “Yoluma devam ettim. İlk olarak İzmir’de ün yapmış bir akupunktur uzmanı buldum ve hemen başladım. Tam 28 seans akupunktur yaptırdım. FSH için ne duyduysam yapmaya başladım. Dhea, selenyum, donquai, l-argine, l-carnitine, hayıt suyu, arı sütü-bal –polen-spirulina karışımı yedim. Bu bitince bal-tarçın-çörekotu karışımı denedim. Adaçayı, civanperçemi çayları içtim. Hazır olduğumu hissettiğimde tavsiye üzerine bir doktora gittim. Altı yumurta toplandı. Elde edilen üç embriyo rahmime transfer edildi. Embriyolarım kaliteliydi ama tutunma (hamilelik) olmadı. Tutunma olmayınca histereskopi yapıldı. Her şey yolundaydı. İkinci denemede de aynı merkez ve doktora gittim. Beş yumurta elde edildi, üç embriyo transferi yapıldı ama sonuç yine hüsran oldu.
Şansımı tavsiye edilen bir başka merkezde denemeye başladım. Tam 14 yumurta toplandı. Sekiz kaliteli embriyom olmuştu. Üçü transfer edildi. Ama maalesef sonuç birkez daha hüsran oldu. Doktorum ‘İçeride neler oluyor, kendim görmek istiyorum’ dedi. O da histereskopi yaptı. Yine bir neden bulunamadı. Birkaç ay sonra donmuş embriyolarla denedik, yine tutmadı. Tüp bebek serüvenine başlayalı henüz bir yıl olmuş, ben dört deneme yapmış, iki histereskopi olmuştum bile. Bu doktorum da doğal bekleme sürecinde iki aşılama yaptı. Sonuç yine yüzümüzü güldürmedi.
Başka bir tüp bebek merkezi buldum ve 5’inci denememi yaptım. Dört yumurta toplandı ve iki embriyom oldu. Kaliteli embriyoya rağmen yine tutunma olmadı. Doktorum, ‘İmkânın varsa denemeyi sürdür’ dedi. Çok yorulmuş, yılmıştım; eşim de artık denemek istemiyordu. Çok ağladım, uykusuz kaldım ama bu isteğimi dizginleyemedim. Artık İzmir’de denemek istemiyordum. Bu arada ne bulursam okuyor, araştırıyordum. Bende başka bir problem vardı. Embriyo kaliteli ama tutunamıyordu. Üniversite hastanesinde genetik bölümünde kendi çabalarımla pıhtılaşma problemim olduğunu buldum.”

OĞLUMUN ADI BELLİYDİ’Altıncı dememem için İstanbul’a geldim ve 10 gün kaldım. Altı yumurta toplandı. Üç embriyo transfer edildi. Pıhtılaşma problemim olduğu için kan sulandırıcı kullandım. Kimyasal gebelikle sonuçlandı ama nihayet ‘sıfırdan büyük’ bir rakam görmüştüm. Yedinci denemeden önce yine akupunktura başladım. Tam 10 seans nöral terapi ve ozon tedavisi de uygulandı. Doktorum Dr. Süleyman Tosun beş yumurta topladı, iki embriyo trasfer etti. Nihayet gebeydim. İlk üç ay ailelerimizde dahil kimseye söylemedik. Her akşam göbekten kan sulandırıcı iğnemi oluyor, ilaçlarıma devam ediyordum. Göbeğim mosmor olmuştu ama sonuca değerdi. Oğlum olacaktı. Adı önceden belliydi, ‘Umut’. 29 haftalıkken suyum gelmeye başladı. Doğumu durdurmaya çalıştılar. 30 haftalık 1 günlükken oğlum dünyaya geldi. Yoğun bakımda kaldığı için tam 47 gün sonra onu kucağıma alabildim. Anne adaylarına nacizane tavsiyem, asla pes etmeyin. Hayat sürprizler, güzelliklerle dolu...”

Bu gün cuma dersek 10. Günüm idrarda 9. Gün negatif çıktı ama hala bi umut bekliyorum.kırmızı kartı görene kadar devam..
Günaydin benimde 10.günüm bugün bende bu sabah idrar testi ile başladim güne 8 yılda ilk defa böyle bi sonucla karşılaştım daha önce hep tek çizgi buna çift çizgi diyebilirmiyim????

Eklentiler

• 20141219_073450.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 81
Günaydin benimde 10.günüm bugün bende bu sabah idrar testi ile başladim güne 8 yılda ilk defa böyle bi sonucla karşılaştım daha önce hep tek çizgi buna çift çizgi diyebilirmiyim????
Ayyy canım çok heyecanlandım, kan testi yaptırmadan kesin birley drnemez ama pozitif sanki. Tam çizgi değil de dağılmış gibi
Canım bende 8. Yıldayım inşallah bende senin gibi böyle görürüm,
Ben senin yerinde olsam bu görüntüden sonra duramaz hemen kan tahlili yaptırırdım, inşallah pozitiftir Allahım

Ya canım senın transferın kaçıncı günüydü hatırlıyamadım
Tesnim senin lekelenmelerin devam ediyomu? Benim çarşamba günü kesilmişti, ki o gün bir kere ve çok hafifti, bende bitti sandım, 24 saat bir daha olmadı, dün akşam çok yoğun bir ıslaklık hissettim öyle hafif ni lekelenme değil baya gelmiş yani bende adet oluyorum sandım sevindim ama arkası gelmedi, bugün adet günüm heyecanla bekliyorum inşallah gecikmez.
Bu arada lucrine başladınmı?

Allah kimseyi evlatla sınamasın insallah hepimiz pozitifi görürüz bebisleri aliriz kucagimiza evet test icin pazartesi gunu bekliyeyim diyorum

Kizce iyidir inşallah şeker çıktı gene diyete başladık. Abdullah da atom karınca teyzesi ne var ne yok dagitip duruyor. Allah tamamına erdirsin inşallah. Buradaki bütün arkadaşların emeklerinin karşılığı bebek olarak gelsin inşallah

Allah kimseyi evlatla sınamasın insallah hepimiz pozitifi görürüz bebisleri aliriz kucagimiza evet test icin pazartesi gunu bekliyeyim diyorum
Amin amin amin, Allahım o kadar istiyorum ki artık, hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah, sizin sorununuz varmı canım? Ben 8 senedir sebepsiz infertiliteyiz diye biliyodum, meğer benim yumurta rezervim azmış

masallah cok guzel bir sonuca kavusmus. Allah oglunu onlaea bagislasin. ama bu kadar deneyebilmek icin de insanlarin manevi gucu olsa da maddi gucun olmadi mi bi yerde tikanip kaliyorsun. Mevlam imtihanimizi kolaylastirsin.zorlastirmasin bu mubarek cuma ve cumaya inenler melekler hurmetine. Amin.Amin.Amin

herkese günaydın
hayırlı cumalar olsun Rabbime el açıp ettiğimiz dualarımız kabul olsun
Allahım benim gibi isteyen herkese eli kolu düzgün akıl sağlığı yerinde hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Amin.

Kizlar ya idrarda böyle cikan oldumuuuuu 10.günüm bugün

Eklentiler

• 20141219_073450.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 51
Sabah actim ve hemen yaptim bozulmamistir umarim sonuc pazartesi gunu bekliyeyim diyorum

10.gunde guzel habere kavusan arkadaslar var. netice belli olmustur bwnce. kos bi acile git, ilac icicem ama gebelik suphem var . test yaptirmak istiyorum de. test yaparlar.2saate de sonucu alip pazartesi ye kadar da meraklanmamis olursun bence tabi :)

Sen test mi yaptın yanlışmı anladım. yarın bakacaktın üzüldüm.hayırlısı olsun.
...Hanım günaydın,
Maalesef gebelik olsa değer biraz daha yüksek çıkardı,bence gebelik olmadı.Bu nedenle ilaçları bırakalım.Adet olunca 3.günü bir kontrole gelirseniz,ne yapabileceğimizi konuşalım.
Moralinizi bozmayın lütfen.
Saygı ve sevgiler.

Doktoruma gece e mail atmistim cevaplamis nasipte yokmus Allahtan umit kesilmez. Bir daha deneyecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…