ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Gunaydin kizlarr guzel gunesli bir gun ayin 3 olmus ne guzel ve bnm yarin hasta olmm lazim ins olup biter ve aralik gelir
Olursun ve inşallah tedavin başlar canim benim 36. Gün hala olmadım bekliyorum hiç böyle geç olmazdim geçen ay 40. Günde oldum sadece olsam diye bekliyorum

Olursun ve inşallah tedavin başlar canim benim 36. Gün hala olmadım bekliyorum hiç böyle geç olmazdim geçen ay 40. Günde oldum sadece olsam diye bekliyorum
ya bnm normlde gecikir ama bj sevinvle bklerim simdi sinrlerim bozuluo doktor aspirin icmye bsla dedi sizde kullann vrmi

ya bnm normlde gecikir ama bj sevinvle bklerim simdi sinrlerim bozuluo doktor aspirin icmye bsla dedi sizde kullann vrmi
Kuzum hamile olabilirmisin ayy ne guzel olur ben sadece folik asit kullaniyorm asprn demedi doktor..bnde bazen bnm doktra sinir oluyo gibiyim gerci adam ilgili ama amaan kim napsa batiyo bazen psikoljm bozuldu iice

Kuzum hamile olabilirmisin ayy ne guzel olur ben sadece folik asit kullaniyorm asprn demedi doktor..bnde bazen bnm doktra sinir oluyo gibiyim gerci adam ilgili ama amaan kim napsa batiyo bazen psikoljm bozuldu iice
Ayynen cnm kendi doktorm hic bisi vermedi bana adeyinin ilk gunu beni ara gel dedi tabi ben onu dinlemwdm folik asite bsldm gecenlerde baska bir doktorla on gorsme yaptm oda aspirinin rahmi tutunmaya hazirladigini soyledi kanida sulandiriomus bnde kullansam mI kullanmasam mI bilemedim hamilelik icin bisi diyemicm cnm bu ay rahim filmi cektrdm ihtimal vardr elbet ama bn her negatifte o kdr cok yikildim ki artik umitlenmeye bile halim kalmadi

Aa pardon canim senn gecikmemis adetin canim gecti diye okudum sandim..ama olmaz diyede bsy yok..rahm flmi falanda cektrmstn..nasip kismet Rabbim bizim icin en hayirlisini bilir

Onu bnde cok dsnuyorum kuzum ya bu doktor bana ndn bsy demiyo kan pihtlasmasi falan varmi bnde oylemi bylemi dye kndm dsunup duruyorum..gttgmde konusucam yine..illaki sorup didiklicez onu istiyolar anlatsana okdr para almayi biliyolar

Onu bnde cok dsnuyorum kuzum ya bu doktor bana ndn bsy demiyo kan pihtlasmasi falan varmi bnde oylemi bylemi dye kndm dsunup duruyorum..gttgmde konusucam yine..illaki sorup didiklicez onu istiyolar anlatsana okdr para almayi biliyolar
Normlde bn agrj kesici bile kullanan biri deilim bi ara hormon tedavisi gordum tabI aklima gldkce sinrlwniorm esime test bile yapmadn sorn sende deyip ilaca baslatmsti cok yan etkisini gordm o yuzdn suan bisi kullanma dedi bu arada amh testi yaptrdin mi cnm sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…