iki defa sordum canım gerek yok dedicanım hazırlık aşamasında hsg isteniyor senden nasıl istemediler.sen nereye gidiyosun
valla canım benim bildiğimde istendiği.tüp den önce isteniyomuş.benim görümcemde hastanede çalışıyo bende çektirmek istemedim.ama mecbur isteniyor dediler.hatta kadın doğumcuya görümcem eşimin sonuçlarını kendisi gösterdi zaman kaybetmeden tüp demiş kesin kararlarını verip hsg yi çektirip gelsinler demiş.burda yazan arkadaşlarda okuduğum kadarıyla hepsi çektirmişikidefa sordum canım tüp bebek de gerek yok dedi
senin eşinin değerleri kaç canımvalla canım benim bildiğimde istendiği.tüp den önce isteniyomuş.benim görümcemde hastanede çalışıyo bende çektirmek istemedim.ama mecbur isteniyor dediler.hatta kadın doğumcuya görümcem eşimin sonuçlarını kendisi gösterdi zaman kaybetmeden tüp demiş kesin kararlarını verip hsg yi çektirip gelsinler demiş.burda yazan arkadaşlarda okuduğum kadarıyla hepsi çektirmiş
Canm gecen seferde knsmustuk bu rahim filmini hatirliosan bunun yasla bir ilgisi yok bn 23 yasindayim bnada rahim filmi olmadan baslayamam dedi rahim anormisi diye bir durum var sonucta bu nedenle mutlaka grekiormusikidefa sordum canım tüp bebek de gerek yok dedi
adetim bugun bıtıyor aslında ne yapsam cok kararsızım yaa neden istemedi ki bu doktorCanm gecen seferde knsmustuk bu rahim filmini hatirliosan bunun yasla bir ilgisi yok bn 23 yasindayim bnada rahim filmi olmadan baslayamam dedi rahim anormisi diye bir durum var sonucta bu nedenle mutlaka grekiormus
en son gecen hafta 115 bin çıktı canım ileri hareketli yok hareketsiz % 88top sperm 340 000, morfoloji 1 ,ileri harektlilik 5 . sizin sonuçlar nasıl.
sen tedaviye ne zaman başlıycaksın.en son gecen hafta 115 bin çıktı canım ileri hareketli yok hareketsiz % 88
adetin 16 günü ayın 21 ıne cağırdı canım uzun protokol olacak aralıktasen tedaviye ne zaman başlıycaksın.
canım ne yapsam ki ben yaaKızlar benim bi arkadaş var rahim filmi çekilmeden önce tüp bebek yaptı tutmadı... sonra başka bi doktora gitti Polip çıktı ve rahim filmi çekilmiş olsaydın belki de tutardi Polip tüp bebekte engel durum demiş ameliyat oldu işte ikinci tüp için bekliyor... benim doktorum rahim filmi istedi zaten vardı bende hangi doktora gittiysem hepsi istedi :)
aynen banada öyle söylediler .sende de birşey varsa onu görmek amacıyla çekiyorlar.tamam eşinin sonuçları belli ama seninde çektirmen gerekiyo mecburi dendi.Kızlar benim bi arkadaş var rahim filmi çekilmeden önce tüp bebek yaptı tutmadı... sonra başka bi doktora gitti Polip çıktı ve rahim filmi çekilmiş olsaydın belki de tutardi Polip tüp bebekte engel durum demiş ameliyat oldu işte ikinci tüp için bekliyor... benim doktorum rahim filmi istedi zaten vardı bende hangi doktora gittiysem hepsi istedi :)
canım başka bir yere daha görünsene.allah korusun sende de bir sorun varsa tüp tutmaz.o yüzden bence ya git kendin çektir.yada başka bir yere görün derim.canım ne yapsam ki ben yaa
Valla tatlım sorun eşimde belli birşey ama kafamız rahat olsun diye çektirdim sende çektir bence adetin 11. Gününe kadar çekerler bu ay çektir aralıkta tüp e başlarsın canım :)canım ne yapsam ki ben yaa
Evet aynen benim eşimin sperm değerleri sayı 150 milyon, konsantrasyonu : 90 milyon, ileri hızlı % 5 Morfoloji:% 6 çıktı belli yani sorun olduğu çektirdim iyiki çektirdim:)aynen banada öyle söylediler .sende de birşey varsa onu görmek amacıyla çekiyorlar.tamam eşinin sonuçları belli ama seninde çektirmen gerekiyo mecburi dendi.
Canm her hanhi bi raporda gerekmio bnn icin bn tup bebek icn dgl jinekologa gittigimde istedi bndn bn 1 sene snra gidip kndim cektrdm testlerimn icine koydum bnce sende yaptir derincanım ne yapsam ki ben yaa
Merhaba @Ozlemm8282 bende yarın sabah tahlillerimi yaptırıcam ordan 13:30 da tüp bebek merkezine geçicem ilaçlara başlıcam bende.Seninle aynı gün başlıcaz arkadaş bulduğuma sevindim.Nerede oluyorsun tüp bebek tedavini ?
tedavileriniz hayırlı olsun kızar ilk hamişler olun inşlhhhhYAŞASIM BENDE ÇOK SEVİNDİM ESKİŞEHİRDE OLUCAM CANIM SEN YARIN BENDE GİDİCEM AÇMI TOKMU OLMAM LAZIM CANIM YA UNUTTUM ONU SORMAYI
hoşgeldin cnm inşlh sende burda hamişim diye yazarsın...herkese merhabalar,
bende aralık ayında 2. tüp denememi yapcam inşallah, 33 yaşındayım, 8 yıllık evliyim, sebepsiz infertiliteyiz, 2 aşılama 1 tüp bebek denemem var, tüp bebekle dış gebelik olmuştum.
şimdiden hazırlıklara başladım tabi, 1 aydır folik asit, omega-3 balık yağı kullanıyorum, spor yapıp sağlıklı beslenmeye gayret ediyorum, vücuduma bir gebe adayı muamelesi yapıyorum, ayrıca Meryem suresi okumaya da başladım 4 gündür, tedavi sonuna kadar okumayı düşünüyorum, dua ediyorum bol bol, kendim için ve sizin gibi bu hasretle umutla bekleyen tüm kader ortaklarım için,
Allah hepimizi sağlıklı hayırlı evlatla sevindirsin inşallah
ruya güzel hayırlara çıksın...kızlar günaydın uyanmadınız mı daha :) bugün rüyamda çok tuhaf birşey gördüm benim eşim iki embriyo konulsun istıyor yani ikiz istiyor :) rüyamda doktora soruyordum doktor muayene ediyor karaciğerin problemli olmaz diyor :) hayırdır inşallahj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?