ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Cok guzel biyerde yasiyosun canim sen hep gormek istemismdir..hatta bi karadenz turu isterz hep esimle..sumela manastrni gormk istyorm..orann havasi yesili..bakalim belki kismet olur bigun
Evet canım hem yeşil mavi bi arada yemyeşil buralar eşimin memleketine gidince sıkılıyorum her Taraf kurak yeşillik çok az alıştım ya yeşile inşallah bir gün buralara gelip gezmek nasip olur canım artık bebeginizle gelirsiniz :)

Gunaydinnlarŕrr kizlar esleriniz pazar kahvaltilarindan kalkamadiniz heralde guzel bir gun gecirin bol bol moral toplayin cunku zaman yaklasiyir iyi pazarlar
günaydın canım ben coktan kalktım eşimi işe gönderdim temizliğe başladım:) zaman yaklaştıkça çok heyecanlıyım :)

Ayyy aynen canim valla ruyamdada dogum yapmistim oglum olmus onu emziriyodm sabah bi mutlu kalktim o yuzdn su aralik bi geleydi iyiydi
gelir canım gelir 1 ay kaldı şurada ne kaldı ki ben bi adet olaydım bugun 35. gün yıne olmadım hiç böyle olmazdım önceleri geçen ay 39. gün oldum

Kizlar hepimizin korkulari var helede benimde esim azosperm hastasi tek tuk cikis var ve donmus spermlerimizle denicez onlarinda akibeti pek belli degil.insl o zamana kadar gene cikis olur dondondurulur..ama ben cok mutluyum denicem diye bi cogunuz bu devreleri yasadi transfer vs.ben ilk olacak o yuzden olumsuzluklar taaaa arkamizdaaaaaa..biz onumuze bakalim veee tutunacak olan bebislerimize onlar allahin izniyle bize siki siki sarilacaklar hep bole deyin ve gulun ..

canım bizim de dün %6 yavaş hareketli çıkanları doktor dondurdu ne olur ne olmaz belki kullanırız dedi. rabbim imtihanımızı ağırlaştırmasın inşallah :)

yasemincim, cok tesekkur ederim canim amiinn hepimizin olacak insallah! :). benim adim da gunes. cook dogru soyluyorsun, allah hayirlisini versin.dedigin gibi, kocalarimizin destegi cok onemli. ben de bugun gezdim geldim, moral depoladim :)

Ah kuzum bu insanlari anlamak cok guc..kalbinn kirilicagni uzulucegni dsnmuyolarkii
canim benim bi gun iyi olsam bi gun mutlaka agliyorum... cok istiyorum saglikli bebeklerimin olmasini... Allaha sigindim ol derse olacak. bekliyorum . bekliyoruz
arkadasimm, hiic canini sikma, hep dua et. hepimiz saglikli bebislere kavisacagiz allah'in izniyle! icini ferah tut..

ben de cok mutlu oldum canimm :)

arkadaslarr, hepinize iyi aksamlar! kasim'in ilk haftasina da basliyoruz yarin! hayirlisiyla bir an once gecsin ve aralik gelip bizi guzel haberlere ulastirsin! hepimize iyi haftalar!
inşlg gün geçtikçe biraz daha yaklaşıyoruz gerçekten de....

İns canimm kismet bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…