ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

ben de amh testi yaptirdim.sonuc 2.4 cikti. doktorum cok iyi dedi. ama benden de doktorlar istemwdi.gorumcem yaptir dedi o da tup bwbek tedavisi gormustu.o deyince yaptirdim ve sonuc normal cikti.

ben de amh testi yaptirdim.sonuc 2.4 cikti. doktorum cok iyi dedi. ama benden de doktorlar istemwdi.gorumcem yaptir dedi o da tup bwbek tedavisi gormustu.o deyince yaptirdim ve sonuc normal cikti.
En azindan tedaviye baslarken kafada soru isareti kalmio o yuzdn yaptrdim bnde

Bana adetin 16 17 18. Günlerinden uygun olan da gel dedi yumurta rezervin gayet iyi dedi dusuk doz kullanacağım dedi adet olmayı bekliyorum canim
Alala her doktor farklı yol izliyor boşver canım zaten uzun olması daha iyi İnşallah rabbim sonunda yüzümüzü güldürür:)

Hmm anladım canım ben rahim filmi çekildim iki tüpte açık çıktı belki o yüzden mi bilmiyorum... neyse gidince doktora soracağım bu konuyu :)
canimcim simdi karadeniz hastanesi ile gorustum sperm dna testi icin. orada yapiyorlarmis. fiyati sen biliyonmu.onlar telefonda bilgi vermiyoruz dediler ama ben sehir disindan gelicem dedim.5dk sonra yenidwn arayin dediler. insallah soylerler fiyati

canimcim simdi karadeniz hastanesi ile gorustum sperm dna testi icin. orada yapiyorlarmis. fiyati sen biliyonmu.onlar telefonda bilgi vermiyoruz dediler ama ben sehir disindan gelicem dedim.5dk sonra yenidwn arayin dediler. insallah soylerler fiyati
Canım oranın fiyat konusunu bilmiyorum ama 150 civarı diye biliyorum... Erzurum da yok mu canım ?

Alala her doktor farklı yol izliyor boşver canım zaten uzun olması daha iyi İnşallah rabbim sonunda yüzümüzü güldürür:)
Canim bu testler eger ilkde tutmazsa ikincide mutlaka istenio bnm bildigim kadaryla bi ablam vrdi onada 2. Istedilwr megerse tuplerde sislik vrmis o yuzdn tutanamiomus kucuk bi ameliyatla 2. Hamile kaldi

Canim bu testler eger ilkde tutmazsa ikincide mutlaka istenio bnm bildigim kadaryla bi ablam vrdi onada 2. Istedilwr megerse tuplerde sislik vrmis o yuzdn tutanamiomus kucuk bi ameliyatla 2. Hamile kaldi
Canım özellikle arayıp sordum hastaneyi ikinci tüpü deneyeceğim ondan önce gerekli tetkik yapıyor musunuz diye Hayır dediler. Yani başka alternatifim de yok gideyim başka tüp bebek merkezinde yaptirayim elim kolum bağlı kaldı bu hastaneye

Canım oranın fiyat konusunu bilmiyorum ama 150 civarı diye biliyorum... Erzurum da yok mu canım ?
yokmus seker.sifayi aradim orada yapmiyorlarmis.o da cok ilginc de mi tup bebek merkezi ama sperm dna fragmantasyon testi yapmiyolar :)

Canim sen yine kafayi buna takma bn bilgin olsun istedim sdc uzulecegini bilsm bll solemzdim

yokmus seker.sifayi aradim orada yapmiyorlarmis.o da cok ilginc de mi tup bebek merkezi ama sperm dna fragmantasyon testi yapmiyolar :)
Anladım tatlım fiyat Bilgisini öğrenince banada haber ver canım... Cinsel perhiz süresi 3 gün olur galiba

Canim sen yine kafayi buna takma bn bilgin olsun istedim sdc uzulecegini bilsm bll solemzdim
Ya canım herşey düzgün ilerlese bile sonunda bir tek şey kalıyor transferden sonra tutup tutmadığı kalıyor orasını işte allah biliyor can veren allah... rabbim inşallah sonunda nasip eder:)

Anladım tatlım fiyat Bilgisini öğrenince banada haber ver canım... Cinsel perhiz süresi 3 gün olur galiba

ya canım benim onlar da söylemiyorlarmış fiyatı, ben şehir dışından gelicem dedim, kadın vezneye aktardı ama yarım saat bekledm açan olmadı . muhtemelen perşembe günü gidip test vericez. acep sonuç ne zaman çıkar ki. kız ya kötü çıkarsa oyyyy o zaman ne ederiz çok korkmaya başladım

Ya canım herşey düzgün ilerlese bile sonunda bir tek şey kalıyor transferden sonra tutup tutmadığı kalıyor orasını işte allah biliyor can veren allah... rabbim inşallah sonunda nasip eder:)
inşallah bu kez olacakkkkkkkkkk , inşallah Mevlam bizi de güldürecekkkkkkk inşallah bu mübarek günler hürmetine

Trabzona gidip mi vereceksiniz dimi ?dediğim fiyat Aralığı olur canım... valla geç çıkar Sonuç hemen çıkmaz tatlım... gitmişken tüp ile ilgili de görüş canım fikir edinmiş olursun :)ileri hızlı ve Morfoloji için ne yapabiliriz diye de sor bari üroloğa mi sıra aldın?

Gunaydinnnn bugun hic uyanasim olmasada ise gec kalsamda yine yollardadiyim sicacik yataginizdan cikmayin kizlar...
Ama inan calismak gibisi yok..bn ewlnmeden once calisiyodum..ewde otrmak cok sıkıci canim ya tmm sbh kalkmak zor kbl ediyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…