ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

YAŞASIM BENDE ÇOK SEVİNDİM ESKİŞEHİRDE OLUCAM CANIM SEN YARIN BENDE GİDİCEM AÇMI TOKMU OLMAM LAZIM CANIM YA UNUTTUM ONU SORMAYI

EVET BİTANEM SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM BİZDE EVLİLİĞİMİZDE ÇOK SIKINTILAR GEÇİRDİK O DERTLERHİÇ BİTMEDİ EN ÖNEMLİSİDE BİZİ BİZE BIRAKMAK İSTEMEDİLER AMA SİMDİ BİRAZ AŞTIK EN SONUNDA SUSMADIM KENDİ AİLEMDENDE EŞİMİN AİLESİNDENDE BİRAZ DAHA UZAK YASIYORUZ MESAFE KOYDUM ZATEN BEBEK SİTRESİ BENİ ÇOK YORDU BİDE AİLE YÜKÜ KALDIRACAK GÜCÜM VALLA HİÇ YOK

umarım herşey düzelir bizde 3 senelik evliyiz 1,5 sene önce hamile kaldım fakat bebeğimiz sağlıklı değildi alındı, daha sonrada eşimin rahatsızlığı çıktı doktorlar en kesin çözüm tüp bebek dediler.bizde böyle başladık canım umarım hepimizinki mutlu sonla sonuçlanır :)

CAnim hosgeldin aramiza tedavin hayirli olsun yasitmisiz bizde senide listeye ekliyorum guzel haberlrini bekliorm olurmu

herkese merhabalar,
bende aralık ayında 2. tüp denememi yapcam inşallah, 33 yaşındayım, 8 yıllık evliyim, sebepsiz infertiliteyiz, 2 aşılama 1 tüp bebek denemem var, tüp bebekle dış gebelik olmuştum.
şimdiden hazırlıklara başladım tabi, 1 aydır folik asit, omega-3 balık yağı kullanıyorum, spor yapıp sağlıklı beslenmeye gayret ediyorum, vücuduma bir gebe adayı muamelesi yapıyorum, ayrıca Meryem suresi okumaya da başladım 4 gündür, tedavi sonuna kadar okumayı düşünüyorum, dua ediyorum bol bol, kendim için ve sizin gibi bu hasretle umutla bekleyen tüm kader ortaklarım için,
Allah hepimizi sağlıklı hayırlı evlatla sevindirsin inşallah

merhaba arkadaşım, beni de eklermisin? yaş 33, sebepsiz infertilite, Ankara Medicana'da yaptırmayı düşünüyorum

kızlar günaydın uyanmadınız mı daha :) bugün rüyamda çok tuhaf birşey gördüm benim eşim iki embriyo konulsun istıyor yani ikiz istiyor :) rüyamda doktora soruyordum doktor muayene ediyor karaciğerin problemli olmaz diyor :) hayırdır inşallahj

günaydın canım hayırlısı olsun hakkında nerede başlayacaksın tedavıye dokotr benden rahim filmi istemedi hiç çektirmedim neden ki?

Canim tedavin hayirli olsun umarim guzel haberlerini almakta nesip olur ben aslinda sana merkezini sorucaktm sisli memorial di galiba senin hastanedn doktorndan memnnmusun bide paket fiyati olarak mj aldin sen

Gunaydinn canim ruyanda epeyy ilgincmis hayirlara vesile olsun insallah bnde goruyorum bole seyler kafamizi buna taktik ya o yuzdn die dusunuorum ben

Gunaydinn canim ruyanda epeyy ilgincmis hayirlara vesile olsun insallah bnde goruyorum bole seyler kafamizi buna taktik ya o yuzdn die dusunuorum ben
aynen canım yatağa girer girmez hayal kurmaya başlıyorum eşime anlatıyorum :) aklımda sürekli o rabbim nasip eder inşallah sağlıkla

canım bende aynı duyguları paylaşıyorum ya olmazsa ya tutmazsa diye yerimde duramıyorum ama yapcak birşey yok o da allahın takdiri sabretcez olumlu düşüncez.benim kuzenim 10 yılda 5 kez tüp bebek denedi 5 de tuttu şimdi 1 yaşında ikizleri var.ewet çok zor bir süreç maddi ve manevi rabbim hepimizin yardımcısı olsun hayırlı evlatlar nasip eylesin.

canım hazırlık aşamasında hsg isteniyor senden nasıl istemediler.sen nereye gidiyosun
canım benim problem eşimde sperm değerlerimiz çok düşük benim hormon falan normal yaşım 25 acaba bu yüzden mi istemedi ankara memorial canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…