- 5 Eylül 2013
- 2.412
- 535
- 198
hiimmm. onlar daha iyi bilir canim benim. cunku ilaclara 3.-5. gunu arasinda baslaniyo diye biliyorum. oyuzden sikinti olmaz bence.canım bu sabah aradım hemen pazartesi gel dediler bi sorun olmaz dediler bilemedim
bence idrar testiyle hemen moralini bozma hormonun idrara geçmesi kişiden kişiye değişiyor inşallah guzel sonuç alırsın bugün test sonuçlanana kadar umudunu yitirme ALLAH yuzunu guldursun inşallahgünaydın kızlar. sabah sabah moralinizi bozmak istemem ama, ben idrar testi yaptım ve negatifi gördüm. bugün 9. günüm. zaten olmadığını hissediyodum biliyosunuz. bugün de öğlen kan vericem. hamileyim diye burdan haykırmayı çok isterdim ama zamanı varmış demekki.
yaa cok sevindim Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin geçmişe dönüp bakıcam tedavi surecine :)Gunaydin fistiklaaaar hayirli cumalar
bugun dr a gittik veeeeeiki kese gorduk ikizlerim olacak insallah rabbim tamamina erdirsin ikisini de saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah darida sizlere insallah opuyorum
canım ben de devlette tedavi goruyorum cumartesi alıyorlar muayeneye senin hastaneni bilemem tabimerhaba arkdaşlar bugün adet oldum korktuğum gibi cuma günü oldumdevlet hastanesi olduğu için pazartesi gitcem yani 4.gün sizce sıkıntı olurmu??
sağol canım pazartesi gitcem olrusa olur olmazsa önümüzdeki ay ne zaman nasipse artıkhiimmm. onlar daha iyi bilir canim benim. cunku ilaclara 3.-5. gunu arasinda baslaniyo diye biliyorum. oyuzden sikinti olmaz bence.
canım ben zeynep kamile gidiyorum h.sonu olsa aradığmda söylerdi bana pazartesi gel dedi bugün 1.günün olmaz dedi.tüp bebek için gitcem neyse nasipte ne varsa o olacak teşekkürlercanım ben de devlette tedavi goruyorum cumartesi alıyorlar muayeneye senin hastaneni bilemem tabi
ama tup bebek içinse yada hormon testleri içinse bana pazara denk geliyosa ya 1. gun ya 3. gun gel demişlerdi
Arkadaşlar bilgisi olan varmı acaba, ben salı günü negatif sonuç aldım ve ilaçları bıraktım bgn 3. gün yani ama hala adet olamadım, birde bende yumurta rezervi yetmezliği var. bu adette ikinci tedaviye başlanır mı hemen?
merhaba arkdaşlar bugün adet oldum korktuğum gibi cuma günü oldumdevlet hastanesi olduğu için pazartesi gitcem yani 4.gün sizce sıkıntı olurmu??
kızlar merhaba içinizde cetrotide vuran var mı ben yaptım ama karnım şişti ve kızardı geçer inşallah dimi :
Ben dün başladım cetrodite ye vurdugum yerlerde yanma ve kızarıklık oluyor evetkızlar merhaba içinizde cetrotide vuran var mı ben yaptım ama karnım şişti ve kızardı geçer inşallah dimi :
Tesekkur ederim insallah bugun senden de guzel haberi alirizoh MAŞAALLAH ALLAH tamamına erdirsin canım...
Canim 4.gun embriyosuydu darisi basinizaCanım benim ayy yaa ne güzel çok sevindimkaçıncı gün embiryosu transfer oldu canım maşallah
Sagolasin canim insallah siz de bugunleri yasarsinizAy gözün aydın, hep böyle iyi haberler duyalım inşallah. Sağlıkla bebeğini kucağına alman dileğiyle.
Ayynen ikiz masraflar olsun saglikli dogsunlar da raziyiz kizim ve onlar icin ne paralar harcamadik ki rabbim tamamina erdirsin insallah.senin tedavini de dort gozle bekliyorumayyyy canım benimmmmmm bin maşşallahh sana bin maşşallah ikizlerinedeğerinden belliydi şeker ikiz oldukları ama keseleri de gördün ya artık gelsin ikiz ikiz masraflar yaşasınn
tesekkurler canim darisi sizlereyaa cok sevindim Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin geçmişe dönüp bakıcam tedavi surecine :)
canım ben de devlette tedavi goruyorum cumartesi alıyorlar muayeneye senin hastaneni bilemem tabi
ama tup bebek içinse yada hormon testleri içinse bana pazara denk geliyosa ya 1. gun ya 3. gun gel demişlerdi
Geçer canım hava almıştır iğne ondan ona çok dikkat edin havası olmasın çok az dışarı doğru enjekte edin hava olup olmadığını kontrol etmek amaçlıkızlar merhaba içinizde cetrotide vuran var mı ben yaptım ama karnım şişti ve kızardı geçer inşallah dimi :
cetrodite kullanırken akıntı oldu mu sende de?Geçer canım hava almıştır iğne ondan ona çok dikkat edin havası olmasın çok az dışarı doğru enjekte edin hava olup olmadığını kontrol etmek amaçlı
Vardı canım akıntı hatta rahatsız oldum doktoruma sordum normal dedi vücut çok yumurta olduğu için salgı üretiyor tatlım korkma çatlamaz zamanında vur yetercetrodite kullanırken akıntı oldu mu sende de?
bende 2 gundur akıntı basladı aynı normal donemde yumurtlama oncesi akıntı gibi ödüm kopuyor bu ilaca ragmen catlamaz dimi yumurta zaten hepi topu bitane duzgun buyuyen var
inşallah :)Vardı canım akıntı hatta rahatsız oldum doktoruma sordum normal dedi vücut yumurta çok olduğu için salgı üretiyor tatlım korkma çatlamaz zamanında vur yeter
kızlar merhaba içinizde cetrotide vuran var mı ben yaptım ama karnım şişti ve kızardı geçer inşallah dimi :
aslında prospektüsünde 45 derecelik açıyla saplayın iğneyi yazıyor ama hemşire dik gösterdi bana daGEÇER CANIM BI KERE BENIMDE ÖLE OLDU KOLONYALI PAMUKLA OV KARNINI İĞNEYI DIK TUTMADIGIN İÇİN OLMUSTUR BELKI
aslında prospektüsünde 45 derecelik açıyla saplayın iğneyi yazıyor ama hemşire dik gösterdi bana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?