ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Anlamıyorum ki canım yaaa zaten birkaç gündür kanama denemeyecek kadar az ve kahverengi olarak geliyor. Özellikle idrarımı yaptıktan sonra son iki damla kahverengi kumlukumlu birşey damlıyor her seferinde gün içindede 50 kr kadar geliyor Doktor şimdilik önemsemiyor Ama benim kalçalar iğneden şekil değiştirdi ağrıdan yürüyemiyorum... Ama çok şükür bin şükür ki bebişim benimle, iyim yani

canim benim bebislerimizin hepsine bin masallah,rabbim bebeklerimize de bize de saglik versin bugunlerimizi aratmasin.evet ikiz gebelik biraz daha zor kizimda hic bulantim olmadi ama simdi var sık ve az yiyince sorun olmuyor cok sukur halsizlik daha fazla az ayakta dursam belim agrir ben de dikkat ediyorum mecburen.ultrasonda iki tane gormek muhtesem bir duygu.ikisinin ayri ayri hareketlerini izlemek cok hos.rabbim bir isterken 3 veriyor insallah 7 yil cocuk ozlemiyle yanlis tedavilerle yıkımlarla gecti evliligimizin tadini cikaramadik.ama simdi bugunumuze sonsuz sukurler olsun.rabbim isteyen herkese hayirli saglikli imanli evlatlar nasip etsin.ne guzel bebeginin hareketlerini de gormussun masallah rabbim kucaginda kipir kipir oldugu kosturdugu gunleri de gostersin merseraycim,yatmak zor tahmin ediyorum ama az daha sabir bugunlere cok zor geldik.bebisler ne isterse o.kolay gelsin bitanem

Canim benim endiselenme aktif kanaman yok cok sukur o gelenler de onceki kanama icerde bekledigi icin renk degistirmis ondandir.allah kolaylik versin bebegini sana bagislasin

Gunaydin oremcim gunaydin kizlaaarrr :) nasilsiniz insallah herkesler kocamanca iydir :)

Halidem cok şukur ben iyiyim...saat 6 dan beri mide bulantisi cekiyorum....buyuk ppaketlerden nerdeyse yarimini bitirdim...cok sukur gecti....sen nasilsi?

Günaydın kızlar@Merserayy hiç bir şey hissetmiyorum yav hiç belirti yok ne kaşıntı ne kasık ağrısı ne de bel ağrısı

canım ben tüp bebekten sonra hergün iğnem vardı kalçadan eve hemşire getirmiştim o iğneyi kalçaya yaparken daha sağa veya sola ( yani kol hizzasında kalçaya gelen yeri düşün) yapıyordu dolayısı ile yatarken o kısma baskı olmadığından canım da acımıyordu. Sadece ilk iki iğnede acıdı. Vuruş açısını düzeltirirsen işe yarayabilir

İnşallah canım daha iki regl daha var önümüzde anammm zaman geçer mi :)

Canom iki ay değil mi. ben cuma - cumartesi gidicem reglin 12. günü de rahme bakacak artık o neyse bilmiyorum. Göster göster bi hal olduk :) Kuzum bi sağ bi sola bi sırt üstü yat. Olmadı beline yastık koy ayaklarını uzat kuzum. İlk günler yorar ama sonra tembelliğe alışıyor insan :)

Kızlar bir şey sormak istiyorum ben raporluyum ilk tüp raporlu oldu. İki şey kafama takılıyor. 1. si rapor altı ay geçerli değil mi, 6 ay için de tüp denersek tekrar evrakla uğraşmadan ilaçları alıyoruz? İkinci kafama takılan da devlet hastanesine gidersem (Üniv veya vakıf değil) ilaç dışında hiiiiç para ödemiyor muyuz?

Halidem cok şukur ben iyiyim...saat 6 dan beri mide bulantisi cekiyorum....buyuk ppaketlerden nerdeyse yarimini bitirdim...cok sukur gecti....sen nasilsi?
Hadi ya canim tuzlu krakere devam napcan.. bebeler iyi olsun da bulantilar da basimiz gozumuz ustune diyicez artikin. Canim ben de ne bulanti ne kusma bisey yok cok sukur. Yarin saat 10.30da randevum var. Kanama odagi gecmistir ve minik de iyidir insallah. Cok oturunca bel agrim oluyo onun haricinde de hicbi seyum yok. Hatta bazen biseyin olmamasi beni korkutuyo.acaba bende veya bebekte bi sorun mu var diye

Günaydın kızlar@Merserayy hiç bir şey hissetmiyorum yav hiç belirti yok ne kaşıntı ne kasık ağrısı ne de bel ağrısı
Gunaydin oremcim gunaydin kizlaaarrr :) nasilsiniz insallah herkesler kocamanca iydir :)

günaydın milleett
jonguilcim şakalar bir yana, biliyorsun benim de hiç bir belirtim olmamıştı, hemde hiiiççç. göğüslerimde hassasiyet vardı ama o çatlatma iğnesini vurduğum gün başlamıştı, 8. gün de geçti zaten, 11. gün adet günümdü o gün ciddi ağrılarım oldu adet olcam zannettim. bunların dışında gerçekten en ufak bir belirtim yoktu. bak benim yerleşme kanaması yeni oluyo bişeyleri de normal yaşasam şaşırırdım zaten
oremcim, aynen bende elimde çubuk krakerle geziyorum, beyaz leblebi de iyi geliyor, ama hiçbiri net çözüm değil sadece 5 dk etki ediyor sonra yine bulantı naapalım çekicez artık, bu hulantıları yaşamak için az iğne yemedik

tatlım bende senin gibiydim hem bulantım yok diye şükrediyodum hem de hamileleiğimi hissettiren hiçbişey yok diye söyleniyodum, benim bulantılar 8. haftada başladı, sevimeyimmi üzüleyimmi bilemedim, inşallah olmaz halidem sürekli öğürerek geziyorum gıcık bir durum yani

Evet canım çoğu kişide belirti olmuyor neyse Bakalım sonunda göreceğiz ne olduğunu canım senın embiryolar kaç hücreliydi?

6 ay içinde yaparsan evrakla uğrasmıyorsun canım. Hem hastane indirimi hem ilaçları direkt alırsın ben öyle yaptım. Devlette yaparsan raporun olsa bile az da olsa ödeme oluyor sanırım

evt canım sureklı yatıyorum ve bıkmış durumdayım 25 gundur sadece iğne yaptırmaya ve hastaneye gıdıyorum onun harıcınde tualet ve yemek namaz için kalkıyorum arada evın içinde dolanıyorum allahtan kayınvalıdem alt katta oturuyo ve bana cok ıyı bakıyo allah razı olsun yoksa işim zordu..

Evet canım çoğu kişide belirti olmuyor neyse Bakalım sonunda göreceğiz ne olduğunu canım senın embiryolar kaç hücreliydi?
benimki 1'i 1.kalite diğeri 2. kalite ikisi de 8 hücreliydi, ama bak bunlara takılma, ben yumurta rezervi düşük olanlar topiğinde okudum 2. kalite 7 hücreli 1 tane embriyosu olan bi bayanın tutmuştu, benim ilk denememde 6 hücreli bile tuttu düşün yani, ama yanlış yere tutunmuş o ayrı mesele, dış gebelik olmuştum, sen duanı et ve sabırlı ol Allah nelere kadir, şimdi vaktiyse mutlaka bu tedavin vesile olacaktır cNım, Allah hayırlısıyla kısmet etsin inşallah

Evet canım çok haklısın ama yinede insan kafasına arada takıyor biliyorum rabbim nasip ettikten sonra kalite önemli değil, kendi durumuma yakın yazılar okuyunca daha umutlaniyorum o yüzden canım

6 ay içinde yaparsan evrakla uğrasmıyorsun canım. Hem hastane indirimi hem ilaçları direkt alırsın ben öyle yaptım. Devlette yaparsan raporun olsa bile az da olsa ödeme oluyor sanırım

Canım ben başkent üniv. hastanesinde yaptırdım raporlu 2000 hastaneye verdim 300 muayene için verdim ilaçlara da 1500 den fazla verdim. Devlette tamamen ücresizse oraya mı gitsem acaba diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…