ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

ay kızlar yaa, sabretmek çok zor zaman bir türlü geçmek bilmiyor, şimdiden heyecanlanmaya başladım ama daha neredeyse 1,5 ay var tedaviye başlamama, aralık 20 gibi başlayacağım, Türkiye'de olsaydım bu ay başlardım galiba

günaydın canım hayırlısı olsun hakkında nerede başlayacaksın tedavıye dokotr benden rahim filmi istemedi hiç çektirmedim neden ki?

Canim tedavin hayirli olsun umarim guzel haberlerini almakta nesip olur ben aslinda sana merkezini sorucaktm sisli memorial di galiba senin hastanedn doktorndan memnnmusun bide paket fiyati olarak mj aldin sen

Canım tedaviye muhtemelen 8 Aralık gibi İstanbul/Şişli Memorial de başlayacağım... Doktorlarım Semra Kahraman ve Nur Dokuzeylül... Kendilerinden çok ama çok memnunum... Kızıma kavuşmama da onlar vesile olmuştu... Rabbim Hayırlısı ile tekrarını nasip eder inşallah... Senden neden istemedikleri konusunda bir fikrim yok canım...
Fiyat Olarak Paket fiyat dediler. Yanlış hatırlamıyorsam 5.950TL tam ayrıntılı konuşmadım Haftaya Cumartesi 15 Kasımda Rahim Filmi Çekileceğim sonrasında tüm tahlillerimi göstermek için gittiğimde konuşurum inşallah...

Canım bende ankara memorial e gidiyorum benden rahim filmi istemedi doktorum gerek yok dedi senden doktor mu istedi?

Canım bende ankara memorial e gidiyorum benden rahim filmi istemedi doktorum gerek yok dedi senden doktor mu istedi?

Evet canım doktor istedi... Hatta ben 2009 daki tedavimdeki tüm tahlillerimi götürdüm, rahim filmi de vardı içinde...
Ama hem sezaryen doğum yaptığım için hemde üstünden çok zaman geçtiği için tüm testleri yeniden istedi...

TEST LİSTESİ
HORMONAL TESTLER

- FSH (Adetin 2.-3. günü)
- LH (Adetin 2.-3. günü)
- E2 (Adetin 2.-3. günü)
- AMH
- PROLAKTİN (Sabah Aç Karnına)
- SERBEST T4
- TSH
SEROLOJİK TESTLER
- Hbs Ag
- Anti-Hbs
- Anti-HCV
- Anti-HIV I+II
- Rubella IgG
HEMOTOLOJİK TESTLER
- Tam Kan Sayımı
VE
- Rahim Filmi

Cani
canim benden de istemediler..benim 3.tup bebegim ozellikle soruyorum hsg cektirmem gerekiyor mu diye doktor hayir diyor..yine de dktoruna tekrar sor..

Yaaa canim benm bi problem yuzundn merkez degistrmem gerekio aklimda 3 yer vaar bahceci istanbul ttup bebek ve sisli memorial kararsizim son dk merkz olayI sinirlerimi bozdu npicagimida bilmuorm

Yaaa canim benm bi problem yuzundn merkez degistrmem gerekio aklimda 3 yer vaar bahceci istanbul ttup bebek ve sisli memorial kararsizim son dk merkz olayI sinirlerimi bozdu npicagimida bilmuorm

Canım bu merkez kararı konusu gerçekten çok zor... 2009 daki tedavime başlayacağım zaman bende de aynı gelgitler olmuştu... Hatta Memoriali çok istememe rağmen fiyat yüzünden vazgeçmek üzereydik... Sonra daha önce tedavi görmüş bir arkadaşım beni Semra Hanımla görüşmeye götürdü ve o anda kararımı verdim... Şimdi Allah kısmet ederse ikinci kez anne olmak ümidi ile tekrar yola çıkıyorum. Önceki tecrübemin iyi geçmesi ve kızıma kavuşmamdaki vesileleri beni hiç düşündürmeden aynı merkezde devam etme sürecine götürdü...
Aslında en önemlisi Doktora olan güven ve pozitif enerji almanız... Hakkınızda hayırlısı neresi ise o olsun...

Canim ndn bu kdr stres yapiyosun bndende istemedi doktor.. Tup bbkte cokta gerekli bsy dglmis dye okudum..ama her doktor farkli seyler soyluyo..ameliyat vs bsy gecirdysen falan o zmn istiyomus ama sen bilirsin
Çok sağol canim ya ne bileyim ilk ya sonucun olumsuz olmasından korkuyorum galiba benim doktor da tüp bebek de çok gerekli değil dedi

Canım sizde sorun neydi özel olmazsa

Canım sizde sorun neydi özel olmazsa

Amannnn insanın özeli mi kalıyor bu tedavide :)
Benim yumurtlama sorunum var... Birde daha önce geçirmiş olduğum dış gebelik neticesinde sağ tüpüm alındı...
Eşimin şuana kadar bilinen bir sorunu yok... Ama önümüzdeki hafta o da sperm testi yaptıracak... Bakalım seneler ondan da birşeyler götürmüş mü?

Ne güzel bir evladin var canim allah sağlıklı ömürler versin. Darısı bize :)

çok geçmiş olsun canım, bende ilk tüp denememde dış gebelik yaşamıştım, çok zordu gerçekten, benim tüpüm alınmadı kendisi düştü çok şükür ama 58 gün kanamam oldu ve çok ağrı çekmiştim

Bende 2008 de klomen ve çatlatma iğnesi ile ikiz gebelik yaşadım ama çok nadir görülen bir durumla karşılaştım... Biri düştü diğeri dış gebelik olup tüpe yerleşti ve tüpün yırtılmasına sebep oldu... Evet çok ağrılı bir dönemdi... Hem fiziksel hemde psikolojik olarak çok yıpratıcı bir dönemdi... Buda ayrı bir sınavmış... Takdir-i İlahi...

CANLARIMM BUGÜN İLK İGNEMİ OLDUM ALLAHIN İZNİYLE HORMON TESTLERİMDE YAPILDI SONUÇLAR YARIN ÇIKICAK YAPILAN TESTLER HEMOGRAM-aPTT-PT-HBsAG-ANTİHCV-HIV ANTİKORU-KAN GRUBU-TSH KIZLAR BAŞKA BENİMLE BİRLİKTE AYNI ZAMANDA İLAÇ KULLANAN VARMI BU ARADA KESİNLİKLE YASAK OLAN ŞEYLER BANA ET SÜT YUMURTA BAKLAGİLLERİN HEPSİ YOGURT YİĞCEM ŞEYLER BALIK SEBZE MEYCE PH DEGEİ YÜKSEK SULAR

CANIM BENİMDE AYNISI OLMUŞTU EVET ÇOK ZOR Bİ SÜREÇTİ ÇOK AGRILAR YAŞADIM BENİMDE TÜPE YERLEŞTİ VE TEK TÜPÜM ALINDI ŞİMDİ AYNI ŞEYİ YAŞAMAK İSTEMİYORUM BU YÜZDEN TÜP BEBEGE KARAR KILDIK DOKTORUMDA AYNISINISÖYLEDİ BU ARADATATLIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ARKAMIZA BAKMAYALIM BAK ÖNÜMÜZDE GÜZEL GÜZEL BEBİŞLERİMİZ OLUCAK İNŞALLAH

iyi akşamlar kızlar . nasılsınız. ben o kadar yoğun günler yaşıyıorum ki, sınav haftamız başladı ve ben çok yoruluyorum yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler, tedaviye başlayan canım arkadaşlarım , yolunuz ve bahtınız açık olur inşallah ve güzel sonuçlar alırsınız inşallahhhh..

rahim filmi konusunda yazan arkadaşlar da bana da doktorum rahim filmi çekilmem konusunda bişey söylemedi. çünkü ikinci aşılamam da kimyasal gebelik gerçekleşmişti. aralıkta inşallah gidince bakalım ne diyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…