ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

suanda clinart hizmette mi ? ayyy Allahim acik dersen simdi suraciga bayiliriimmmmm

[QUOTE="jonguil, post: 37643924, member: 343409"]canım orda en son teknolojiler var o yüzden kız yardımcı olmak içincanım orda dna fragmantasyon testi var[/QUOTE]

Aynen c bizde fish testti yaptirdik ankaraya gitti spermlerimiz varken nne haploid ne diploid hucre yok yazilmis heesey o dendi o yuzden sakin sperm testini asla sehir disina gonderme..uff ne uyuz insanlar var ya nasil calistiklari yerden bile haberleri yok..uff cnm ya moralini bozmamaya calis..

Valla canım ben clinart a gidince eylül ekim arası yeni yerimiz açılacak dediler bana haberim yok... Sitede numarasi var canım arayıp sor istersen

Son düzenleme:
hosgeldin canimm. ben de bi oneride bulanamayacagim arkadasim. icine nersi sinerse orada basla canim. ben de amerikan hastanesinde ilk denemimi yaptiracam canim. insallah hepimiz guzel sonuclar alacagiz..

Merhaba hosgeldin liste icin bilgilerini yollarsn ekleyebilirim...
yaşım 36

Merhaba kızlar... umarım güzel bir gün olur hepimiz için bir gün daha geldi çattı vakit çok çabuk ilerliyor :) heyecanla Arkalık gelsin istiyorum :)

Kizlaaar hepinize kucak dolusu sevgilerrr kokulu opucuklerrr ewt zmn ilerliyo gelsn bir an once gzl hbrlermizide verelim burda ins... Bn bgn kndmi tmzlige verdim hali perde giristim yoruldum ama ii gelio zaman akip gidio:)

Iyi gunler canim bugün adet oldum bende 16. Günü gideceğim çok heyecanliyim
Oldun demek canım hadi bakalım birşey kalmadı o zaman benim daha Kasım adetim var daha yeni bitti bu ay ki adetim benim de ikinci tüp ama yine heyecan verici oluyormuş meğer :)

Kizlaaar hepinize kucak dolusu sevgilerrr kokulu opucuklerrr ewt zmn ilerliyo gelsn bir an once gzl hbrlermizide verelim burda ins... Bn bgn kndmi tmzlige verdim hali perde giristim yoruldum ama ii gelio zaman akip gidio:)
Aynen canım bende temizlik yaptım yoruldum Dinleniyorum biraz sonra yemek faslı var :) böyle böyle günler geçiyor işte :)

Oldun demek canım hadi bakalım birşey kalmadı o zaman benim daha Kasım adetim var daha yeni bitti bu ay ki adetim benim de ikinci tüp ama yine heyecan verici oluyormuş meğer :)
8 gun gecikmeli oldum şükür sonunda :) biraz umutsuz gibiyim okuyunca yazılanları.

8 gun gecikmeli oldum şükür sonunda :) biraz umutsuz gibiyim okuyunca yazılanları.
Canım senin ilk tüp bebek benim ikinci düşün ben daha bi korkuyorum ilk olmadı ya ikinci tutmazsa diye içimde hem endişe hem heyecan var sizin sorun sayı da mı harekette mi

Canım senin ilk tüp bebek benim ikinci düşün ben daha bi korkuyorum ilk olmadı ya ikinci tutmazsa diye içimde hem endişe hem heyecan var sizin sorun sayı da mı harekette mi
Canım bizim bazen hiç çıkış olmuyor geçen gün de yaptırdık 115 bin çıktı ileri hareketli hiç çıkmadı iğne kullanıyor eşim iki hafta sonra tekrar verecek inşallah çıkış ve ileri hareketli artar

İnşallah canım çıkış olur bizimde ilk tüp bebek denemesinde ileri hızlı sıfır çıktı çok üzüldük kader işte cnmm başka zaman iyi çıkardı tam tüp bebek yaptiracagimiz zaman kötü çıktı

Bizim iyi çıkanları donduruyor doktor iki üç defa daha verecek test onların içinden seçecek

benim ilk denemem negatif temmuz ayında yaptırmıştık.5.gün embryosuydu 3 tane transfer oldu.ama olmadı.eşimde hareket sayı problemi vardı.varikosel amaliyatı olmuştu.ama bu ay değerler birden dahada düştü.2.tedaviye Allahın izniyle başlıcaz.ne diyeyim çok zor süreç Allahım herkese nasip etsin çok hevesleniyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…