Sağlık olsun canini sıkmaOlmadi kizlar. Negatif...
Olmadi kizlar. Negatif...
Canım benim ya üzülme tatlım nasip değilmiş demekOlmadi kizlar. Negatif...
cok cok tesekkur ederim canim dilerim en kisa zamanda seninde guzel haberlerini bekliyorum.benim gun asiri cagirmislardi hepsindede hem test hem muayene olmustum.senin ignenin kacinci gunuydu
kiz sen nerdesin. bugunde yazmasaydin mesaj aticaktim artikin. ozlettin kendink :)
kizlar bende tedaviye basladim puregon 300 verdi dun ilk igneyi doktorum yapti bugun ben yapcam 4gun sonra kontrole cagirdi
Hayırlı olsun canım benimde yarin toplanacak heyecanla bekliyorum
Kizlar sabah kani gorunce bide idrar testi yaptim 10 gibi ve silik cizgiyi esim gormus ve bagira bagira geldi hemen doktorumu aradik kanda gebelik baktirdedi konusalim sonra dedi simdi kanij sonucunu bekliyoz heyecan dorukta bugun transferin 9 gunu bakalim esim kan testi sonucunu almaya gitti :)
Yaaa ...Olmadi kizlar. Negatif...
Kizar degerim 113,47 hamileyimmmm :) bunu yazmsk nasip oldu sukur doktorum gozun aydin canim dedi transferin 9,gunune gore iyi bi sonuc degilmi ay cok heyecanlandim 4 gun sonra gebelik testi tekrarlayalim dedi kan geldi diye progestan igne verdi 3gun boyunca ins degerimiz yukselir
Canım ne güzel bi haber allah bizlerede bu güzel duyguları yaşatsın inşallahKizar degerim 113,47 hamileyimmmm :) bunu yazmsk nasip oldu sukur doktorum gozun aydin canim dedi transferin 9,gunune gore iyi bi sonuc degilmi ay cok heyecanlandim 4 gun sonra gebelik testi tekrarlayalim dedi kan geldi diye progestan igne verdi 3gun boyunca ins degerimiz yukselir
Tebrik ederim :)Kizar degerim 113,47 hamileyimmmm :) bunu yazmsk nasip oldu sukur doktorum gozun aydin canim dedi transferin 9,gunune gore iyi bi sonuc degilmi ay cok heyecanlandim 4 gun sonra gebelik testi tekrarlayalim dedi kan geldi diye progestan igne verdi 3gun boyunca ins degerimiz yukselir
Cok uzuldum ne diyelimOlmadi kizlar. Negatif...
ben cok guvendim gercektn isi.iyi biliyorlar.bence gelemen gerekse erken cagirirlardi.sen icii ferah tut.zaten salidan sonra cagirilar sıksık.zaten catlatma ignene az kalmis.Ben iğnelerime pazartesi başladım, perşembe sabah kontrolüm vardı, hem kan verdim hem ultrason bakıldı, 6 yumurtam vardı, sonra ertesi gün çağırdıkar yani cuma sabah sadece kan verdim ultrasona bakmadılar, sonra akşam Deniz hanım arayıp iğnelere aynen devam edin salı sabah gelin dediler, çok şaşırdım, şimdi arayıp sorayımmı diye düşünüyorum ama ne dicemki? Benim tahminime göre salı günü yumurtalarım 18 mm olcak, günde ortalama 2 mm büyüdüklerine göre öyle tahmin ettim, salı yada çarşamba çatlatma iğnemi vururum diye düşünüyorum, ama beni bu arada neden kontrole çağırmadılar yaaa, yumurta gelişimim nasıl gidiyor merak ediyorum.
Canım akraba ziyaretleri ve misafirlerden dolayı hiç bakit bulamadım, yurtdışından geldik ya, ziyarete gidilecek insanlar var haliyle. Ama beni özlemen hoşuma gitti :)
Tedavin hayırlı olsun canım, inşallah herşey yolunda gider ve güzel sonuçlanır.
Oohh ne güzel yolu yarıladın, darısı başımıza :)
Ayy hadi güzel haverle gel inşallah
ben cok guvendim gercektn isi.iyi biliyorlar.bence gelemen gerekse erken cagirirlardi.sen icii ferah tut.zaten salidan sonra cagirilar sıksık.zaten catlatma ignene az kalmis.
Kizar degerim 113,47 hamileyimmmm :) bunu yazmsk nasip oldu sukur doktorum gozun aydin canim dedi transferin 9,gunune gore iyi bi sonuc degilmi ay cok heyecanlandim 4 gun sonra gebelik testi tekrarlayalim dedi kan geldi diye progestan igne verdi 3gun boyunca ins degerimiz yukselir
yaaaaaa ben sana demedim mi cimcimeeKizar degerim 113,47 hamileyimmmm :) bunu yazmsk nasip oldu sukur doktorum gozun aydin canim dedi transferin 9,gunune gore iyi bi sonuc degilmi ay cok heyecanlandim 4 gun sonra gebelik testi tekrarlayalim dedi kan geldi diye progestan igne verdi 3gun boyunca ins degerimiz yukselir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?