Tatlım hadi hayırlı olsun ilk mutlu haberi senden alırız inşallah :)kızlar yarın ilaçlarıma başlıyorum ayyyyyyy içim kıpır kıpır bide korku hayal kırıklıgı korkusu
Bnde ole diorum zaten hali hazirda bi liste var okumakn isteyenleri ordan ayirip listeyj ona gore olustururuz 10 kisi bile olsak yeetr aslinda ama yatin konusalim bnceKızlar bence listeye göre okumak isteyenleri ayırıp herkes okuyabildigi kadar okusun toplam 41 olunca diğer kişiye okumaya başlayalım... Fakat şöyle bi durum var şuan çok fazla aktif kimse yok 5 6 kişiyiz günde bir tane okuma ile liste bitmez
bitanem çok teşekkür ederim acaba zaman geçermi hiç kasım gelirmi dedim ALLAHIM HEPİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN İNŞALLAHTatlım hadi hayırlı olsun ilk mutlu haberi senden alırız inşallah :)
geçiyor canım günler bir birini kovalıyor inşallah tedavin güzel ilerler...hayırlısı ile bizim tedavilerimiz de biran önce başlar:)bitanem çok teşekkür ederim acaba zaman geçermi hiç kasım gelirmi dedim ALLAHIM HEPİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN İNŞALLAH
Canım rapor hemen çıkan birşey değil en az 10 gün süresi var bir sürü evrak ıvır Zivir şeyler var yarın başlıyorsan hemen nasıl rapor alacaksın tatlım... bende rapor aldım fakülte hastanesinden 15 gün sürdü işlemler :)kuzucukların size bişe sorucam ilaçlar raporsuz 1200 tutuyo raporu tüp bebk doktorum vermiyo ama takip edecek doktorum ayrı ondanmı alıcam raporu raporlu 700 filan tutuyo yarın başlıcam ilaçlara bugün adetimin ilk günüydü aradık tüp bebek doktoru yarın başlıcaksın gel özlem bakalım dedi ordanmı gidicem takip eden doktoruma rapor yazdırmaya
CANIMÇOK TESEKKÜR EDERİM ANLATTIĞIN İÇİN SİZ NERDE YAPTIRICAKSINIZCanım rapor hemen çıkan birşey değil en az 10 gün süresi var bir sürü evrak ıvır Zivir şeyler var yarın başlıyorsan hemen nasıl rapor alacaksın tatlım... bende rapor aldım fakülte hastanesinden 15 gün sürdü işlemler :)
ne demek canım... Trabzon da canım bakalım kısmet olursa tabii aralık ayı gelse biran önce :)CANIMÇOK TESEKKÜR EDERİM ANLATTIĞIN İÇİN SİZ NERDE YAPTIRICAKSINIZ
KUZUCUM ÇOK AZ KALDI ARALIKTA GELDİ KARADENİZ ÇOK GÜZEL BİYER HEMEN HEMEN HERYERİNDE KALDIK BABAM ASKERDİ ANNEMDE HEMŞİRE ORDU FATSA AKKUŞ ÜNYE İKİZCE BABAM KARACIYDI Bİ SABİT YERİMİZ TAM OLMADI TURİST ÖMER GİBİYDİK ÇOK ÖZLEDİM ORALARI TABİ O ZAMAN KÜÇÜKTÜM KESKEDE ÖYLE KALSAYDIM NE DÜŞÜNCE VAR NEDE TASA ŞİMDİ DÜŞÜN HEPACABA NASIL OLUCAK OLUCAKMI YA TUTMAZSA TUTARSA BEBEGİMİ TAŞIYABİLİRMİYİM BEN İNANIYORUM KALBİMDEN HEPİMİZ DORUCAZ ARTIK HAKKIMIZ ÇOK YOL KATETTİK HEPİMİZne demek canım... Trabzon da canım bakalım kısmet olursa tabii aralık ayı gelse biran önce :)
Evet tatlım buralar güzeldir :) keşke hep küçük kalsak yaş büyüdükce sorunlarda büyüyor canım... Aile olunca her türlü düşünüyorsun aileni,eşinin ailesini ve en önemlisi kendi evinin içini huzurunu maddi manevi düşünürken bide üstüne işte bebek sıkıntısı falan derken bir bakmışsın derdin bir ken bin olmuşKUZUCUM ÇOK AZ KALDI ARALIKTA GELDİ KARADENİZ ÇOK GÜZEL BİYER HEMEN HEMEN HERYERİNDE KALDIK BABAM ASKERDİ ANNEMDE HEMŞİRE ORDU FATSA AKKUŞ ÜNYE İKİZCE BABAM KARACIYDI Bİ SABİT YERİMİZ TAM OLMADI TURİST ÖMER GİBİYDİK ÇOK ÖZLEDİM ORALARI TABİ O ZAMAN KÜÇÜKTÜM KESKEDE ÖYLE KALSAYDIM NE DÜŞÜNCE VAR NEDE TASA ŞİMDİ DÜŞÜN HEPACABA NASIL OLUCAK OLUCAKMI YA TUTMAZSA TUTARSA BEBEGİMİ TAŞIYABİLİRMİYİM BEN İNANIYORUM KALBİMDEN HEPİMİZ DORUCAZ ARTIK HAKKIMIZ ÇOK YOL KATETTİK HEPİMİZ
Hayırlı olsun canım... sorun var mı sizde ilk tüp bebek denemen mi?Merhaba O Ozlemm8282 bende yarın sabah tahlillerimi yaptırıcam ordan 13:30 da tüp bebek merkezine geçicem ilaçlara başlıcam bende.Seninle aynı gün başlıcaz arkadaş bulduğuma sevindim.Nerede oluyorsun tüp bebek tedavini ?
Evet benimde ilk tüp bebek denemem olacak.bilmediğim evreler tabii onun için hem endişeliyim hem heyecanlı.Sorum yok şimdilik çok teşekkür ederimHayırlı olsun canım... sorun var mı sizde ilk tüp bebek denemen mi?
Anladım canım benimde ikinci tüp denemem olacak... bizde sorun morfoloji ve ileri hızlı sorunu varEvet benimde ilk tüp bebek denemem olacak.bilmediğim evreler tabii onun için hem endişeliyim hem heyecanlı.Sorum yok şimdilik çok teşekkür ederim
Hayırlı olsun canım... sorun var mı sizde ilk tüp bebek denemen mi?
Anladım canım benimde ikinci tüp denemem olacak... bizde sorun morfoloji ve ileri hızlı sorunu varallah yardımcımız olsun zor bi süreç en zoru bekleme süresi ama :)
Canım benim eşimde 1 yıl 4 ay önce ameliyat oldu ama morfoloji ve ileri hızlı arada düşüyor arada çok iyi oluyor 3 yıldır olmuyor bebeğimiz 27 yaşındayım 5 yıllık evliyim... bende sorun yok tatlım öyle :)Ben 23 yaşındayım.bende sorun yok, eşimdede yoktu aslında fakat şeker hastası olduğu için sinir hasarı oluşmuştu, sperm kendiliğinden dışarı çıkmıyordu testisten ameliyat ile (mikro-tese) aldılar.spermler donduruldu hazır bekliyo bende adet oldum yarın ihşallah ilaç tedavisine başlıcaz bizde durum böyle sende durum nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?