ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

ne kadar azimli maşallah.ben erkek infertilesinden kaynaklı sorunla 2.tesede yıkıldım.

Cok azimli bir mucadele rabbim evladini bagislasin umudumuzu ve gucumuzu hicbir zaman kaybetmeyelim pesetmeyelim
Günaydin benimde 10.günüm bugün bende bu sabah idrar testi ile başladim güne 8 yılda ilk defa böyle bi sonucla karşılaştım daha önce hep tek çizgi buna çift çizgi diyebilirmiyim????
Canim tedavilerde hic yapmadim idrar testihep kan testi yaptim insallah pozitiftir.ben 10. Gun kanda ogrendim 4. Gun transferiydi
Ayy gecmis olsun insallah normale doner canim bizim kiz da cok hareketli.sagolasin insallah bizim topikteki bu topikteki herkes bebegine kavusur.allah yardimcin olsun
cok uzuldum canim rabbim moral guc kuvvet versin tez zamanda evladina kavustursun.

Guzel arkadaslarim 10. Gun testim 601 idi bugun de test yaptim 12. Gun test sonucum
1421 cok sukur ikiye katlanmis rabbim tamamina erdirsin saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.sizlere de hayirli evlatlar nasip etsin emeklerinizi bosa cikarmasin dualarimdasiniz.

Benım lekel
benım lekelenmem kesıldı dün hıc gelmedı 2 gun sürdü yarın Dr gıdıcem bakalım ne yapıcak

Hıstereskopı adet den temızlendıkten sonrakı hafta yapılmadı mı senın canım nasıl adet olucaksın kı hemen ben 23 günlük temızlıkden sonra adet görüyorum normalde daha 2 haftam var adete

Günaydin benimde 10.günüm bugün bende bu sabah idrar testi ile başladim güne 8 yılda ilk defa böyle bi sonucla karşılaştım daha önce hep tek çizgi buna çift çizgi diyebilirmiyim????
Hemen koş kan testi ver bence.
Canın sağolsun. Allah imkân verdiği müddetçe yine denersin.bende kan tahlili verdim öğlenden sonra Sonuç alıcam.sanki ümidim var.

Hıstereskopı adet den temızlendıkten sonrakı hafta yapılmadı mı senın canım nasıl adet olucaksın kı hemen ben 23 günlük temızlıkden sonra adet görüyorum normalde daha 2 haftam var adete
Ben yurtdışınından geldim canım, adetime 1 hafta kala geldim ve sadece 1 ay kalabilcem, o yüzden hemen yaptı dr, bir sorun olmayacağını söyledi ve hemen lucrine başladım, quenzim10 ve omega-3 alıyodum 2 aydır, dr bir de biesteron dhea ekledi günde 3 tanede ondan alıyorum, ayrıca dün arısütü-bal-polen karşımı aldım lokmanhekimden sabahları aç karnına 1 tatlı kaşığı almaya başladım,
Ayrıca dün baya bi kuruyemiş alışverişi yaptım, incir, günkurusu kaysı, ceviz, badem, fındık, fıstık, dut kurusu aldım, şu anda önüme bir tabak hazırladım yiyorum
Kuruyemişi kendime öğle yemeği menüsü yaptım, sabahları da haşlanmış yumurta, 1 bardak süt, zeytin peynir, akşam da evde ne varsa ondan yiyorum ama çok az yiyorum, 100 kiloya çıkmadan bu tedaviyi tamamlayım diye
Yoğurt ve meyveyi de ara öğün yaptım kendime.

Böyle işte tesnim, yumurtalarım kaliteli olsun diye elimden geleni yapıyorum

Bitanem çok güzel bir haber çok mutlu oldum, ne olur bize de dua et

Bizim sperm cikmiyordu esim mikrotese ameliyati oldu ilk denememiz 2009 yilinda bir oglum var simdi kardesi icin ugrasiyoruz gecen sene dondurulmusla denedik tutmadi bunda umitliyim yine hayirlisiyla pazatesi sonuc alcam nasipse 8 yilda ilk defa idrar testinde bu sonucu gordum

selamm kızlarr dun gelemedım cok agrım vardı gercı bugunde ıyı sayılmam bnm gıbı cok agrısı olan varmı yaa dun 24 yumurtam toplandı bugun 9 dollendı sonuctan doktorm pek memnn deıl ama allah buyuk

Canım çok sağol. İnanır mısın benim bu deli embriyonun kaçıncı gün olduğu bile belli değil. Cumartesi toplandı ama pazar hiçbi iş yapmadan yayılıp p.tesi bi zahmet döllenmeye karar verdi haspam Çarşamba da transfer oldu. Amaan neyse bunlara kafa yorup kendimi sıkmıycam. Tutacağı varsa 2.kalite de tutar, tutmayacağı varsa en iyisi olsa nafile.
Allah hepimizin yüzünü güldürsün[/QUOTE]

selam canim ayni gun yumurtalarimiz toplandi ve ayni gun transferimiz yapildi. burdan birlikte bekleyelim :) nasilsin ne hissediyosun. benim dun baya bi gazim vardi siskinlik falan. batmalar oluyodu. ama bugun hepsi azaldi. siskinlik var gerci yine ilaclardan heralde.

selamm kızlarr dun gelemedım cok agrım vardı gercı bugunde ıyı sayılmam bnm gıbı cok agrısı olan varmı yaa dun 24 yumurtam toplandı bugun 9 dollendı sonuctan doktorm pek memnn deıl ama allah buyuk
cnm bekli çok yumurta toplandığı için agrıların fazladır umarım güzel haber alarak geçer agrıların
allah kerim inişşlh hepsi döllnecektir sağlıkla.....

canım benimde senin gibi fazla yumurtam var çatlatma iğnesini vurdurmadan önce ya da en son e2 değerin kaç idi senin

kızlar nasılsınız hamiş varmı aranızda kaç kişi başladı tedaviye

Canım tüp bebek tedavisinde 3000 e geldimi değer yumurta toplanır benim 2800 ile yumurta toplanmıştı şimdilik değerin iyi yumurta ne zaman toplanacak ?
canım ben geldim doktordan yumlar yine artmış 35-40 arası yumurta saydı doktor e2 de 3300 olmuş doktor yumurta sayın çok diye böyle dedi...bugün çatlatma iğnesi vurulcam pazarda sabahtan opu var...sen tecrübelisin diye sana soruyorum bugün son iğnelerimi vurucam bu e2 daha yükselir mi ya da ne zamana kadar yükselmeye devam ediyor

Canım maşallah ne kadar çok yumurtan var ilk defa bu kadar çok yumurta sayısı duydum ne güzel tatlım bugün son kez baktılar o zaman çünkü benimde 2800 de bakıldı ve çat. iğnesi oldum ondan sonra opu oldu canım... Tabii ki biraz daha artar canım ama zaten yeteri kadar yumurtan var en iyileri seçecekler İnşallah opu dan sonra ağrın olmaz yumurta sayın çok olduğu için ertesi aya transfer olabilir canım olsun ama şükür ki yumurta sayın çok iyi kaliteli embiryoların olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…