ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Canim bn cyclo progynova kullandm..2 ay..ve bosu bosuna..bana yumurtlman olmuyo ddler..sadece hormon sonclarna bakarak..sonra smdiki doktrma gttm ve kesnlikle byle bsyyok..bu ilac yumurtaliklarini bastrdigi halde yumurta olusmn oluyo dusun ilac kullanmasan dahada cok yumurtan olucsk ama bn sana bide amh testi yapayim dedi ordada sonucum ii cikti doktor sonucu elime wermedi soylemsti ama bn sonuc gayet ii dedignden sonrasini hatrlamiyorm

Ya bnm sonucum brz yuksek 15.48 doktorum gayet iyi dedi yani fazla yumurtn olusuo gibi bisi soledi ama arastrnca bu oran pkolulrda cikio kafam allak bullak vll yaa

Ya bnm sonucum brz yuksek 15.48 doktorum gayet iyi dedi yani fazla yumurtn olusuo gibi bisi soledi ama arastrnca bu oran pkolulrda cikio kafam allak bullak vll yaa
Ayy hic bu konuda bi bilgim yok canim ama pko olsa doktrn soylerdi kafani karstrma hic..takilma..bn bu hormnlarimin yuksek cikmasini okdr cok kafama taktmki inan daha kotu oluyo..

Canım bu hangi değer fsh mı? hormon testi yapılıyor ya adetin 3. Günü bu test mi?

kızla uzun protokol mu olacak sizin kısa protokol mu?
Canım benim ki kısa protokol adetin 3. Gün gel dedi... uzun protokol olması daha iyi sanırım yumurtalar eşit büyüyormuş... benim 17 yumurtam olmuştu ama yumurta toplandığı gün 5 tanesi istenilen boyuta gelmemişti boşa gitti 12 yumurta toplandı 7 tane olgun kaldı geriye

Bana adetin 16 17 18. Günlerinden uygun olan da gel dedi yumurta rezervin gayet iyi dedi dusuk doz kullanacağım dedi adet olmayı bekliyorum canim

Hmm bana bir tek adetin 3. Günü yapılan test yapıldı acaba niye yapılmadı ki
Canim bndn rahim filmiyle beraber istwdi hangi tup bebk merk. Gitsem rahim filmi ve amh icin bunlri yaptrmn cok iyi olms dendi erken menepoz durumunuda belli edio bu test hmde tup tedavisinde yumurtalarin durumu icin gerekliyms ben ozelde yaptrdim cok pahali biside deil bnce bi doktoruna sor bu testi

Bnm tuplerim acik ve rahimde bi anormallik gormedj hormonlrimda duzgun acaba sebep yumurtalardami die ayrintili bi test oldugu icin istedi bendn
Evet canim bndende hemen bu testi istedi ona gore bi yol izliycem fsh fln hikaye yumurtalsrn asil durumu bu testte belli oluyo dedi..bana normal yolla olur szn cocugunuz dedi..iki ay asilama denedik olmadi..smdi tup bbk deniycez Rabbim aratmasin kimseye..biz bbk istemeye baslayali cok bi zaman olmadi aylar diyebilirim..ama doktor vakit kaybetmemizi istemedi..cunku kizlar bnm annm 45 yasndan snra mnpza girdi..genetik yatkinligim var sanirim byle bi riskim varms bu yuzden acele ediyorz..

Bnm tuplerim acik ve rahimde bi anormallik gormedj hormonlrimda duzgun acaba sebep yumurtalardami die ayrintili bi test oldugu icin istedi bendn
Benden rahim filmi de istemedi canim iki defa sordum yasin genç ameliyat falan da gecirmemissin tüp bebek de gerek yok dedi

Benden rahim filmi de istemedi canim iki defa sordum yasin genç ameliyat falan da gecirmemissin tüp bebek de gerek yok dedi
Valla canim doktorunun bir bildigi vrdir elbet ama bn kime gitsem rahim filmi istedi rahimdeki yamukluk tuplerin tikali olmasi vb. Seyler tup twdavisini olumsuz etkilio

Valla kizlar hee doktorun ayri bir yontemi vardir elbet ama bnde bi problem var mi die arastirilirken en onemlisi rahim filmi dendi 2. Ahm 3. Hormon testleriydi bunlri eksiksiz istediler ama sonuc yine tup tedavisi o yuzdn takmayin kafaniza

Hmm anladım canım ben rahim filmi çekildim iki tüpte açık çıktı belki o yüzden mi bilmiyorum... neyse gidince doktora soracağım bu konuyu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…