ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

tam UCBUCUK SAAT SADECE GIDISimiz surdu.yani 7 saat arabada canimiz cikti ve koca bir hicle dondum. o kadar sinirlendim ki doktorla bile gorusmek istemedim
nasil ciktim hastanedrn bilmiyorum. hersey gozume batiyor ya hem de hersey.

Arabada"jonguil, post: 37642783, member: 343409"]Ben hep 150 tl yaptıklarını duydum özel karadenizin yapıp yapmadığını bilmiyordum ama çevremden öyle duyuyordum çok pahalı ya erzurumda yapan yok mu acaba
Adanada sadece tek bir yer yapiyormus cnm sadece[/QUOTE]
baya uyguna yaptirmışsınız siz yapılmasında fayda var ama küçük yerde yaşayınca böyle teknolojiden geri kalıyoruz benim merkezde ımsı tekniği bile yok

Ben hep 150 tl yaptıklarını duydum özel karadenizin yapıp yapmadığını bilmiyordum ama çevremden öyle duyuyordum çok pahalı ya erzurumda yapan yok mu acaba

ya bilmiyoruz ki. ozel laboratuar ariyoruz o da yok. ölelim biz valla... hem cocuk hasreti hem elalemin patavatsizligi hem de cografi kosullarin korkunclugu... ne edecez biz ya ... yasamayalim mi yani olelim mi anlamadim ki.

tam UCBUCUK SAAT SADECE GIDISimiz surdu.yani 7 saat arabada canimiz cikti ve koca bir hicle dondum. o kadar sinirlendim ki doktorla bile gorusmek istemedim
nasil ciktim hastanedrn bilmiyorum. hersey gozume batiyor ya hem de hersey.
Canım keşke hazır gitmişken tüp bebek doktorları ile görüşseydin fikir edinirdin... akçaabatta yeni merkez açıldı yani Clinart Akçabata taşındı ileri teknoloji herşey varmış keşke orayida araştırsaydin canım

ya bilmiyoruz ki. ozel laboratuar ariyoruz o da yok. ölelim biz valla... hem cocuk hasreti hem elalemin patavatsizligi hem de cografi kosullarin korkunclugu... ne edecez biz ya ... yasamayalim mi yani olelim mi anlamadim ki.
Evet canım aynı dertten bende muzdaribim çok kısıtlı imkanlar

Son düzenleme:
Herkese merhaba, ben aranıza yeni katıldım:) Aralık ayında 2. tüp bebek denemesini yapmayı planlıyoruz. ilki geçen seneydi. Acıbadem Kadıköy'de denedik. Ne yazık ki 10. haftada kalbi durdu. Sebebinin büyük ihtimalle genetik olabileceğini söylediler ama araştırmadım. Şimdi Memorial Ataşehir ve Acıbadem Kadıköy arasında kararsızım. Memorial (Cem Bey) genetik testler istedi(Yaklaşık 1400 TL) üstelik tüp bebek fiyatlamasını 2. deneme değil ilk gibi yapıyorlar bu durumda toplam maliyet ilaçlar hariç 7200 TL ye geliyor. Acıbadem 2. deneme olduğu için 4500 TL civarı. Önerilerinizi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

Cnm hoşgeldin hayirli olsun inss tedavin merkezler hakkında yardimci olamiyacagim cnm hangisi içine siniyorsa orda yaptir cnm

Merhaba canım aramıza hoşgeldin.... bence Acıbadem Hastanesi nde yapın derim sonuçta bu işin garantisi yok allah korusun olmazsa 3.yu denemek istersen diye önlem amaçlı daha iyi olur bence... bende ilk tüp bebek tutmazsa ikinciyi denemeye maddi ya gücümüz yetmezse diye rapor almak için çok uğraştım ve Nitekim öyle oldu ikinciyi deneyeceğiz.rapor olmasaydı ikinciyi bi daha iki yıl sonra denerdik. Rabbim maddi manevi güç versin bize bebeğinin kalbinin durmasına çok üzüldüm rabbim böyle durumu bir daha yaşatmasın inşallah :)

İnşallah dileyen herkes evladına kavuşur. Hayırlısını ve sağlıklısını diliyorum. Siz nerde deneyeceksiniz?

İnşallah dileyen herkes evladına kavuşur. Hayırlısını ve sağlıklısını diliyorum. Siz nerde deneyeceksiniz?
Amin canım:) ben trabzonda deneyeceğim canım bakalım bi aksilik çıkmazsa:) senin ilk tüp bebek kaçıncı gün embiryosuydu canım?

Merhaba. Bende Kasım sonu başlayıp Aralık gibi de nasip olursa transfere giricem. Şişli Memorialdeyim. İlk deneme Memorial olsaydı 2. denemede indirim yapıyorlar. Ama size tavsiyem ilk denemeyi nerede yaptırdıysanız orada devam etmeniz yönünde. Hem hastahane sizi daha iyi tanıyordur.

Sanırım 4. gündü. 2 tane transfer edildi. biri tuttu.
Anladım canım nasip işte nasipten öteye gidilmiyor benim ilk tüp bebek de orta kalite 3. Gün embiryosu transfer edildi tutmadı neden olarak embiryo kalitesi iyi olmadığı için dendi

Anladım canım nasip işte nasipten öteye gidilmiyor benim ilk tüp bebek de orta kalite 3. Gün embiryosu transfer edildi tutmadı neden olarak embiryo kalitesi iyi olmadığı için dendi
Kesinlikle kısmet tabi. Herşeyin bir zamanı var. Yine de insan zaman geçtikçe olmayacağına inanıyor. Yaş ilerledikçe umutlar azalıyor diyoruz ama acayip mucize hikayelere de şahitlik ediyoruz. Umudumuzu kaybetmek yok:) Ben yaklaşık 7 yıldır debeleniyorum, 14 yıllık evliyim. İlaç tedavileri, iki aşılama ve bir tüp bebek. Olur ya da olmaz ama üzerime düşen ve yapabildiğim ne varsa yapmayı planlıyorum. gerisi Allah'tan. Ol derse olur.

Aynen canım biz elimizden geleni yapalım gerisi Rabbimin takdiri:) bende 5 yıllık evliyim 3 yıldır olmuyor 2 aşılama 1 negatif tüp denememiz var... Allah sabır versin gerçekten zor bi süreç içerisindeyiz:)

Anladım canım o zaman erzurumda araştırma yap tatlım illa vardır orda özel laboratuvar:)

şimdi clinart ın internet sitesini inceledim. eğer dedikleri teknikleri kullanıyorlarsa baya bir gelişmiş işlemler var. offf yaaa neden kafamı karıştırıyorsun kızzz :)

şimdi clinart ın internet sitesini inceledim. eğer dedikleri teknikleri kullanıyorlarsa baya bir gelişmiş işlemler var. offf yaaa neden kafamı karıştırıyorsun kızzz :)
canım orda en son teknolojiler var o yüzden kız yardımcı olmak içincanım orda dna fragmantasyon testi var

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…