ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Burasi nekadar da eglenceli bir konu :) transferimin 5. Gunu test tarihi 7 mart :) S Sky_sun nedir bu kasinti muhabbeti ya :))))
Espirisine canımcm Merserayy arkadaşımız varya transfer sonrası yaşamadığı belirti kalmadı ne gözün üstünde Kaş kaldı ne kirpik karışması ne yaptı ne etti hamile kaldı ilk belirti olarak poposu kaşındı galiba onu soruyor canım şaka bi tarafa var mı Beliti sende ?

:) popom kasinmiyor :)))) ama bir belirti hissetmiyorum transferden sonra ilk gunler az bir kasik agrim vardi simdi batma seklinde okadar. Bilemiyorum yani.

Merserayy @ecrennnn amanda29 ve diger hamislerimiz, bisey sorcam . Benim su gibi akintim oluyodu.dun aksam ve bugun biraz daha sari olmus akintim . Sizde de var mi boyle seyler

Canım halide25 benim lekelenmem bitmediği için akıntıya hiç dikkat etmedim...
S Sky_sun canım hayırlı olsun transferin, inşallah sende hayırlısı ile muradına ereceksin...
Merserayy canım çok geçmiş olsun inşallah azalan kanaman biran önce biter ve doğuma kadar bir daha görmezsin kırmızıları...

Sağol canım amin inşallah. Ne kadar dikkat ettiysem olmadı kabız oldum bebeklerime birşey oldu mu ya

Sağol canım amin inşallah. Ne kadar dikkat ettiysem olmadı kabız oldum bebeklerime birşey oldu mu ya
Canim ikinma bebislere bisey olmaz. Bol su uc. Kuru kaysi ye.bi de ben bana gaz yapan seylerden hep uzak durmustum.sen de oyle yap istersen. Deli gibi zorlama kendini disari cikcam diye. Su her seye deva. Insallah sorunsuz atlatacaksin

Canim ikinma bebislere bisey olmaz. Bol su uc. Kuru kaysi ye.bi de ben bana gaz yapan seylerden hep uzak durmustum.sen de oyle yap istersen. Deli gibi zorlama kendini disari cikcam diye. Su her seye deva. Insallah sorunsuz atlatacaksin
Evet canım bol bol su kayısı ve meyve yiyorum insallh geçer canım insan korkuyor sanki düşecek diye. Rabbim ikizlerimi korusun

Evet canım bol bol su kayısı ve meyve yiyorum insallh geçer canım insan korkuyor sanki düşecek diye. Rabbim ikizlerimi korusun
Koruyucak insallah canim. Peki havuc suyu iciyo musun sabah aksam. Bak o cok onemli

Koruyucak insallah canim. Peki havuc suyu iciyo musun sabah aksam. Bak o cok onemli
Canım sabah akşam hergün içiyorum bi tek onu arada içiyorum çünkü midem çok bulaniyor bol bol meyve yiyorum bol su kuru kayısı kabak Çekirdeği fıstık sağlıklı yemek bunlarla besleniyorum

Canım benim yaşım 28 evet iki tane yasal degil ama ikinci tüp bebek bu doktor ile konuştum tamam dedi yani doktora bağlı biraz. Canım senın kaçıncı gün embiryosuydu inşallah pozitif çıkar canım

canm benıım 5. gun embrıyosuydu. dondurulacak yumurtam da kalmadı.
ıkıncıyı arastrma hastanesınde yaptırayım dıodum ama ordada ıkı transfer etmezler yıne ozeller yapar yaparsa
ıkı transferın sansı daha mı yuksek canım bılmedıgımden soruyorum. yoksa ıkısınden bırı de tutunabılıo mu?

Canım 1. Denemeden sonra genelde ıkı tane koymayı kabul edıyo doktorlar
ınsalllah canm ya bakalm maddı durumu bı duzeltelım deneyecegım yıne

Burdayım canom hele az bi bakın Bana benim bebekilerim sıkı sıkı tutunsun diye ne yapmam gerekiyor bide kaçıncı gün idrar testi yapıyim

canm doktor bana ananası ve yer fıstıgı ye dedı tutunmayı saglıomus aklında bulunsun

Tabii canım gittiğin merkezlere iki trabsfer istediğini söyle ona göre tercih et kesinlikle iki katı şans artıyor. Benim orta kalite embiryo tranferi oldu çok şansım yok ama birinci kalite embiryo olursa şans daha artar.

Gunaydin kizlar Nasılsıniz . Yeni haftaya baslafik insallah cok guzel, saglikli huzurlu bi hafta gecirmek nasip olur. Carsamba gunu kontrolumuz var. inşallah her sey yolundadir. @jonguil um test gunun haftaya sali mi? Rabbim yuzunu guldursun insallah .inan cani gonulden duamdasin

Günaydın canım. Test günüm 12 mart canım inşallah rabbim yüzümü güldürür. 10. Gün idrar testi yapacam canım kan testi öncesi dayanamam ben

Kızlar merhaba ancak girebildim nete,

amanda29 canım benim içini ferah tut lütfen herşey yolunda ve kanaman da bitti bitecek :) Kese için ne zaman gideceksin canım benim,

Merserayy canım yeni okudum kanaman olmuş ve sanırım bitmiş. Allah bebeğinide seni de korusun canım benim. Progestan dan mı kanama? Hulusi bey ile konuştun mu bir şey dedi mi?

S Sky_sun canımmmmm sen ikiz annesi mi olacaksın inşallahhh :)))) Aman da kuzularına iyi bak annesi :) Güzel haberlerini bekliyoruz canomm

D DeNiz_8383 Denizimmm haydi bizde deneyelim yaaa :) Durmak yok yola devam

Canommm inşallah kontrolde bir kese daha görürsün :) Sağlıklı iki minişin olur :))

Canommm inşallah kontrolde bir kese daha görürsün :) Sağlıklı iki minişin olur :))
Ay insallah kuzum :) ama su anki gundemimiz kanama odaginin gecip minigin saglikli olmasi :) sen napiyosun iyi misin :) ozletme kendini cok gel arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…