Aynen bnde katiliorm calismak guzel sadece sabah kalkmasi ve evinle ilgilenenmemek kotu ama tedavI sirasinda calismicm 1 ay izin verdim kendime tabi o zaman gunler nasil gecer bilmemAma inan calismak gibisi yok..bn ewlnmeden once calisiyodum..ewde otrmak cok sıkıci canim ya tmm sbh kalkmak zor kbl ediyorum:)
Burdayizzz hayatim bn yine gezmelerdeyim:) alisvers yaptm brz carsi pazar gezdim yine..ewde durmuyorum bu ara..sen nasilsin kimselerrr yokk galibaKizlarrrrr nerelerdesiniz bakiyimmmm ...
Yok be canim bnide bugun bi afakanlar basti icim daraldi ee kimsede yok bir sitem edeyim dedim valla gezme konusunda en iyisini yapiosun cnm cacukla gezmek zor olucak ilerdeBurdayizzz hayatim bn yine gezmelerdeyim:) alisvers yaptm brz carsi pazar gezdim yine..ewde durmuyorum bu ara..sen nasilsin kimselerrr yokk galiba
Tatlım Merhaba varıkosel topiginden tanışıyoruz seninle dimi ? demek sende benim gibi iki aşılma bi tüp negatifin var... canım o rapor işini beni deli etmişti kaç kere hastaneye git gel yaptık iki saat yol çekerek falan sonunda aldım raporu eylülde denedim tüp bebek olumsuz oldumerhaba hanımlar, hatunlar, aralık 2014 topiğine aranıza geldim, inşallah aralığa kadar raporum çıkar da gerçekten yaptırabilirim ama biraz zor sanırım, halen rapor almak için uğraşıyorum, ayın 14 ünde de hastaneye gidip o kontrollerden sonra sanırım kurula verilecek evraklar üç hafta da öyle bekleyecem inşallah yetişir aralık ayına, iki aşılama bir olumsuz tüp bebeğim var yeditepe üniversitesinde, umut tüp bebekte düşünüyorum, raporu alabilirsem, şimdi size cee dedim birazda geçmişi okuyayım öptüm herkesi.
Bende bi kaç kere uğradım kimse olmayınca yazmadım:)Kizlarrrrr nerelerdesiniz bakiyimmmm ...
Tatlım Merhaba varıkosel topiginden tanışıyoruz seninle dimi ? demek sende benim gibi iki aşılma bi tüp negatifin var... canım o rapor işini beni deli etmişti kaç kere hastaneye git gel yaptık iki saat yol çekerek falan sonunda aldım raporu eylülde denedim tüp bebek olumsuz olduaralıkta tekrar deneyeceğim inşallah bu sefer tutar tüp bebeklerimiz
Ben çok dikkat ettim ama fayda olmadıEvet tatlim varikoseldeniz. Bende cok pisman oldum bayramdan once rapor isine baslamadigimahalbuki cikartsaydin simdi başlamıştım. Her ay ya kendiliginden olursa diye rapor bile cikarmadim nasip artik. Ben ilk tupte hata yaptim ikinci gun yola ciktim. Sonrada yatmadim. Bu sefer dikkat edicem disari fazla cikmayip evde hafif takilicam nasipse. Sende dikkat et aman bu kadar ugrasiyoruz sonu hayirli olur insallah
Canım kolay gelsin en kısa zamanda pozitif görürsün inş.Rapor için 900 gün prim şartı kesinlikle olmalımı bilgin varmı?merhaba hanımlar, hatunlar, aralık 2014 topiğine aranıza geldim, inşallah aralığa kadar raporum çıkar da gerçekten yaptırabilirim ama biraz zor sanırım, halen rapor almak için uğraşıyorum, ayın 14 ünde de hastaneye gidip o kontrollerden sonra sanırım kurula verilecek evraklar üç hafta da öyle bekleyecem inşallah yetişir aralık ayına, iki aşılama bir olumsuz tüp bebeğim var yeditepe üniversitesinde, umut tüp bebekte düşünüyorum, raporu alabilirsem, şimdi size cee dedim birazda geçmişi okuyayım öptüm herkesi.
Ayyy agzin bal yesin kuzum cok keyiflendim amin ins bbegm gelsinde gezmesemde olur..artk gecsin su zaman kizlar yaa aslinda su gbi akiyoda bize gecmiyo simdi.. Sennde bebisin gelince dinlenirsin canim calimazsinYok be canim bnide bugun bi afakanlar basti icim daraldi ee kimsede yok bir sitem edeyim dedim valla gezme konusunda en iyisini yapiosun cnm cacukla gezmek zor olucak ilerde
canim aslinda hepsi bahane Rabbim ol dedijten sonra... cevremde yatmadan tutan var. Dinlendigi halde tutmayanda. Ama anacigim yatarsan olur deyip duruyor. Dinleyecegim sozunu. Canim 5 gunluk iki embriyo. Doktor ikiz bekliyoz dedi tekiz bile olamadi. Nasip meselesiBen çok dikkat ettim ama fayda olmadısenin kaçıncı gün embiryosuydu canım ? Kaç yumurtan toplanmıştı ?
amin canim insallah yas 31 neredeyse depresyona gircem. insallah her isteyene Rabbim aratmadan nasip eder. Prim gun sayisi ise doktor sgk dokumu getirin o eksik dedi. Yeni yasa ile kalkti dedim oda sen getir bunun icin raporun geri donmesin 1 ay daha bekleme dedi riske atamadim doktorda emin degildiCanım kolay gelsin en kısa zamanda pozitif görürsün inş.Rapor için 900 gün prim şartı kesinlikle olmalımı bilgin varmı?
Allah isini rast getrsin canim ins araliga yetisir hayirli sonucu almak nasip olur..bizlerede sanada o guzel sevinci yasamak kismet olur insmerhaba hanımlar, hatunlar, aralık 2014 topiğine aranıza geldim, inşallah aralığa kadar raporum çıkar da gerçekten yaptırabilirim ama biraz zor sanırım, halen rapor almak için uğraşıyorum, ayın 14 ünde de hastaneye gidip o kontrollerden sonra sanırım kurula verilecek evraklar üç hafta da öyle bekleyecem inşallah yetişir aralık ayına, iki aşılama bir olumsuz tüp bebeğim var yeditepe üniversitesinde, umut tüp bebekte düşünüyorum, raporu alabilirsem, şimdi size cee dedim birazda geçmişi okuyayım öptüm herkesi.
Canim sende hosgeldin aramiza bendede sadece hormonlardan kaynakli bi prblm wardi fsh yuksekti ama yumurtalarmda hersey normaldi doktrm iki asilamsdan snra hmn tup bbk denicez ddi vakit kaybtmek istemedi..Merhaba hanımlar. Ben 4 yıllık evliyim ve hiç korunmadık.Son iki sene içinde 3 yumurta takibi 1 aşılama yaptırdım.Sonuç negatif malesef.Rahim filmi hormon tahlilleri yaptırmam gereken herşeyi yaptırdım. Sonuç olarak benim çikolata kistim var 2cm den küçük olduğu ve rahim filmim temiz çıktığı için kist engel görülmedi. Prolaktinim bazen göz kırpıyorSınırın biraz üstünde arada bi dostinex kullanıyorum.Eşimdede hareket sorunu var % 35.Size danışmak istiyorum bu tabloda bir aşılama dahamı yaptırmalıyım tüp bebeğemi geçmeliyim
Hos geldin cnm rabbim azmini gorsun sanada yardim etsin bnm bildigim kadariyla hem esde hmd kendinde problem oldugu zaman /50 normal yolla imkani verio eger asilama deneyip tutmadiysa kendini daha fazla yipratma ve tup dene allah yardimcin olsun canimMerhaba hanımlar. Ben 4 yıllık evliyim ve hiç korunmadık.Son iki sene içinde 3 yumurta takibi 1 aşılama yaptırdım.Sonuç negatif malesef.Rahim filmi hormon tahlilleri yaptırmam gereken herşeyi yaptırdım. Sonuç olarak benim çikolata kistim var 2cm den küçük olduğu ve rahim filmim temiz çıktığı için kist engel görülmedi. Prolaktinim bazen göz kırpıyorSınırın biraz üstünde arada bi dostinex kullanıyorum.Eşimdede hareket sorunu var % 35.Size danışmak istiyorum bu tabloda bir aşılama dahamı yaptırmalıyım tüp bebeğemi geçmeliyim
Canim benim dilegini tam dile allah korusun saglik problemj yzundn disari cikamazsanAyyy agzin bal yesin kuzum cok keyiflendim amin ins bbegm gelsinde gezmesemde olur..artk gecsin su zaman kizlar yaa aslinda su gbi akiyoda bize gecmiyo simdi.. Sennde bebisin gelince dinlenirsin canim calimazsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?