Ay insallah kuzum :) ama su anki gundemimiz kanama odaginin gecip minigin saglikli olmasi :) sen napiyosun iyi misin :) ozletme kendini cok gel arada
Sağol canım amin inşallah. Ne kadar dikkat ettiysem olmadı kabız oldum bebeklerime birşey oldu mu ya
Kızlar merhaba ancak girebildim nete,
amanda29 canım benim içini ferah tut lütfen herşey yolunda ve kanaman da bitti bitecek :) Kese için ne zaman gideceksin canım benim,
Merserayy canım yeni okudum kanaman olmuş ve sanırım bitmiş. Allah bebeğinide seni de korusun canım benim. Progestan dan mı kanama? Hulusi bey ile konuştun mu bir şey dedi mi?
S Sky_sun canımmmmm sen ikiz annesi mi olacaksın inşallahhh :)))) Aman da kuzularına iyi bak annesi :) Güzel haberlerini bekliyoruz canomm
D DeNiz_8383 Denizimmm haydi bizde deneyelim yaaa :) Durmak yok yola devam
Tabii canım gittiğin merkezlere iki trabsfer istediğini söyle ona göre tercih et kesinlikle iki katı şans artıyor. Benim orta kalite embiryo tranferi oldu çok şansım yok ama birinci kalite embiryo olursa şans daha artar.
Evet canım bende her yolu deniyorum rabbim nasip edecekse birşey olmaz aslında ama insan endişe ediyorKendini çok zorlamamaya çalış ama bence çokta birşey olmaz çünkü ben genel olarak kronik kabızım çoğu bayanın olduğu gibi transfer sonrası bende dikkat ettim ama pekde işe yaramadı çoğu zaman kabızdım... Bol su iç ve yürüyüş yap canım bir de otururken elinle saat yönünde karnına masaj yap :))) Birde tuvaletini yapmak için oturduğunda derin derin burnundan nefes al ağzından ver :)))) biraz komik oluyor ama inan bende işe yaramıştı... Hem doğuma da hazırlık olur nefes egzersizleri
Canım doktor test tarihi itibari ile 3 hafta sonra ultrasona gel dedi 18 martta denk geliyor... Bende şimdiden doktor konusunda ne yapayım diye düşünüyorum Memorial de devam etmeyi düşünmüyorum... Ama ilk ultrasona orada giderim herhalde... Kızımın doktorundan çok memnundum ama bana uzak bir hastaneye geçti ne yazık ki
Şimdi mümkünse Şişli civarında iyi bir doktor arıyorum tüm kontrol ve doğum için...
Hayır canım koymazlar. Benim hastane özel ikinci denemem olduğu için benim yoğun isteğim üzerine iki transfer edildi, devlette hiç sanmıyorum.ılkınde ıstedgımde yasal degıl cogul gebelıklerın dezavantajları var oncelıklı amacımız zarar vermemek demıstı doktor. unıversıte hastanelerınde ıkı transfer yapmazlar dımı ıstesekte.
neyse canm herseyde vardır bı hayır. sen dıkkat et kendıne dınlen bol bol.
Kendini çok zorlamamaya çalış ama bence çokta birşey olmaz çünkü ben genel olarak kronik kabızım çoğu bayanın olduğu gibi transfer sonrası bende dikkat ettim ama pekde işe yaramadı çoğu zaman kabızdım... Bol su iç ve yürüyüş yap canım bir de otururken elinle saat yönünde karnına masaj yap :))) Birde tuvaletini yapmak için oturduğunda derin derin burnundan nefes al ağzından ver :)))) biraz komik oluyor ama inan bende işe yaramıştı... Hem doğuma da hazırlık olur nefes egzersizleri
Canım doktor test tarihi itibari ile 3 hafta sonra ultrasona gel dedi 18 martta denk geliyor... Bende şimdiden doktor konusunda ne yapayım diye düşünüyorum Memorial de devam etmeyi düşünmüyorum... Ama ilk ultrasona orada giderim herhalde... Kızımın doktorundan çok memnundum ama bana uzak bir hastaneye geçti ne yazık ki
Şimdi mümkünse Şişli civarında iyi bir doktor arıyorum tüm kontrol ve doğum için...
Mutlaka içine sinen bir doktor bulacaksın canım hiç merak etme. 18 martı bekleyemem dersen ara kontrol için herhangi bir doktora gidersin , fazla ultrason zarar verir mi onu bilmiyorum. Sen ne iş yapıyorsun canım? ben ankaradayım istanbulda tanıdığım hiç doktor yok maalesef
Canım aslında erken gitmeyi bende pek istemiyorum dayanabildiğim kadar dayanmak istiyorum ki hem keseyi hem kalp atışını duyabileyim... Fazla ultrasonun elbette zararı var Yurtdışında gebelik boyunca iki üç kez ultrason muayenesi yapılıyormuş diye okumuştum...
ılkınde ıstedgımde yasal degıl cogul gebelıklerın dezavantajları var oncelıklı amacımız zarar vermemek demıstı doktor. unıversıte hastanelerınde ıkı transfer yapmazlar dımı ıstesekte.
neyse canm herseyde vardır bı hayır. sen dıkkat et kendıne dınlen bol bol.
merhaba kızçelerrrrr budün hastane ile konuştum mart adetinde başlayamıyorum çünkü doktorlar kongrede imiş 20 mart cuma günü 16.00 hande hanım, 16.30 semra hanım a randevum var yani ön görüşme, sanırım nisan adeti ile tevai başlıcak kısmetsehalide25 hande hanım kim gııııı ne diyonnnn, eakgull ümmm emelimmmm tekrar başladık araştırmaya anne olcaz diye bi tarafımız çıktı beeee, amanda29 , halide25 , Merserayy , S Sky_sun heyyyyyy hamilelerrrr bize dua etmezsenizzzzzz bişey yapamam kiii seviyom sizi ama edin hemiii...
merhaba kızçelerrrrr budün hastane ile konuştum mart adetinde başlayamıyorum çünkü doktorlar kongrede imiş 20 mart cuma günü 16.00 hande hanım, 16.30 semra hanım a randevum var yani ön görüşme, sanırım nisan adeti ile tevai başlıcak kısmetsehalide25 hande hanım kim gııııı ne diyonnnn, eakgull ümmm emelimmmm tekrar başladık araştırmaya anne olcaz diye bi tarafımız çıktı beeee, amanda29 , halide25 , Merserayy , S Sky_sun heyyyyyy hamilelerrrr bize dua etmezsenizzzzzz bişey yapamam kiii seviyom sizi ama edin hemiii...
Ecrencim maaşallah sana da bebeklerine de, biz bi çocukta bile ne kadar sıkıntı yaşıyoruz, Allah beterinden korusun buna çok şükür.Merhaba arkadaslar nasilsiniz gecmisi okuyamadim tlfnda problem var
merseray mhtpfth kizlar gecmis olsun insallah tekrar yasamazsiniz kendinize dikkat edin
jonguill sen de dikkat et kendine bebislerin sımsıkı tutunsunlar insallah
Deniz eakgull gec olsun guc olmasin nisanda bebislerinize kavusursunuz insallah
Biz de iyiyiz cok sukur annem ve kizimla vakit geciriyoruz.haftaya ikizlerle kontrolumuz var insallah iyilerdir hepinizi opuyorum
Canim carsamba saat 10.30 da randevu ve ben de surekli yatiyorum hatta popom yatmaktan yassilastiSelam kızlar, M mhtpfth canım geçmiş olsunhalide25 çarşamba mı randevun benimde perşembe, randevularımız paralel gidiyo senle amanda29 canım senin durdumu kanaman? D DeNiz_8383 eakgull yeloyelo kızlar son 1 ayınız o zaman, nisanda siz de kervandasınız inşallah, dualarımız sizinle.
Kııızz S Sky_sun bak bakıyım oranda buranda kaşıntı falan varmı?
Yaa sürekli yatmak da zormuş kızlar yaa, sırtım ağrıdı, @mhtpfthcım sende sürekli yatıyomusun?
Canim ben de 24 mart gibi baslamayi dusunuyodum. Doktorlar ne zaman donuyomus kongreden biliyo musun??merhaba kızçelerrrrr budün hastane ile konuştum mart adetinde başlayamıyorum çünkü doktorlar kongrede imiş 20 mart cuma günü 16.00 hande hanım, 16.30 semra hanım a randevum var yani ön görüşme, sanırım nisan adeti ile tevai başlıcak kısmetsehalide25 hande hanım kim gııııı ne diyonnnn, eakgull ümmm emelimmmm tekrar başladık araştırmaya anne olcaz diye bi tarafımız çıktı beeee, amanda29 , halide25 , Merserayy , S Sky_sun heyyyyyy hamilelerrrr bize dua etmezsenizzzzzz bişey yapamam kiii seviyom sizi ama edin hemiii...
Canim doktorlar mart basinda mi kongredelermis? Ben almanya'dan gelecemmerhaba kızçelerrrrr budün hastane ile konuştum mart adetinde başlayamıyorum çünkü doktorlar kongrede imiş 20 mart cuma günü 16.00 hande hanım, 16.30 semra hanım a randevum var yani ön görüşme, sanırım nisan adeti ile tevai başlıcak kısmetsehalide25 hande hanım kim gııııı ne diyonnnn, eakgull ümmm emelimmmm tekrar başladık araştırmaya anne olcaz diye bi tarafımız çıktı beeee, amanda29 , halide25 , Merserayy , S Sky_sun heyyyyyy hamilelerrrr bize dua etmezsenizzzzzz bişey yapamam kiii seviyom sizi ama edin hemiii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?