ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

ikidefa sordum canım tüp bebek de gerek yok dedi
valla canım benim bildiğimde istendiği.tüp den önce isteniyomuş.benim görümcemde hastanede çalışıyo bende çektirmek istemedim.ama mecbur isteniyor dediler.hatta kadın doğumcuya görümcem eşimin sonuçlarını kendisi gösterdi zaman kaybetmeden tüp demiş kesin kararlarını verip hsg yi çektirip gelsinler demiş.burda yazan arkadaşlarda okuduğum kadarıyla hepsi çektirmiş

senin eşinin değerleri kaç canım

Canm gecen seferde knsmustuk bu rahim filmini hatirliosan bunun yasla bir ilgisi yok bn 23 yasindayim bnada rahim filmi olmadan baslayamam dedi rahim anormisi diye bir durum var sonucta bu nedenle mutlaka grekiormus
adetim bugun bıtıyor aslında ne yapsam cok kararsızım yaa neden istemedi ki bu doktor

Kızlar benim bi arkadaş var rahim filmi çekilmeden önce tüp bebek yaptı tutmadı... sonra başka bi doktora gitti Polip çıktı ve rahim filmi çekilmiş olsaydın belki de tutardi Polip tüp bebekte engel durum demiş ameliyat oldu işte ikinci tüp için bekliyor... benim doktorum rahim filmi istedi zaten vardı bende hangi doktora gittiysem hepsi istedi :)

canım ne yapsam ki ben yaa

aynen banada öyle söylediler .sende de birşey varsa onu görmek amacıyla çekiyorlar.tamam eşinin sonuçları belli ama seninde çektirmen gerekiyo mecburi dendi.

aynen banada öyle söylediler .sende de birşey varsa onu görmek amacıyla çekiyorlar.tamam eşinin sonuçları belli ama seninde çektirmen gerekiyo mecburi dendi.
Evet aynen benim eşimin sperm değerleri sayı 150 milyon, konsantrasyonu : 90 milyon, ileri hızlı % 5 Morfoloji:% 6 çıktı belli yani sorun olduğu çektirdim iyiki çektirdim:)

YAŞASIM BENDE ÇOK SEVİNDİM ESKİŞEHİRDE OLUCAM CANIM SEN YARIN BENDE GİDİCEM AÇMI TOKMU OLMAM LAZIM CANIM YA UNUTTUM ONU SORMAYI
tedavileriniz hayırlı olsun kızar ilk hamişler olun inşlhhhh
hoşgeldin cnm inşlh sende burda hamişim diye yazarsın...
ruya güzel hayırlara çıksın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…