Canım raporlu olmana rağmen ilaçlar çok tutmuş benim raporlu 600 tl tuttu. . Devlette tamamen bedava değil canım raporlu Olsan bile.hastane sitesine girip tüp bebek bölünden fiyat tarifesine bak canımCanım ben başkent üniv. hastanesinde yaptırdım raporlu 2000 hastaneye verdim 300 muayene için verdim ilaçlara da 1500 den fazla verdim. Devlette tamamen ücresizse oraya mı gitsem acaba diye düşünüyorum
Canım raporlu olmana rağmen ilaçlar çok tutmuş benim raporlu 600 tl tuttu. . Devlette tamamen bedava değil canım raporlu Olsan bile.hastane sitesine girip tüp bebek bölünden fiyat tarifesine bak canım
Hmm anladım canım ondan çok tuttu. insallh bu sefer herşey yolunda gider ama kafana takma bak benim de 14 yumurta toplandı 11 tane döllendi ama hepsi ikinci kalite embiryo oldu kısmet işte. Ama biz biraz hastane laboratuvar Teknikleri yetersiz olduğu için böyle olduGuzum benim yumurtalar büyümedi 7 Kutu 450 lik Gonal F 10 dan fazla da merional kullandım :) Sonuç 1 yumurta transfer edildi o da iyi bile değildi
Heyt beee :) ne kaynanalar var bun massallahhhhevt canım sureklı yatıyorum ve bıkmış durumdayım 25 gundur sadece iğne yaptırmaya ve hastaneye gıdıyorum onun harıcınde tualet ve yemek namaz için kalkıyorum arada evın içinde dolanıyorum allahtan kayınvalıdem alt katta oturuyo ve bana cok ıyı bakıyo allah razı olsun yoksa işim zordu..
Ya gercekten bisey hissetmeyince dedigin gibi uzuluyosun. Dun bi arkadasla konustum yeni dogum yapti.diyo benim de hic bulantim falan olmadi oglun olcak senin :) dedim hayurlisi :) kiz yoksa sizin de kizlariniz mi olcak bukadar bulanti falan.. aha iste kiz kizmisi dogmadan cektiriyo anaya :)tatlım bende senin gibiydim hem bulantım yok diye şükrediyodum hem de hamileleiğimi hissettiren hiçbişey yok diye söyleniyodum, benim bulantılar 8. haftada başladı, sevimeyimmi üzüleyimmi bilemedim, inşallah olmaz halidem sürekli öğürerek geziyorum gıcık bir durum yani
canım ben tüp bebekten sonra hergün iğnem vardı kalçadan eve hemşire getirmiştim o iğneyi kalçaya yaparken daha sağa veya sola ( yani kol hizzasında kalçaya gelen yeri düşün) yapıyordu dolayısı ile yatarken o kısma baskı olmadığından canım da acımıyordu. Sadece ilk iki iğnede acıdı. Vuruş açısını düzeltirirsen işe yarayabilir
canım 20 martta beim randevum dönmüş olucaklar inşallah sıkıntı olmaz sende deCanim doktorlar mart basinda mi kongredelermis? Ben almanya'dan gelecem
23 mart'ta baslamak istiyorum. Ne zaman doneceklerini soylediler mi telde?
inşallahhh canooooo inşallah iyi gelirkuzucum hande hanım çok tatlı bi doktor. benim bi muayenemi o yapmıştı çok sevmiştim onu :) inşallah sana da çok iyi gelir :)
inşallah canım kuzuuuuuu inşallahNisan da beraber başlarız canom :) Hayırlısı ile inşallah bu sefer tutar bebişkolar :)
Insallah canim iyi olur. Bak amanda da ecren de ben de sisli memoriale gittik. Insallah senin de yavruna kavusmana vesile olur orasiinşallahhh canooooo inşallah iyi gelir
aminnn canım bu sefer annemde gelicek bana bakmayaInsallah canim iyi olur. Bak amanda da ecren de ben de sisli memoriale gittik. Insallah senin de yavruna kavusmana vesile olur orasi
Insallah canim. Cok tesekkur ederim. Pespese baslicaz herhalde ☺canım 20 martta beim randevum dönmüş olucaklar inşallah sıkıntı olmaz sende de
Heyt beee :) ne kaynanalar var bun massallahhhh
Canım bende iğneyi kalçanın yan tarafına yaptırıyorum ama hem yan yattığım için hemde oturup kalkerken çok ağrı yapıyor... Dün akşam kolanyalı pamuk koydum ağrıyan yerlere şimdi biraz daha iyim... Aslında Alkol daha iyimiş ama iki eczaneye sordum yok alkol
Canım iğne vurulunca orayı titret o zaman daha az acır. Rakı basalım :)))))
Canim semra hanimin numarasi yoktu.dogrusu birebir ulasma ihtiyaci da hissetmedim. Hemsireler numarasini veriyolar.sen sorun olunca onlari arayip soruyosun.onlar doktorla gorusup sana donus yapiyorlar.halide25 canım semra hoca iletişim konusunda nasıldır sen konuşabiliyor muydun telefonu varmıydı sende ya da ulaşabiliyormuydun
Allah iyi etsin ne diyelim ...benim kaynanada tüp bebek de gel karnına dua edeyim der olumsuzu alınca bi daha görüşmeye tenezzül bile etmezhani maddi manevi destek kaynanaaaaa diyesim var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?