Canim herseyde bir hayir vardir gonul isterdiki hic gerek kalmasa ama kader die bisi var ... simdii bekle bisi aralik ayiKızlar belki hatırlarsınız ara ara yazıyordum sizlere... Bu ay aşılama yaptırmıştım ve az önce Negatif sonucu gördüm adet oldum... Allah kısmet ederse cumartesi hormon testlerimi ve adet sonrası rahim filmimi yenileyip 06 Aralık'daki adetimle tüp bebek tedavisine başlayacağım... Bugün itibari ile resmiyete geçmiş bulunmaktadır...
Hatirlamazmiyiz hic..uzuldum canim ama nasipten otesi yok biliyosun..vardir Rabbimin bi bildigi..kndini sakin uzme..bnmde iki olumsz asilamm war. Ztn biliosn asilamada basari orani oldkca az..Allahim ins tup bbkte yuzunu guldurur..Kızlar belki hatırlarsınız ara ara yazıyordum sizlere... Bu ay aşılama yaptırmıştım ve az önce Negatif sonucu gördüm adet oldum... Allah kısmet ederse cumartesi hormon testlerimi ve adet sonrası rahim filmimi yenileyip 06 Aralık'daki adetimle tüp bebek tedavisine başlayacağım... Bugün itibari ile resmiyete geçmiş bulunmaktadır...
Evet kuzum gecicek gecicek bebislerimiz gelicek insAllahhh.. Cok heycanlaniyorm sabirszlaniyormmm..gunler cbk gecsin dye hergun biseyler buluyorm kndime..Aynen canım bende temizlik yaptım yoruldum Dinleniyorum biraz sonra yemek faslı var :) böyle böyle günler geçiyor işte :)
Bende öyleyim hayal kuruyorum inşallah bu sefer herşey yolunda ilerler bu sefer olur diye rabbim kimseye hayal kırıklığı yaşatmaz inşallah:)Evet kuzum gecicek gecicek bebislerimiz gelicek insAllahhh.. Cok heycanlaniyorm sabirszlaniyormmm..gunler cbk gecsin dye hergun biseyler buluyorm kndime..
Hayir canim ya sakin umutsuzluga kapilmaa..umudumuz bizi ayakta tutuyo guzel dusun bakiyim8 gun gecikmeli oldum şükür sonunda :) biraz umutsuz gibiyim okuyunca yazılanları.
Canım benim üzülme Rabbimin bi bildiği var demek olsa hayırlı olmayacakmış... inşallah aralık ayında hepimiz bebişlerimize kavuşuruzKızlar belki hatırlarsınız ara ara yazıyordum sizlere... Bu ay aşılama yaptırmıştım ve az önce Negatif sonucu gördüm adet oldum... Allah kısmet ederse cumartesi hormon testlerimi ve adet sonrası rahim filmimi yenileyip 06 Aralık'daki adetimle tüp bebek tedavisine başlayacağım... Bugün itibari ile resmiyete geçmiş bulunmaktadır...
Aminn canim insAllah hepimizin yuzu gulsunBende öyleyim hayal kuruyorum inşallah bu sefer herşey yolunda ilerler bu sefer olur diye rabbim kimseye hayal kırıklığı yaşatmaz inşallah:)
Canim herseyde bir hayir vardir gonul isterdiki hic gerek kalmasa ama kader die bisi var ... simdii bekle bisi aralik ayi
Hatirlamazmiyiz hic..uzuldum canim ama nasipten otesi yok biliyosun..vardir Rabbimin bi bildigi..kndini sakin uzme..bnmde iki olumsz asilamm war. Ztn biliosn asilamada basari orani oldkca az..Allahim ins tup bbkte yuzunu guldurur..
Canım benim üzülme Rabbimin bi bildiği var demek olsa hayırlı olmayacakmış... inşallah aralık ayında hepimiz bebişlerimize kavuşuruz
Kızlar belki hatırlarsınız ara ara yazıyordum sizlere... Bu ay aşılama yaptırmıştım ve az önce Negatif sonucu gördüm adet oldum... Allah kısmet ederse cumartesi hormon testlerimi ve adet sonrası rahim filmimi yenileyip 06 Aralık'daki adetimle tüp bebek tedavisine başlayacağım... Bugün itibari ile resmiyete geçmiş bulunmaktadır...
Slm canim bizde menogon ve prenly kullanıyoruz 3 haftadır inşallah bir aya kadar daha da sayı ve hareketli artar rabbim hakkımızda hayırlısını versınselamlar hatunlar, biz bugün emodex aldık . vitamin takviyesi. eczacıya sorduk, neofortil den ziyade emodex daha iyi diyor. inşallah tüp bebeğe kadar biraz daha iyi olur değerlerimiz :)
selamlar hatunlar, biz bugün emodex aldık . vitamin takviyesi. eczacıya sorduk, neofortil den ziyade emodex daha iyi diyor. inşallah tüp bebeğe kadar biraz daha iyi olur değerlerimiz :)
İnss allah isinizi rast getirsin cnm hersey gönlünce olsun ins
Aynen c bizde fish testti yaptirdik ankaraya gitti spermlerimiz varken nne haploid ne diploid hucre yok yazilmis heesey o dendi o yuzden sakin sperm testini asla sehir disina gonderme..uff ne uyuz insanlar var ya nasil calistiklari yerden bile haberleri yok..uff cnm ya moralini bozmamaya calis..
Slm canim bizde menogon ve prenly kullanıyoruz 3 haftadır inşallah bir aya kadar daha da sayı ve hareketli artar rabbim hakkımızda hayırlısını versın
Cnm tedavin guzel ve hep olumlu gecsin uzun protokoldu dimi senin yanlis hatirlamiyorsam..Slm canim bizde menogon ve prenly kullanıyoruz 3 haftadır inşallah bir aya kadar daha da sayı ve hareketli artar rabbim hakkımızda hayırlısını versın
evet canım doktor kendisi demedi de ben öyle anladım adetin 16. günü çağırınca. düşük doz kullanacağım dedi bakalım adet oldum bugun ayın 21 i gideceğimCnm tedavin guzel ve hep olumlu gecsin uzun protokoldu dimi senin yanlis hatirlamiyorsam..
Her gorusmen iyi gecsin.. hadi ilk tedavi senden bebise senden gelsin devamin da arkandayuz hee...evet canım doktor kendisi demedi de ben öyle anladım adetin 16. günü çağırınca. düşük doz kullanacağım dedi bakalım adet oldum bugun ayın 21 i gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?