ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Kizlar bugün 9. Gunum ve test sonucum 0.8 yani negatif.. zaten hic hissedememistim. Keske yapmasaydim simdi ilaclara devam edecek miyim birakacakmiyim

Allahım dayanma gücü ve maddi güç versin inşallah. İnşallah bir dahaki sefere gelir bebeğin

Hayırlısı canım bende 7 günden spnra hisetmedim gittim test yaptırdım Negatif bugun yine yaptırdım negatifilacları bana dr bırak dedi keske sende sorsaydın cnm

canim sen erzurumda bunyamin hocaya yaptirmistin de mi. kusura bakma bu ara kafam dalgin unutuyorum

ecrennnn
cok uzuldum arkadaslar allah guc kuvvet versin maddi ve manevi.ilac konusunda dr a danis arkadasim[/QUOTE]
Bende oyle düşünüyorum yarin sabah arayacagim umut yok ama yinede danismak istiyorum

SAZIYE17 ve fsh canlarım çok üzüldüm 3 ay önce aynı duyguları bende yaşadım ama rabbim bize dayanma gücü versin ko bir daha deneyelim... kaderde yokmuş demek ilk günler zor geçiyor ama sonra alışıyor ikinci için hevesleniyorsun inşallah gerek kalmadan hamile kalırsınız

canım seni merak ediyordum. hadi hayırlı olsun ikizler yolda. benimde 12. gün betahcg 511 idi. benimde ikizdi ama sonradan birinin gelişimi durdu. sen inşallah ikisine birden kavuşursun. çok sevindim

İn
İnşaallah tutunmuştur bebeğin.benim bu gün agrım azaldı pembe akıntıda olmadı hiç ama umudum yok bide bunun üstüne vana tayinimiz çıktı.şimdi çok isim olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…