Aynen c bizde fish testti yaptirdik ankaraya gitti spermlerimiz varken nne haploid ne diploid hucre yok yazilmis heesey o dendi o yuzden sakin sperm testini asla sehir disina gonderme..uff ne uyuz insanlar var ya nasil calistiklari yerden bile haberleri yok..uff cnm ya moralini bozmamaya calis..canlarım merhabalar,
o kadar moralim bozuk ki.. lanet olasıca özel karadeniz hastanesini gitmeden önce defalarca kere aradım ve testi yaptıklarını söylediler. fiyat konusunda bir şey söylemediler. neyse bugün saat 13.30 da hastanedeydik. önce tüp bebek kısmına gittik. orada olan salak sekreter kıza diyorum ki , sperm dna hasar testi yaptırıcaz. dedi ki biz öyle bir test yapmıyoruz. ama dedim biz gelmeden önce aradık yaptığınızı söylediniz. bizde ona göre geldik uzak yoldan dedim. yok dedi . yapmıyoruz dedi ve yapabileceğim bir şey yok deyip bizim umudumuzun içine etti...
sonrasında labaratuvara indik. onlara sorduk. daha oradaki kadınlar bizim yaptırmak istediğimiz testin adını bile duymamışlar. yarım saat böyle bir test yapıp yapmadıklarını aradılar taradılar bir kaç yere teelfon ettiler. sonra dediler ki , biz dış labaratuvara gönderiyoruz. e dedim nereye gönderiyorsunuz, Ankara ya da İstanbula gönderiyorlarmış.
ya düşünsenize kan olsa hadi neyse de sperm nasıl dış labaratuvara gönderiliyor anlamadım. neyseeee fiyatı dedik kaç lira ,onu da bilmiyorlar , yarım saat de fiyatı öğrenmelerini bekledik. veee fiyat 400tl . aayy şok olduk. ya altı üstü dna sına bakacak . biz tabi şokk..
ve istemedim yaptırmak . biraz daha araştıralım dedik. neyse erzurum şifayı aradık. oradaki labaratuvardaki adam da bize aynen şunu dedi: bacım, spermi dış labaratuvara gönderip yaptırırız analizi ancak doğru sonuç çıkmaz ,çünkü onu muhafaza edecek bir şey yok. ölür sperm hücreleri ve sonuçlar yanlış çıkar.
öylece çıkıp geldik hiçbirşey yaptıramadan evimize.
o kadar moralim bozukk o kadar bozuk ki anlatamammmmmmmmmmmm
Valla canım ben clinart a gidince eylül ekim arası yeni yerimiz açılacak dediler bana haberim yok... Sitede numarasi var canım arayıp sor istersensuanda clinart hizmette mi ? ayyy Allahim acik dersen simdi suraciga bayiliriimmmmm
[QUOTE="jonguil, post: 37643924, member: 343409"]canım orda en son teknolojiler var o yüzden kız yardımcı olmak için canım orda dna fragmantasyon testi var
yaşım 37Bu arada ben ufakta olsa listemizi hazirlamaya basladim insallah kalabalik oluruz ve gunlerimiz hizlica gecer
Merhaba hosgeldin liste icin bilgilerini yollarsn ekleyebilirim...yaşım 37
hosgeldin canimm. ben de bi oneride bulanamayacagim arkadasim. icine nersi sinerse orada basla canim. ben de amerikan hastanesinde ilk denemimi yaptiracam canim. insallah hepimiz guzel sonuclar alacagiz..Herkese merhaba, ben aranıza yeni katıldım:) Aralık ayında 2. tüp bebek denemesini yapmayı planlıyoruz. ilki geçen seneydi. Acıbadem Kadıköy'de denedik. Ne yazık ki 10. haftada kalbi durdu. Sebebinin büyük ihtimalle genetik olabileceğini söylediler ama araştırmadım. Şimdi Memorial Ataşehir ve Acıbadem Kadıköy arasında kararsızım. Memorial (Cem Bey) genetik testler istedi(Yaklaşık 1400 TL) üstelik tüp bebek fiyatlamasını 2. deneme değil ilk gibi yapıyorlar bu durumda toplam maliyet ilaçlar hariç 7200 TL ye geliyor. Acıbadem 2. deneme olduğu için 4500 TL civarı. Önerilerinizi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler...
Merhaba canım aramıza hoşgeldin.... bence Acıbadem Hastanesi nde yapın derim sonuçta bu işin garantisi yok allah korusun olmazsa 3.yu denemek istersen diye önlem amaçlı daha iyi olur bence... bende ilk tüp bebek tutmazsa ikinciyi denemeye maddi ya gücümüz yetmezse diye rapor almak için çok uğraştım ve Nitekim öyle oldu ikinciyi deneyeceğiz.rapor olmasaydı ikinciyi bi daha iki yıl sonra denerdik. Rabbim maddi manevi güç versin bizebebeğinin kalbinin durmasına çok üzüldüm rabbim böyle durumu bir daha yaşatmasın inşallah :)
yaşım 36Merhaba hosgeldin liste icin bilgilerini yollarsn ekleyebilirim...
Iyi gunler canim bugün adet oldum bende 16. Günü gideceğim çok heyecanliyimMerhaba kızlar... umarım güzel bir gün olur hepimiz için bir gün daha geldi çattı vakit çok çabuk ilerliyor :) heyecanla Arkalık gelsin istiyorum :)
Oldun demek canım hadi bakalım birşey kalmadı o zaman benim daha Kasım adetim var daha yeni bitti bu ay ki adetimIyi gunler canim bugün adet oldum bende 16. Günü gideceğim çok heyecanliyim
Aynen canım bende temizlik yaptım yoruldum Dinleniyorum biraz sonra yemek faslı var :) böyle böyle günler geçiyor işte :)Kizlaaar hepinize kucak dolusu sevgilerrr kokulu opucuklerrrewt zmn ilerliyo gelsn bir an once gzl hbrlermizide verelim burda ins... Bn bgn kndmi tmzlige verdim hali perde giristim yoruldum ama ii gelio zaman akip gidio:)
8 gun gecikmeli oldum şükür sonunda :) biraz umutsuz gibiyim okuyunca yazılanları.Oldun demek canım hadi bakalım birşey kalmadı o zaman benim daha Kasım adetim var daha yeni bitti bu ay ki adetimbenim de ikinci tüp ama yine heyecan verici oluyormuş meğer :)
Canım senin ilk tüp bebek benim ikinci düşün ben daha bi korkuyorum ilk olmadı ya ikinci tutmazsa diye içimde hem endişe hem heyecan var8 gun gecikmeli oldum şükür sonunda :) biraz umutsuz gibiyim okuyunca yazılanları.
Canım bizim bazen hiç çıkış olmuyor geçen gün de yaptırdık 115 bin çıktı ileri hareketli hiç çıkmadı iğne kullanıyor eşim iki hafta sonra tekrar verecek inşallah çıkış ve ileri hareketli artarCanım senin ilk tüp bebek benim ikinci düşün ben daha bi korkuyorum ilk olmadı ya ikinci tutmazsa diye içimde hem endişe hem heyecan varsizin sorun sayı da mı harekette mi
İnşallah canım çıkış olur bizimde ilk tüp bebek denemesinde ileri hızlı sıfır çıktı çok üzüldük kader işte cnmm başka zaman iyi çıkardı tam tüp bebek yaptiracagimiz zaman kötü çıktıCanım bizim bazen hiç çıkış olmuyor geçen gün de yaptırdık 115 bin çıktı ileri hareketli hiç çıkmadı iğne kullanıyor eşim iki hafta sonra tekrar verecek inşallah çıkış ve ileri hareketli artar
Bizim iyi çıkanları donduruyor doktor iki üç defa daha verecek test onların içinden seçecekİnşallah canım çıkış olur bizimde ilk tüp bebek denemesinde ileri hızlı sıfır çıktı çok üzüldük kader işte cnmm başka zaman iyi çıkardı tam tüp bebek yaptiracagimiz zaman kötü çıktı
Amin canım senin de hayırlı olsun ne zaman başlıyorsunuz? Sebep ne?bende yeni üye oldum.Allah isteyen herkeze hepimize sağlıklı hayırlı evlat bebekler nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?