- 25 Ekim 2014
- 206
- 271
- 108
- 35
Evet ins guzel hbrler alirz hepimiz..bu bekleyis bu stres yerini sevince biraksinn..inşlg gün geçtikçe biraz daha yaklaşıyoruz gerçekten de....
Canim kendinede esimede yapma bunu suan moralini en yuksek tutman gereken zamandasin allahin izniyle hersey cokkk guzelnolacak aglayipta ne kendinizi uz ne esini nede bizleri bak biz burda birbirimizin pozitif enerjisiyle mutlu oliyorz rabbimim gucune gidrr yapma olurmu canim benim git bi elini yuzunu yika ve her seyin guzel olacagini hayal et olurmuİyi aksamlar kizlar...dugunu bitirdik geldim eve hersey guzeldi ama herkesin kucaginda bebekleri gordukce cok huzunlendim yolda gelirken esim ve ailesi gormesin dye icten ice agladim ve eve gelince tutamadim kendimi..o kdr dolmusumki bu aksam cok keyifsizimesimide uzuyorm byle yapinca ama elde degil
ayy canimm, ne guzel yazmissin :) insallah hepimiz mutlu haberler alacaz ! :)Cnm mumkun olmadigini biliuorm ama olumsuz dusunmemeye calis kotuyu cagirma cik dolas hava al zamani gelince bu sessizligi ozleyeceksin o koca gobeginle nereye gideceksin
verecek insallah canim.. dualarim hepimiz icin..iyi olmaya calisiyorum arkadasum.biraz moralim bozuk iste Allahim sabir sukunetlik verir insallah
Sagol canim dogru soyluyosun..bn ztn biliyosunuz hep moralimi yuksek tutuyodum bunn icn ugrasyodm ama bgn noldu anlamadim..smdi brz daha iim..szin yazdiklarnzi okudum..toparladm kndimi..haklisin uzulmek cozum dgl..Canim kendinede esimede yapma bunu suan moralini en yuksek tutman gereken zamandasin allahin izniyle hersey cokkk guzelnolacak aglayipta ne kendinizi uz ne esini nede bizleri bak biz burda birbirimizin pozitif enerjisiyle mutlu oliyorz rabbimim gucune gidrr yapma olurmu canim benim git bi elini yuzunu yika ve her seyin guzel olacagini hayal et olurmu
Sagol canim dogru soyluyosun..bn ztn biliyosunuz hep moralimi yuksek tutuyodum bunn icn ugrasyodm ama bgn noldu anlamadim..smdi brz daha iim..szin yazdiklarnzi okudum..toparladm kndimi..haklisin uzulmek cozum dgl..
kızlar tecrübeli olanalr tüp bebek transferden sonra< neler yediniz, kaç gün yattınız neler yaptınız yazın bizlerde öğrenelim
mesela ben opu oncesi yemek yapıp dolaba koymayı evi köklü temizlemeyi ve dondurucuya bazı yemekleri yapıp atmayı planlıyorum sizler neler yapıcaksınız yazalım kafamızı dağıtalım hep öncesini düşünelim ki sonrası daha çabuk gelsin...
Canım iyi yapmışsın belki benim gittiğim hastanede yapıyor olabilir canım... ben geçen aradım hastaneyi ilk tüp bebek tutmadı ikinci yaptırmayı düşünüyorum neden tutmadigina dair Herhangi bi tetkik yapıyor musunuz dedim 3.4. Tüpü deneyenlere yapıyoruz ikincide yine adetin 3. Günü gel dedi canım o yüzden bende bıraktım araştırma yapmayı ne olacaksa olsun artık çok yoruldum benS Sky_sun um ben dun gece kaan aydos hoca varya cok unlu bi urolog ankarads. ona mail atti..degerrlerimizi gonderdim.ankarada olmadigimizi ve simdilik gelemeyecegimizi soyledim. veee sagolsun dun gece12de cevap atmis. sperm sayiniz iyi ama sperm dna hasari var gibi duruyor dedi. sperm fragmantasyon testi yaptirip sonucunuzu mail atin ona gore tedaviyd baslayalim demis. ayyyy nasil mutlu oldum anlatamam. acaba trabzonda bu testi yapan yer var mi bacimmmm. sana da haber verem dedim belki sende hoca ile gorusmek istersin. tup be ek olacaksa da basari sansimizi arttiralim demi kizlarrrr :)
allah kabul etsın canım kısmetse bnde yarın oruc tutmayı dusunuyorum allah kabul ederse..selamlar hatunlarr :) nasilsiniz ben bugun ilk kez hayatimda ilk kez asure yaptimmmm :) aman Allahimmm nasil stres oldum anlatamam :)) ama Rabbim yuzumu kara cikarmadi. cok sukur cok guzel oldugunu soylefi esimm hepisini de dagittim :) Allahim kabul eder inşallah :))
Canım iyi yapmışsın belki benim gittiğim hastanede yapıyor olabilir canım... ben geçen aradım hastaneyi ilk tüp bebek tutmadı ikinci yaptırmayı düşünüyorum neden tutmadigina dair Herhangi bi tetkik yapıyor musunuz dedim 3.4. Tüpü deneyenlere yapıyoruz ikincide yine adetin 3. Günü gel dedi canım o yüzden bende bıraktım araştırma yapmayı ne olacaksa olsun artık çok yoruldum ben
allah kabul etsın canım kısmetse bnde yarın oruc tutmayı dusunuyorum allah kabul ederse..
kızlar bu gece ve yarın cok onemlı gunlermıs dualarınızı eksık etmeyın bızlerıde unutmayın olurmu...
Allah kabul etsin sekercim ellerinee saglikkkkiizzzz ne uzuluyonnnn asure yapaydin sende benim gibi kendini yemege sal gitsin hihihi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?