Canım ben senin yerinde olsam tüp yaparım aşılma zaman kaybı... aşılama da 10 hastada 1 kişi hamile kalırken tüp bebekte 10 hastada 5 6 kişi hamile kalıyor... aşılamanin zaman kaybı olduğunu düşünüyorum iki negatif aşılamam var... allahtan ümit kesilmez sonuçta bakarsın 10 kişiden biri sen olursun:)Merhaba hanımlar. Ben 4 yıllık evliyim ve hiç korunmadık.Son iki sene içinde 3 yumurta takibi 1 aşılama yaptırdım.Sonuç negatif malesef.Rahim filmi hormon tahlilleri yaptırmam gereken herşeyi yaptırdım. Sonuç olarak benim çikolata kistim var 2cm den küçük olduğu ve rahim filmim temiz çıktığı için kist engel görülmedi. Prolaktinim bazen göz kırpıyorSınırın biraz üstünde arada bi dostinex kullanıyorum.Eşimdede hareket sorunu var % 35.Size danışmak istiyorum bu tabloda bir aşılama dahamı yaptırmalıyım tüp bebeğemi geçmeliyim
Hadi bakalım canım inşallah hiç bir sorun çıkmaz belki tüp bebek öncesi doktor öneriler verir bizimde de paylaşırsın:)Kuşlar iyi aksamlar yarin hastaneye gidiyorum bugün adet oldum tedavi öncesi bir baktirayim diyorum inşa herşey yolunda olursa gelecek ayda baslarim inss
Icini ferah tut canim bizide haberdar et olurmuKuşlar iyi aksamlar yarin hastaneye gidiyorum bugün adet oldum tedavi öncesi bir baktirayim diyorum inşa herşey yolunda olursa gelecek ayda baslarim inss
Ayy Allah korusun canim..Rabbim kalbimi biliyo ben sadece keyfi gezmesemde olur dedim..Hani su anda kafam dagilsin ewde durmaym diyorum ya o zmn olur olmaz sebeplerden dsari cikmaya bahane aramam demek istedim.. Allah imin gucune gitmesin O benim duami kalbimi en ii bilen..hayirlisini diliyorum hayirli ise olsun insAllah diyorum..yoksa oyle buyuk konusmaktan falan cok korkarm dikkat te ederim ama ne dmk istedgmi anlatamamisim..Canim benim dilegini tam dile allah korusun saglik problemj yzundn disari cikamazsanbide allah korusun o yzdn canm saglikli olsunlarda biz hm gezerz hem calisiriz hmde evde otururz canim benim gelsin bebisler şişsin gobekler bulansin mideler herseye raziyiz
Hadi hayirlisi canim guzel haberlerle gel insKuşlar iyi aksamlar yarin hastaneye gidiyorum bugün adet oldum tedavi öncesi bir baktirayim diyorum inşa herşey yolunda olursa gelecek ayda baslarim inss
Iyi geceler canım evet günler çok çabuk geçiyor sayılı gün erken geçer derler gerçekten de öyleHerkese ii geceleeer canlarimmm bigun daha yaklastik az kald
Hadi hayirlisi canim guzel haberlerle gel ins
sansimiza urologlar bu hafta izinliymis. ama tup bebek merkexi ile gorusuruz. yarin arayip direkt labaratuara gidip testi yaptirabilir miyiz diye sorucam.Trabzona gidip mi vereceksiniz dimi ?dediğim fiyat Aralığı olur canım... valla geç çıkar Sonuç hemen çıkmaz tatlım... gitmişken tüp ile ilgili de görüş canım fikir edinmiş olursun :)ileri hızlı ve Morfoloji için ne yapabiliriz diye de sor bari üroloğa mi sıra aldın?
Sor canım özel durumunuzu belirt bide çocuk isteği diye söylersen randevu dolu olsa bile sıraya alıyorlar hasan Tahsin doktora randevu Al dna hasar testi yaptırmak istiyoruz de aralik ayinda tüp bebek denemk istiyoruz de ve elindeki tüm tetkikleri götür işin hal olsun diye canım yoksa biliyorum erzurumda yaptiracaginisansimiza urologlar bu hafta izinliymis. ama tup bebek merkexi ile gorusuruz. yarin arayip direkt labaratuara gidip testi yaptirabilir miyiz diye sorucam.
insallah olur yaaaa yoksa haftaya da ondan sonraki haftayada gidemeyiz
Sor canım özel durumunuzu belirt bide çocuk isteği diye söylersen randevu dolu olsa bile sıraya alıyorlar hasan Tahsin doktora randevu Al dna hasar testi yaptırmak istiyoruz de aralik ayinda tüp bebek denemk istiyoruz de ve elindeki tüm tetkikleri götür işin hal olsun diye canım yoksa biliyorum erzurumda yaptiracagini
Sanırım sağlarsınız çünkü özel hastane doktora de kafamiza takılıyor o yüzden yaptırmak istiyorum de orda tüp bebek deneyecek gibi davranirsan belki ikna olurlar çünkü tüp bebek bölümünde de sperm testi veriliyorcanim benim yani hasan tahsin hocaya randevu alip onun sperm dna tedti istemesini saglayabilir miyiz?
Evet kuzum guzel hbrlere az kaldi ins hepimizin yuzu gulsun kimsenn boynu bukuk kalbi huzunlu olmasin hepimz sevinelim ins:)Iyi geceler canım evet günler çok çabuk geçiyor sayılı gün erken geçer derler gerçekten de öyle
Inşallah canım yaa olsun çok istiyorum artık içim kıyılıyor önceden böyle değildi olumsuz tüp bebekten sonra böyle oldun rabbim aralık ayında hepimizin gönlüne su serper derin bi ohh çekeriz inşallahEvet kuzum guzel hbrlere az kaldi ins hepimizin yuzu gulsun kimsenn boynu bukuk kalbi huzunlu olmasin hepimz sevinelim ins:)
Canim benim rabbim o guzel kalbine gore bir evlat verir ben inanaiorum bn kotu bisi anlamadim ztn oyle sey olurmu sadce saglikli olsnlarda varsin biz evde oturalim onu anlatmak istedim sen icini ferah tut zaten senn bebesin sana gelmek icin gun sayiyodur merak etme sen cnm benmAyy Allah korusun canim..Rabbim kalbimi biliyo ben sadece keyfi gezmesemde olur dedim..Hani su anda kafam dagilsin ewde durmaym diyorum ya o zmn olur olmaz sebeplerden dsari cikmaya bahane aramam demek istedim.. Allah imin gucune gitmesin O benim duami kalbimi en ii bilen..hayirlisini diliyorum hayirli ise olsun insAllah diyorum..yoksa oyle buyuk konusmaktan falan cok korkarm dikkat te ederim ama ne dmk istedgmi anlatamamisim..
Aminnnn canim ins kolay degil insan gercekten tuhaf hissediyo bnmde iki asilamam var okdr umutlaniyosun dikkat ediyosun olmaynca kotu oluyosun ama napalim canim hersey Allah in elindeInşallah canım yaa olsun çok istiyorum artık içim kıyılıyor önceden böyle değildi olumsuz tüp bebekten sonra böyle oldun rabbim aralık ayında hepimizin gönlüne su serper derin bi ohh çekeriz inşallah
Gunaydinlarrr efendim anne aday adaylarimi oluyoruz bizGunaydin gelecek yeni yilin guzel anne adaylari..
Az kaldi minik evlatlarimizin icimizde can bulmaya...
Inslhhhhh aminnnnn.
Aminn canim amin...hayirli saglikli guzel ahlakli evlatlar nasip etsin hepimize Rabbim.. İsteyen herkese..kimsenn yuregi evlat hasretyle yanmasinn ins..Canim benim rabbim o guzel kalbine gore bir evlat verir ben inanaiorum bn kotu bisi anlamadim ztn oyle sey olurmu sadce saglikli olsnlarda varsin biz evde oturalim onu anlatmak istedim sen icini ferah tut zaten senn bebesin sana gelmek icin gun sayiyodur merak etme sen cnm benm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?