ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Canım ben senin yerinde olsam tüp yaparım aşılma zaman kaybı... aşılama da 10 hastada 1 kişi hamile kalırken tüp bebekte 10 hastada 5 6 kişi hamile kalıyor... aşılamanin zaman kaybı olduğunu düşünüyorum iki negatif aşılamam var... allahtan ümit kesilmez sonuçta bakarsın 10 kişiden biri sen olursun:)

Ayy Allah korusun canim..Rabbim kalbimi biliyo ben sadece keyfi gezmesemde olur dedim..Hani su anda kafam dagilsin ewde durmaym diyorum ya o zmn olur olmaz sebeplerden dsari cikmaya bahane aramam demek istedim.. Allah imin gucune gitmesin O benim duami kalbimi en ii bilen..hayirlisini diliyorum hayirli ise olsun insAllah diyorum..yoksa oyle buyuk konusmaktan falan cok korkarm dikkat te ederim ama ne dmk istedgmi anlatamamisim..

Teklercnm="melikesena, post: 37625214, member: 633326"]Herkese ii geceleeer canlarimmm bigun daha yaklastik az kald

Hadi hayirlisi canim guzel haberlerle gel ins[/QUOTE]
Tskler cnm benim inss guzel haberlerle dönerim

sansimiza urologlar bu hafta izinliymis. ama tup bebek merkexi ile gorusuruz. yarin arayip direkt labaratuara gidip testi yaptirabilir miyiz diye sorucam.
insallah olur yaaaa yoksa haftaya da ondan sonraki haftayada gidemeyiz

sansimiza urologlar bu hafta izinliymis. ama tup bebek merkexi ile gorusuruz. yarin arayip direkt labaratuara gidip testi yaptirabilir miyiz diye sorucam.
insallah olur yaaaa yoksa haftaya da ondan sonraki haftayada gidemeyiz
Sor canım özel durumunuzu belirt bide çocuk isteği diye söylersen randevu dolu olsa bile sıraya alıyorlar hasan Tahsin doktora randevu Al dna hasar testi yaptırmak istiyoruz de aralik ayinda tüp bebek denemk istiyoruz de ve elindeki tüm tetkikleri götür işin hal olsun diye canım yoksa biliyorum erzurumda yaptiracagini

canim benim yani hasan tahsin hocaya randevu alip onun sperm dna tedti istemesini saglayabilir miyiz?

canim benim yani hasan tahsin hocaya randevu alip onun sperm dna tedti istemesini saglayabilir miyiz?
Sanırım sağlarsınız çünkü özel hastane doktora de kafamiza takılıyor o yüzden yaptırmak istiyorum de orda tüp bebek deneyecek gibi davranirsan belki ikna olurlar çünkü tüp bebek bölümünde de sperm testi veriliyor

Evet kuzum guzel hbrlere az kaldi ins hepimizin yuzu gulsun kimsenn boynu bukuk kalbi huzunlu olmasin hepimz sevinelim ins:)
Inşallah canım yaa olsun çok istiyorum artık içim kıyılıyor önceden böyle değildi olumsuz tüp bebekten sonra böyle oldun rabbim aralık ayında hepimizin gönlüne su serper derin bi ohh çekeriz inşallah

Canim benim rabbim o guzel kalbine gore bir evlat verir ben inanaiorum bn kotu bisi anlamadim ztn oyle sey olurmu sadce saglikli olsnlarda varsin biz evde oturalim onu anlatmak istedim sen icini ferah tut zaten senn bebesin sana gelmek icin gun sayiyodur merak etme sen cnm benm

Aminnnn canim ins kolay degil insan gercekten tuhaf hissediyo bnmde iki asilamam var okdr umutlaniyosun dikkat ediyosun olmaynca kotu oluyosun ama napalim canim hersey Allah in elinde

Gunaydin gelecek yeni yilin guzel anne adaylari..
Az kaldi minik evlatlarimizin icimizde can bulmaya...
Inslhhhhh aminnnnn.
Gunaydinlarrr efendim anne aday adaylarimi oluyoruz biz keyifler nasil canlarim..Bn gune ii basladim dilerim oyle dvm eder..hepimiz icin keyifli bi gun olsunn

Aminn canim amin...hayirli saglikli guzel ahlakli evlatlar nasip etsin hepimize Rabbim.. İsteyen herkese..kimsenn yuregi evlat hasretyle yanmasinn ins..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…