ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Kizar degerim 113,47 hamileyimmmm :) bunu yazmsk nasip oldu sukur doktorum gozun aydin canim dedi transferin 9,gunune gore iyi bi sonuc degilmi ay cok heyecanlandim 4 gun sonra gebelik testi tekrarlayalim dedi kan geldi diye progestan igne verdi 3gun boyunca ins degerimiz yukselir

cok cok tesekkur ederim canim dilerim en kisa zamanda seninde guzel haberlerini bekliyorum.benim gun asiri cagirmislardi hepsindede hem test hem muayene olmustum.senin ignenin kacinci gunuydu

Ben iğnelerime pazartesi başladım, perşembe sabah kontrolüm vardı, hem kan verdim hem ultrason bakıldı, 6 yumurtam vardı, sonra ertesi gün çağırdıkar yani cuma sabah sadece kan verdim ultrasona bakmadılar, sonra akşam Deniz hanım arayıp iğnelere aynen devam edin salı sabah gelin dediler, çok şaşırdım, şimdi arayıp sorayımmı diye düşünüyorum ama ne dicemki? Benim tahminime göre salı günü yumurtalarım 18 mm olcak, günde ortalama 2 mm büyüdüklerine göre öyle tahmin ettim, salı yada çarşamba çatlatma iğnemi vururum diye düşünüyorum, ama beni bu arada neden kontrole çağırmadılar yaaa, yumurta gelişimim nasıl gidiyor merak ediyorum.

kiz sen nerdesin. bugunde yazmasaydin mesaj aticaktim artikin. ozlettin kendink :)

Canım akraba ziyaretleri ve misafirlerden dolayı hiç bakit bulamadım, yurtdışından geldik ya, ziyarete gidilecek insanlar var haliyle. Ama beni özlemen hoşuma gitti :)

kizlar bende tedaviye basladim puregon 300 verdi dun ilk igneyi doktorum yapti bugun ben yapcam 4gun sonra kontrole cagirdi

Tedavin hayırlı olsun canım, inşallah herşey yolunda gider ve güzel sonuçlanır.

Hayırlı olsun canım benimde yarin toplanacak heyecanla bekliyorum

Oohh ne güzel yolu yarıladın, darısı başımıza :)

Ayy hadi güzel haverle gel inşallah

Çok sevindim çok tebrik ediyorum canım Allah sonuna kadar götürsün inşallah darısı bize inşallah

Canım ne güzel bi haber allah bizlerede bu güzel duyguları yaşatsın inşallah

Mrk arkadaslar bugun 7.gunum cok garip duygular icindeyimm cok olumlu dusunuyorum ama ya negatif olursa diyede accik korkuyorum☺sabah test yaptim kalkar kalkmaz negatiffcok uzulmedim erken daha ☺tedaviye baslayan arkadaslar rabbim yar ve yardimciniz olsun ☺pozitif arkadaslar enaz sizin kafar mutlu oldum ☺negatif arkadaslar size hicbirsey diyemiyorum sadece guzel allahim tez zamanda size maddi manevi guc kuvvet versin en guzel sonuclarla donun insallah☺hepinizde iyiki varsiniz cok opuyorum hepinizii☺

Test sonucu negatif olan arkadaslarim bu noktada diyecek soz bulunmuyo maglesefki keske hersey istedigimiz gibi olsa ama hayirlisi boyleymis demekki pozitif sonuc alan arkadaslarim sizin icinde dunyada daha mutlu insanlar yoktur artik ne mutlu size insallah bizlerede nasip olur bu mutluluklar...

Tebrik ederim :)
Bak bosbosuna aglayip bebegini strese soktun.Cok dikkat et kendine madem kan geldi uzun sure uzan dinlen Allah kucagina almayi nasip etsin insallah
Degerin de cok guzel masallahhh

ben cok guvendim gercektn isi.iyi biliyorlar.bence gelemen gerekse erken cagirirlardi.sen icii ferah tut.zaten salidan sonra cagirilar sıksık.zaten catlatma ignene az kalmis.

ben cok guvendim gercektn isi.iyi biliyorlar.bence gelemen gerekse erken cagirirlardi.sen icii ferah tut.zaten salidan sonra cagirilar sıksık.zaten catlatma ignene az kalmis.

Çok teşekkür ederim Menescim gerçekten. Bende güveniyorum druma. Senin yumoşlar kaç mm olduğunda vurmuştun çatlatma iğneni? Ve o gün diğer iğneler vurulmuyor dimi?
Menescim çok soru soruyosam kusura bakma arkadaşım çok heyecanlıyım ben

massallah massallahhh degerin super. ikizdir insallah ;:) demek ki neymis hemen oyle aglayip kendimizi salivermek yanlismisssss :) tebrik ederim Allahim nazarladan saklasin

yaaaaaa ben sana demedim mi cimcimee masallah degerin super allah tamamina erdirsin bitanem

Honeybabe bugun bir sevindik bi uzulduk rabbim sabir guc kuvvet versin yardimcin olsun toparlan kendine iyi gelecek seyler yap tekrar dene belki de zahmetzsiz gelir bebegin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…