Yaaa Canım çok üzüldüm tatlım o kadar yol çekip elin boş dönmüşsun(( her hastane ayrı dert zaten bende rapor için aradım farabi hastanesini ikinci tüp bebek demesi yapmak istiyorum 1 ay önce rapor almıştım dedim raporu yenilemm gerekiyor mu diye sordum evet dedi hastaneye gittim bir sürü uğraştım biliyorsun bide 2 saat yol çekip gittim daha sonra gerek yok bunlara dediler sinir olmuştum
Adanada sadece tek bir yer yapiyormus cnm sadece[/QUOTE]Arabada"jonguil, post: 37642783, member: 343409"]Ben hep 150 tl yaptıklarını duydum özel karadenizin yapıp yapmadığını bilmiyordum ama çevremden öyle duyuyordum çok pahalı yaerzurumda yapan yok mu acaba
Ben hep 150 tl yaptıklarını duydum özel karadenizin yapıp yapmadığını bilmiyordum ama çevremden öyle duyuyordum çok pahalı yaerzurumda yapan yok mu acaba
Canım keşke hazır gitmişken tüp bebek doktorları ile görüşseydin fikir edinirdin... akçaabatta yeni merkez açıldı yani Clinart Akçabata taşındı ileri teknoloji herşey varmış keşke orayida araştırsaydin canımtam UCBUCUK SAAT SADECE GIDISimiz surdu.yani 7 saat arabada canimiz cikti ve koca bir hicle dondum. o kadar sinirlendim ki doktorla bile gorusmek istemedim
nasil ciktim hastanedrn bilmiyorum. hersey gozume batiyor ya hem de hersey.
Evet canım aynı dertten bende muzdaribim çok kısıtlı imkanlarya bilmiyoruz ki. ozel laboratuar ariyoruz o da yok. ölelim biz valla... hem cocuk hasreti hem elalemin patavatsizligi hem de cografi kosullarin korkunclugu... ne edecez biz ya ... yasamayalim mi yani olelim mi anlamadim ki.
Herkese merhaba, ben aranıza yeni katıldım:) Aralık ayında 2. tüp bebek denemesini yapmayı planlıyoruz. ilki geçen seneydi. Acıbadem Kadıköy'de denedik. Ne yazık ki 10. haftada kalbi durdu. Sebebinin büyük ihtimalle genetik olabileceğini söylediler ama araştırmadım. Şimdi Memorial Ataşehir ve Acıbadem Kadıköy arasında kararsızım. Memorial (Cem Bey) genetik testler istedi(Yaklaşık 1400 TL) üstelik tüp bebek fiyatlamasını 2. deneme değil ilk gibi yapıyorlar bu durumda toplam maliyet ilaçlar hariç 7200 TL ye geliyor. Acıbadem 2. deneme olduğu için 4500 TL civarı. Önerilerinizi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler...
Merhaba canım aramıza hoşgeldin.... bence Acıbadem Hastanesi nde yapın derim sonuçta bu işin garantisi yok allah korusun olmazsa 3.yu denemek istersen diye önlem amaçlı daha iyi olur bence... bende ilk tüp bebek tutmazsa ikinciyi denemeye maddi ya gücümüz yetmezse diye rapor almak için çok uğraştım ve Nitekim öyle oldu ikinciyi deneyeceğiz.rapor olmasaydı ikinciyi bi daha iki yıl sonra denerdik. Rabbim maddi manevi güç versin bizeHerkese merhaba, ben aranıza yeni katıldım:) Aralık ayında 2. tüp bebek denemesini yapmayı planlıyoruz. ilki geçen seneydi. Acıbadem Kadıköy'de denedik. Ne yazık ki 10. haftada kalbi durdu. Sebebinin büyük ihtimalle genetik olabileceğini söylediler ama araştırmadım. Şimdi Memorial Ataşehir ve Acıbadem Kadıköy arasında kararsızım. Memorial (Cem Bey) genetik testler istedi(Yaklaşık 1400 TL) üstelik tüp bebek fiyatlamasını 2. deneme değil ilk gibi yapıyorlar bu durumda toplam maliyet ilaçlar hariç 7200 TL ye geliyor. Acıbadem 2. deneme olduğu için 4500 TL civarı. Önerilerinizi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler...
İnşallah dileyen herkes evladına kavuşur. Hayırlısını ve sağlıklısını diliyorum. Siz nerde deneyeceksiniz?Merhaba canım aramıza hoşgeldin.... bence Acıbadem Hastanesi nde yapın derim sonuçta bu işin garantisi yok allah korusun olmazsa 3.yu denemek istersen diye önlem amaçlı daha iyi olur bence... bende ilk tüp bebek tutmazsa ikinciyi denemeye maddi ya gücümüz yetmezse diye rapor almak için çok uğraştım ve Nitekim öyle oldu ikinciyi deneyeceğiz.rapor olmasaydı ikinciyi bi daha iki yıl sonra denerdik. Rabbim maddi manevi güç versin bizebebeğinin kalbinin durmasına çok üzüldüm rabbim böyle durumu bir daha yaşatmasın inşallah :)
Amin canım:) ben trabzonda deneyeceğim canım bakalım bi aksilik çıkmazsa:) senin ilk tüp bebek kaçıncı gün embiryosuydu canım?İnşallah dileyen herkes evladına kavuşur. Hayırlısını ve sağlıklısını diliyorum. Siz nerde deneyeceksiniz?
Umuyorum başarılı bir şekilde sonuçlanır:)Amin canım:) ben trabzonda deneyeceğim canım bakalım bi aksilik çıkmazsa:) senin ilk tüp bebek kaçıncı gün embiryosuydu canım?
Herkese merhaba, ben aranıza yeni katıldım:) Aralık ayında 2. tüp bebek denemesini yapmayı planlıyoruz. ilki geçen seneydi. Acıbadem Kadıköy'de denedik. Ne yazık ki 10. haftada kalbi durdu. Sebebinin büyük ihtimalle genetik olabileceğini söylediler ama araştırmadım. Şimdi Memorial Ataşehir ve Acıbadem Kadıköy arasında kararsızım. Memorial (Cem Bey) genetik testler istedi(Yaklaşık 1400 TL) üstelik tüp bebek fiyatlamasını 2. deneme değil ilk gibi yapıyorlar bu durumda toplam maliyet ilaçlar hariç 7200 TL ye geliyor. Acıbadem 2. deneme olduğu için 4500 TL civarı. Önerilerinizi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler...
Anladım canım nasip işte nasipten öteye gidilmiyorSanırım 4. gündü. 2 tane transfer edildi. biri tuttu.
Kesinlikle kısmet tabi. Herşeyin bir zamanı var. Yine de insan zaman geçtikçe olmayacağına inanıyor. Yaş ilerledikçe umutlar azalıyor diyoruz ama acayip mucize hikayelere de şahitlik ediyoruz. Umudumuzu kaybetmek yok:) Ben yaklaşık 7 yıldır debeleniyorum, 14 yıllık evliyim. İlaç tedavileri, iki aşılama ve bir tüp bebek. Olur ya da olmaz ama üzerime düşen ve yapabildiğim ne varsa yapmayı planlıyorum. gerisi Allah'tan. Ol derse olur.Anladım canım nasip işte nasipten öteye gidilmiyorbenim ilk tüp bebek de orta kalite 3. Gün embiryosu transfer edildi tutmadı neden olarak embiryo kalitesi iyi olmadığı için dendi
Anladım canım o zaman erzurumda araştırma yap tatlım illa vardır orda özel laboratuvar:)
Aynen canım biz elimizden geleni yapalım gerisi Rabbimin takdiri:) bende 5 yıllık evliyim 3 yıldır olmuyor 2 aşılama 1 negatif tüp denememiz var... Allah sabır versin gerçekten zor bi süreç içerisindeyiz:)Kesinlikle kısmet tabi. Herşeyin bir zamanı var. Yine de insan zaman geçtikçe olmayacağına inanıyor. Yaş ilerledikçe umutlar azalıyor diyoruz ama acayip mucize hikayelere de şahitlik ediyoruz. Umudumuzu kaybetmek yok:) Ben yaklaşık 7 yıldır debeleniyorum, 14 yıllık evliyim. İlaç tedavileri, iki aşılama ve bir tüp bebek. Olur ya da olmaz ama üzerime düşen ve yapabildiğim ne varsa yapmayı planlıyorum. gerisi Allah'tan. Ol derse olur.
Anladım canım o zaman erzurumda araştırma yap tatlım illa vardır orda özel laboratuvar:)
şimdi clinart ın internet sitesini inceledim. eğer dedikleri teknikleri kullanıyorlarsa baya bir gelişmiş işlemler var. offf yaaa neden kafamı karıştırıyorsun kızzz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?