ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

İyi aksamlar kizlar...dugunu bitirdik geldim eve hersey guzeldi ama herkesin kucaginda bebekleri gordukce cok huzunlendim yolda gelirken esim ve ailesi gormesin dye icten ice agladim ve eve gelince tutamadim kendimi..o kdr dolmusumki bu aksam cok keyifsizim esimide uzuyorm byle yapinca ama elde degil

Canim kendinede esimede yapma bunu suan moralini en yuksek tutman gereken zamandasin allahin izniyle hersey cokkk guzelnolacak aglayipta ne kendinizi uz ne esini nede bizleri bak biz burda birbirimizin pozitif enerjisiyle mutlu oliyorz rabbimim gucune gidrr yapma olurmu canim benim git bi elini yuzunu yika ve her seyin guzel olacagini hayal et olurmu

kızlar tecrübeli olanalr tüp bebek transferden sonra< neler yediniz, kaç gün yattınız neler yaptınız yazın bizlerde öğrenelim

mesela ben opu oncesi yemek yapıp dolaba koymayı evi köklü temizlemeyi ve dondurucuya bazı yemekleri yapıp atmayı planlıyorum sizler neler yapıcaksınız yazalım kafamızı dağıtalım hep öncesini düşünelim ki sonrası daha çabuk gelsin...

Sagol canim dogru soyluyosun..bn ztn biliyosunuz hep moralimi yuksek tutuyodum bunn icn ugrasyodm ama bgn noldu anlamadim..smdi brz daha iim..szin yazdiklarnzi okudum..toparladm kndimi..haklisin uzulmek cozum dgl..

selamlar hatunlarr :) nasilsiniz ben bugun ilk kez hayatimda ilk kez asure yaptimmmm :) aman Allahimmm nasil stres oldum anlatamam :)) ama Rabbim yuzumu kara cikarmadi. cok sukur cok guzel oldugunu soylefi esimm hepisini de dagittim :) Allahim kabul eder inşallah :))

Sagol canim dogru soyluyosun..bn ztn biliyosunuz hep moralimi yuksek tutuyodum bunn icn ugrasyodm ama bgn noldu anlamadim..smdi brz daha iim..szin yazdiklarnzi okudum..toparladm kndimi..haklisin uzulmek cozum dgl..

kiizzzz ne uzuluyonnnn asure yapaydin sende benim gibi kendini yemege sal gitsin hihihi

he valla kiz dogru dedin . bende hic bilmiyorum ne yenecek ne edilecekk

S Sky_sun um ben dun gece kaan aydos hoca varya cok unlu bi urolog ankarads. ona mail atti..degerrlerimizi gonderdim.ankarada olmadigimizi ve simdilik gelemeyecegimizi soyledim. veee sagolsun dun gece12de cevap atmis. sperm sayiniz iyi ama sperm dna hasari var gibi duruyor dedi. sperm fragmantasyon testi yaptirip sonucunuzu mail atin ona gore tedaviyd baslayalim demis. ayyyy nasil mutlu oldum anlatamam. acaba trabzonda bu testi yapan yer var mi bacimmmm. sana da haber verem dedim belki sende hoca ile gorusmek istersin. tup be ek olacaksa da basari sansimizi arttiralim demi kizlarrrr :)

Canım iyi yapmışsın belki benim gittiğim hastanede yapıyor olabilir canım... ben geçen aradım hastaneyi ilk tüp bebek tutmadı ikinci yaptırmayı düşünüyorum neden tutmadigina dair Herhangi bi tetkik yapıyor musunuz dedim 3.4. Tüpü deneyenlere yapıyoruz ikincide yine adetin 3. Günü gel dedi canım o yüzden bende bıraktım araştırma yapmayı ne olacaksa olsun artık çok yoruldum ben

allah kabul etsın canım kısmetse bnde yarın oruc tutmayı dusunuyorum allah kabul ederse..

bakma bizde cook yorgunuz ama yapmadik denemedik demeyelim diye cirpiniyoz iste :)
hadi insallah bu tutar da 3 4 olmaz tatlim. hem o aglaysn sufat ne ole... hic begenmedim biz boyle gule oynaya gidek tup bebis yoluna :))

allah kabul etsın canım kısmetse bnde yarın oruc tutmayı dusunuyorum allah kabul ederse..

amiiiiinnnn canim insallahhh. senin de orucunu Allah kabul etsi n insallah. bize de dua et tamam mi :) insallah bu mubarek gunler hurmetine aliriz yavrularimizi kucaklarimiza

insallah canim dualarda buluşalım. Mevlam herkese isteyip dileyen herkese saglikli sıhhatli hayirli nurlu ahlakli evlatlar versin insallahhhhhhhhhhhh

kızlar bu gece ve yarın cok onemlı gunlermıs dualarınızı eksık etmeyın bızlerıde unutmayın olurmu...

t

AŞÛRA GÜNÜNÜN FAZÎLETİNE DÂİR
Er-Ravzu’l-Fâık kitabında şu kıssa
anlatılır:
Bir vakit Basra‘da servet sahibi bir adam
vardı. Her senenin âşûra gününde
Müslüman kardeşlerini evine toplar,
sabaha kadar Kur’ân okuyarak okutarak
geceyi ihya ederler, nerde fakîr ve yoksul,
kimsesiz varsa buldurur, hepsine
tasaddukda bulunur, dul ve yetimlere
ikramda bulunur, elinden gelen hayrı
fazlasıyla yapardı. Evinin bitişiğinde bir
komşusu bulunuyordu ve komşusunun
hem anası, hem de kızı senelerden beri
yürüyemez vaziyette idiler. Kız, babasına
sordu:
“Babacığım bu gün nedir? Komşumuz
herkesi evine toplayıp bu geceyi Kur’ân
ve zikirle ihya ediyor?” Babası:
“Yavrucuğum, bu gün âşûra günüdür,
Allah katında bu günün hürmeti
büyüktür, ayrıca çok da faziletleri
vardır” dedi.
Sonra uykuya vardılar. Fakat kız çocuğunun
gözüne uyku girmiyordu.Sanki nefesi
kesilmiş bir halde huşû’ ve haşyet ile
Kur’ân’ı ve zikrullah’ı dinliyordu. Kur’ân’ın
hatim duâsını yapdıkları vakit, yüzünü
semâya doğru çevirdi ve Allah’a niyâz
ederek:
“Ey Mevlâm! Bu gecenin senin indindeki
hürmeti hakkı için, senin rızânı
kazanmak için bu gece Kur’ân’ını
okumak için uyumamış kulların hürmeti
için beni şu hâlimden kurtar, kalbimin
kırıklığını sar!” dedi. Daha sözünü
bitirmemişdi, o anda afiyet bularak bütün
ağrı ve sancılarından kurtularak kalkıp
doğruldu. Sabahleyin bu hâli görünce şaşıp
kalan babası:
“Kızım bu nasıl oldu?” diye sordu. O da;
“Babacığım, bu gün ile Allah’a tevessül
ettim. O da ânında bana sıhhatimi ihsan
etti” dedi.
canım arkadaslarım bu guzel yazıyı okuyunca aklıma sızler geldınız kımın duası ne zaman kabul olur bılınmez rabbım bızlerede sıfa versın bu gece rabbımın rızasını kazanmak ıcın kuranı okumak ıcın uyumayan kullarının hurmetı ıcın benı sız arkadaslarımı ve nıce derdıne deva bulamayan evlat hasretıyle yanan kullarının kucaklarını salıh evlatlar almayı nasıp etsın sızlerı tanımasamda sızlerı cok sevıyorum dualarım sızınle ıyı geceler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…