Kızlar negatifi gördüm
Kizlar bugün 9. Gunum ve test sonucum 0.8 yani negatif.. zaten hic hissedememistim. Keske yapmasaydim simdi ilaclara devam edecek miyim birakacakmiyim
Sonucu simdi öğrendim yarin arayacagim bence umut yok 0.8 ciktiHayırlısı canım bende 7 günden spnra hisetmedim gittim test yaptırdım Negatif bugun yine yaptırdım negatifilacları bana dr bırak dedi keske sende sorsaydın cnm
Hayırlısı canım bende 7 günden spnra hisetmedim gittim test yaptırdım Negatif bugun yine yaptırdım negatifilacları bana dr bırak dedi keske sende sorsaydın cnm
Amin halidecim allah sanasa bizlerede hayırlı saglıklı evlatlar versin inşallahHakkınızda hayırlısı olsun inşallahçok üzüldüm. Allahım dayanma ve maddi güç versin inşallahhh
Yok cnm ist emsey hastanesinde yaptırdımcanim sen erzurumda bunyamin hocaya yaptirmistin de mi. kusura bakma bu ara kafam dalgin unutuyorum
Hayırlısı canım hayırlısı allah yardımcımız olsunSonucu simdi öğrendim yarin arayacagim bence umut yok 0.8 cikti
Evet canim oluyordu simdi daha belirginTransferden sonra oluomuydu canim
Kızlar negatifi gördüm
cok uzuldum arkadaslar allah guc kuvvet versin maddi ve manevi.ilac konusunda dr a danis arkadasimKizlar bugün 9. Gunum ve test sonucum 0.8 yani negatif.. zaten hic hissedememistim. Keske yapmasaydim simdi ilaclara devam edecek miyim birakacakmiyim
Amin canım aminEvet canim oluyordu simdi daha belirgin
cok uzuldum arkadaslar allah guc kuvvet versin maddi ve manevi.ilac konusunda dr a danis arkadasim
Canım hayırlısı olsun hakkında, vakti gelmedi demekki, Allah çok bekletmeden kısmet etsin inşallahKızlar negatifi gördüm
Canım gününü bekle, tekrar yaptır, belki geç tutunuyodur, dr ilaçları bırak diyene kadar bırakma sakınKizlar bugün 9. Gunum ve test sonucum 0.8 yani negatif.. zaten hic hissedememistim. Keske yapmasaydim simdi ilaclara devam edecek miyim birakacakmiyim
Inşallah canım memorial de yaptiriyoruz. Kız gel git nevrim dönüyor çankırı da oturuyoruz 2 saat yol çok yoruyorKız Ankara'ya geldin de bana uğramadan mı gittin
İnnnnşşşşaaaallllaaahhhh herşey mükemmel olur,
Hangi hastanede yaptırıyosun?
Bu yorgunluklarının karşılığını alırsın inşallah canımInşallah canım memorial de yaptiriyoruz. Kız gel git nevrim dönüyor çankırı da oturuyoruz 2 saat yol çok yoruyor
canım seni merak ediyordum. hadi hayırlı olsun ikizler yolda. benimde 12. gün betahcg 511 idi. benimde ikizdi ama sonradan birinin gelişimi durdu. sen inşallah ikisine birden kavuşursun. çok sevindimCanlarim gunaydin 9 bucukta kan verdim veee 2 adet 1. Kalite 4. Gun embriyosu, 10. Gün test sonucum:601,6
Soktayim cok sevindim rabbim tamamina erdirsin saglikla kucagima almayi nasip etsin insallah.siz guzel arkadaslarimin da cok guzel sonuclar almasini nasip etsin cok opuyorum sizleri
seker memorialde doktorun kim?Inşallah canım memorial de yaptiriyoruz. Kız gel git nevrim dönüyor çankırı da oturuyoruz 2 saat yol çok yoruyor
Kızlar negatifi gördüm
Kizlar bugün 9. Gunum ve test sonucum 0.8 yani negatif.. zaten hic hissedememistim. Keske yapmasaydim simdi ilaclara devam edecek miyim birakacakmiyim
İnşaallah tutunmuştur bebeğin.benim bu gün agrım azaldı pembe akıntıda olmadı hiç ama umudum yok bide bunun üstüne vana tayinimiz çıktı.şimdi çok isim olacak.yok canım bembeyaz herhangi bir renk görmedim çokta akmıyor sanırsam orda birikti. ama benim kızımda da beyazdı hiç kanamam kahverengi kanama vs olmamıştı. pembe yada koyu hiç birşey yok dün birazcık bel kasık ağrım oldu ama baya azdı belki ben kendimde aradığım için oldu. onun dışında hiç birşey hissetmiyorum
Ya canım senın transferın kaçıncı günüydü hatırlıyamadımİn
İnşaallah tutunmuştur bebeğin.benim bu gün agrım azaldı pembe akıntıda olmadı hiç ama umudum yok bide bunun üstüne vana tayinimiz çıktı.şimdi çok isim olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?