Selam kızlar, M mhtpfth canım geçmiş olsunhalide25 çarşamba mı randevun benimde perşembe, randevularımız paralel gidiyo senle amanda29 canım senin durdumu kanaman? @DeNiz_8383 eakgull @yeloyelo kızlar son 1 ayınız o zaman, nisanda siz de kervandasınız inşallah, dualarımız sizinle.
Kııızz S Sky_sun bak bakıyım oranda buranda kaşıntı falan varmı?
Yaa sürekli yatmak da zormuş kızlar yaa, sırtım ağrıdı, @mhtpfthcım sende sürekli yatıyomusun?
canim benim bebislerimizin hepsine bin masallah,rabbim bebeklerimize de bize de saglik versin bugunlerimizi aratmasin.evet ikiz gebelik biraz daha zor kizimda hic bulantim olmadi ama simdi var sık ve az yiyince sorun olmuyor cok sukur halsizlik daha fazla az ayakta dursam belim agrir ben de dikkat ediyorum mecburen.ultrasonda iki tane gormek muhtesem bir duygu.ikisinin ayri ayri hareketlerini izlemek cok hos.rabbim bir isterken 3 veriyor insallah 7 yil cocuk ozlemiyle yanlis tedavilerle yıkımlarla gecti evliligimizin tadini cikaramadik.ama simdi bugunumuze sonsuz sukurler olsun.rabbim isteyen herkese hayirli saglikli imanli evlatlar nasip etsin.ne guzel bebeginin hareketlerini de gormussun masallah rabbim kucaginda kipir kipir oldugu kosturdugu gunleri de gostersin merseraycim,yatmak zor tahmin ediyorum ama az daha sabir bugunlere cok zor geldik.bebisler ne isterse o.kolay gelsin bitanemEcrencim maaşallah sana da bebeklerine de, biz bi çocukta bile ne kadar sıkıntı yaşıyoruz, Allah beterinden korusun buna çok şükür.
Canım yaa cuma bebeğimi gördüğümde ellerini hareket ettiriyodu acayip kötü oldum görünce, sen her gidişinde 2 tane görüyosun böyle çok güzel bi duygudur eminim. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Canim benim endiselenme aktif kanaman yok cok sukur o gelenler de onceki kanama icerde bekledigi icin renk degistirmis ondandir.allah kolaylik versin bebegini sana bagislasinAnlamıyorum ki canım yaaazaten birkaç gündür kanama denemeyecek kadar az ve kahverengi olarak geliyor. Özellikle idrarımı yaptıktan sonra son iki damla kahverengi kumlukumlu birşey damlıyor her seferinde gün içindede 50 kr kadar geliyor Doktor şimdilik önemsemiyor Ama benim kalçalar iğneden şekil değiştirdi ağrıdan yürüyemiyorum... Ama çok şükür bin şükür ki bebişim benimle, iyim yani
Anlamıyorum ki canım yaaazaten birkaç gündür kanama denemeyecek kadar az ve kahverengi olarak geliyor. Özellikle idrarımı yaptıktan sonra son iki damla kahverengi kumlukumlu birşey damlıyor her seferinde gün içindede 50 kr kadar geliyor Doktor şimdilik önemsemiyor Ama benim kalçalar iğneden şekil değiştirdi ağrıdan yürüyemiyorum... Ama çok şükür bin şükür ki bebişim benimle, iyim yani
Merhaba arkadaslar nasilsiniz gecmisi okuyamadim tlfnda problem var
merseray mhtpfth kizlar gecmis olsun insallah tekrar yasamazsiniz kendinize dikkat edin
jonguill sen de dikkat et kendine bebislerin sımsıkı tutunsunlar insallah
Deniz eakgull gec olsun guc olmasin nisanda bebislerinize kavusursunuz insallah
Biz de iyiyiz cok sukur annem ve kizimla vakit geciriyoruz.haftaya ikizlerle kontrolumuz var insallah iyilerdir hepinizi opuyorum
Selam kızlar, M mhtpfth canım geçmiş olsunhalide25 çarşamba mı randevun benimde perşembe, randevularımız paralel gidiyo senle amanda29 canım senin durdumu kanaman? @DeNiz_8383 eakgull @yeloyelo kızlar son 1 ayınız o zaman, nisanda siz de kervandasınız inşallah, dualarımız sizinle.
Yaa sürekli yatmak da zormuş kızlar yaa, sırtım ağrıdı, @mhtpfthcım sende sürekli yatıyomusun?
Hadi ya canim tuzlu krakere devam napcan.. bebeler iyi olsun da bulantilar da basimiz gozumuz ustune diyicez artikin. Canim ben de ne bulanti ne kusma bisey yok cok sukur. Yarin saat 10.30da randevum var. Kanama odagi gecmistir ve minik de iyidir insallah. Cok oturunca bel agrim oluyo onun haricinde de hicbi seyum yok. Hatta bazen biseyin olmamasi beni korkutuyo.acaba bende veya bebekte bi sorun mu var diyeHalidem cok şukur ben iyiyim...saat 6 dan beri mide bulantisi cekiyorum....buyuk ppaketlerden nerdeyse yarimini bitirdim...cok sukur gecti....sen nasilsi?
Günaydın kızlar@Merserayy hiç bir şey hissetmiyorum yav hiç belirti yok ne kaşıntı ne kasık ağrısı ne de bel ağrısı
Gunaydin oremcim gunaydin kizlaaarrr :) nasilsiniz insallah herkesler kocamanca iydir :)
Halidem cok şukur ben iyiyim...saat 6 dan beri mide bulantisi cekiyorum....buyuk ppaketlerden nerdeyse yarimini bitirdim...cok sukur gecti....sen nasilsi?
tatlım bende senin gibiydim hem bulantım yok diye şükrediyodum hem de hamileleiğimi hissettiren hiçbişey yok diye söyleniyodum, benim bulantılar 8. haftada başladı, sevimeyimmi üzüleyimmi bilemedim, inşallah olmaz halidem sürekli öğürerek geziyorum gıcık bir durum yaniHadi ya canim tuzlu krakere devam napcan.. bebeler iyi olsun da bulantilar da basimiz gozumuz ustune diyicez artikin. Canim ben de ne bulanti ne kusma bisey yok cok sukur. Yarin saat 10.30da randevum var. Kanama odagi gecmistir ve minik de iyidir insallah. Cok oturunca bel agrim oluyo onun haricinde de hicbi seyum yok. Hatta bazen biseyin olmamasi beni korkutuyo.acaba bende veya bebekte bi sorun mu var diye
Evet canım çoğu kişide belirti olmuyor neyse Bakalım sonunda göreceğiz ne olduğunugünaydın milleett
jonguilcim şakalar bir yana, biliyorsun benim de hiç bir belirtim olmamıştı, hemde hiiiççç. göğüslerimde hassasiyet vardı ama o çatlatma iğnesini vurduğum gün başlamıştı, 8. gün de geçti zaten, 11. gün adet günümdü o gün ciddi ağrılarım oldu adet olcam zannettim. bunların dışında gerçekten en ufak bir belirtim yoktu. bak benim yerleşme kanaması yeni oluyobişeyleri de normal yaşasam şaşırırdım zaten
oremcim, aynen bende elimde çubuk krakerle geziyorum, beyaz leblebi de iyi geliyor, ama hiçbiri net çözüm değil sadece 5 dk etki ediyor sonra yine bulantınaapalım çekicez artık, bu hulantıları yaşamak için az iğne yemedik
6 ay içinde yaparsan evrakla uğrasmıyorsun canım. Hem hastane indirimi hem ilaçları direkt alırsın ben öyle yaptım. Devlette yaparsan raporun olsa bile az da olsa ödeme oluyor sanırımKızlar bir şey sormak istiyorum ben raporluyum ilk tüp raporlu oldu. İki şey kafama takılıyor. 1. si rapor altı ay geçerli değil mi, 6 ay için de tüp denersek tekrar evrakla uğraşmadan ilaçları alıyoruz? İkinci kafama takılan da devlet hastanesine gidersem (Üniv veya vakıf değil) ilaç dışında hiiiiç para ödemiyor muyuz?
benimki 1'i 1.kalite diğeri 2. kalite ikisi de 8 hücreliydi, ama bak bunlara takılma, ben yumurta rezervi düşük olanlar topiğinde okudum 2. kalite 7 hücreli 1 tane embriyosu olan bi bayanın tutmuştu, benim ilk denememde 6 hücreli bile tuttu düşün yani, ama yanlış yere tutunmuş o ayrı mesele, dış gebelik olmuştum, sen duanı et ve sabırlı ol Allah nelere kadir, şimdi vaktiyse mutlaka bu tedavin vesile olacaktır cNım, Allah hayırlısıyla kısmet etsin inşallahEvet canım çoğu kişide belirti olmuyor neyse Bakalım sonunda göreceğiz ne olduğunucanım senın embiryolar kaç hücreliydi?
Evet canım çok haklısın ama yinede insan kafasına arada takıyor biliyorum rabbim nasip ettikten sonra kalite önemli değil, kendi durumuma yakın yazılar okuyunca daha umutlaniyorum o yüzden canımbenimki 1'i 1.kalite diğeri 2. kalite ikisi de 8 hücreliydi, ama bak bunlara takılma, ben yumurta rezervi düşük olanlar topiğinde okudum 2. kalite 7 hücreli 1 tane embriyosu olan bi bayanın tutmuştu, benim ilk denememde 6 hücreli bile tuttu düşün yani, ama yanlış yere tutunmuş o ayrı mesele, dış gebelik olmuştum, sen duanı et ve sabırlı ol Allah nelere kadir, şimdi vaktiyse mutlaka bu tedavin vesile olacaktır cNım, Allah hayırlısıyla kısmet etsin inşallah
6 ay içinde yaparsan evrakla uğrasmıyorsun canım. Hem hastane indirimi hem ilaçları direkt alırsın ben öyle yaptım. Devlette yaparsan raporun olsa bile az da olsa ödeme oluyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?