ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Canım ben başkent üniv. hastanesinde yaptırdım raporlu 2000 hastaneye verdim 300 muayene için verdim ilaçlara da 1500 den fazla verdim. Devlette tamamen ücresizse oraya mı gitsem acaba diye düşünüyorum
Canım raporlu olmana rağmen ilaçlar çok tutmuş benim raporlu 600 tl tuttu. . Devlette tamamen bedava değil canım raporlu Olsan bile.hastane sitesine girip tüp bebek bölünden fiyat tarifesine bak canım

Canım raporlu olmana rağmen ilaçlar çok tutmuş benim raporlu 600 tl tuttu. . Devlette tamamen bedava değil canım raporlu Olsan bile.hastane sitesine girip tüp bebek bölünden fiyat tarifesine bak canım

Guzum benim yumurtalar büyümedi 7 Kutu 450 lik Gonal F 10 dan fazla da merional kullandım :) Sonuç 1 yumurta transfer edildi o da iyi bile değildi

Guzum benim yumurtalar büyümedi 7 Kutu 450 lik Gonal F 10 dan fazla da merional kullandım :) Sonuç 1 yumurta transfer edildi o da iyi bile değildi
Hmm anladım canım ondan çok tuttu. insallh bu sefer herşey yolunda gider ama kafana takma bak benim de 14 yumurta toplandı 11 tane döllendi ama hepsi ikinci kalite embiryo oldu kısmet işte. Ama biz biraz hastane laboratuvar Teknikleri yetersiz olduğu için böyle oldu

Heyt beee :) ne kaynanalar var bun massallahhhh

Ya gercekten bisey hissetmeyince dedigin gibi uzuluyosun. Dun bi arkadasla konustum yeni dogum yapti.diyo benim de hic bulantim falan olmadi oglun olcak senin :) dedim hayurlisi :) kiz yoksa sizin de kizlariniz mi olcak bukadar bulanti falan.. aha iste kiz kizmisi dogmadan cektiriyo anaya :)

Canım bende iğneyi kalçanın yan tarafına yaptırıyorum ama hem yan yattığım için hemde oturup kalkerken çok ağrı yapıyor... Dün akşam kolanyalı pamuk koydum ağrıyan yerlere şimdi biraz daha iyim... Aslında Alkol daha iyimiş ama iki eczaneye sordum yok alkol

Canım iğne vurulunca orayı titret o zaman daha az acır. Rakı basalım :)))))

[QUOTEcanım gerçekten st: 39737301, membeçok 467938"]Heyt bsadece ) ne kaynanalar var bun massallahhhh[/QUOTE]
Aynen canim gercekten benim kayinvalidem cok iyi bir insan sadce simdi degil evlendigimden beeri hep destek oldu bana anne gibi benim Kendi annem 11 yil oluyo vefat edelo ama bana tipki anne kadar yakindi hep

halide25 canım semra hoca iletişim konusunda nasıldır sen konuşabiliyor muydun telefonu varmıydı sende ya da ulaşabiliyormuydun

halide25 Merserayy
Kızçeler bu arı sütü polen dediğiniz karışım mı hazırlıyoruz direk satılan bir şey bi kaşık mı yiyoruz marka model bilgisi var mı :))))))))))))))9

halide25 canım semra hoca iletişim konusunda nasıldır sen konuşabiliyor muydun telefonu varmıydı sende ya da ulaşabiliyormuydun
Canim semra hanimin numarasi yoktu.dogrusu birebir ulasma ihtiyaci da hissetmedim. Hemsireler numarasini veriyolar.sen sorun olunca onlari arayip soruyosun.onlar doktorla gorusup sana donus yapiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…