ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

bence idrar testiyle hemen moralini bozma hormonun idrara geçmesi kişiden kişiye değişiyor inşallah guzel sonuç alırsın bugün test sonuçlanana kadar umudunu yitirme ALLAH yuzunu guldursun inşallah

Gunaydin fistiklaaaar hayirli cumalar
bugun dr a gittik veeeee iki kese gorduk ikizlerim olacak insallah rabbim tamamina erdirsin ikisini de saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah darida sizlere insallah opuyorum
yaa cok sevindim Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin geçmişe dönüp bakıcam tedavi surecine :)

merhaba arkdaşlar bugün adet oldum korktuğum gibi cuma günü oldum devlet hastanesi olduğu için pazartesi gitcem yani 4.gün sizce sıkıntı olurmu??
canım ben de devlette tedavi goruyorum cumartesi alıyorlar muayeneye senin hastaneni bilemem tabi
ama tup bebek içinse yada hormon testleri içinse bana pazara denk geliyosa ya 1. gun ya 3. gun gel demişlerdi

hiimmm. onlar daha iyi bilir canim benim. cunku ilaclara 3.-5. gunu arasinda baslaniyo diye biliyorum. oyuzden sikinti olmaz bence.
sağol canım pazartesi gitcem olrusa olur olmazsa önümüzdeki ay ne zaman nasipse artık
inşlh kan testin pozitif çıkar

canım ben de devlette tedavi goruyorum cumartesi alıyorlar muayeneye senin hastaneni bilemem tabi
ama tup bebek içinse yada hormon testleri içinse bana pazara denk geliyosa ya 1. gun ya 3. gun gel demişlerdi
canım ben zeynep kamile gidiyorum h.sonu olsa aradığmda söylerdi bana pazartesi gel dedi bugün 1.günün olmaz dedi.tüp bebek için gitcem neyse nasipte ne varsa o olacak teşekkürler

CANIM MERAK ETME BUGUN YARIN OLURSUN BENIMDE ÖLE OLDU BENIM DOKTORUM BAŞLADI TEDAVIYE DUN GITTIM VE RAHIM TEMIZ HEMEN BAŞLAYABILIRIZ DEDI BENDE KABUL ETTIM HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN CNM..

kızlar merhaba içinizde cetrotide vuran var mı ben yaptım ama karnım şişti ve kızardı geçer inşallah dimi :

ben 3 sabah vurdum, ama böyle bişey olmadı, gonal-f de başıma geldi, bir arkadaş hava basmış olabilirsiniz dedi.. zaten geçiyor biraz sonra..

oh MAŞAALLAH ALLAH tamamına erdirsin canım...
Tesekkur ederim insallah bugun senden de guzel haberi aliriz
Canım benim ayy yaa ne güzel çok sevindim kaçıncı gün embiryosu transfer oldu canım maşallah
Canim 4.gun embriyosuydu darisi basiniza
Ay gözün aydın, hep böyle iyi haberler duyalım inşallah. Sağlıkla bebeğini kucağına alman dileğiyle.
Sagolasin canim insallah siz de bugunleri yasarsiniz
ayyyy canım benimmmmmm bin maşşallahh sana bin maşşallah ikizlerine değerinden belliydi şeker ikiz oldukları ama keseleri de gördün ya artık gelsin ikiz ikiz masraflar yaşasınn
Ayynen ikiz masraflar olsun saglikli dogsunlar da raziyiz kizim ve onlar icin ne paralar harcamadik ki rabbim tamamina erdirsin insallah.senin tedavini de dort gozle bekliyorum
tesekkurler canim darisi sizlere

Kizlar cok yazamiyorum kusura bakmayin ama okumaya calisiyorum kizim cok hareketli firsat buldukca dinleniyorum uzaniyorum bel ve kasikagrilari oluyor ikiz olduklari icin daha cok dikkat etmem gerekiyor.
aklim sizde halide merseray jonguil ozlemtnc yelo cemre ve yeni gelen arkadaslar dualarimdasiniz moralinizi yuksek tutun bize de dua edin optum

kızlar merhaba içinizde cetrotide vuran var mı ben yaptım ama karnım şişti ve kızardı geçer inşallah dimi :
Geçer canım hava almıştır iğne ondan ona çok dikkat edin havası olmasın çok az dışarı doğru enjekte edin hava olup olmadığını kontrol etmek amaçlı

Geçer canım hava almıştır iğne ondan ona çok dikkat edin havası olmasın çok az dışarı doğru enjekte edin hava olup olmadığını kontrol etmek amaçlı
cetrodite kullanırken akıntı oldu mu sende de?
bende 2 gundur akıntı basladı aynı normal donemde yumurtlama oncesi akıntı gibi ödüm kopuyor bu ilaca ragmen catlamaz dimi yumurta zaten hepi topu bitane duzgun buyuyen var

Vardı canım akıntı hatta rahatsız oldum doktoruma sordum normal dedi vücut çok yumurta olduğu için salgı üretiyor tatlım korkma çatlamaz zamanında vur yeter

Vardı canım akıntı hatta rahatsız oldum doktoruma sordum normal dedi vücut yumurta çok olduğu için salgı üretiyor tatlım korkma çatlamaz zamanında vur yeter
inşallah :)
yarın kontrolum var inşallah kucuk kalan yumlarda gelişme vardır yoksa tek yumurtayla iptal edebilir tedaviyi dimi
düne kadar hiç agrım yoktu dünden beri buyuk yumurtanın olduğu sağ kasığımda agrı basladı geceden itibaren solda da basladı inşallah bu buyuduklerine işarettir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…