Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin darisi sana olsun canim benim rabbim bole guzel bi haberi vermeyi sanada tattirsinYaklasik 40li yaslarda bi aile dostumuz canim ikinci cocugu ve daha yeni istemsler ve hmn o ay hamile kalmis
Amiiinn canimmmmm sana bana hepimize insAllah..Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin darisi sana olsun canim benim rabbim bole guzel bi haberi vermeyi sanada tattirsin
demek hemseriyiz çoksevindim ggösteri varmis cnm ondan ötürümeneksee, ben de mersinliyim. gurbette mersin yazisini gorunce icim bi tuhaf oldu. niye karismis ortalik yine??
aynen cnm annelik hic birseye benzemiyor yaslari kaç olursa olsun evlat anne için her zaman çocukAhhh o aciyi icindeki yangini bilmezmiyim canim yeni evli kuzenimin hamile haberini vermemek icin ecel teri doken annem diger taraftan nazar mi eder uzulurmu diyen diger aile fertleri su surecte allahtan baska kimsemiz yok kizlar bide annelerimiz tabi uzakta yakinda varliklari yokluklari yetio annelik nasil birseyse her yersen yetiolar
CCnm cahil insan çok inşa Rabbim en kisa surede bebisini göndersin iinşİyiyim canimm benim sen nasilsin bn bgn aliswerse ciktm ve daha yeni geldim..kafami dagtmaya sebepler ariyorum kuzum napaim uzaklasamiyorm hep icimde ama ewde durdugm zmn cok dsnuyorumbide dun aksam kinada o bahsettgm kadin bebegini aldi karsma gecip gecip oynadi biliyomusun nasil icim yandi..insanlarda sorup duruyo bde yokmu bebek yokmu bebek..
cnm ben hic yapmadim daha onceKizlar istihare duasini biliyomsnz bbk icin y apan varmi bu duayi
Canim bnde namazini kilmadim ama annanem ben evlenirken kilmisti internettw var namazinin kilinisida duasidaKizlar istihare duasini biliyomsnz bbk icin yapan varmi bu duayi
Canim aslinda aklimda ne zmndir istiuorum ama ben cok uzun saatler calisiorm eve 1 gibi gdp sabah 7 kalkiorm zaman kalmiokiBen biliyorum canlarim evlenrkende yapmistim..bana ilk doktor cocugun olmaz tup bbk dene dedgndede annm flnda yapti..smdi yine yapmak istiyorm ama mrk ettm sadece sizden yapan varmi diye
Oo gercekten uzun calisyomussun canim yaCanim aslinda aklimda ne zmndir istiuorum ama ben cok uzun saatler calisiorm eve 1 gibi gdp sabah 7 kalkiorm zaman kalmioki
Ayy ayyy sorma canim ama napalim tedavi icin calismka lazimOo gercekten uzun calisyomussun canim ya
iyi olmaya calisiyorum arkadasum.biraz moralim bozuk iste Allahim sabir sukunetlik verir insallahhalide selam arkadasim. ben de daha yeni girdim foruma. nasilsin??
Canım hiç üzme kendini tatlım nispet yapar gibi senin canını Sıkıyorsa o arkadaın mesafeni koy tatlım tek derdin o olsun boşver gitsin... önümüze bakalım Bizi bekleyen güzel günlerin hatırına güzel hayaller kuralım inşallah aralıkta burası hepimizin güzel haberleri ile Coşar:)iyi olmaya calisiyorum arkadasum.biraz moralim bozuk iste Allahim sabir sukunetlik verir insallah
Canım hiç üzme kendini tatlım nispet yapar gibi senin canını Sıkıyorsa o arkadaın mesafeni koy tatlım tek derdin o olsun boşver gitsin... önümüze bakalım Bizi bekleyen güzel günlerin hatırına güzel hayaller kuralım inşallah aralıkta burası hepimizin güzel haberleri ile Coşar:)
Valla canim bnm de kafama takilio acikcasi normal yapili sadece /1 korkuyorm acikcasi ne olacak die dusjnmedn edemiormiyi akşamlar kızlar baya kaynatmışsınız... kızlar bir tane sperm yeter diyorlar ama hala kafam takılıyor 150 milyon sperm içinden 8 tane iyi sperm bulamadılar mı bir tane bile birinci kalite embiryo elde edilmedihadi tüp bebek tutmadı anlarım allahın takdiri sonuçta ama önemli olan transfer öncesi embiryo kalitesi eşimin ileri hızlı % 2 idi 150 milyon sperm içinde yaklaşık 3 milyon ileri hızlı var düşünün... Eşinin değerlerinden dolayı böyle oldu diyorlar (( deneyimli arkadaşlar iki üç kere tüp deneyip tutmayan arkadaşlarım size tutmayan tüp bebekleriniz için nasıl açıklama yaptılar
Çok araştırma canım bazen bilmemek daha inan ben çok taktım kafaya niye orta kalite embiryo tranferi oldu diye düşünmeden stres yapmadan vakit geçirmek lazımValla canim bnm de kafama takilio acikcasi normal yapili sadece /1 korkuyorm acikcasi ne olacak die dusjnmedn edemiorm
Olede iste dusunmedn edemiorm esimde sanioki embriolar koyulacak tuyarsa tutacak embrionn olusumu hakkinda hic bilgisi yok simdide onn derdiki var diyip duruo ameliyatta bile biseyleri kabullenmk zor oldu onn icin simdide tup bebgin olumsuz olmasi ondan kaynaklanan bi sebeple olacagini ogrennce iyice kafayi yedi allahim hayirla su gunler bir gecseÇok araştırma canım bazen bilmemek daha inan ben çok taktım kafaya niye orta kalite embiryo tranferi oldu diye düşünmeden stres yapmadan vakit geçirmek lazım
Evet canım onlarda ne yapsın biz bu kadar isterken onlardan sebep olmadığını öğrenince insanda ne huzur kalıyor ne başka birşey kalıyor öyle mutsuz mutsuz düşünüyoruz sürekli... inşallah tedavilerimiz hayırlı sonuçlanır geride kalır Bu sıkıntılar falanOlede iste dusunmedn edemiorm esimde sanioki embriolar koyulacak tuyarsa tutacak embrionn olusumu hakkinda hic bilgisi yok simdide onn derdiki var diyip duruo ameliyatta bile biseyleri kabullenmk zor oldu onn icin simdide tup bebgin olumsuz olmasi ondan kaynaklanan bi sebeple olacagini ogrennce iyice kafayi yedi allahim hayirla su gunler bir gecse
Aminn canim insallah rabbim bizleri evlatsizlikla sinamasin..Evet canım onlarda ne yapsın biz bu kadar isterken onlardan sebep olmadığını öğrenince insanda ne huzur kalıyor ne başka birşey kalıyor öyle mutsuz mutsuz düşünüyoruz sürekli... inşallah tedavilerimiz hayırlı sonuçlanır geride kalır Bu sıkıntılar falan
Canım benim merkez özel karadeniz hastanesi trabzonAminn canim insallah rabbim bizleri evlatsizlikla sinamasin..
Aminn canim ins gecse zaman alsak guzel haberleri artikkEvet canım onlarda ne yapsın biz bu kadar isterken onlardan sebep olmadığını öğrenince insanda ne huzur kalıyor ne başka birşey kalıyor öyle mutsuz mutsuz düşünüyoruz sürekli... inşallah tedavilerimiz hayırlı sonuçlanır geride kalır Bu sıkıntılar falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?