YAŞASIM BENDE ÇOK SEVİNDİM ESKİŞEHİRDE OLUCAM CANIM SEN YARIN BENDE GİDİCEM AÇMI TOKMU OLMAM LAZIM CANIM YA UNUTTUM ONU SORMAYIMerhaba O Ozlemm8282 bende yarın sabah tahlillerimi yaptırıcam ordan 13:30 da tüp bebek merkezine geçicem ilaçlara başlıcam bende.Seninle aynı gün başlıcaz arkadaş bulduğuma sevindim.Nerede oluyorsun tüp bebek tedavini ?
EVET BİTANEM SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM BİZDE EVLİLİĞİMİZDE ÇOK SIKINTILAR GEÇİRDİK O DERTLERHİÇ BİTMEDİ EN ÖNEMLİSİDE BİZİ BİZE BIRAKMAK İSTEMEDİLER AMA SİMDİ BİRAZ AŞTIK EN SONUNDA SUSMADIM KENDİ AİLEMDENDE EŞİMİN AİLESİNDENDE BİRAZ DAHA UZAK YASIYORUZ MESAFE KOYDUM ZATEN BEBEK SİTRESİ BENİ ÇOK YORDU BİDE AİLE YÜKÜ KALDIRACAK GÜCÜM VALLA HİÇ YOKEvet tatlım buralar güzeldir :) keşke hep küçük kalsak yaş büyüdükce sorunlarda büyüyor canım... Aile olunca her türlü düşünüyorsun aileni,eşinin ailesini ve en önemlisi kendi evinin içini huzurunu maddi manevi düşünürken bide üstüne işte bebek sıkıntısı falan derken bir bakmışsın derdin bir ken bin olmuş
ben şimdi eve geldim kağıda yazmışlardı aç olarak vericekmişiz canım sana yanlış bilgi vermim diye baktımYAŞASIM BENDE ÇOK SEVİNDİM ESKİŞEHİRDE OLUCAM CANIM SEN YARIN BENDE GİDİCEM AÇMI TOKMU OLMAM LAZIM CANIM YA UNUTTUM ONU SORMAYI
umarım herşey düzelir bizde 3 senelik evliyiz 1,5 sene önce hamile kaldım fakat bebeğimiz sağlıklı değildi alındı, daha sonrada eşimin rahatsızlığı çıktı doktorlar en kesin çözüm tüp bebek dediler.bizde böyle başladık canım umarım hepimizinki mutlu sonla sonuçlanır :)Canım benim eşimde 1 yıl 4 ay önce ameliyat oldu ama morfoloji ve ileri hızlı arada düşüyor arada çok iyi oluyor 3 yıldır olmuyor bebeğimiz 27 yaşındayım 5 yıllık evliyim... bende sorun yok tatlım öyle :)
CAnim hosgeldin aramiza tedavin hayirli olsun yasitmisiz bizde senide listeye ekliyorum guzel haberlrini bekliorm olurmuumarım herşey düzelir bizde 3 senelik evliyiz 1,5 sene önce hamile kaldım fakat bebeğimiz sağlıklı değildi alındı, daha sonrada eşimin rahatsızlığı çıktı doktorlar en kesin çözüm tüp bebek dediler.bizde böyle başladık canım umarım hepimizinki mutlu sonla sonuçlanır :)
Tabi olur teşekkür ederimCAnim hosgeldin aramiza tedavin hayirli olsun yasitmisiz bizde senide listeye ekliyorum guzel haberlrini bekliorm olurmu
merhaba arkadaşım, beni de eklermisin? yaş 33, sebepsiz infertilite, Ankara Medicana'da yaptırmayı düşünüyorumEki Görüntüle 1296317 Eki Görüntüle 1292909 Selam kizzllaaarrr ARALIK ayni beklerken birbirimize hem destek hemde umut olalim bollolmasi dilegiyle.....
Tablomuzun guncel olmasi icin lutfen kendinizi takip edin ve beni uyarin canlarr....KIZLAR MERKEZLERINIZIDE TABLOMUZA EKLEYELIM BANA OZELDEN ULASIN ...
günaydın canım hayırlısı olsun hakkında nerede başlayacaksın tedavıye dokotr benden rahim filmi istemedi hiç çektirmedim neden ki?Kızlar günaydın biliyorsunuz 6 Kasımda regli oldum... Cumartesi günü hormon ve diğer testlerim için kan verdim... Rahim filmi içinde 15 Kasım Cumartesiye Randevu Aldım... Yani Aralık'daki tüp tedavime hazırlanmaktayım...
Benden havadisler bu kadar,
Canim tedavin hayirli olsun umarim guzel haberlerini almakta nesip olur ben aslinda sana merkezini sorucaktm sisli memorial di galiba senin hastanedn doktorndan memnnmusun bide paket fiyati olarak mj aldin senKızlar günaydın biliyorsunuz 6 Kasımda regli oldum... Cumartesi günü hormon ve diğer testlerim için kan verdim... Rahim filmi içinde 15 Kasım Cumartesiye Randevu Aldım... Yani Aralık'daki tüp tedavime hazırlanmaktayım...
Benden havadisler bu kadar,
Gunaydinn canim ruyanda epeyy ilgincmis hayirlara vesile olsun insallah bnde goruyorum bole seyler kafamizi buna taktik ya o yuzdn die dusunuorum benkızlar günaydın uyanmadınız mı daha :) bugün rüyamda çok tuhaf birşey gördüm benim eşim iki embriyo konulsun istıyor yani ikiz istiyor :) rüyamda doktora soruyordum doktor muayene ediyor karaciğerin problemli olmaz diyor :) hayırdır inşallahj
aynen canım yatağa girer girmez hayal kurmaya başlıyorum eşime anlatıyorum :) aklımda sürekli o rabbim nasip eder inşallah sağlıklaGunaydinn canim ruyanda epeyy ilgincmis hayirlara vesile olsun insallah bnde goruyorum bole seyler kafamizi buna taktik ya o yuzdn die dusunuorum ben
canım bende aynı duyguları paylaşıyorum ya olmazsa ya tutmazsa diye yerimde duramıyorumya ben çok korkuyorum. ya tutmazsatüp bebek de olmazsa ne ederiz ki
o kadar uzun bir yolculuk ki bu .. kan tahlilleri her iki tarafa da, varikosel ameliyatı, ilaçlar vitaminler .. şimdi son bir adım kaldı, o da olmazsa diye felaket bir korku içindeyimmmALlahım korktukarımızdan bizi emin eylesin inşallah...
hayır olsun inşallah canım.Gunaydinn canim ruyanda epeyy ilgincmis hayirlara vesile olsun insallah bnde goruyorum bole seyler kafamizi buna taktik ya o yuzdn die dusunuorum ben
canım hazırlık aşamasında hsg isteniyor senden nasıl istemediler.sen nereye gidiyosungünaydın canım hayırlısı olsun hakkında nerede başlayacaksın tedavıye dokotr benden rahim filmi istemedi hiç çektirmedim neden ki?
canım benim problem eşimde sperm değerlerimiz çok düşük benim hormon falan normal yaşım 25 acaba bu yüzden mi istemedi ankara memorial canımcanım hazırlık aşamasında hsg isteniyor senden nasıl istemediler.sen nereye gidiyosun
Günaydın kızlar... Günümüz aydın olsun inşallah tedaviye başlayan arkadaşlarım hayırlı olsun inşallah tedavi sonunda güzel sonuçlarınızı bekliyoruz:)
bizdeki problemde eşimden dolayı ama yinede istiyorlarmış. tüp den önce sen doktorunla göreüşmende sor bakalım ne diycekcanım benim problem eşimde sperm değerlerimiz çok düşük benim hormon falan normal yaşım 25 acaba bu yüzden mi istemedi ankara memorial canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?