ay inşallah canım ya çok heyecanlıyım ve korkuyorum eşimin sperm kalitesi ve sayısı inşallah bir aya çok çok yükselir de sağlıklı embriyolar oluşur.Her gorusmen iyi gecsin.. hadi ilk tedavi senden bebise senden gelsin devamin da arkandayuz hee...
inşlh cnm zaten en büyük korku o bende de var biz bide azosperm hastasıyız donmuşlar kalitelidir inşşlh bizimde...ay inşallah canım ya çok heyecanlıyım ve korkuyorum eşimin sperm kalitesi ve sayısı inşallah bir aya çok çok yükselir de sağlıklı embriyolar oluşur.
canım 115 bin çıkanda ileri hızlı yoktu ama hızlı vardı onları dondurdu zaten mikroenjeksiyon kullanılacağı için bunun önemi var mıdır?inşlh cnm zaten en büyük korku o bende de var biz bide azosperm hastasıyız donmuşlar kalitelidir inşşlh bizimde...
önemi vardır muhakak cnm olsun sayısı kaç çıkarsa çıksın önemli olan kalite inşlh bi daha ki sefere kalitesi çok çok iyi çıkar..canım 115 bin çıkanda ileri hızlı yoktu ama hızlı vardı onları dondurdu zaten mikroenjeksiyon kullanılacağı için bunun önemi var mıdır?
inşallah canımm eşime badem fındık muz yediriyorum hergün vitamin hapları da kullanıyor inşallah etkisi olurönemi vardır muhakak cnm olsun sayısı kaç çıkarsa çıksın önemli olan kalite inşlh bi daha ki sefere kalitesi çok çok iyi çıkar..
İİnş cnminşallahhhh canım , değerlerimiz çok kötü değildi ama ileri hızlımız %9 . umarım bu vitamin takviyesi işe yarar :)
İnss seninde anlatacagin gunler cok yakindir ins cnminşallah güzel sonuçlar alırız hep beraber.. bugün bir hamile arkadaş geldi , doğumunun nasıl olacağını ve şu anda vucudunda meydana gelen değişiklikleri anlatıyor gözümün içine baka baka v eylanızca bana . şöyle bi içimden geçirdim ki : hey yavrum hey ben ne dertteyim sen ne derttesin arkadaşım yaaa
polur cnm benim eşimde şu aralar vitaminkullanıyor bide kullandığı kendi ilaçları var bakalım inşlh biz aralığın ilk haftası est vericez son durum ne olacakinşallah canımm eşime badem fındık muz yediriyorum hergün vitamin hapları da kullanıyor inşallah etkisi olur
Merhaba canım inşallah hsg sonucun iyi çıkar :) aynen canım bizde biran önce aralık ayı gelsin istiyoruz hepimiz heyecan içindeyiz :) inşallah güzel sonuçlar alırızmerhaba arkadaşlar cumartesi günü hsg çektirip doktorla görüşücem bir sorun çıkmazsa aralık ayında tüp bebek denemesi yapmayı düşünüyorum.kaç gündür takip ediyorum sizleri çok tedirgin ve heycanlıyım.inşallah sonuca hepimiz ulaşırız . allahım gönlümüze göre versin .
inşallah yerimde duramıyorum.kaç gündür okumadığım yazı kalmadı.araştırmacı gazetici oldum.kafama çok takıyorum.şu geçircek olduğum süreç sağselamet geçse yavrumun haberini alsam başka birşey istemiyorum.rabbim herkese taddırsın o duyguyu.Merhaba canım inşallah hsg sonucun iyi çıkar :) aynen canım bizde biran önce aralık ayı gelsin istiyoruz hepimiz heyecan içindeyiz :) inşallah güzel sonuçlar alırız
Sorun var mı yoksa sebepsiz infertilite mi canım yaşın kaç, kaç yıldır istiyorsun? bizim morfoloji ve ileri hızlı sorunu var 3 yıldır olmuyorinşallah yerimde duramıyorum.kaç gündür okumadığım yazı kalmadı.araştırmacı gazetici oldum.kafama çok takıyorum.şu geçircek olduğum süreç sağselamet geçse yavrumun haberini alsam başka birşey istemiyorum.rabbim herkese taddırsın o duyguyu.
Neden moralin bozuk tatlim hayirdirSelam kizlarr nabersiniz 2 gndur pek giremiorm canim sklio moralim bozuk yeni arkadaskar gelmis hosgelmisler
Yaa canim normalde esimle kimsye soylememye karar verdk fakat o abisine kardesine ortagina soylemis bnde bnlari duydm buda yetmzmis gibi ortgnn dedikoducu bi karisi var oda ogrenms ve biz akrabayiz istr istmz bnm ailemn kulagina gidecek ve bnd teyzlrime annaneme anlttm durumu onlr problmn bnde oldugunu biliolr hatta esime afern uzerine gelmemis ne anlaysli cocckmus falan dedilr gel gorki bn esime bunu anlatnca cildirdi insanlrn duymasina ne grk var die dunden beri birbimizi yiyoruz mahvoldm uzuntudenNeden moralin bozuk tatlim hayirdir
Yaa canim normalde esimle kimsye soylememye karar verdk fakat o abisine kardesine ortagina soylemis bnde bnlari duydm buda yetmzmis gibi ortgnn dedikoducu bi karisi var oda ogrenms ve biz akrabayiz istr istmz bnm ailemn kulagina gidecek ve bnd teyzlrime annaneme anlttm durumu onlr problmn bnde oldugunu biliolr hatta esime afern uzerine gelmemis ne anlaysli cocckmus falan dedilr gel gorki bn esime bunu anlatnca cildirdi insanlrn duymasina ne grk var die dunden beri birbimizi yiyoruz mahvoldm uzuntuden
eşimin sperm sayısı çok düşük morfoloji ve hızda da sorun var. yaşım 32 eşimin 35.yeni evliyim 7 aydır sonuç yok. bende herhangi bir sorun görünmedi muaynemde yumurtalarım oluşuyo çatlıyo.yarın sabah hsg çektiricem doktor görüşmemi yapıcam.inşallah aralık ayında tüp yapabilirim 1 ay daha zaman kaybetmek istemiyorum.yaşımız geçiyor eşim benden çok istiyor onu öyle istekli görünce ben daha çok kafama takıyorum.Sorun var mı yoksa sebepsiz infertilite mi canım yaşın kaç, kaç yıldır istiyorsun? bizim morfoloji ve ileri hızlı sorunu var 3 yıldır olmuyor
insallah rahim fillminde temiz cikar seker. esinin degerleri nasil acaba.bi de vitamin falan kullaniyor musunuz. bizde de ileri hareketli %9. morfoloji %11.sayi 75milyon.eşimin sperm sayısı çok düşük morfoloji ve hızda da sorun var. yaşım 32 eşimin 35.yeni evliyim 7 aydır sonuç yok. bende herhangi bir sorun görünmedi muaynemde yumurtalarım oluşuyo çatlıyo.yarın sabah hsg çektiricem doktor görüşmemi yapıcam.inşallah aralık ayında tüp yapabilirim 1 ay daha zaman kaybetmek istemiyorum.yaşımız geçiyor eşim benden çok istiyor onu öyle istekli görünce ben daha çok kafama takıyorum.
Ahh canim ahhh yasadigim stres yetmiomus gibi bide bnnla ugrasiorm bi ara yapmiorm gitmicm tedaviye dedm sonra bu karar ancak beni cezalndirir hirsimin kurbani olmicm hasta olmadim brzda onnda stresi var amann ole iste ayyy gelemedi su aralik ayiah canim ya Kıyamam. kiz o soylediyse ne diye sana atarlaniyor.
neyse sen de cevap verip de olayi buyutme alttan almaya calis. bunlar stresli konular. o yuzden sakin kalmya calis tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?